Majndset zvani samoposluga. Uzecu ono sto mi se svidja od prava, a obaveze nek izvrsava neko drugi.ultima_palabra wrote: ↑11/01/2021 19:34Zamisli samo mindset koji smatra da osnovno zdravstveno osiguranje nije ljudsko pravo, ali je zato ljudsko pravo da seres po privatnom mediju koliko ti je ceif.Chmoljo wrote: ↑11/01/2021 19:24 Dok vicu fasizam, na tavanima im bijeli ogrtaci sa siljatim kapama.
Poznat mi je taj MO.
Ono sto mi je smijurija sto je masa regularne raje nalegla na ovo njegovo izdrkavanje iz raznih razloga.
Sloboda govora nije ugrozena dok god on moze izraziti svoje misljenje bez sankcija drzave po njega. Ban na twitteru nije drzavna sankcija.
Ne znam koji vam je kurac sa tom pricom. Lik je koristio tudje resurse za svoja baljezganja i kad je neko odlucio to stopirati, pozivanje na prava. Niko mu ne brani da koristi svoje medije koji po njemu nisu fake news pa nek se izdrkava na njima.
To je isto ko sto su ovdje trazili slobodu govora jer za ime Boga, ne mogu siriti svoju istinu o Markalama.![]()
Kad ih opuca istom mjerom, to su neka upinjanja da se dokaze neka nejednakost, neko gusenje sloboda. Samo sto je u sustini sloboda postala sinonim za slobodno ispoljavanje rasizma, ksenofobije i nacizma.