Sto tv kaze:
USA - Izbori za predsjednika 2020
- MorningStar
#11576 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Last edited by MorningStar on 10/01/2021 23:29, edited 1 time in total.
- HarTar
#11577 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Da su ovo demoNkrate sve izrežirali.
- drndalo
#11578 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
De ti jaro uzmi malo droge, popusta te dejstvo...HarTar wrote: ↑10/01/2021 23:20Ne pravi se lud, i ti znaš da je ovo sve smišljeno i organizovano od demokrata kako bi se Trump diskreditovao jer iza njega stoji armija od 75 miliona glasača i ako bi se kandidovao za četiri godine, sigurno bi pobjedio. Več traže zabranu njegovog kandidovanja za četiri godine. Dakle, smakli su ga da ne kaže istinu.
Da, kako ja da ne znam da su sve to demokrate organizovale, meni javili, sve mi planove poslali na vrijeme, da ja to ovjerim pecatom Mjesne zajednice Saraj Polje 3... Nakon toga zreo je za treci mandat...
Bio je tako jedan Djeneral, Kukanjac se zvao, dobro se sjecam, ko da je juce bilo... Mi po Saraj’vu gume palili i petarde bacali da nepravedno optuzimo njegov Garnizon...
Na tvoju nesrecu, 80 mil. Armije stoji iza Bajdena... 80 jos uvijek “beats” 75...
Ponovicu ti ono sto je osnovno receno Trampovim zanosacima muda u krivinama, nakon svih neuspjesnih poteza i zalbi. Uhvatili se Georgia-e ko pjan plota, a covjek im odande kaze da dzabe krece, kao i u ostalim drzavama, jer nisu:”not even close”...
Last edited by drndalo on 10/01/2021 23:36, edited 4 times in total.
- dale cooper
#11579 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
- HarTar
#11580 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Kada nemaš validan odgovor odmah umiješajj četnike
i ja se sa svakim raspravljam 
- HarTar
#11581 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Nego, uživajte vi sa starim pedofilom i silovateljem u 2021. godini i novim ratovima, ekonomskom slomu i gubitkom svih individualnih prava. VOZDRA
- jeza u ledja
- drndalo
#11583 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Ja koliko znam PreCjednik Tramp ima preko nekoliko isplacenih odsteta uz potpisanu sutnju za seksualna uznemiravanja, od bivsih uposlenica.... Pravog ste nasli za primjer “cednosti”... Zguzio bi i tebe i mene samo da dokaze da moze, jer je on zajeban, a mi nismo... Narcisoidni sociopata...
Ja ne znam cime je to on sposoban tebe impresionirati? Osim parama... Ili si mazohista... Svejedno ne kontam...
Nemam pojma kakav ce ovaj biti, ali ne vidim kako moze biti gori od ovog pajaca...
- MorningStar
#11584 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Grab them by the
- exliberal-ex
#11585 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Meni dvije stvari nisu jasne...
Prva je zbog cega je ovolika potreba da se diktatori i psihopate obozavaju?
Nemislim samo na nas sto raspravljamo na ovom forumu nego globalno, radim sa jednim filipincom i on kaze kako je njihov predsjednik dobar, obracunava se sa mafijom ( aka rokne ih bez sudjenja) rekoh jesi li siguran da su svi ubijeni kriminalci....ma nisam ali eto....pa sto se nevratis ako je tako dobro....nije sigurno moze me neko roknut, a ok je kad druge povale
.
I ovo je bilo i kroz istoriju, Hitler, Staljin, Mao...sad Trump, Erdogan, Putin...koji mentalni sklop moras imat da kupis njihovu pricu?
Druga stvar je koliko teorije zavjere pale kod trumpovih pristalica, od vec svima poznate da se pedofilski lanac odrzava u pizzeriji pa do ovih da su papu uhapsili ...koliko naivan ili glup mozes biti da povjerujes u nesto sto neki anonimus pise?
Meni dodje jaran malo poslije izbora i kaze jes cuo obama se razvodi...ha?...jest jest...sta sad nije jedini trump koji je razveden...rekoh gdje si cuo...reko mi jedan na poslu, znas oni citaju vijesti koje se neplasiraju javno...ja na internet, rovi svugdje nista...dok slucajno nenaletih na neki opskurni site gdje su napisali da je michele ufatila obamu sa nekom i da se zato sad razvode...naravno da se nigdje nista nije spomenulo o tome, proslo je od toga par mjeseci i sretnem tog istog jarana i opet krene prica o politici i opet on neke nove vijesti plasira rekoh sta bi sa obamom,ti rece da se razvodi?...jest jest razvodi se samo su sakrili...pa kako niko o tome neprica...joj tebe ...i djaba ti dokazivat da je nebo plavo jok, to je laz.
A primjetio sam kad im fino nabrojis sve te kiksove i lazi glavna je jel se to pravis pametan, eto mozda je sve to istina ali Trump nije pokrenuo ni jedan rat !...jel to tebe potreslo kad su srusli vladu u Nikaragvi , Grenadi, Chileu...kad su Irak razvalili...joj tebe...
Prva je zbog cega je ovolika potreba da se diktatori i psihopate obozavaju?
Nemislim samo na nas sto raspravljamo na ovom forumu nego globalno, radim sa jednim filipincom i on kaze kako je njihov predsjednik dobar, obracunava se sa mafijom ( aka rokne ih bez sudjenja) rekoh jesi li siguran da su svi ubijeni kriminalci....ma nisam ali eto....pa sto se nevratis ako je tako dobro....nije sigurno moze me neko roknut, a ok je kad druge povale
I ovo je bilo i kroz istoriju, Hitler, Staljin, Mao...sad Trump, Erdogan, Putin...koji mentalni sklop moras imat da kupis njihovu pricu?
Druga stvar je koliko teorije zavjere pale kod trumpovih pristalica, od vec svima poznate da se pedofilski lanac odrzava u pizzeriji pa do ovih da su papu uhapsili ...koliko naivan ili glup mozes biti da povjerujes u nesto sto neki anonimus pise?
Meni dodje jaran malo poslije izbora i kaze jes cuo obama se razvodi...ha?...jest jest...sta sad nije jedini trump koji je razveden...rekoh gdje si cuo...reko mi jedan na poslu, znas oni citaju vijesti koje se neplasiraju javno...ja na internet, rovi svugdje nista...dok slucajno nenaletih na neki opskurni site gdje su napisali da je michele ufatila obamu sa nekom i da se zato sad razvode...naravno da se nigdje nista nije spomenulo o tome, proslo je od toga par mjeseci i sretnem tog istog jarana i opet krene prica o politici i opet on neke nove vijesti plasira rekoh sta bi sa obamom,ti rece da se razvodi?...jest jest razvodi se samo su sakrili...pa kako niko o tome neprica...joj tebe ...i djaba ti dokazivat da je nebo plavo jok, to je laz.
A primjetio sam kad im fino nabrojis sve te kiksove i lazi glavna je jel se to pravis pametan, eto mozda je sve to istina ali Trump nije pokrenuo ni jedan rat !...jel to tebe potreslo kad su srusli vladu u Nikaragvi , Grenadi, Chileu...kad su Irak razvalili...joj tebe...
- HarTar
#11586 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Kakvi likovi, porede sponzoruše koje su se motale oko Trumpa i jadnu malu dječicu
Fkt je svijet otišao u pm 
Last edited by HarTar on 10/01/2021 23:50, edited 1 time in total.
- exliberal-ex
- HarTar
#11588 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Idi se loži na Michaela Obamu, mene zaobiđi.
-
Hendrix
#11589 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Poredjenje cetnicke propagande sa MAGA pokretom ima smisla jer koriste apsolutno iste metode pranja mozga. Cetnici na javnim forumima i pred novinama uvijek negiraju Srebrenicu ali onda nama u lice kazu ponovice se opet?!?! Kako ce se ponoviti nesto sto se nije desilo? Svi oni potajno znaju tacno sta se tamo desilo i zale sto nije bilo vise ubijenih ali onda za javnost i strance imaju totalno drugo lice.
Tako isto i ovi moroni oko napada na kongres... pola ih govori to je patriotski cin i trebalo je jos jace udariti... onda skontaju to je malo ofirno pa je onda to ustvari Antifa i sve je namjesteno naravno. Kao sto su i Markale namjestene... kao sto je i Srebrenica zavjera protiv jednog naroda blah blah.
Kolektivno pranje mozga smo mi osjetili na svojoj kozi itekako i sada gledam iste metode i pricu u USA, bukvalno sve isto samo potpomognuto internetom i brzim sirenjem dezinformacija i namjernih lazi.
I apsolutno identicno sa nasom situacijom svi krive trampa da je on ovo pokrenuo... ali je to ustvari mrznja koja tinja u narodu decenijama i on je samo katalizator koji omogucio da to izadje na vidjelo. Ko nas bre zavadi u americkoj varijanti.
Tako isto i ovi moroni oko napada na kongres... pola ih govori to je patriotski cin i trebalo je jos jace udariti... onda skontaju to je malo ofirno pa je onda to ustvari Antifa i sve je namjesteno naravno. Kao sto su i Markale namjestene... kao sto je i Srebrenica zavjera protiv jednog naroda blah blah.
Kolektivno pranje mozga smo mi osjetili na svojoj kozi itekako i sada gledam iste metode i pricu u USA, bukvalno sve isto samo potpomognuto internetom i brzim sirenjem dezinformacija i namjernih lazi.
I apsolutno identicno sa nasom situacijom svi krive trampa da je on ovo pokrenuo... ali je to ustvari mrznja koja tinja u narodu decenijama i on je samo katalizator koji omogucio da to izadje na vidjelo. Ko nas bre zavadi u americkoj varijanti.
- drndalo
- HarTar
#11591 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Imaš Internet, vrlo lako je pronaći dokaze, čak i pedofilski skandl Bidenivog sina.
- ultima_palabra
#11592 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Ali Erdoganov bot se sekira o oduzimanju individualnih prava u Americi
Da ne postoji
trebalo bi ga izmisliti...
- drndalo
#11593 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Hm, pa kako nije osudjen sa svim tim dokazima? Ljudi-gusteri ne daju?
Prosao sve nominacije, trkeljanje prljavih vesova, itd.? Sin? Kakve veze ima moguce krivicno djelo sina sa ocem?
Da li bi ti bio kriv, krivicno, ako bi npr. tvoj otac zgazio covjeka? Ili cak ako bi ga ubio spistoljem?
Prosao sve nominacije, trkeljanje prljavih vesova, itd.? Sin? Kakve veze ima moguce krivicno djelo sina sa ocem?
Da li bi ti bio kriv, krivicno, ako bi npr. tvoj otac zgazio covjeka? Ili cak ako bi ga ubio spistoljem?
- jeza u ledja
#11594 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
- HarTar
#11595 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Hebe se meni za Ameriku, govorim o cijelom svijetu. Prva faza covid lockdown, druga faza veoma upitne vakcine, treća faza ekonomski i socijalni slom, četvrta digitalni novac, peta AI, šesta čovjek postaje sekundarna sirovina. Za to nisu kruvi ni Erdoğan ni Putin, zna se ko je, ali džabe je ovcama pričati, mada se to trenutno sve već i događa i to sve po redoslijedu...ultima_palabra wrote: ↑11/01/2021 00:00 Ali Erdoganov bot se sekira o oduzimanju individualnih prava u AmericiDa ne postoji
trebalo bi ga izmisliti...
- HarTar
#11596 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Nije tema, spamaj nekog drugog.jeza u ledja wrote: ↑11/01/2021 00:06
Ima dokaz na internetu i da je slijetanje na Mjesec lazirano. Sta ti mislis o tome?
- ultima_palabra
#11598 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Zamisli kakvi su to dokazi kad ih ni Trump ni Giuliani nisu iznijeli, nego su trkeljali dvije godine po Ukrajini i zaradili impicment...
- dale cooper
#11599 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
A tek ravna zemlja brale.jeza u ledja wrote: ↑11/01/2021 00:06
Ima dokaz na internetu i da je slijetanje na Mjesec lazirano. Sta ti mislis o tome?
- exliberal-ex
#11600 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Erdogan je pustao i kontrolisao (jos uvijek kontrolise) one sto vole kupovat i prodavat djecu na pijacama....jel o tome pricamo?HarTar wrote: ↑10/01/2021 23:52
Idi se loži na Michaela Obamu, mene zaobiđi.