Ima dobrog dilera
Plus vidis da nosi dzemper
Ima dobrog dilera
Ziv je
ne kontam šta gerijatrija šta zoologija kakav je i odakle ovo fazonThe 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:16Jesu ki bus i kenedi zlocnci kao gadafi, da ili ne? Bez gerijatrije i zoologije molimugly duckling wrote: ↑07/01/2021 16:06miješamo malo babe i žabe jeldeThe 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:00
Jeki kenedy ili koje vec trebo dobiti stap u guzicu nakon vijetnama, ili bus nakon iraka?
kao da je svijet gore mjesto bez sadama i gadafija
ili tih arapskih satrapa
mislim poredit društva u kom je svako podložan kritici,gdje te izaberu ili ne
i diktature
sve 5
Samo sam se osvrnuo na drugog forumasa koji je onako radosno prokomentarisoa metlu gadafiju, mene nervira takca lakoca bez da se okrenes malo i na drugi kraj stapa, vise sam na to aludirao nego sto sam zelio da iniciram dealjniju raspravu.jeza u ledja wrote: ↑07/01/2021 17:22Postavio si pitanje, zahtjevao kratak odgovor, sad bi da raspravljas.The 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:56Omda tisu misu ili je ok sto nisu jer kada je rijec o busu mozemo slobodno reci da je veci zpocinac i od sadama i gadafija.
Mislim da je tesko mjeriti jer su u pitanju kruske i jabuke, ali ako hoces ukratko - slazem se da je Bush veci zlocinac od Gadafija. S tim sto Bush, naravno, nije radio svom narodu i svojoj zemlji ono sto je radio Gadafi.
Kazem sve je odokativno i poredjenje kruski i jabuka, ali Sadam je po meni mnogo gori od Gadafija i od Busha. Isto vazi za porodicu Assad.
JFK standardno kao i svaki drugi americki moderni predsjednik. Dodje s opisom posla. Ako cemo po brojkama, onda su Truman i Roosevelt veci zlocinci od svih. Ali jelde takve usporedbe nemaju smisla. Zato kazem poredjenje kruski i jabuka.
U svakom slucaju, normalnom covjeku se prosto povraca na cmizdrenjem nad takvim likovima poput Gadafija i njihovoj sudbini. Lik je 100 godina diktator, putovao sa kamilama po svijetu i sa 50 zena modela. Imao je i on "intervencija" vani, poput podrske zlocincu Idi Aminu, itd.
Meni je prosto nevjerovatno da se neko nad njegovom sudbinom zgrazava. Naravno da je bolje da mu je sudjeno, kao Saddamu, ali eto.
Da je ista sudbina zadesila Busha, Chenneyja i Rumsfelda, mislis da bi mi ovdje plakali? (Druga je sad stvar sto bi da bi doslo do toga mnoge druge stvari trebale biti u kurcu, u Americi biti gradjanski rat, a boga pitaj sta u svijetu, tako da nabijanje Busha na stap vjerovatno ne bi u tom trenutku bila toliko bitna stvar.)
U tome je razlika. Sto neki ovdje imaju fetis na zlocince, drugi ne trose vrijeme moralisuci i pametujuci.
jeza u ledja wrote: ↑07/01/2021 17:22Postavio si pitanje, zahtjevao kratak odgovor, sad bi da raspravljas.The 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:56Omda tisu misu ili je ok sto nisu jer kada je rijec o busu mozemo slobodno reci da je veci zpocinac i od sadama i gadafija.
Mislim da je tesko mjeriti jer su u pitanju kruske i jabuke, ali ako hoces ukratko - slazem se da je Bush veci zlocinac od Gadafija. S tim sto Bush, naravno, nije radio svom narodu i svojoj zemlji ono sto je radio Gadafi.
Kazem sve je odokativno i poredjenje kruski i jabuka, ali Sadam je po meni mnogo gori od Gadafija i od Busha. Isto vazi za porodicu Assad.
JFK standardno kao i svaki drugi americki moderni predsjednik. Dodje s opisom posla. Ako cemo po brojkama, onda su Truman i Roosevelt veci zlocinci od svih. Ali jelde takve usporedbe nemaju smisla. Zato kazem poredjenje kruski i jabuka.
U svakom slucaju, normalnom covjeku se prosto povraca na cmizdrenjem nad takvim likovima poput Gadafija i njihovoj sudbini. Lik je 100 godina diktator, putovao sa kamilama po svijetu i sa 50 zena modela. Imao je i on "intervencija" vani, poput podrske zlocincu Idi Aminu, itd.
Meni je prosto nevjerovatno da se neko nad njegovom sudbinom zgrazava. Naravno da je bolje da mu je sudjeno, kao Saddamu, ali eto.
Da je ista sudbina zadesila Busha, Chenneyja i Rumsfelda, mislis da bi mi ovdje plakali? (Druga je sad stvar sto bi da bi doslo do toga mnoge druge stvari trebale biti u kurcu, u Americi biti gradjanski rat, a boga pitaj sta u svijetu, tako da nabijanje Busha na stap vjerovatno ne bi u tom trenutku bila toliko bitna stvar.)
U tome je razlika. Sto neki ovdje imaju fetis na zlocince, drugi ne trose vrijeme moralisuci i pametujuci.
General War wrote: ↑07/01/2021 17:08Ode viking u cuzu...jos kad vidi da su mu cell mates ovi iz BLM...MorningStar wrote: ↑07/01/2021 16:55 Ako ne zaglavi zatvora zdrmat ce love
Neku svoju odjevnu liniju
"Capitol hill viking" napraviti![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Anfal_genocideThe 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:21Zaboravih, svijet nije mozda ali libija i irak jesu sigurno no to je sitnica.ugly duckling wrote: ↑07/01/2021 16:06miješamo malo babe i žabe jeldeThe 51st State wrote: ↑07/01/2021 16:00
Jeki kenedy ili koje vec trebo dobiti stap u guzicu nakon vijetnama, ili bus nakon iraka?
kao da je svijet gore mjesto bez sadama i gadafija
ili tih arapskih satrapa
mislim poredit društva u kom je svako podložan kritici,gdje te izaberu ili ne
i diktature
sve 5
koga?Mali_Vuk wrote: ↑07/01/2021 17:46General War wrote: ↑07/01/2021 17:08Ode viking u cuzu...jos kad vidi da su mu cell mates ovi iz BLM...MorningStar wrote: ↑07/01/2021 16:55 Ako ne zaglavi zatvora zdrmat ce love
Neku svoju odjevnu liniju
"Capitol hill viking" napraviti![]()
![]()
![]()
neka ba dobro vas je
![]()
![]()
Jok eto ja