Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedzada wrote: ↑13/01/2021 13:50
Dobili smo slišalice Gamebird .... ali je caka da ima poseban džek za mikrofon a poseban za slušalice.
Vidim da imaju adapteri dva u jedan.
Hoće li to šta valjati ako budu klinci na džojstiku koristili sa tim adapterom?
Trebalo bi to da radi uredno, samo da znas da koristenje slusalica direktno u dzojstik smanjuje trajanje baterije, ali nije nesto super drasticno
To klinci za fortnite koriste.
Imam osjećaj da im igra služi da pričaju između sebe ... a igraju usput.
Odradio i idalje isto. Skinuo neku besplatnu igru sa store i samo stoji zaglavljeno na loading ekranu igre. Moze se vratiti normalno u sistem kad se pritisne ono dugme ps i sve cackati po sistemu, vratis se u igru i ona i dalje na istom onom loading ekranu i nista se ne desava.
Sada sam instalirao neki update na 8.04 cini mi se i idalje sve isto.
Povezao sam dzojstik od svog ps4 kontam da nije tu neki belaj i nista
Da ti nije onda do profila nesto? Probaj napraviti drugi profil i skini neku free igru i testiraj? Ima rijetkih slucajeva gdje je i to problem, osim ako nije nesto na softverskoj bazi corrupted, ako si nesto preko usb unosio i slicno. Uglavnom probaj i prije pokretanja provjeri da li su i sistem i igra na zadnjem azuriranju radi kompatibilnosti. Ako nista odradi onaj complete wipeout, samo sacuvaj save files, slike i ostalo na usb.
Izgleda da je problem u novom disku sto sam kupio. Disk je nesto tanji od starog. Stavio sam neki drugi disk koji sam nasao u kuci od 250gb koji je iste debljine kao stari i rade igre.
Sad mi nije jasno kakve veze ima debljina diska, ako sarafi sa strane drze disk? Ili je disk felerican nzm
arnes_king wrote: ↑19/01/2021 12:02
Mislim da nema lijeka jer je stavljen datum maloljetnika pa sve dok ne napuni dovoljno godina bit ce te restrikcije na accountu.
A može li neko ko je to stavio ukloniti to.
Učiniti ga punoljetnim?
arnes_king wrote: ↑19/01/2021 12:02
Mislim da nema lijeka jer je stavljen datum maloljetnika pa sve dok ne napuni dovoljno godina bit ce te restrikcije na accountu.
A može li neko ko je to stavio ukloniti to.
Učiniti ga punoljetnim?
Za singleplayer se isplati i obični Standard Edition koji je jeftiniji. Online nisam igrao, jer me ne zanima iskreno, samo znam da se mora grindati da bi se imalo "za hljeba" u igri.
Realno, kupis sami standard verziju jer ta razlika u cijeni raznih varijanti ne vrijedi, obicno dobijes neke iteme unutar igre i slicno, i 1 misija pljacke banke al totalno kratka kako sam citao. Kupis standard ako ces igrat single player i mp, a imas multiplayer odvojen sad rdr online
Kakva je kod nas potražnja za PSN računima? Imam račun sa 15-ak top igara koji ne koristim vise, ali ne znam koliko to vrijedi ni da li se uopste prodaje kod nas? Ukljucuje sljedece igre:
GOD OF WAR
MARVEL'S SPIDERMAN + 3 DLC
HORIZON ZERO DAWN: COMPLETE EDITION
WITCHER 3: WILD HUNT GOTY EDITION
GRAND THEFT AUTO V
BATMAN: ARKHAM KNIGHT
MIDDLE EARTH: SHADOW OF MORDOR
MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR
INJUSTICE: GODS AMONG US ULTIMATE EDITION
UNCHARTED: NATHAN DRAKE COLLECTION
SKYRIM
HITMAN
DRAGONBALL XENOVERSE 2
UNCHARTED 4: A THIEF'S END
THE LAST OF US REMASTERED
Raichu wrote: ↑25/01/2021 09:48
Kakva je kod nas potražnja za PSN računima? Imam račun sa 15-ak top igara koji ne koristim vise, ali ne znam koliko to vrijedi ni da li se uopste prodaje kod nas? Ukljucuje sljedece igre:
GOD OF WAR
MARVEL'S SPIDERMAN + 3 DLC
HORIZON ZERO DAWN: COMPLETE EDITION
WITCHER 3: WILD HUNT GOTY EDITION
GRAND THEFT AUTO V
BATMAN: ARKHAM KNIGHT
MIDDLE EARTH: SHADOW OF MORDOR
MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR
INJUSTICE: GODS AMONG US ULTIMATE EDITION
UNCHARTED: NATHAN DRAKE COLLECTION
SKYRIM
HITMAN
DRAGONBALL XENOVERSE 2
UNCHARTED 4: A THIEF'S END
THE LAST OF US REMASTERED
Javi za cijenu u p.p. možda bih kupio ako bude cijena ok
Pozdrav, kupio bih PS4 sa dva kontrolora, ne toliko bitno da li je 500GB ili 1 TB, i eventualnom kojom igrom, ako ima ko preporuku ili da neko prodaje po povoljnoj cijeni sa garancijom,neka javi.
Lijepa ponuda na PS Store
EA Play 1 Month Discount Offer - $0.99
Sta mozete odigrati za taj iznos:
A Way Out
ANTHEM
Battlefield 1
Battlefield 4
Battlefield Hardline
Battlefield V
Burnout Paradise Remastered
Fe
FIFA 17