Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
-
JCecotto
#26 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Ja ne mogu da skontam te stvari, ali nikako.
Znam da smo primitivna sredina, ali da bas niko ne prijavi tolike godine da ih kreten pipka, zove na planinu i ko zna gdje ?
Pogotovo da je to maltene javna tajna i da niko nista ne preduzme, pa ja jednostavno ne mogu da prihvatim.
Pa kazes barem bratu ili ocu, ako neces zvanicno. Da je jednom fasovao, spasile bi se generacije onih koji mu poslije dolaze na izvljavanje.
Imam kcerku i ne znam sta bih uradio stvarno.
Po svemu sudeci, grijesi se u odgoju djece. Oni nemaju dovoljno povjerenja u svoje roditelje, cim se na takve gadosti ne zale ni njima.
Ovakvo stanje uopste nije normalno.
Znam da smo primitivna sredina, ali da bas niko ne prijavi tolike godine da ih kreten pipka, zove na planinu i ko zna gdje ?
Pogotovo da je to maltene javna tajna i da niko nista ne preduzme, pa ja jednostavno ne mogu da prihvatim.
Pa kazes barem bratu ili ocu, ako neces zvanicno. Da je jednom fasovao, spasile bi se generacije onih koji mu poslije dolaze na izvljavanje.
Po svemu sudeci, grijesi se u odgoju djece. Oni nemaju dovoljno povjerenja u svoje roditelje, cim se na takve gadosti ne zale ni njima.
- wewa
#27 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
razlika je u tome da ga ne optuzujem ja, vec 28 zrtava. a brani ga anonimus s foruma koji s njim nema nikakvih dodirnih tacaka osim sto su istog spola.drag_gost wrote: ↑20/01/2021 12:58Glup komentar, to je isto kao da napise sada - sreca pa ima tebe da ga optuzujes. Tipicna zenska (cesto lazna) solidarnost.wewa wrote: ↑20/01/2021 11:53sreca pa ima tebe da ga branis.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/01/2021 11:48
vjerovatno,ali jbg čovjek još nije osuđen za to,a javni linč je pokrenut
Svakako, ako je ovo uradio sjeci mu genitalije noktaricom, svaki dan po jedan komadic.
- wewa
#28 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
u jednom si sigurno u pravu: grijesi se u odgoju.JCecotto wrote: ↑20/01/2021 13:04 Ja ne mogu da skontam te stvari, ali nikako.
preveliko postovanje ovdasnji ljudi imaju prema autoritetima, u konkretnom slucaju 'uglednom pozorisnom radniku i obozavatelju ratnog zlocinca', pa su u stanju prepustiti potpunu kontrolu nad zivotima svoje sasvim male djece nakon samo jednog susreta s njim.
ako to nije zvono za uzbunu, da roditelj godinama!!! nema uvida u to kako dijete provodi sate s drugom odraslom osobom koju smo jednom sreli, onda ne znam sta drugo moze biti.
i kako da dijete u takvoj situaciji ima povjerenja u roditelja? kad ga je iznevjerio jos sasvim rano.
- drag_gost
#29 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Ne brani ga uopste, covjek je postavio pitanje, gdje si ti vidjela da ga brani? Cak ti je i on sam odgovorio da ga ne brani. Meni se cini da ti pretjerujes bas zato sto si istog spola kao ove sto optuzuju Aleksica.wewa wrote: ↑20/01/2021 13:06razlika je u tome da ga ne optuzujem ja, vec 28 zrtava. a brani ga anonimus s foruma koji s njim nema nikakvih dodirnih tacaka osim sto su istog spola.
- wewa
#30 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
cini ti se, tu si u pravu.drag_gost wrote: ↑20/01/2021 13:23Ne brani ga uopste, covjek je postavio pitanje, gdje si ti vidjela da ga brani? Cak ti je i on sam odgovorio da ga ne brani. Meni se cini da ti pretjerujes bas zato sto si istog spola kao ove sto optuzuju Aleksica.
- muha_sa
#31 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Cuj ako je kriv
jok, žene izmislile
Jakako da je kriv, manijak klošarski.
Jakako da je kriv, manijak klošarski.
- JThomas
#32 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
zajeban je taj svijet svuda. fizički izgled je još bitniji, a što se tiče toga hoće li neko proći ili neće - sve je na diskrecionoj ocjeni profesora, režisera, producenta. nema papira, nema poena, nema revizije koja će reći ti si nepravedno oboren. ja tebe ne vidim kao lika u ovoj predstavi i zdravo. to mora biti tako, jer je umjetnost u pitanju, ali je također i golema i arbitrerna moć u rukama. plus što se sve odvija iza zatvorenih vrata.
Last edited by JThomas on 20/01/2021 13:37, edited 1 time in total.
-
moonca
#33 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Bile su svjesne... no rasudjivanje u tim godinama je s 'godinama' ...
...
...
Sada su zrele/ posnate/ uspjesne/..... moze im se vjerovati...- Gledali smo kako odvodi djevojke u tu prostoriju pored, gdje se zadržavaju neko vrijeme. Pitala sam se kada će mene odabrati kao talentiranu i povesti me u sobu. A onda se to i dogodilo - ispričala je policiji jedna od četiri djevojke koje su prve s Milenom Radulović izašle sa svjedočenjem protiv Aleksića.
-
sumirprimus
#34 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
al da sve ove godine nijedna nije otisla i trazila zastitu u ocu, bratu, drugu i rekla taj i taj lik me zlostavljo, i da ga neko nije polomio, nevjerovatno.
i to sve da zna od koga je porcija.
- JThomas
#35 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
i onda da bude ugledni profesor, doajen glumačkog školovanja brutalno pretučen od nepoznatih nasilnika...a on ti još svoje arkane pošalje na kosti. on legenda, a ti kriminalac.
ovako je jedino pravilno kad su takve stvari u pitanje. naravno, jako je teško, ali jedino pravilno.
ovako je jedino pravilno kad su takve stvari u pitanje. naravno, jako je teško, ali jedino pravilno.
- bandit_mo
#36 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Moja poznanica se potužila mami na jedan izoliran incident gdje ju je lik pokušao silovati. Mama ju je zamolila da ne govori tati jer će ga tata ubiti i time nadodati još jedan problem... ima i tog.sumirprimus wrote: ↑20/01/2021 13:40 al da sve ove godine nijedna nije otisla i trazila zastitu u ocu, bratu, drugu i rekla taj i taj lik me zlostavljo, i da ga neko nije polomio, nevjerovatno.
- sinuhe
#37 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Ruzno je reci ali morale su znati. Nisu krive ali morale su znati.
Last edited by sinuhe on 20/01/2021 13:45, edited 1 time in total.
- muha_sa
#38 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Evo klošara koji je u ratu silovo--slobodno hoda po Prijedoru i niko da mu presudi.sumirprimus wrote: ↑20/01/2021 13:40 al da sve ove godine nijedna nije otisla i trazila zastitu u ocu, bratu, drugu i rekla taj i taj lik me zlostavljo, i da ga neko nije polomio, nevjerovatno.
U ratu su zlotvori silovali preko 30 000 žena---koliko je njih progovorilo
-
sumirprimus
#39 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
upravo to. nema tu prastanja. pa kad bi pogino. al bi supak platio danak sa kamatom. pa nek zove koga hocebandit_mo wrote: ↑20/01/2021 13:44Moja poznanica se potužila mami na jedan izoliran incident gdje ju je lik pokušao silovati. Mama ju je zamolila da ne govori tati jer će ga tata ubiti i time nadodati još jedan problem... ima i tog.sumirprimus wrote: ↑20/01/2021 13:40 al da sve ove godine nijedna nije otisla i trazila zastitu u ocu, bratu, drugu i rekla taj i taj lik me zlostavljo, i da ga neko nije polomio, nevjerovatno.
-
sumirprimus
#40 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
potrudio bi se zbilja, bi se potrudio da posle njega bude svejedno ko bi doso da podvuce refu.i ko bi sta piso i prico.JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:43 i onda da bude ugledni profesor, doajen glumačkog školovanja brutalno pretučen od nepoznatih nasilnika...a on ti još svoje arkane pošalje na kosti. on legenda, a ti kriminalac.
- bandit_mo
#41 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Pravilno i zakonito, da.JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:43 i onda da bude ugledni profesor, doajen glumačkog školovanja brutalno pretučen od nepoznatih nasilnika...a on ti još svoje arkane pošalje na kosti. on legenda, a ti kriminalac.
Pametno i djelotvorno ne. I sama, da se mom djetetu isto dogodi, pribjegla bih nepravilnim nezakonitim metodama. Što se nadam da će roditelji zlostavljane djece iz BL jednako napraviti nakon ove oslobađajuće presude.
-
sumirprimus
#42 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
muha pricale su zene, ovo je nesto drugo, planski i sistematski organizovan ratni zlocin. i protiv ovog treba da se bore i institucije drzave sudovi, a sto nije tako treba pitat njih. a mislim da ih je puno vise ispricalo i javno svoje tuzne sudbine.muha_sa wrote: ↑20/01/2021 13:45Evo klošara koji je u ratu silovo--slobodno hoda po Prijedoru i niko da mu presudi.sumirprimus wrote: ↑20/01/2021 13:40 al da sve ove godine nijedna nije otisla i trazila zastitu u ocu, bratu, drugu i rekla taj i taj lik me zlostavljo, i da ga neko nije polomio, nevjerovatno.
U ratu su zlotvori silovali preko 30 000 žena---koliko je njih progovorilodesetak u vrh glave
![]()
sta reci, nismo ko jevreji ni sekunde.
- JThomas
#43 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
ne sumnjam, na forumu bi svi ubili, prebili, zaklali. samo nešto, nekako se to u stvarnosti puno, puno manje dešava.
što kaže, koliko je žena u ratu silovano, a da su zločinci tu, živi i zdravi. takvih zločinaca ima hiljade sigurno, žrtve znaju ko su - a ništa im ne fali.
što kaže, koliko je žena u ratu silovano, a da su zločinci tu, živi i zdravi. takvih zločinaca ima hiljade sigurno, žrtve znaju ko su - a ništa im ne fali.
-
sumirprimus
#44 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
takva japija.JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:49 ne sumnjam, na forumu bi svi ubili, prebili, zaklali. samo nešto, nekako se to u stvarnosti puno, puno manje dešava.
sto ne znaci da smo svi isti.
bude i pokoji nemoj mene hadzija.
- bandit_mo
#45 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Da, zato što se ne govori nikome, posebno ne tati koji bi to jedini napravio. Curice i dalje ne kažu tati da im uloške kupi, a kamoli da je seksualno napadnuta..JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:49 ne sumnjam, na forumu bi svi ubili, prebili, zaklali. samo nešto, nekako se to u stvarnosti puno, puno manje dešava.
- JThomas
#46 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
bude, ali baš pokoji. to je prava riječ. koliko je kriminala, svih vrsta - osveta efektivno i nema. greška u mjerenju koliko ima.
-
sumirprimus
- JThomas
#48 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
pa eto, bar se za rat sve zna. ko je bio u kojem logoru, i šta se tamo dešavalo. a zločincima dlaka ne fali s glave, ni onima koji usred sarajeva doje državni budžet.bandit_mo wrote: ↑20/01/2021 13:51Da, zato što se ne govori nikome, posebno ne tati koji bi to jedini napravio. Curice i dalje ne kažu tati da im uloške kupi, a kamoli da je seksualno napadnuta..JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:49 ne sumnjam, na forumu bi svi ubili, prebili, zaklali. samo nešto, nekako se to u stvarnosti puno, puno manje dešava.
- bandit_mo
#49 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
Nisam na to mislila. To mi je prekompleksno da iole objasnim.JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:53pa eto, bar se za rat sve zna. ko je bio u kojem logoru, i šta se tamo dešavalo. a zločincima dlaka ne fali s glave, ni onima koji usred sarajeva doje državni budžet.bandit_mo wrote: ↑20/01/2021 13:51Da, zato što se ne govori nikome, posebno ne tati koji bi to jedini napravio. Curice i dalje ne kažu tati da im uloške kupi, a kamoli da je seksualno napadnuta..JThomas wrote: ↑20/01/2021 13:49 ne sumnjam, na forumu bi svi ubili, prebili, zaklali. samo nešto, nekako se to u stvarnosti puno, puno manje dešava.
Više sam mislila na ove neratne oblike seksualnih napada i zašto više nema fizičkih obračuna s napadačima.
-
sumirprimus
#50 Re: Mika Aleksić (serijski silovatelj) ?
ma ne mozes rat ni sa cim objasnit.
stanje uma.
stanje uma.