Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- East_side
#102976 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno, zao mi je sto Rahman odlazi ali s druge strane nisam pretjerano ni zabrinut. Imamo Tinu, Salcina, Zinedina... samo steta sto se nije malo vise para uzelo, ako je istina da je samo 100k 
- Logovan
#102977 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I šta sad, mi neozbiljan klub jer smo prodali Rahmanovića, ako je istina uopšte.
- Maharadza
#102978 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pojedinci misle da je ovo FM pa se igrač ne pita i nema sopstveno mišljenje, želje i zahtjeve nego eto mora se povinuti kako klub odluči i po njima će uvijek davati 100% od sebe i neće zabušavati i onda kada niko nema sluha za njegovo mišljenje. 
Ako on želi da ide, pusti ga, bolje i to nego imati nezadovoljnog igrača u svlačionici koji se vjerovatno ne bi zalagao ni približno kao ranije, igrao možda na 30% a koji bi opet otišao za 0KM za par mjeseci! E jesu pojedinci bizMisMeni, nema šta!
Ako on želi da ide, pusti ga, bolje i to nego imati nezadovoljnog igrača u svlačionici koji se vjerovatno ne bi zalagao ni približno kao ranije, igrao možda na 30% a koji bi opet otišao za 0KM za par mjeseci! E jesu pojedinci bizMisMeni, nema šta!
- Analiticarr
#102979 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta ako ne ide? 
- Revolucionar ★
#102980 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka ide covjek, do sad odradio sta je do njega kvalitetno i profesionalno, zna da se u inostranstvu rjesava egzistencija. Jedina tragedija je ako je covjek naplacen samo sto milja.
- dzeno123
#102981 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Isto bi napiso, to su nikakve pare, više koristimamo od titule i njegovih euro nastupa.
- Analiticarr
#102982 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prica se o prodaji Rahmanovica a ne titule.dzeno123 wrote: ↑18/01/2021 18:57Isto bi napiso, to su nikakve pare, više koristimamo od titule i njegovih euro nastupa.
-
baxus
#102983 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni Rahmanovic ne djeluje kao tip kojem bi se išlo i u Konyaspor.
Nije ovdje igrao za grah kod Muće i za kiriju u prizemlju privatne kuće pa da leti za prvom ponudom.
Nije ovdje igrao za grah kod Muće i za kiriju u prizemlju privatne kuće pa da leti za prvom ponudom.
-
El_comadante
#102984 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
dobri smo kad nam je malo 100.000 eura.
-
molotovljev
#102985 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da li je ovaj put Rahmanovic opravdano dobio crveni karton? Ja kazem da nije...
- Logovan
#102986 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na ljeto bi otišao džaba, ali ne mogu se složiti da baš to ima veze sa ozbiljnošću kluba. Nije on došao prije pola godine, nego prije tri i pol godine, a u ove tri i pol godine svašta nešto je uradio, od produženja ugovora pa nadalje. I danas, sutra možemo dovesti novog Rahmanovića, možda bude i bolji.dzeno123 wrote: ↑18/01/2021 18:57Isto bi napiso, to su nikakve pare, više koristimamo od titule i njegovih euro nastupa.
Neozbiljnost bi bila prodati Đokanovića koji ima jak ugovor za 200, 300 hiljada eura.
-
molotovljev
#102987 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ok razlicita misljenja, razliciti stavovi, jedni opravdavaju drugi ne... Postujem.
Koliko god pokusavao da shvatim zasto je ovo, ukoliko je istina, opravdan i loģican potez,
ne mogu. Ovo je ona situacija kada pomislis to je to, dosli smo do cilja i onda hladan tus.
Osjecaj slican kao ona stativa u Cĺuzu. I sta sad da ocekujem?!
Pitate li se gospodo ko najvise gubi ovakvim potezima?! FK Sarajevo.
Jedni odlaze, drugi dolaze, al' nase Sarajevo ostaje, zauvijek, i mi uz njega...
Koliko god pokusavao da shvatim zasto je ovo, ukoliko je istina, opravdan i loģican potez,
ne mogu. Ovo je ona situacija kada pomislis to je to, dosli smo do cilja i onda hladan tus.
Osjecaj slican kao ona stativa u Cĺuzu. I sta sad da ocekujem?!
Pitate li se gospodo ko najvise gubi ovakvim potezima?! FK Sarajevo.
Jedni odlaze, drugi dolaze, al' nase Sarajevo ostaje, zauvijek, i mi uz njega...
-
svi u napad
#102988 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dakle ne mogu vjerovat (ako je istina) da prodaju najboljeg igraca za 100 milja. Isto tako ne mogu vjerovat sta moje kolege navijaci/forumasi ovdje pisu (cast Baxusu koji vidi malo dalje). Taman kad smo poceli liciti na klub i kad je izgledalo da cemo za 2-3 godine igrati Evropu proradi sitna balkanska pamet. Ako je zaista istina da ide za 100 milja u Tursku treba sve u upravi pod hitno smjeniti. Iako sam ga u par navrata kritikovao zbog ponasanja na terenu on je nas najjaci igrac i bez njega cemo biti slabiji za 20%, sto dovodi u pitanje osvajanje titule, a titula donosi lovu. Meni je smijesno kad procitam ovdje komentare imamo zamjenu i navedu se mali Zidan koji nista nije pokazao i mali Salcin koji je nesto pokazao i koji moze biti igrac ali on ne moze igrati Rahmanovo mjesto i to vi svi ovdje prisutni jako dobro znate. Ako ovo bude zaista istina vjerujte da ce nas ova glupost puno kostati. Ovim potezom niko ne dobiva ni klub ni igrac. Ako on zaista zeli sam otici tamo u neki osrednji turski klub onda sam ja zabrinut za njegov mentalni sklop kao i razmisljanje uprave oko ovog transfera (onda vjerovatno Grean ima pravo kad trazi finansijski izvjestaj i ovim malim transferom se dovodi u pitanje finansijske stabilnosti kluba). Ako je ovo gazdino maslo onda je to znak da on zeli napraviti Romu od naseg kluba. Znaci kupi i prodaj da ja svrnem neku lovu a za rezultate i ugled kluba me bas briga. Znam da ce sad neki skociti i objasnjavati mi da je kapitalizam i da svako hoce da zaradi ali vjerujte da je bolje sacuvati kostur ekipe 2-3 godine i uci u Evropu te na taj nacin dobiti puno vise love. Uprava mu je to morala obrazloziti sa ciframa sta se dobiva i koliko u vezi takvog nacina rada u slijedecih 5 godina.
Na kraju moram ukratko ponoviti da sam ja razocaran ako je ovo istina i mislim da je ovo pogresan potez. Zivjeli.
Na kraju moram ukratko ponoviti da sam ja razocaran ako je ovo istina i mislim da je ovo pogresan potez. Zivjeli.
- Raigor Stonehoof
#102989 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slucajno ili namjerno zaboravio si spomenuti Susica koji ce najvjerovatnije preuzeti tu poziciju, kao i Varesanovica od kojeg ja licno ocekujem bljesak.
Rahmanovic je naravno bolji od svih njih, ali se njegov izostanak nece ni blizu osjetiti koliko se osjeti neigranje Ahmetovica, ili npr koliko bi se osjetio Milicevicev izostanak. Ako dovedu dobrog napadaca (u sto svaki dan sve vise sumnjam) prosetacemo se kroz ostatak prvenstva.
Rahmanovic je naravno bolji od svih njih, ali se njegov izostanak nece ni blizu osjetiti koliko se osjeti neigranje Ahmetovica, ili npr koliko bi se osjetio Milicevicev izostanak. Ako dovedu dobrog napadaca (u sto svaki dan sve vise sumnjam) prosetacemo se kroz ostatak prvenstva.
-
molotovljev
#102990 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bravo @svi u napad, dijelimo isto misljenje i s razlogom smo zabrinuti...
Pribojavao sam se toga, volio bih da grijesim, al bogami sve vise sumnjam u namjere
gospodina Investitora i ljudi iz Titove. Ne smijemo dozvoliti da od Kluba prave fabriku.
Izgleda da nemamo isti cilj. A, sad je jasno zasto dolazi 'lovac na talente' u Akademiju...
Ovo je istovremeno i smijesno i zalosno i ponizavajuce za sve nas!
Pribojavao sam se toga, volio bih da grijesim, al bogami sve vise sumnjam u namjere
gospodina Investitora i ljudi iz Titove. Ne smijemo dozvoliti da od Kluba prave fabriku.
Izgleda da nemamo isti cilj. A, sad je jasno zasto dolazi 'lovac na talente' u Akademiju...
- Analiticarr
#102991 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
molotovljev wrote: ↑19/01/2021 00:50 Bravo @svi u napad, dijelimo isto misljenje i s razlogom smo zabrinuti...
Treba otjerati investitore i vratiti legende da nas opet stabilizuju
- East_side
#102992 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@svi u napad
Ima mnogo smisla u svemu što si naveo samo što si sve to, po meni, malo mračnije interprerirao nego što jeste.
Ok, jesam razočaran činjenicom da nam NAJBOLJI igrač odlazi za male pare (bez obzira je li 100k, 250k ili neka treća cifra ispod 500k). Automatski pada u vodu san o jačanju brenda kluba u vidu prodaje igrača (pogotovo najboljih) za milionske cifre jer bismo takvom politikom vrlo brzo postali samoodrživ klub u punom smislu te riječi. Naravno, ne očekujem da preko noći postanemo Dinamo u tom smislu ali sam očekivao da ćemo makar postepno dizati ljestvicu i krenuti tim putem.
Ali svakako sam za to da svi malo sačekamo sa kritikama. Jedan transfer ne čini prelazni rok. Hajde da vidimo šta će biti do nastavka prvenstva
Istina je da Rahmanovu ulogu ne može zamijeniti niko od trenutnih igrača u rosteru ali ko zna, možda skroz promijenimo strategiju i formaciju i prilagodimo je onom što imamo. Pa tako umjesto ove trenutne 4-5-1 / 4-3-3 pređemo na 4-4-2 sa dva niža i brža napadača. Tu mogu igrati Fanimo, Tatar, Krle, pa čak možda i mali Dal. Handžića ubacit s klupe po potrebi. Po krilima imaš Hebiba i Salčina. A možeš rotirati i Fanima, Tatara... na sredini Đokan i Tino. Po potrebi i Zinedin, Adukor, Oremuš... ima tu mnogo kombinacija. Ali hajde prvo da sačekamo i vidimo na šta će nam roster ličiti pred derbi. Ko će sve otići a ko doći.
Kažem, nisam nimalo oduševljen ovim transferom ali moramo uzeti u obzir situaciju s koronom i, za naše uslove ogromne cifre koje gubimo na godišnjem nivou zbog nedostatka publike. Ne prodaju se ni sezonske ni redovne ulaznice. I sponzori su pogođeni ovom situacijom, manje ili više. I u fan shopu je vjerovatno opala prodaja, sve je lančano povezano i u konačnici rezultira ogromnim gubicima. A valja namać nekako pare, moraš nekoga prodati. Ako sam Rahman nije želio produžiti ugovor, onda jbg bolje ga sad prodat bilo kako nego da nam na ljeto ode besplatno.
Ono što me posebno rastužuje je činjenica da mi kao navijači/simpatizeri širom BiH i cijelog svijeta, posebno uzimajući u obzir pomenutu situaciju, nismo bili u stanju kupiti više od ovih (nepunih) 2.500 članskih do sada. Pa gdje su sad sve one silne hiljade i hiljade pojedinaca sa proslava, Menhengladbaha, Sloboda, derbija...
Ima mnogo smisla u svemu što si naveo samo što si sve to, po meni, malo mračnije interprerirao nego što jeste.
Ok, jesam razočaran činjenicom da nam NAJBOLJI igrač odlazi za male pare (bez obzira je li 100k, 250k ili neka treća cifra ispod 500k). Automatski pada u vodu san o jačanju brenda kluba u vidu prodaje igrača (pogotovo najboljih) za milionske cifre jer bismo takvom politikom vrlo brzo postali samoodrživ klub u punom smislu te riječi. Naravno, ne očekujem da preko noći postanemo Dinamo u tom smislu ali sam očekivao da ćemo makar postepno dizati ljestvicu i krenuti tim putem.
Ali svakako sam za to da svi malo sačekamo sa kritikama. Jedan transfer ne čini prelazni rok. Hajde da vidimo šta će biti do nastavka prvenstva
Istina je da Rahmanovu ulogu ne može zamijeniti niko od trenutnih igrača u rosteru ali ko zna, možda skroz promijenimo strategiju i formaciju i prilagodimo je onom što imamo. Pa tako umjesto ove trenutne 4-5-1 / 4-3-3 pređemo na 4-4-2 sa dva niža i brža napadača. Tu mogu igrati Fanimo, Tatar, Krle, pa čak možda i mali Dal. Handžića ubacit s klupe po potrebi. Po krilima imaš Hebiba i Salčina. A možeš rotirati i Fanima, Tatara... na sredini Đokan i Tino. Po potrebi i Zinedin, Adukor, Oremuš... ima tu mnogo kombinacija. Ali hajde prvo da sačekamo i vidimo na šta će nam roster ličiti pred derbi. Ko će sve otići a ko doći.
Kažem, nisam nimalo oduševljen ovim transferom ali moramo uzeti u obzir situaciju s koronom i, za naše uslove ogromne cifre koje gubimo na godišnjem nivou zbog nedostatka publike. Ne prodaju se ni sezonske ni redovne ulaznice. I sponzori su pogođeni ovom situacijom, manje ili više. I u fan shopu je vjerovatno opala prodaja, sve je lančano povezano i u konačnici rezultira ogromnim gubicima. A valja namać nekako pare, moraš nekoga prodati. Ako sam Rahman nije želio produžiti ugovor, onda jbg bolje ga sad prodat bilo kako nego da nam na ljeto ode besplatno.
Ono što me posebno rastužuje je činjenica da mi kao navijači/simpatizeri širom BiH i cijelog svijeta, posebno uzimajući u obzir pomenutu situaciju, nismo bili u stanju kupiti više od ovih (nepunih) 2.500 članskih do sada. Pa gdje su sad sve one silne hiljade i hiljade pojedinaca sa proslava, Menhengladbaha, Sloboda, derbija...
-
TheTraveler
#102993 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E tobe jarabi.molotovljev wrote: ↑19/01/2021 00:50 Bravo @svi u napad, dijelimo isto misljenje i s razlogom smo zabrinuti...
- Cossack
#102994 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nevjerovatno ko sve navija za FK Sarajevomolotovljev wrote: ↑19/01/2021 00:50 Bravo @svi u napad, dijelimo isto misljenje i s razlogom smo zabrinuti...
- Logovan
#102995 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Stvarno poštujem svačija mišljenja, ali malo mi je smiješno šta se piše. Ovaj gore sumnja u namjere Nama i ljudi iz uprave.
Kaže jasno je zašto dolazi lovac na talente u akademiju.
Čuj ponižavajuće za nas.
Nije mi jasno zašto ste očekivali neku ogromnu cifru koju bi dobili za Rahmanovića. Jeste on najbolji igrač lige, ali isto tako radi se o igraču koji će u ovoj godini napuniti 27 godina, koji ima pola godine ugovora i koji dolazi iz lige koja ne ostvaruje velike transfere (zbog više stvari), pogotovo ne za igrače koji nisu mladi. Uzmite u obzir i ovu situaciju sa koronom, igračima su pale cijene. Sve i da ima još dvije, tri godine ugovora mi opet ne bi dobili milion eura, pa sumnjam da bi dobili 800 hiljada eura.
@East_side
Jeste najbolji, ali pogledaj druge stvari, tipa koliko ima godina i ostalo. Ne pada sa ovim automatski u vodu san o jačanju brenda kluba, kakvi bolan milioni. Milionske transfere treba očekivati od Đokanovića, možda i od Kovačevića, pa tu imamo Pidru, Salčina, itd. Na mladima trebamo uzimati veće pare. Ljudi dragi, mi još nismo počeli (mislim na čitavu ligu) ostvarivati redovne transfere po 700-800 hiljada maraka, a sanjate o milionima.
I slažem se u vezi tog broja članova. Svi pametuju, svi znaju šta i kako treba, a nismo još prebacili cifru od 2500 članova.
Učlanjujte se, dajte tih 20 KM pa pametujte.
Nije mi jasno zašto ste očekivali neku ogromnu cifru koju bi dobili za Rahmanovića. Jeste on najbolji igrač lige, ali isto tako radi se o igraču koji će u ovoj godini napuniti 27 godina, koji ima pola godine ugovora i koji dolazi iz lige koja ne ostvaruje velike transfere (zbog više stvari), pogotovo ne za igrače koji nisu mladi. Uzmite u obzir i ovu situaciju sa koronom, igračima su pale cijene. Sve i da ima još dvije, tri godine ugovora mi opet ne bi dobili milion eura, pa sumnjam da bi dobili 800 hiljada eura.
@East_side
Jeste najbolji, ali pogledaj druge stvari, tipa koliko ima godina i ostalo. Ne pada sa ovim automatski u vodu san o jačanju brenda kluba, kakvi bolan milioni. Milionske transfere treba očekivati od Đokanovića, možda i od Kovačevića, pa tu imamo Pidru, Salčina, itd. Na mladima trebamo uzimati veće pare. Ljudi dragi, mi još nismo počeli (mislim na čitavu ligu) ostvarivati redovne transfere po 700-800 hiljada maraka, a sanjate o milionima.
I slažem se u vezi tog broja članova. Svi pametuju, svi znaju šta i kako treba, a nismo još prebacili cifru od 2500 članova.
Učlanjujte se, dajte tih 20 KM pa pametujte.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#102996 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka samo nek se otkrije kakvi smo svi
Nekako kad su pobjede i sve ok zakamuflira se ova peta kolona...
Nekako kad su pobjede i sve ok zakamuflira se ova peta kolona...
- Blixen
#102997 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
u modernom fudbalu navijaci se ne pitaju
-
izbjeglica_iz_besmisla
#102998 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koja kuknjava.
Pa covjek je imao pola godine jos ugovor, dobru polusezonu iza sebe i interes kluba koji je otprilike njegov rang. Normalno da cemo ga prodati. Jer jednom je vec produzio ugovor, sto uopce nije bilo za ocekivati, jel to sad trebao opet uraditi?
Dakle, ako ide, hvala Amare za sve. A klub ce nastaviti dalje, praviti rezultate, osvajati titule i praviti uvijek nove transfere. Prave pare ce se zaraditi na Kovi, Andreju, Pidri, ne na Amaru i Benji. Ne znam sto se sikirate, dovdje smo dosli jer ocito neko zna svoj posao dobro. I da sutra dodje neko za Benju ponudi 200-300.000 eura, treba ga odmah prodati takodjer. Jer kad mu istekne ugovor i ode dzaba, kukat cete jos vise.
PS a da je ovo vec uplanirano, pokazuje vam cinjenica da imamo 3 (tri!) igraca koja ga mogu zamijeniti. I pride, prvi smo na tabeli sa +9.
Pa covjek je imao pola godine jos ugovor, dobru polusezonu iza sebe i interes kluba koji je otprilike njegov rang. Normalno da cemo ga prodati. Jer jednom je vec produzio ugovor, sto uopce nije bilo za ocekivati, jel to sad trebao opet uraditi?
Dakle, ako ide, hvala Amare za sve. A klub ce nastaviti dalje, praviti rezultate, osvajati titule i praviti uvijek nove transfere. Prave pare ce se zaraditi na Kovi, Andreju, Pidri, ne na Amaru i Benji. Ne znam sto se sikirate, dovdje smo dosli jer ocito neko zna svoj posao dobro. I da sutra dodje neko za Benju ponudi 200-300.000 eura, treba ga odmah prodati takodjer. Jer kad mu istekne ugovor i ode dzaba, kukat cete jos vise.
PS a da je ovo vec uplanirano, pokazuje vam cinjenica da imamo 3 (tri!) igraca koja ga mogu zamijeniti. I pride, prvi smo na tabeli sa +9.
-
molotovljev
#102999 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To je u afektu napisano i slazem se zvuci grubo. Ko god misli da sam pretjerao, ok prihvatam.
Medjutim, sta je poenta:
- Ako posmatramo trenutno stanje i buducnost Kluba u okviru BH lige, mozemo biti zadovoljni.
Potvrda toga je svakako godina iza nas. Briljantno, svaka cast.
Bez obzira na odlazak Rahmanovica, pa i Tatar da ode, siguran sam da bi zadrzali prednost,
odnosno uspjeli bi popuniti te dvije pozicije , tako da je titula neupitna.
Treba svakako i pohvaliti trenera Marinovica , o kome se bas i ne prica ili ne pise puno,
ali to je manje vazno, covjek se upisao u istoriju Kluba. Cestitam majstore.
-E, sad... Evropa? Sta cemo po tom pitanju? Izgleda kao i do sada, u sustini nista znacajno.
Kako kome, ali ja smatram da glavni cilj treba da bude plasman u grupnu fazu
Ali ne samo u teoriji vec u praksi, posvetiti se tome profesionalno, hrabro, i upalice uvjeren sam.
Odlazak Rahmanovica i sve izvjesniji odlazak Tatara implicira da o Evropi uopste ne razmisljamo.
Nemamo plan i nije nam to cilj. To je moje misljenje i zbog toga sam jako, jako razocaran.
Isto igramo u Evropi kao i prije 10, 15, 20 godina. A, neuporedivo bolje uslove i dobru podlogu
imamo danas. Zasto to ne iskoristimo? Ne znam... Znam samo da ne mogu to ravnodusno
posmatrati i zbog toga nekad planem i pretjeram u svom negodovanju. Jbg
Medjutim, sta je poenta:
- Ako posmatramo trenutno stanje i buducnost Kluba u okviru BH lige, mozemo biti zadovoljni.
Potvrda toga je svakako godina iza nas. Briljantno, svaka cast.
Bez obzira na odlazak Rahmanovica, pa i Tatar da ode, siguran sam da bi zadrzali prednost,
odnosno uspjeli bi popuniti te dvije pozicije , tako da je titula neupitna.
Treba svakako i pohvaliti trenera Marinovica , o kome se bas i ne prica ili ne pise puno,
ali to je manje vazno, covjek se upisao u istoriju Kluba. Cestitam majstore.
-E, sad... Evropa? Sta cemo po tom pitanju? Izgleda kao i do sada, u sustini nista znacajno.
Kako kome, ali ja smatram da glavni cilj treba da bude plasman u grupnu fazu
Ali ne samo u teoriji vec u praksi, posvetiti se tome profesionalno, hrabro, i upalice uvjeren sam.
Odlazak Rahmanovica i sve izvjesniji odlazak Tatara implicira da o Evropi uopste ne razmisljamo.
Nemamo plan i nije nam to cilj. To je moje misljenje i zbog toga sam jako, jako razocaran.
Isto igramo u Evropi kao i prije 10, 15, 20 godina. A, neuporedivo bolje uslove i dobru podlogu
imamo danas. Zasto to ne iskoristimo? Ne znam... Znam samo da ne mogu to ravnodusno
posmatrati i zbog toga nekad planem i pretjeram u svom negodovanju. Jbg
-
izbjeglica_iz_besmisla
#103000 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nama da odu benjo i amar, uigrat cemo se do ljeta i bit cemo bolji u evropi. Samo zato jer smo u zamahu i nije novi trener kao prosle godine.
A jos ako dovedemo napadaca kako treba (moja jedina velika zamjerka upravi), nema razloga da se bojimo nekog debakla. Trebat ce nam jos koja godina za pravi iskorak u evropi, nismo mi jos kvalitetom i organizacijom na tom nivou, ali ide to u pravom smjeru.
Samo sabura..
A jos ako dovedemo napadaca kako treba (moja jedina velika zamjerka upravi), nema razloga da se bojimo nekog debakla. Trebat ce nam jos koja godina za pravi iskorak u evropi, nismo mi jos kvalitetom i organizacijom na tom nivou, ali ide to u pravom smjeru.
Samo sabura..