suspect_zero wrote: ↑05/02/2021 20:49
pinokio04 wrote: ↑05/02/2021 20:03
Postoji li uopće opcija da je Alisa ubica ???
Ima li logike, recimo da dok je s njim šetala, da su ih ti neki presreli, a da su imali ti neki sa sobom palicu i šipku.
Da su se krenuli naguravati taj neko ili neki sa Dženanom, pa da se eventualno Dženan odbranio, da je uspio oteti palicu/šipku tom nekom, ili mu je izbio iz ruke pa da je ispala na zemlju palica. A da se se Dzenan nastavio tući hrvati sa tim nekim. Pa da je alisa uzela palicu sa zemlje i u toj tuči Dženana sa tim nekim jednostavno zamahnula i udarila Dženana u glavu ?? Kad je vidila sta je uradila, zvala je onda oca da dodje na lice mjesta, a ti neli koji su bili su pobjegliii s lica mjesta.
Pa ne znam baš, nije ona a ni njen babo neki bitni likovi da bi se zbog njih ovoliko zakomplikovalo.....
I dalje mi vuče da je Dženan nešto čuo, vidio, posumnjao....a vezano za neke mutne poslove nekog moćnika i zbog toga platio.
Alisa ga je možda namamila u klopku, bila možda mamac da se nađu tu i da ga malo "nauče pameti"...onda se stvari izmakle kontroli
Koje prljave poslove Budnjo obavlja za SDA pa ga oni ovako štite, koji je organizovani kriminal u pitanju valjda uskoro saznamo.
Ma, odbudnjo bi on meni da je pejgamberov, brutalno bi odbudnjo garant. Ne znam,molit Boga da zaobidje cojka ovakkva nesreca, ali tačno znam ne daj bože da me zadesi kako bih mu vratio.
Nek se Bog smiluje porodici Memić, da istraju u istini i isjeraju na vidjelo. Ja ne znam da bih mogao to ovoliko ganjati, imati snage za ovolilo sabur. Al znam sigurno, 1000% tno znam , da bi mu ja presudio na najbrutalniji način. I to kad se najmanje nada. Ne bi se mogao živ smiriti dok ne bi , pa u najmanju ruku istom mjerom učinio. Nema te policije, nema tog suda, nema te države koja bi ga spasilaa. Zato kažem, zadesilo je veliko zlo porodicu Memić, nek im se Bog smiluje da saznaju istinu. Ja ne znam, mene ne bi zadovoljila nikakav kazna, sem da je i ubica pod zemljom. Oko za oko, zub za zub, nema jačeg, boljeg, pravednije zakona.
Uh