Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lao Ce wrote: ↑28/01/2021 21:50
Pitanje je koliko će dugo proći vremena dok ne krenu i po vas koji podržavate sav ovaj fašizam. Mislite da možete psihički izdržati? Ili se dovoljno naguziti? Samo polako. Ovo će da traje i traje, a mjere će da budu sve luđe i luđe.
Mladići u Britaniji kažnjeni sa po 10.000 funti jer su organizovali masovno grudvanje
Fašizam je proizašao iz nevjerovatne strateške greške. Proglasili su globalnu pandemiju na brzinu i histerično. Da su pustili da se virus slobodno širi, kladim se da bi se do sada vratili u normalno stanje. Sprečavaju virus da se širi mjerama i zatvaranjem i na taj način mu produžavaju život. Čim se Novi Zeland otvori, eto im opet virusa? Nema kraja. Ludilo "umnih" glava.
Lao Ce wrote: ↑28/01/2021 21:50
Pitanje je koliko će dugo proći vremena dok ne krenu i po vas koji podržavate sav ovaj fašizam. Mislite da možete psihički izdržati? Ili se dovoljno naguziti? Samo polako. Ovo će da traje i traje, a mjere će da budu sve luđe i luđe.
Mladići u Britaniji kažnjeni sa po 10.000 funti jer su organizovali masovno grudvanje
Fašizam je proizašao iz nevjerovatne strateške greške. Proglasili su globalnu pandemiju na brzinu i histerično. Da su pustili da se virus slobodno širi, kladim se da bi se do sada vratili u normalno stanje. Sprečavaju virus da se širi mjerama i zatvaranjem i na taj način mu produžavaju život. Čim se Novi Zeland otvori, eto im opet virusa? Nema kraja. Ludilo "umnih" glava.
Pa ovakva strategija se svjesno radi. Da se pitaju pametne i dobre glave, ovoga ne bi ni bilo.
Industrialyzer wrote: ↑28/01/2021 22:00
Brat ne odustaje on prica sa nekim
Kakav nehljeb
Tebi je normalno kazniti mladice i djevojke sto su se grudvali vani?
Inače ne vidim postove ovog industrijalca, osim ako ga netko kvota, ali samo mogu reći da je nebitan u sistemu kosmičkih vrijednosti, pravde i istine. Znači tamna mrlja koja će ostati zabilježena kao takva. Doduše, može se čovjek pokajati, ali treba raditi na sebi, ali obzirom na količinu oholosti koju posjeduje...teško.
Kakav nehljeb
Da je ovako bio uporan kada je trebalo uciti, imao bi barem jedan doktorat, stekao bi relevantno znanje i onda bi bio na strani istine. Tada bi ismijavao i on ovakve tupane kakve on sada predstavlja.
Sada bjezi od laptopa na kilometar. Na mobitelu je izolir-trakom oblijepio kameru. Nece primiti vakcinu jer ga je strah da ce Bil Gejc upravljati sa njim na volan.
Lao Ce wrote: ↑28/01/2021 21:07
"Američka akademija pedijatara (AAP) govori zdravstvenim radnicima da dojenje prestanu opisivati kao prirodno, jer to može povesti roditelje putem alternativne medicine, školovanja kod kuće i naterati ih da postanu antivakcinaši."
Kakav nehljeb
Da je ovako bio uporan kada je trebalo uciti, imao bi barem jedan doktorat, stekao bi relevantno znanje i onda bi bio na strani istine. Tada bi ismijavao i on ovakve tupane kakve on sada predstavlja.
Sada bjezi od laptopa na kilometar. Na mobitelu je izolir-trakom oblijepio kameru. Nece primiti vakcinu jer ga je strah da ce Bil Gejc upravljati sa njim na volan.
Ali covjek krivi medije za sve, a svaki post je link nekog mainstream medija
Kakav nehljeb
Ali covjek krivi medije za sve, a svaki post je link nekog mainstream medija
Zato sto je bitan u sistemu kosmickih vrijednosti, pravde i istine.
"Američka akademija pedijatara (AAP) govori zdravstvenim radnicima da dojenje prestanu opisivati kao prirodno, jer to može povesti roditelje putem alternativne medicine, školovanja kod kuće i naterati ih da postanu antivakcinaši."
Ovo forsiraju i u Holandiji! Bolesnici!
Kome je ovo normalno
Ne javljam se na ovoj temi, ali sam se zbog ovoga morao javiti.
Ako je ovo istina i ako nije izvučeno iz nekog konteksta, ako nije "fake", ja ne znam stvarno šta da kažem osim - nevjerovatno.
Bez riječi sam.
EDIT: našao sam, ovo je iz 2016 i izgleda da je istinito.
Gledam ovu Mogy i njenu forumsku aktivnost. Nakon par postova o šminkanju počela je svoju kampanju na temi o vakcinaciji (nakon toga prešla na korona teme).
Mogy87 wrote:
Mene samo interesuje osjecate li trunku odgovornosti za smrt sedmomjesecne bebe od bolesti koja bi da se niste pravili pametni bila iskorijenjena 2010 godine i vakcina ne bi bila potrebna te razmisljate li sta cinite roditeljima djece koji imaju npr. leukemiju i cije je dijete izlozeno jer ste Vi malo googlali. Hvala.
Dozer wrote: ↑29/01/2021 10:58
Bas me zanima sta @Mogy87 & Co. imaju reci na ovo...
Ipak su to izjave experata...
Nema u bookmarksu nikakav link ili graf na tu temu, šta će ti reći?!
Svako normalan će reći da je ovo nebuloza, a mislim da će se i ona, kao žena (valjda spada pod tu definiciju ), složiti da je nebuloza.
Eto, ima istraživanje, struka rekla svoje, dakle pazite šta pričate.
Dojenje ne treba zvati prirodnim.
Problem je što mnoge stvari idu u ovom pravcu. Neće ti dati da uzgajaš sopstvenu hranu ili ćeš morati da imaš njihova gmo sjemena. Daje se prednost GMO hrani i proizvodima naspram domaćih proizvoda proizvedenim na zdravim osnovama. Čak mislim da suu nekim saveznim državama u USA već uvedene zabrane sličnog tipa. Znači, stvara se jedno društvo i okruženje u kojem se nameće i promiče 'tehnološki' proizvodi koji su više štetni nego zdravi po čovjeka i obratno.
Zato mi nisu jasni ljudi koji to ne vide i koji brane uspostavljanje poretka koji je protiv njih samih, osim ako se ne radi o takvim beskičmenjacima kojima ništa nije sveto osim njih samih i koji su spremni da služe bilo čemu samo da bi oni imali korist i opstali.
Ali se varaju, jer oni nikada neće biti jedni od 'njih' nego samo sluge koje se u bilo kojem trenutku mogu zamijenti sa drugima ili kao što nam budućnost sugeriše običnom AI i naprednom robotikom. Mi nismo svjesni u kakvom svijetu živimo i šta se dešava oko nas i šta sve postoji.
Ukoliko je tacan ovaj tekst, ukoliko nije izvuceno iz konteksta (nemam vremena da otvaram link), naravno da je ovo idiotizam. Ne znam ima li ista prirodnije od majcinog mlijeka i dojenja.
To ne opravdava Lao Ce-a i slicne kada pricaju o cipovanju u vakcinama, AI i masinskom ucenju.
Last edited by drag_gost on 29/01/2021 11:13, edited 1 time in total.
Neki jesmo svjesni, i vrlo dobro vidimo i znamo, ali nemamo nacina da to ostalima dokazemo jer oni naprosto to ne zele da vide i shvate, iako im je sve postavljeno na tacni.
Dozer wrote: ↑29/01/2021 10:58
Bas me zanima sta @Mogy87 & Co. imaju reci na ovo...
Ipak su to izjave experata...
Ma šta te briga šta će ona reći. Mislim, who is she ili šta već. Problem ljudi ovdje koji zastupaju zdravorazumske smjernice i činjenice je što pokušavaju da ubijede nekoga u nešto. Furaj svoju priču i šta te briga šta ko misli. Ako si siguran u to u šta vjeruješ i šta pričaš, no harm, jer se rukovodiš istinom i težiš tome. Ali istovremeno slijeđenje istine ti uvijek navali ljude niskih i jeftinih karaktera na vrat.