Nisam Irac al mogu pogledat

Nakon 2-3 godine sexa bez lubrikanata sa raznim boxevima kodijevima aplikacijama za stream, ganjanjem besplatnih iptv lista i svega ostalog sto spada pod ovu temu, zakljucio sam sljedece
1.Nema besplatne IPTV liste da vam sve radi kako treba da ne zastopa kad vam je "najsaldje gledati" i da ste u potpunosti zadovoljni u prevodu plati pa se klati druze od 10 do 15KM moze se naci stabilna iptv lista sa svim kanalima filmotekom i ostalim da budete u potpunosti zadovoljni i da vam ne fali nista
2. Kada koristite kodi ako vam treba ISKLJUCIVO za filmove i serije instalirajte na cist kodi samo elementum i elementum burst i necete se zajebavati sa linkovima nekvalitetnim snimcima i ostalim stvatrima, znaci cist kodi + elementum = kralj car sah idol sultan buda.
3. Kupujte boxove i stickove koji imaju u sebi ugradjen PRAVI CERTIFICIRANI ANDROID i GOOGLE NAMJENJEN ZA KORISTENJE na tv.u pomocu daljinskog znacu nikakve azm tx aezakmi mini mi boxove koji imaju krnjavi android na sebi.
4. Ako hocete da igrate igrica na boxu ili da se kurcite sa aplikacijama kupite Mi Box S , Me Cool KM3 ili neki box koji podrzava 4K i koji je 16 ili 32 GB memorije ili 2 i vise GB rama, stick nije za vas.
5. Ako vam treba uredjaj iskljucivo da radite stream sa telefona ili da direktno gledate youtube, pratite iptv listu , netflix i ostale stream aplikacije i eventualno kodi ali da ga NE PRETRPAVATE sa zelenim plavim ljubictastim adonima i ostalim dodacima da vam kodi sljasti i bljesti onda je STICK prava stvar za vas Mi Android Stick ili Amazon Fire Stick.
6. Platite Ircu pivu šta ga jašete više ko sansku kozu.