Super, nisam ni znao.
Jednu epizodu nastavka već pregledah, još 10.
Moderator: _BataZiv_0809

Hvala

RTS Planeta. Potpuno besplatno i legalno. Još ti je i kvalitet slike odličan.

E, jbg sad. Kakve ima veze šta je čiko privatno. Neće tebe dirati preko ekrana. Nije ni njega bitno šta ti radiš po štalama ili za koga glasaš.
Odgledao sam ja, pa vala nit smrdi nit mirise, iako mi je prva sezona bila super i 2. donekle dobra, vec zadnja sezona mi je bila nazor. Klasicna americka propaganda, masu puta vidjena prica.mali_balon wrote: ↑20/01/2021 19:19 Ljudi gledal ko ovaj Designated Survivor.....pocinje da se petlja isto ona serija 24h.....
Znaci gledaj ako nemas bas nista gledatTyke wrote: ↑21/01/2021 12:25Odgledao sam ja, pa vala nit smrdi nit mirise, iako mi je prva sezona bila super i 2. donekle dobra, vec zadnja sezona mi je bila nazor. Klasicna americka propaganda, masu puta vidjena prica.mali_balon wrote: ↑20/01/2021 19:19 Ljudi gledal ko ovaj Designated Survivor.....pocinje da se petlja isto ona serija 24h.....
Nekako tako. Jer danas zaista ima veliki izbor dobrih serija, cak i dosta mini-serija koje vrijedi odgledati. Ali ako si krenuo onda i zavrsi jer nema previse epizoda.mali_balon wrote: ↑21/01/2021 14:10Znaci gledaj ako nemas bas nista gledatTyke wrote: ↑21/01/2021 12:25Odgledao sam ja, pa vala nit smrdi nit mirise, iako mi je prva sezona bila super i 2. donekle dobra, vec zadnja sezona mi je bila nazor. Klasicna americka propaganda, masu puta vidjena prica.mali_balon wrote: ↑20/01/2021 19:19 Ljudi gledal ko ovaj Designated Survivor.....pocinje da se petlja isto ona serija 24h.....
Šteta što kako rekoše ne može biti druga sezona.