Ma da, ali zato uredno postavljas clanak koji je napisao pedijatar na portalu bug.hr tj informatickom portalu gdje isti "objasnjava" kako mRna cjepiva djeluju? I taj je kompetentan a biolog nije? Ti ili trolas ili stvarno imas neki problem, jer ja necu da vjerujem da osoba moze biti toliko , znas vec sta mislim.Mogy87 wrote: ↑11/01/2021 22:16Ovu gospodju su vratili kuci iz 3 vrhunske bolnice u USA gdje su je pregledali ljekari koji su imali uvid u njenu medicinsku dokumentaciju, historiju bolesti i pacijenta na licu mjesta. I oni su procijenili da njeno stanje nije za ostanak u bolnici.Lao Ce wrote: ↑11/01/2021 21:48Lao Ce wrote: ↑11/01/2021 21:33 Prof.dr.sc.Dolores Cahill i francuska genetičarka Alexandra H. Caude opisuju citokinsku oluju i objašnjava zašto bi ljudi mogli početi umirati nekoliko mjeseci nakon cijepljenja prvim mRNK cjepivom?
https://dokumentarac.com/covid-19/video ... rijevodom/
'Kao što netko napisa u komentaru pod sljedećim videom koji je postavio na svom FB profilu Sladoljev Srećko koji je takođe govorio o mogućem šoku priliko primanje vakcine. Strašno za gledati.Kada medicina postane kurva politke ....
link za video ispod. Pažnja za one slaboga srca.Na snimci je reakcija osobe (koja vjerojatno već ima imunitet), na mRNK cjepivo. Reakciju sam PREDVIDIO i IMUNOLOŠKI OBJASNIO PRIJE početka masovnog cijepljenja! Dakle, ukoliko osoba koja ima imunitet (stečen bilo prirodnim bilo umjetnim putem, npr. 1. dozom mRNK cjepiva!), primi 2. dozu, dijelovi tijela PROLAZNO će postati poput velikog "spike" transplantata. "Spike" zone biti će masovno napadnute od imunološkog sustava. Najugroženiji su mlađi ljudi i djeca koji Kovid prebolijevaju bez problema ili bez znakova bolesti. Kod rizičnih, onih starijih s komorbiditetima, ovo se vjerojatno neće desiti jer kako su nemoćni braniti se od virusa, nemoćni su i imunološki adekvatno odgovoriti na cjepivo.
I zato sam rekao da ćemo primitkom 1. doze cjepiva svi staviti "glave na panj"!
https://worldtruthvideos.org/watch/seve ... C_67-Zxmkk
Ali ne Sladoljev koji je po zanimanju biolog bez da je ikad u zivotu vidio zenu ili bar njenu medicinsku dokumentaciju (ponavljam nije ljekar) zna bolje iz Hrvatske![]()
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
Medobrundo25
#5801 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
Mogy87
#5802 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dr. Igor Berecki je ljekar. Karijeru je proveo u pedijatrijskoj jedinici intenzivnog lijecenja. Radi na popularizaciji nauke i priblizavanju "obicnom covjeku". I jako je uspjesan u tome. U svakom slucaju mnogo kompetentniji od uhljeba Sladoljeva koji je u karijeri objavio 13 clanaka, a radio je na naucnom institutu.Medobrundo25 wrote: ↑11/01/2021 22:27Ma da, ali zato uredno postavljas clanak koji je napisao pedijatar na portalu bug.hr tj informatickom portalu gdje isti "objasnjava" kako mRna cjepiva djeluju? I taj je kompetentan a biolog nije? Ti ili trolas ili stvarno imas neki problem, jer ja necu da vjerujem da osoba moze biti toliko , znas vec sta mislim.Mogy87 wrote: ↑11/01/2021 22:16Ovu gospodju su vratili kuci iz 3 vrhunske bolnice u USA gdje su je pregledali ljekari koji su imali uvid u njenu medicinsku dokumentaciju, historiju bolesti i pacijenta na licu mjesta. I oni su procijenili da njeno stanje nije za ostanak u bolnici.Lao Ce wrote: ↑11/01/2021 21:48
'
Kao što netko napisa u komentaru pod sljedećim videom koji je postavio na svom FB profilu Sladoljev Srećko koji je takođe govorio o mogućem šoku priliko primanje vakcine. Strašno za gledati.
link za video ispod. Pažnja za one slaboga srca.
https://worldtruthvideos.org/watch/seve ... C_67-Zxmkk
Ali ne Sladoljev koji je po zanimanju biolog bez da je ikad u zivotu vidio zenu ili bar njenu medicinsku dokumentaciju (ponavljam nije ljekar) zna bolje iz Hrvatske![]()
![]()
Evo malo tog "strucnjaka"

Last edited by Mogy87 on 11/01/2021 22:45, edited 1 time in total.
-
Medobrundo25
#5803 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Mogy87 wrote: ↑11/01/2021 22:40Dr. Igor Berecki je ljekar. Karijeru je proveo u pedijatrijskoj jedinici intenzivnog lijecenja. U svakom slucaju mnogo kompetentniji od uhljeba Sladoljeva koji je u karijeri objavio 13 clanaka, a radio je na naucnom institutu.Medobrundo25 wrote: ↑11/01/2021 22:27Ma da, ali zato uredno postavljas clanak koji je napisao pedijatar na portalu bug.hr tj informatickom portalu gdje isti "objasnjava" kako mRna cjepiva djeluju? I taj je kompetentan a biolog nije? Ti ili trolas ili stvarno imas neki problem, jer ja necu da vjerujem da osoba moze biti toliko , znas vec sta mislim.Mogy87 wrote: ↑11/01/2021 22:16
Ovu gospodju su vratili kuci iz 3 vrhunske bolnice u USA gdje su je pregledali ljekari koji su imali uvid u njenu medicinsku dokumentaciju, historiju bolesti i pacijenta na licu mjesta. I oni su procijenili da njeno stanje nije za ostanak u bolnici.
![]()
![]()
Mani se mene sa tim svojim glupostima zivota ti. Te djecije glupe pokusaje diskreditacije ljudi ostavi kad ti kone dodju na kafu, kod mene to ne prolazi. I moram ti opet reci, nisi bas najbistrija.
-
Mogy87
#5804 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo ti Sladoljeva slusaj, vidis kakva genijalnost iz njega izbija. Nije ni cudo da je objavio 13 naucnih radova za 40 godina "naucne" karijereMedobrundo25 wrote: ↑11/01/2021 22:44Mogy87 wrote: ↑11/01/2021 22:40Dr. Igor Berecki je ljekar. Karijeru je proveo u pedijatrijskoj jedinici intenzivnog lijecenja. U svakom slucaju mnogo kompetentniji od uhljeba Sladoljeva koji je u karijeri objavio 13 clanaka, a radio je na naucnom institutu.Medobrundo25 wrote: ↑11/01/2021 22:27
Ma da, ali zato uredno postavljas clanak koji je napisao pedijatar na portalu bug.hr tj informatickom portalu gdje isti "objasnjava" kako mRna cjepiva djeluju? I taj je kompetentan a biolog nije? Ti ili trolas ili stvarno imas neki problem, jer ja necu da vjerujem da osoba moze biti toliko , znas vec sta mislim.![]()
![]()
Mani se mene sa tim svojim glupostima zivota ti. Te djecije glupe pokusaje diskreditacije ljudi ostavi kad ti kone dodju na kafu, kod mene to ne prolazi. I moram ti opet reci, nisi bas najbistrija.![]()
I onda se pitamo zasto nam naucni instituti propadaju. Pa kad ovakvi "genijalci" rade u njima.
-
kritikos
#5805 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo jedno pitanje za analize i analiticare. Gdje su nestali silni klasteri sa SDA skupova sirom BiH? Od polovine oktobra, do polovine novembra po bh opcinama smo svakodnevno svjedocili SDA skupovima u zatvorenom, glava na glavi, zadimljeno i za vratom jedi drugim, a trend opadanja broja zarazenih je krenuo od 10.11.
- GAU8
#5806 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo sam navratio da vidim ima li vec clanka o inficiranim gorilama ovdje...

Necu dugo, pozdrav
Necu dugo, pozdrav
- Lao Ce
#5807 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Po ovoj idiotskoj anketi, netko je zaključio ovo:
Meidji su jedno od navećih zla u sadašnjem vremenu.Rezultati ankete Klix.ba: 45% građana BiH prebolovalo koronu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rezulta ... /210112038
- Lao Ce
#5808 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo budale od vlasti i kriznog štaba mogu razmišljati o zatvaranju skijališta gdje ljud idu na svež zrak, gdje im se boravkom u prirodi osnažuje imunitet i čuva mentalno zdravlje ljudi. Jednostavno, vlast slijedi agendu i projekat gdje se sve što je normalno i dobro za čovjeka treba spriječiti, a namentuti svaku moguču abnormalnost.
Inicijativa za Bjelašnicu i Igman: Nemojte zatvarati skijališta, to će izazvati kontraefekat
https://www.klix.ba/vijesti/bih/inicija ... /210112037
Inicijativa za Bjelašnicu i Igman: Nemojte zatvarati skijališta, to će izazvati kontraefekat
https://www.klix.ba/vijesti/bih/inicija ... /210112037
- Lao Ce
#5809 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sve znamo o ovom svijetu ....

-
MUNAFIK
#5810 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa mozda je i vise ljudi prebolilo jer to je jedni od objasnjenja zasto kod nas pada broj zarazenih i umrlih.Lao Ce wrote: ↑12/01/2021 10:54 Po ovoj idiotskoj anketi, netko je zaključio ovo:
Meidji su jedno od navećih zla u sadašnjem vremenu.Rezultati ankete Klix.ba: 45% građana BiH prebolovalo koronu
- Lao Ce
#5811 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nije stvar u tome koliko je preboljelo nego u tome da oni na osnovu 15 hiljada proglašavaju da je 45% ljudi preboljelo covid. Valjda moraš sve anketirati da bi utvrdio tako nešto.MUNAFIK wrote: ↑12/01/2021 16:18Pa mozda je i vise ljudi prebolilo jer to je jedni od objasnjenja zasto kod nas pada broj zarazenih i umrlih.Lao Ce wrote: ↑12/01/2021 10:54 Po ovoj idiotskoj anketi, netko je zaključio ovo:
Trebali su ponuditi i odgovor 'Nisam, niti namjeravam'.
- Industrialyzer
#5812 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A uzorak od 50 ljudi u New Yorku je kredibilan? Hehe klosari

Na klix forumu imamo Avengerse izgleda

Na klix forumu imamo Avengerse izgleda
- Lao Ce
#5813 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ovo je tip vijesti tipa svega što je napisano u vezi korone od strane medija. Smeće, propaganda, laž. Ljudi se kao kontaju u američku politiku i zbivanja a nemaju pojma u vezi korone. Znači, slijedi napad na Iran. Pored, toga, Iran i al Qaida nemaju ama baš ništa zajendičko. Iran je pro šitska država i uređenje dok Al Qaida počiva na temeljima hard core suntiskog islama, koji je skroz u suprotnosti sa osnovnim učenjima šija. Nidže veze.

ovo sam sve napisao da pokažem samo jedan primjer medijske manipulacije. Ne, ne, korona nije manipulacija...Mike Pompeo tvrdi: Nova matična baza Al Qaide je u Iranu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/mike ... /210112126
- Industrialyzer
#5814 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evolucija je samo teorija!

-
adsubzero
#5815 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Lao Ce wrote: ↑12/01/2021 19:43 Ovo je tip vijesti tipa svega što je napisano u vezi korone od strane medija. Smeće, propaganda, laž. Ljudi se kao kontaju u američku politiku i zbivanja a nemaju pojma u vezi korone. Znači, slijedi napad na Iran. Pored, toga, Iran i al Qaida nemaju ama baš ništa zajendičko. Iran je pro šitska država i uređenje dok Al Qaida počiva na temeljima hard core suntiskog islama, koji je skroz u suprotnosti sa osnovnim učenjima šija. Nidže veze.
ovo sam sve napisao da pokažem samo jedan primjer medijske manipulacije. Ne, ne, korona nije manipulacija...Mike Pompeo tvrdi: Nova matična baza Al Qaide je u Iranu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/mike ... /210112126![]()
- drag_gost
#5817 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A ja cekam da @Lao Ce objasni ljudski interfejs. 
-
MUNAFIK
#5818 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ljudi porušili Irak i još nekoliko država na bazi laži, propagande i straha i ovje se neko pita što bi neko širio strah...
- Industrialyzer
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#5820 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
STOP Turskom zulumu!
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... ssion=true
And make America great....
Edit: again!

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... ssion=true
And make America great....
Edit: again!
- Dozer
#5821 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Mene i dalje fascinira da ljudi vjeruju da postoji nekakav lijek, ili preventiva za nesto za sta uopste ne znaju radi cega izaziva bilo kakve simptome...
Ovo je isto kao da se uzme probusena guma na kojoj ne moze da se nadje gdje je tacno probusena, ali se na nju ipak negdje stavi zakrpa. I onda te vulkanizer ubjedjuje da je rijesio problem, a ti vidis da guma i dalje ispuhuje... Fakat fascinantno...
Da ne pricamo o nemogucnosti razumijevanja sistema i funkcionisanja stvarne zavjere i sirenja lazi.
Ovo je isto kao da se uzme probusena guma na kojoj ne moze da se nadje gdje je tacno probusena, ali se na nju ipak negdje stavi zakrpa. I onda te vulkanizer ubjedjuje da je rijesio problem, a ti vidis da guma i dalje ispuhuje... Fakat fascinantno...
Da ne pricamo o nemogucnosti razumijevanja sistema i funkcionisanja stvarne zavjere i sirenja lazi.
-
MUNAFIK
#5822 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa evo pitam ove zasto se i dalje na svim medijima vrte netacni brojcanici?Dozer wrote: ↑13/01/2021 10:42 Mene i dalje fascinira da ljudi vjeruju da postoji nekakav lijek, ili preventiva za nesto za sta uopste ne znaju radi cega izaziva bilo kakve simptome...
Zasto se i dalje 'zvanicno' procdnat smrtnosti virusa racuna na osnovu netacnih podataka, pa samim tim dobijamo i netacan procenat smrtnosti koji je puno veci nego sto on stvarno jeste?
Evo zasto naš krizni štab umjesto da normalno sa ljudima komunicira oni najavljuju KATASTROFU ako olabave samo jednu mjeru, a svi znamo da kod nas mjere niko ne postuje...
-
meridiyan
#5823 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zastupnik državnog parlamenta u Baden-Württembergu, dr. Heinrich Fiechtner, napao je Njemačku vladu i medije zbog njihove beskrajne promidžbe i dezinformacija. U strastvenom govoru za parlamentarnom govornicom, dr. Fiechtner također je upozorio javnost na strašne posljedice novog “ubojitog cjepiva”.
-
meridiyan
#5824 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo zašto većina medicinskog osoblja odbija da se vakciniše novom vakcinom.

- Dozer
#5825 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jel' ovaj u WHO? Ako nije, nema on pojma... Kao ni bilo koji drugi slican njemu...meridiyan wrote: ↑13/01/2021 13:35 Zastupnik državnog parlamenta u Baden-Württembergu, dr. Heinrich Fiechtner, napao je Njemačku vladu i medije zbog njihove beskrajne promidžbe i dezinformacija. U strastvenom govoru za parlamentarnom govornicom, dr. Fiechtner također je upozorio javnost na strašne posljedice novog “ubojitog cjepiva”.
P.S. Sta kaze WHO jucer... i pored vakcine, pandemija se nastavlja i 2021.