Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

suspect_zero

#5326 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by suspect_zero »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koje skupljanje jeftinih poena i popularizam :oops: ...čuj međubošnjački sukob :lol:
Ne znam ko je ovaj Jasmin, al treba sam sebe išamarat'
To ono k'o kad je trojka FFF maznula lovu za respiratore a onda se Reis i Bakir oglase da je to udar na bošnjake...ma mrš stoko lopovska, ne trpajte pošten svijet sa vama
MensurM

#5327 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Gospodin Jasmin u pravu 1/1. Rekao bih isto ovo i da mi je gospodin Feraget otac.

Nije SF film. Život je. U Sarajevu. Najvećoj mahali.
I naravno Dzej

#5328 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by I naravno Dzej »

suspect_zero wrote: 05/02/2021 21:07 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koje skupljanje jeftinih poena i popularizam :oops: ...čuj međubošnjački sukob :lol:
Ne znam ko je ovaj Jasmin, al treba sam sebe išamarat'
To ono k'o kad je trojka FFF maznula lovu za respiratore a onda se Reis i Bakir oglase da je to udar na bošnjake...ma mrš stoko lopovska, ne trpajte pošten svijet sa vama
A dje ne znaš koje Jasmin, čovjek provalio Narod i Pravdu, ko i naš Mensur ovaj slučaj ? Ustati pa spomenuti njegovo ime.

Aida_Beba

#5329 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Aida_Beba »

Jasmin Mulahusic je covjek koji je psihicki bolestan, inace iz nekog sela kraj Zavidovića ali živi u Luksemburgu, covjek kojeg je OSA prosle godine uzela pod svoje kada su namjestili aferu o navodnom Hrvatskom vrbovanju bh građana da rade za Hrvatsku obavještajnu službu a on bio glavna zvijezda serije koja je trajala par dana, i od tada se aktivirao kao "nezavisni novinar istrazioc" i ako je po struci tapetar :mrgreen:

Image

Inace piše takve bljovotine da se svakom normalnom covjeku okrene želudac, tako je Irmi Baraliji zaželio da rodi bolesno dijete, odnosno da je ce je Allah kazniti na taj način, Senadu Hadzifejzovicu također identično porucio zbog narusenog zdravlja u zadnje vrijeme, klasicni SDA bot u njihovoj službi, nedavno se na facebooku zakačio i sa Elvedinom Pezićem ali je ubrzo dobio po nosu, pa je danima zbog toga cvilio :lol:

:mrgreen:

Image
suspect_zero

#5330 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by suspect_zero »

Ako ja ne znam google sve zna :D ...neka dijagnoza iz Luxemburga, veliki fan SDA, malo naginje na vehabijicu...realno niko ga ne doživljava, mislim ni žena mu nema neki "doživljaj" :oops:
Najavi Senad večeras da će biti bolje da dođu u CD, dok ne budu privedeni.....Mensure gledamo te sutra kod Senada :mrgreen:
pinokio04

#5331 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pinokio04 »

suspect_zero wrote: 05/02/2021 20:49
pinokio04 wrote: 05/02/2021 20:03 Postoji li uopće opcija da je Alisa ubica ???
Ima li logike, recimo da dok je s njim šetala, da su ih ti neki presreli, a da su imali ti neki sa sobom palicu i šipku.
Da su se krenuli naguravati taj neko ili neki sa Dženanom, pa da se eventualno Dženan odbranio, da je uspio oteti palicu/šipku tom nekom, ili mu je izbio iz ruke pa da je ispala na zemlju palica. A da se se Dzenan nastavio tući hrvati sa tim nekim. Pa da je alisa uzela palicu sa zemlje i u toj tuči Dženana sa tim nekim jednostavno zamahnula i udarila Dženana u glavu ?? Kad je vidila sta je uradila, zvala je onda oca da dodje na lice mjesta, a ti neli koji su bili su pobjegliii s lica mjesta.
Pa ne znam baš, nije ona a ni njen babo neki bitni likovi da bi se zbog njih ovoliko zakomplikovalo.....
I dalje mi vuče da je Dženan nešto čuo, vidio, posumnjao....a vezano za neke mutne poslove nekog moćnika i zbog toga platio.
Alisa ga je možda namamila u klopku, bila možda mamac da se nađu tu i da ga malo "nauče pameti"...onda se stvari izmakle kontroli :oops:

Koje prljave poslove Budnjo obavlja za SDA pa ga oni ovako štite, koji je organizovani kriminal u pitanju valjda uskoro saznamo.

Ma, odbudnjo bi on meni da je pejgamberov, brutalno bi odbudnjo garant. Ne znam,molit Boga da zaobidje cojka ovakkva nesreca, ali tačno znam ne daj bože da me zadesi kako bih mu vratio.
Nek se Bog smiluje porodici Memić, da istraju u istini i isjeraju na vidjelo. Ja ne znam da bih mogao to ovoliko ganjati, imati snage za ovolilo sabur. Al znam sigurno, 1000% tno znam , da bi mu ja presudio na najbrutalniji način. I to kad se najmanje nada. Ne bi se mogao živ smiriti dok ne bi , pa u najmanju ruku istom mjerom učinio. Nema te policije, nema tog suda, nema te države koja bi ga spasilaa. Zato kažem, zadesilo je veliko zlo porodicu Memić, nek im se Bog smiluje da saznaju istinu. Ja ne znam, mene ne bi zadovoljila nikakav kazna, sem da je i ubica pod zemljom. Oko za oko, zub za zub, nema jačeg, boljeg, pravednije zakona.
Uh
sandzokan

#5332 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sandzokan »

pinokio04 wrote: 05/02/2021 21:44

Ma, odbudnjo bi on meni da je pejgamberov, brutalno bi odbudnjo garant. Ne znam,molit Boga da zaobidje cojka ovakkva nesreca, ali tačno znam ne daj bože da me zadesi kako bih mu vratio.
Nek se Bog smiluje porodici Memić, da istraju u istini i isjeraju na vidjelo. Ja ne znam da bih mogao to ovoliko ganjati, imati snage za ovolilo sabur. Al znam sigurno, 1000% tno znam , da bi mu ja presudio na najbrutalniji način. I to kad se najmanje nada. Ne bi se mogao živ smiriti dok ne bi , pa u najmanju ruku istom mjerom učinio. Nema te policije, nema tog suda, nema te države koja bi ga spasilaa. Zato kažem, zadesilo je veliko zlo porodicu Memić, nek im se Bog smiluje da saznaju istinu. Ja ne znam, mene ne bi zadovoljila nikakav kazna, sem da je i ubica pod zemljom. Oko za oko, zub za zub, nema jačeg, boljeg, pravednije zakona.
Uh
Šta ti je, čovječe, o kakvom ti "odbudnjivanju" pričaš? Kakve osvete, šta "oko za oko"? Očito ne znaš ni ko je stari Budnjo, zvani Predsjednik, ni ko je mladi Budnjo. Pa ne bi mu, bolan, mogao ni prići. Frajer u SVOJ hotel ne dolazi bez pratnje bar jednog kombija sa naoružanim zaštitarima koji za Budnje rade više godina. Čuvaju ga 24/7.
JThomas

#5333 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

suspect_zero wrote: 05/02/2021 21:41 Ako ja ne znam google sve zna :D ...neka dijagnoza iz Luxemburga, veliki fan SDA, malo naginje na vehabijicu...realno niko ga ne doživljava, mislim ni žena mu nema neki "doživljaj" :oops:
Najavi Senad večeras da će biti bolje da dođu u CD, dok ne budu privedeni.....Mensure gledamo te sutra kod Senada :mrgreen:
a suštinski, sve je to nebitno. trebalo bi ovoliko, onoliko ljudi...da, kad ne bi bilo hijerarhije. a naročito kad je riječ o prljavim stvarima, ja tebi, ti meni, a znam da o tome ne smiješ pričati. mup sam ima 2.200 zaposlenih. ja kažem tebi, ti njemu, on ima informatore na terenu, i tako dalje. da nije tako, ne bi bilo državnih uređenja uopšte, ni dobrih ni loših.
pinokio04

#5334 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pinokio04 »

sandzokan wrote: 05/02/2021 21:57

Uh
Šta ti je, čovječe, o kakvom ti "odbudnjivanju" pričaš? Kakve osvete, šta "oko za oko"? Očito ne znaš ni ko je stari Budnjo, zvani Predsjednik, ni ko je mladi Budnjo. Pa ne bi mu, bolan, mogao ni prići. Frajer u SVOJ hotel ne dolazi bez pratnje bar jednog kombija sa naoružanim zaštitarima koji za Budnje rade više godina. Čuvaju ga 24/7.
Ne sikiraj se ti mili, ništa ti ne brini. Za sve ima lijeka. Nisi ni svjestan kako najobičniji čovijek može biti opasan. Ja kažem samo, pokušavam sebe staviti u cipele ove nesreće, ja ti kažem još jednom, znači nebitno bi mi bilo ko je u pitanju bolan. Vjeruj, našao bih način kako bi ubica išao pod zemlju. Shvati, zapamti. Moraš shvattiti da ima ljudi takvih, da za iedan obični šamar ubiju te. Za šamar najobičniji ideš pod zemlju. Zato ti kažem, ko god da je u pitanju, za ovako brutalno ubistvo svog djeteta, pronašao bi se način. I zapamti jednu stvar, nema zaštičenih 100% i nedodirljivih, ma ko on bio.
Aida_Beba

#5335 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Aida_Beba »

pinokio04 wrote: 05/02/2021 22:05
sandzokan wrote: 05/02/2021 21:57

Uh
Ne sikiraj se ti mili, ništa ti ne brini. Za sve ima lijeka. Nisi ni svjestan kako najobičniji čovijek može biti opasan. Ja kažem samo, pokušavam sebe staviti u cipele ove nesreće, ja ti kažem još jednom, znači nebitno bi mi bilo ko je u pitanju bolan. Vjeruj, našao bih način kako bi ubica išao pod zemlju. Shvati, zapamti. Moraš shvattiti da ima ljudi takvih, da za iedan obični šamar ubiju te. Za šamar najobičniji ideš pod zemlju. Zato ti kažem, ko god da je u pitanju, za ovako brutalno ubistvo svog djeteta, pronašao bi se način. I zapamti jednu stvar, nema zaštičenih 100% i nedodirljivih, ma ko on bio.
:thumbup:
JThomas

#5336 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

ako je htjela, šefica dalida je u ta doba mogla sve to sama organizovati. nije trebalo 200, 100, ma ni 10. jer njeno tužilaštvo je tada predlagalo pritvor, sudije kojima je do juče bila šefica određivale isti, a njen tadašnji momak advokat jasmir muratović išao i tražio 100, 200, 300 hiljada maraka da to "završi".
sandzokan

#5337 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sandzokan »

Ne sekiram se ja, kume moj, a niti brinem. Što se mene tiče ti večeras kreni pa ga ohladi, petak je veče i velike su šanse da je izašao. Nego mi se čini da, indirektno uzdižući sebe sa tom mačo-mad max pričom , unižavaš Muriza pa sam zbog toga reagovao.
suspect_zero

#5338 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by suspect_zero »

sandzokan wrote: 05/02/2021 22:15

Ne sekiram se ja, kume moj, a niti brinem. Što se mene tiče ti večeras kreni pa ga ohladi, petak je veče i velike su šanse da je izašao. Nego mi se čini da, indirektno uzdižući sebe sa tom mačo-mad max pričom , unižavaš Muriza pa sam zbog toga reagovao.

Ma ne mislim da je imao namjeru poniziti Muriza...Muriz je već u godinama, narušenog zdravlja, ima kćerku i suprugu koje ga trebaju, običan čovjek koji nema mentalni sklop mafijaša.....a nedodirljivi ne postoje, uvijek ima neko iznad :)
sandzokan

#5339 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sandzokan »

suspect_zero wrote: 05/02/2021 22:25
Ma ne mislim da je imao namjeru poniziti Muriza...Muriz je već u godinama, narušenog zdravlja, ima kćerku i suprugu koje ga trebaju, običan čovjek koji nema mentalni sklop mafijaša.....a nedodirljivi ne postoje, uvijek ima neko iznad :)
Možda sam "prekontao" njegove postove :roll: moguće je.

A vidi, tačno je to da ne postoje nedodirljivi i da uvijek ima neko iznad, samo ti što su iznad ne pišu po forumu.
vjeshalica

#5340 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

MensurM wrote: 05/02/2021 21:18 Gospodin Jasmin u pravu 1/1. Rekao bih isto ovo i da mi je gospodin Feraget otac.

Nije SF film. Život je. U Sarajevu. Najvećoj mahali.
Jeste u pravu kod takvih mentalnih sklopova kao sto si ti.
Nacionalne pizdarije uvlaciti u slucaj ubistva samo moze primitivac i krezavi esdeaoid majmunoglavi ;)
JThomas

#5341 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

i još jedna stvar koja se pogrešno prikazuje od ljudi koji nikad ništa realno nisu radili - pa ni prikrivali sranja "na terenu", nego samo na internetu. kad jednom uđeš u takvo nešto, ti nemaš apsolutno nikakav motiv da "progovoriš iz straha". nego samo da NE progovoriš iz straha - jer znaš da si u sranju i u djelu i sam. čudno je kako gurui zdravog razuma ovo ne razumiju, ali eto.
zijancer

#5342 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zijancer »

Image
Iker C

#5343 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Iker C »

N.N. wrote: 05/02/2021 16:02 Citajuci na preskoke sve, na kraju ce biti da ga je neko od te Alisine porodice i rijesio, a frajer do tada maltretirao istu i tu se sve zavrsava.
Buraz, amnezija se dobija da zastitis sebe, oca, brata...
Kakav bivsi i picke materine.

Ja znam da je ova drzava u qurcu. Da se sa parama moze 'skoro' pa sve....
Ali da ucinis da nestanu svi nadzorni snimci, da imas veze da sklonis vjestacenja telefona, poruka, razgovora...
Da mijenjas zapisnike, da u saci drzis saobracajnu, mup, fup, sipu...tuzilastvo, sud, opcinski, kantonalni...da imas tuzioce koje vozas gore dole...inspektore, ove one...
Ne vjerujem da kod nas postoji neko takav koji je to sve organizovao i dirigovao :mrgreen:

Nego su nasi dunđeri dosli na uvidjaj, kontali tuca, teske tjelesne, ma haj' ako ako...kao milion slucajeva tuce do sada.
E kasnije momak podlegao, e onda hvataj ze za glavu i daj sta das, a dokaza od par dana poslije i nema bas...i usrali i sefa i stanicu.
U slucaju teski tjelesni povreda radi se uvidjaja a lice mjesta obezbjedjuje policija do dolaska uvidjajne ekipe. U nacelu bi tuzioc trebao biti prisutan ali u praksi to rade inspektori. Lice mjesta se obezbjedjuje sve dok doktor ne utvrdi stepen povreda kod zrtve , kada se utvrdi stepen povreda dalje se radi... Ako je rijec o laksim tjelesnim povredama onda se postupa kao da je narusavanje javnog reda i mira a u slucaju teskih ide uvidjaj i postupak po krivicnom djelu. Dakle tu vece je policija obezbjedjivala lice mjesta i u momentu kad je sa KuMa javljeno da su teske tjelesnje povrede, pdmah je trebalo postupiti po rjesavanju KD.
td_maajka

#5344 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Sestominutni snimak, Ifet Feraget o tome zasto su svjedoci u strahu i traze zastitu:

https://www.youtube.com/watch?v=tdIJm_5IcJI

A veceras u CD-u na Face-u bi moglo biti interesantno. :zoka:
Dimu1927

#5345 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Dimu1927 »

kasno prebacio na face. ko je ovaj sto je pricao u zelenom djemperu ?
last mohicans

#5346 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by last mohicans »

Sudski vještak Osmankovic, nastup mu je šupački,malo je reci. Kao dosao da razjasni zasto se njegovo ime spominje, a nije naveden u izvjestaju AD hoc komisije. Strašno šta se sve događalo. Obavezno pogledajte emisiju.
Iker C

#5347 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Iker C »

Jedan od boljih Senadovih dnevnika, rijesili su slucaj u liveu.
last mohicans

#5348 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by last mohicans »

Evo Stojnica,baca kockicu na Ziju Mutapa. Kaze da je lokalni serif povezan sa krađom automobila.
Cherry-Cherry

#5349 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Cherry-Cherry »

Sad ću se ubiti, jer nisam u prilici da gledam.
spinel_

#5350 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by spinel_ »

Bravo Stojnicu!!!
Locked