Premijer liga BiH
Moderators: Tomahawk11, Charuga
- Analiticarr
#119477 Re: Premijer liga BiH
A ono o cemu ja pisem nisu cinjenice?Ricken wrote: ↑01/02/2021 08:53Nije ti to čovjek objasnio. Teško je s tobom komunicirati, kad 3 nepovezana događaja sklopiš u jednu cjelinu i to plasiraš kao neku podlogu za budući događaj. Pred- uvjet zdrave rasprave je da se vlada činjenicama. Tebe poznavanje činjenica, eliminiše iz ozbiljne komunikacije. Nek si ti nama živ i zdrav.Analiticarr wrote: ↑01/02/2021 01:11 Sale, posalice, sve je to u redu ali bez vrijedjanja. I ja volim zezati komsije ali nije mi niti malo drago zbog stanja u kojem se trenutno nalaze i iskreno se nadam da ce pronaci izlaz iz situacije u kojoj jesu ali da ce i dalje gledati nam u ledja.![]()
![]()
P.S. Evo objasnio mi covjek da nije istina da je Amar tuzio Zelju nego je sve to propaganda i planski rat protiv njega![]()
![]()

- Raigor Stonehoof
#119478 Re: Premijer liga BiH
Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala 
a maleni su toliko ocajni da im to i ne smeta

a maleni su toliko ocajni da im to i ne smeta

#119479 Re: Premijer liga BiH
Vedad Ibisevic bi mogao potpisati za Sarajevo... 

#119481 Re: Premijer liga BiH
Pa naš otpadak im je postao kapiten, i to nakon što ih je podjebavao poslije poraza od Slobode...Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala
a maleni su toliko ocajni da im to i ne smeta![]()
Drugi naš otpadak iz omladinskog pogona im je opet postao kapiten, pa otišao i slavio titulu zrinjskog. Pa se vratio da im objasni sta je to zeljeznicar. Posljedice tog objašnjavanja se vide.
Kakvi oni, nemaju ti obraza. Progutaće ti sve što im AO servira.
Last edited by Plunkett on 01/02/2021 15:24, edited 1 time in total.
- Analiticarr
#119483 Re: Premijer liga BiH
Ostavimo sale i prepucavanja po strani. Nego mene zanima hoce li moderni predsjednik i njegovi investitori dodati jos poneku boju i neki modni detalj na Zeljin dres?

#119484 Re: Premijer liga BiH
Hoce bordo straftu na dupetuAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:15 Ostavimo sale i prepucavanja po strani. Nego mene zanima hoce li moderni predsjednik i njegovi investitori dodati jos poneku boju i neki modni detalj na Zeljin dres?![]()
![]()
- Analiticarr
#119485 Re: Premijer liga BiH
Sram ga bilohrasno38 wrote: ↑01/02/2021 16:23Hoce bordo straftu na dupetuAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:15 Ostavimo sale i prepucavanja po strani. Nego mene zanima hoce li moderni predsjednik i njegovi investitori dodati jos poneku boju i neki modni detalj na Zeljin dres?![]()
![]()
Ali opet bolje i strafta nego ne daj boze neka meta ili target sto bi rekli londonci. Svasta tim modnim maccima moze pasti na pamet

#119486 Re: Premijer liga BiH
Pa ti to najbolje znas jer si jedan od njihAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:44Sram ga bilohrasno38 wrote: ↑01/02/2021 16:23Hoce bordo straftu na dupetuAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:15 Ostavimo sale i prepucavanja po strani. Nego mene zanima hoce li moderni predsjednik i njegovi investitori dodati jos poneku boju i neki modni detalj na Zeljin dres?![]()
![]()
Ali opet bolje i strafta nego ne daj boze neka meta ili target sto bi rekli londonci. Svasta tim modnim maccima moze pasti na pamet![]()

- Analiticarr
#119487 Re: Premijer liga BiH
Pa bi li onda i mene primili?hrasno38 wrote: ↑01/02/2021 16:51Pa ti to najbolje znas jer si jedan od njihAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:44Sram ga bilo
Ali opet bolje i strafta nego ne daj boze neka meta ili target sto bi rekli londonci. Svasta tim modnim maccima moze pasti na pamet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

#119488 Re: Premijer liga BiH
Ne bi onaj modni macak nam je nekako savremeniji od tebe...ipak dolazi iz LondonaAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:59Pa bi li onda i mene primili?hrasno38 wrote: ↑01/02/2021 16:51Pa ti to najbolje znas jer si jedan od njihAnaliticarr wrote: ↑01/02/2021 16:44
Sram ga bilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#119489 Re: Premijer liga BiH
Dolasci/odlasci:
Sarajevo:
Dolasci: Slobodan Milanović (povratak s posudbe iz Olimpika).
Odlasci: Amar Rahmanović, Ševkija Resić (posudba), Armin Sarić, Numan Kurdić (posudba), Besim Šerbečić.
Željezničar:
Dolasci: Jasmin Čeliković (posudba),Edin Mujić (povratak s posudbe).
Odlasci: Asim Zec, Nermin Jamak, Anel Hajrić
Široki Brijeg:
Dolasci: Mateusz Zachara, Josip Maganjić, Petar Raguž, Mijo Šabić, Josip Majić.
Odlasci: Branimir Cipetić, Mateo Marić, Marko Pervan, Viktor Angelov, Dino Ćorić, Stjepan Radeljić, Toni Jović, Luka Knežević.
Velež:
Dolasci: Faris Zubanović.
Odlasci: Muharem Ćivić, Berin Čatić, Faruk Bihorac.
Zrinjski:
Dolasci: Anđelo Kordić, Mateo Božić, Domagoj Marušić, Dragan Juranović, Zvonimir Vukoja, Josip Gačić, Marin Magdić, Miro Varvodić.
Odlasci: Tomislav Barbarić, Pero Stojkić (kraj karijere), Rijad Sadiku, Zarija Lambulić (kraj posudbe).
Borac:
Dolasci: Dejan Uzelac, Donald Molls, Dino Ćorić, Milan Šikanjić, Elvis Mehanović, Nikola Lakić.
Odlasci: Dino Kalesić, Aleksandar Radulović, Saša Kajkut (kraj karijere), Douglas Cruz, Bojan Marković.
Tuzla City:
Dolasci: Luka Lučić, Petar Mišić, Damir Mehidić.
Odlasci: Jovo Kojić, Nemanja Nikolić, Budimir Šarčević, Muzaref Ivković, Dario Rugašević, Nermin Hodžić.
Radnik:
Dolasci: Miladin Filipović, Marko Milenković, Matej Jelić.
Odlasci: Kenan Šarić, Luka Kačavenda, Dejan Koraksić, Ivan Šubert, Seid Zukić, Luka Vinski, Bojan Mitrović, Nebojša Babić.
Sloboda:
Dolasci: Ševkija Resić (posudba).
Odlasci: Esmir Hasukić, Dejan Uzelac.
Mladost:
Dolasci: Kenan Šarić.
Odlasci: Miloš Nikolić, Anđelo Guzijan, Igor Marković, Edin Bibar, Milan Lalić.
Olimpik:
Dolasci: Kenan Horić, Luka Kačavenda, Ivan Čurjurić.
Odlasci: Dino Hamzić, Kenan Handžić, Ahmed Hasanović, Slobodan Milanović (istek posudbe).
Krupa:
Dolasci: Muharem Ćivić.
Odlasci: Aleksa Andrejić, Miloš Simonović, Marko Golubović, Miladin Filipović, Stefan Nikolić, Milivoj Krmar, Muamer Svraka, Nemanja Vidović, Bojan Puzigaća (kraj karijere).
#119490 Re: Premijer liga BiH
Tvoje činjenice najbolje sublimira slijedeća rečenica, koja je citirana niže. Analitičar je napiso:Analiticarr wrote: ↑01/02/2021 14:56A ono o cemu ja pisem nisu cinjenice?Ricken wrote: ↑01/02/2021 08:53Nije ti to čovjek objasnio. Teško je s tobom komunicirati, kad 3 nepovezana događaja sklopiš u jednu cjelinu i to plasiraš kao neku podlogu za budući događaj. Pred- uvjet zdrave rasprave je da se vlada činjenicama. Tebe poznavanje činjenica, eliminiše iz ozbiljne komunikacije. Nek si ti nama živ i zdrav.Analiticarr wrote: ↑01/02/2021 01:11 Sale, posalice, sve je to u redu ali bez vrijedjanja. I ja volim zezati komsije ali nije mi niti malo drago zbog stanja u kojem se trenutno nalaze i iskreno se nadam da ce pronaci izlaz iz situacije u kojoj jesu ali da ce i dalje gledati nam u ledja.![]()
![]()
P.S. Evo objasnio mi covjek da nije istina da je Amar tuzio Zelju nego je sve to propaganda i planski rat protiv njega![]()
![]()
![]()
![]()
"Ja sam to saznao od jedne gospodje koja njega poznaje preko 20 godina i od ljudi iz Zelje koji ne zele ili ne smiju javno da pricaju o tome".
Sve gole činjenice iz treće ruke.

Nisam imao predstavu da ozbiljnim biznismenima treba objašnjavati elementarne pojmove. Argumentovati na bazi činjenica, znači pozivati se na imenovane izvore i dokumente, a ne na bakice i plašljive jarane iz kluba.

Uz to, razmisli malo, koji je to prevarant amater, kad svoje planove o prevarama telali naširoko po dunjaluku bakicama i osobama interesno povezanim sa pravnim licem, koje želi da prevari. Uozbilji se, molim te.

#119491 Re: Premijer liga BiH
Taj prvi otpadak je dijete Orašja koje je prije nego što je došao kod vas bio član Dinama i LASK-a.Plunkett wrote: ↑01/02/2021 15:23Pa naš otpadak im je postao kapiten, i to nakon što ih je podjebavao poslije poraza od Slobode...Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala
Drugi naš otpadak iz omladinskog pogona im je opet postao kapiten, pa otišao i slavio titulu zrinjskog. Pa se vratio da im objasni sta je to zeljeznicar. Posljedice tog objašnjavanja se vide.
Ali kad voliš o otpadcima, čudi me da nisi spomenuo Albina Pelaka. On je najbolj primjer odnosa vrijednosti. Npr. Luis Figo je iz Barcelone prešao u kraljevski Real Madrid. Tako je i Albin Pelak, dugogodišnji vaš kapiten i zakletva, otišao u klub sa većom reputacijom. Ja se ne mogu sjetiti u novijoj historiji našeg fudabala, od 1995. godine sličnog primjera, šamara i poniženja koje je doživio jedan sarajevski klub.
#119492 Re: Premijer liga BiH
I Zajko Zeba je igrao Bajramski turnir za F.K. Sarajevo, ali ga nikad ni u snu niste mogli dovesti kao pojačanje. Ljudi valjda osjete ponekad dozu empatije i želju da pomognu ne moćnijem, pa su se tako Džeko i Cerić uslikali u vašem dresu, ne bi li se malo pogurala prodaja. To treba da vam bude čast.Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala

Mi moramo da vas guramo.
#119493 Re: Premijer liga BiH
Pa kako zna PUFBiH koliko smo otišli u minus, ako nismo podnosili prijave?Pitar sa Kariba wrote: ↑01/02/2021 14:11Ne bi trebalo da vam je smijeha...Astronomy wrote: ↑01/02/2021 13:17 znaci frajer mrtav hladan pregledo sve vijesti i podcaste (sa Amarom nisam ni ja stigo pogledat) o nama i jos se pohvalipa onda onaj drugi kaze ne znate ko je igrao protiv slovenaca, pa normalno da ne znamo imamo svoj klub ahahaha i slag na tortu, frajer sa videotonom na avataru, strasno jebote
![]()
![]()
elem, hocel iko za ovu finansijsku krizu pojasnit, bilo je prvo 13 miliona, evo sad je izgleda 15, hajde neko dok do kraja dana nije poraslo na 20![]()
![]()
Prema PU FBiH od 6. do 9. mjeseca ste otisli jos u minus 400k KM, od 9. do 12. mjeseca niste marke uplatili a izgleda ni prijave niste podnosili....
#119494 Re: Premijer liga BiH
Jebiga, Dinamo ima veću reputaciju što jest jest.Ricken wrote: ↑01/02/2021 18:30Taj prvi otpadak je dijete Orašja koje je prije nego što je došao kod vas bio član Dinama i LASK-a.Plunkett wrote: ↑01/02/2021 15:23Pa naš otpadak im je postao kapiten, i to nakon što ih je podjebavao poslije poraza od Slobode...Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala
Ali kad voliš o otpadcima, čudi me da nisi spomenuo Albina Pelaka. On je najbolj primjer odnosa vrijednosti. Npr. Luis Figo je iz Barcelone prešao u kraljevski Real Madrid. Tako je i Albin Pelak, dugogodišnji vaš kapiten i zakletva, otišao u klub sa većom reputacijom. Ja se ne mogu sjetiti u novijoj historiji našeg fudabala, od 1995. godine sličnog primjera, šamara i poniženja koje je doživio jedan sarajevski klub.
Samo ne razumijem kakve to veze ima sa Krpicem, Stanicem, zamalo Sarvanom i sada sa vašim predsjednikom.
A koliko se Pelak zajebao što se inatio pa otišao u klub u kojem niske i niskini kola vode dokazuje i njegova karijera poslije toga.
A doduše, i jeste klub za takve osobe, pelak, stanic, krpic. Profil kakav se ne uklapa u gospodski klub kakav je Sarajevo

- Raigor Stonehoof
#119495 Re: Premijer liga BiH
Osim u slucaju da je Zajko Zeba bio predsjednik Sarajeva a da ja ne znam, lupetas kao i obicno.Ricken wrote: ↑01/02/2021 18:38I Zajko Zeba je igrao Bajramski turnir za F.K. Sarajevo, ali ga nikad ni u snu niste mogli dovesti kao pojačanje. Ljudi valjda osjete ponekad dozu empatije i želju da pomognu ne moćnijem, pa su se tako Džeko i Cerić uslikali u vašem dresu, ne bi li se malo pogurala prodaja. To treba da vam bude čast.Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala
Mi moramo da vas guramo.
- Analiticarr
#119496 Re: Premijer liga BiH
Nista on ne telali nego trazi partnera, nekog kome ce drugi povjerovati jer njemu vise niko ne vjeruje kad je izvarao svakog sa kim se sreo.
Ti si pametna osoba i valjda ti se to ne treba crtati da bi shvatio.
#119497 Re: Premijer liga BiH
Glupo je poređenje. Nije se ni ovaj slikao kad je postao predsjednik, već ranije. Nije naš navijač, to nije tajna. Nije ni vaš.Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 19:42Osim u slucaju da je Zajko Zeba bio predsjednik Sarajeva a da ja ne znam, lupetas kao i obicno.Ricken wrote: ↑01/02/2021 18:38I Zajko Zeba je igrao Bajramski turnir za F.K. Sarajevo, ali ga nikad ni u snu niste mogli dovesti kao pojačanje. Ljudi valjda osjete ponekad dozu empatije i želju da pomognu ne moćnijem, pa su se tako Džeko i Cerić uslikali u vašem dresu, ne bi li se malo pogurala prodaja. To treba da vam bude čast.Raigor Stonehoof wrote: ↑01/02/2021 14:58 Ja ne znam ima li predsjednik ijednog od svjetskih klubova da se slikao u dresu najveceg rivala
Mi moramo da vas guramo.
Možda će i Džeko biti za koju godinu naš predsjednik pa će te izvaličiti taj podatak da se jednom uslikao u bordo dresu jer je htio biti učtiv.
Pridaješ puno pažnje ne bitnim stvarima, koje nemaju šire značenje od obične kurtoazije.
U svakom slučaju priča proljev, isto kao kad bih ja sad zaključio: "kakav je to dres, kad ga svaka furda može navući i uslikat se"

#119498 Re: Premijer liga BiH
Vidjet ćemo, vrijeme će brzo pokazati.Analiticarr wrote: ↑01/02/2021 20:06Nista on ne telali nego trazi partnera, nekog kome ce drugi povjerovati jer njemu vise niko ne vjeruje kad je izvarao svakog sa kim se sreo.
- Analiticarr
#119499 Re: Premijer liga BiH
Sad ga treba pustiti i vidjeti sta tacno namjerava. Mozda i nadje nekog lovatora. Samo treba ga dobro pratiti kako radi jer je izvarao svakog sa kim je radio. Nije bez razloga zatvorio 20 firmi.Ricken wrote: ↑01/02/2021 20:23Vidjet ćemo, vrijeme će brzo pokazati.Analiticarr wrote: ↑01/02/2021 20:06Nista on ne telali nego trazi partnera, nekog kome ce drugi povjerovati jer njemu vise niko ne vjeruje kad je izvarao svakog sa kim se sreo.
Uglavnom sretno vam

- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.