Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beno wrote: ↑09/01/2021 00:36
I evo jedan video za 2 tipa kruznog toka. Jeste da je na njemackom ali slika je bitna jer se na slici vidi sve a ovako sam i ja ucio kad sam polagao:
Hajde mogao sam izvadit mobitel i vozit sporije od grtalice pa da snimim sve ubice sto me zaobidju, mozda kakvu svadju u komentarima izazovem nisu ni lajkovi na odmet kakvi mongoloidi trose jebeni zrak
i jedan i drugi "ubica" vozači profesionalci koji tu cestu znaju žmireći.. osim toga, ja tu ne vidim ni centimetar snijega a autobus po snijegu ide bolje od malog auta šta drugo da vam rade kad guslate po čistoj cesti
edit: a i koliko vidim preko isprekidane pretekao i jedan i drugi, fina preglednost
nepass1 wrote: ↑06/01/2021 07:51
Najveci usporivaci saobracaja: 1. Autoskole
2. Gras i centro
3. Zene
4. Brude sto kruzaju
5. Drkaci mobitela
Pa u 6 ujutro guzvu napravi jedna komercijala u pm
treba bit realan, svako je nekad bi početnik, nije svako isti neko se boji, neko nikad nije sjeo za volan, neko nema dovoljno znanja (a ne može ga ni steći za 35 časova) i tako.. nisu svi vozili babino auto godinu, dvije prije polaganja pa da znaju nešto
a što se tiče komercijale, autobus brže sa semafora krene od 90% sarajevskih vozača
Ma nije to do ucenika, vec do instruktora. Oni bi raikonena ubili u pojam pa bi vozio 25km/h i nedo bog da nagazi na saht da svetinju instruktoru prodrma.
vindfaker wrote: ↑09/01/2021 12:17
i jedan i drugi "ubica" vozači profesionalci koji tu cestu znaju žmireći.. osim toga, ja tu ne vidim ni centimetar snijega a autobus po snijegu ide bolje od malog auta šta drugo da vam rade kad guslate po čistoj cesti
edit: a i koliko vidim preko isprekidane pretekao i jedan i drugi, fina preglednost
Najgori su ovi sto se zalijepe iza ovako kamiona busa pa ne smiju pretec i stvore kolonu iza , dok netko ne popizdi pa krene u bismila pohod da obidje i kamion/bus i njih.
Hajde mogao sam izvadit mobitel i vozit sporije od grtalice pa da snimim sve ubice sto me zaobidju, mozda kakvu svadju u komentarima izazovem nisu ni lajkovi na odmet kakvi mongoloidi trose jebeni zrak
Takvi guslaci izvuku nerve da ih raja pretice i na punoj liniji. Guslac se buni sto ga ljudi pretjecu na isprekidanoj, na preglednom mjestu, nije te trebao pretjecati treba te je u potok izgurati
MorningStar wrote: ↑09/01/2021 12:31
Najgori su ovi sto se zalijepe iza ovako kamiona busa pa ne smiju pretec i stvore kolonu iza , dok netko ne popizdi pa krene u bismila pohod da obidje i kamion/bus i njih.
100%... nije mi se jednom desilo recimo put konjic-jablanica, ide kamion i za njim 5-6... takvih svi na metar jedan o drugog, i na onih 6 pravaca sa isprekidanom gdje mozes preticati na pomenutoj relaciji oni tako voze i niko ne pretice. i onda kad ti iza izletis tu se upale svi moguci kompleksi pa se dodaje gas, blokira ti vracanje u traku itd...
zigson wrote: ↑04/11/2020 10:06
Mene je autobus pun putnika prestigao na putu od pala prema sarajevu, gdje su one zene poginule. Vozio sam 80kmh, kad me prestigao lola ubrzao sam da vidim mogu li ga stici na jedno 100kmh, i vozili smo isto, ne mogu i dan danas da vjerujem da je sa busem onuda 100kmh vozio. I stigao sam ga tek na semaforu kod vijecnice.
Jebo mater sebi, ja konto prazan, stignem ga kod vijecnice kad oni putnici jadni sjede ko ludi, pogledi su u daljinu valjda ucili sta su znali i sta nisu
ja sam eto imao priliku kao mlad i u djetinjstvu voziti se vazda sa starim po cijeloj BiH i HR, tad su većinom bili (tad) novi Neoplani... vozio je u Centrotransu, al ti autobusi idu na nekim relacijama bolje od malih auta, sjećam se tad kad je moglo da samo prođeš kroz stanicu bez čekanja, krenemo iz Bihaća u 23 (redovna linija) i u Sarajevu smo u 4 ujutro, a prazan autobus, ljepota...
Jutros debil s Hyundai Kona na autoputu, sva prednja svjetla popaljena, nigdje magle, nigdje ništa.
To izgleda otprilike ovako.
Niti izgleda zajebano niti čemu pomaže u vožnji.
Zašto?!