Ja bih HD paket ukinuo realno. A onaj Kuvo HD ne znam kojom logikom ide u HD i Arena paket kad od sporta imaju crtane filmove i emisije za djecu
Kao sto ni Travel HD nema ni p od putovanja.
Moderator: Benq
Praetorious wrote: ↑05/01/2021 20:05 Samo da pozdravim sve Logosoftovce i mahnem, 'nako u prolazu
Inače... sve OK? Kako žene, djeca, korona piva i tako to?
Jesil ga resetovao?beni-bu-man wrote: ↑05/01/2021 20:32 Meni nece back dugme na daljincu od arrisa samo kad hocu da vratim na kanala, kad udjem tipa u EPG radi normala, sam et nece kanale da vraca
NisamMTV wrote: ↑05/01/2021 20:37Jesil ga resetovao?beni-bu-man wrote: ↑05/01/2021 20:32 Meni nece back dugme na daljincu od arrisa samo kad hocu da vratim na kanala, kad udjem tipa u EPG radi normala, sam et nece kanale da vraca
MENUPodesavanja
Sistemski parametri
Restart
Restartujte Set Top Box
ja u autu u koloni kod doma armije ljulja ono ne vjerujem sam sebi da se to desava... na ulici svi mirno hodaju k'o nista nije... pogledam na lampu ulicne rasvjete iznad... njise se anamo tamo k'o orkan da je, otvorih prozor ni daska vjetra... jebes narod kad nista ne osjeca... ko zombiji. a dugoooo je ljuljalo
Plus i HD paket ukinuti i sve staviti u osnovni paket najbolja opcija. A ostaviti filmbox, Cinestar HD PREMIERE,MTV wrote: ↑05/01/2021 19:38![]()
![]()
Ja bih HD paket ukinuo realno. A onaj Kuvo HD ne znam kojom logikom ide u HD i Arena paket kad od sporta imaju crtane filmove i emisije za djecu![]()
Kao sto ni Travel HD nema ni p od putovanja.
Resetovo radi sadMTV wrote: ↑05/01/2021 20:37Jesil ga resetovao?beni-bu-man wrote: ↑05/01/2021 20:32 Meni nece back dugme na daljincu od arrisa samo kad hocu da vratim na kanala, kad udjem tipa u EPG radi normala, sam et nece kanale da vraca
MENUPodesavanja
Sistemski parametri
Restart
Restartujte Set Top Box
Bosansko rješenje za sve probleme. Mene zezao obrtomjer u autu, nije pokazivao ispravno. Stao na prvom semaforu, ugasio auto pa opet upalio, tj. restartovao gabeni-bu-man wrote: ↑05/01/2021 22:30Resetovo radi sadMTV wrote: ↑05/01/2021 20:37Jesil ga resetovao?beni-bu-man wrote: ↑05/01/2021 20:32 Meni nece back dugme na daljincu od arrisa samo kad hocu da vratim na kanala, kad udjem tipa u EPG radi normala, sam et nece kanale da vraca
MENUPodesavanja
Sistemski parametri
Restart
Restartujte Set Top Box
![]()

HvalaDvokasetas wrote: ↑06/01/2021 14:27 Pooštovani,
U Osnovni paket uključena su dva nova kanala Discovery Science 408 i DTX HD 506.
Srdačan pozdrav
Ovo je mail koji sam danas dobio.
Naš, vazdasemirsar wrote: ↑05/01/2021 20:16Praetorious wrote: ↑05/01/2021 20:05 Samo da pozdravim sve Logosoftovce i mahnem, 'nako u prolazu
Inače... sve OK? Kako žene, djeca, korona piva i tako to?'si jos "nas"
![]()
Aj ovo objavi na telemach temiMTV wrote: ↑06/01/2021 13:42
Svi Arena Sport kanali u Osnovnom paketu!
Poštovani korisnici,
Ako želite da gledate najbolje utakmice M:tel Premijer lige BiH, italijanske Serije A, francuske Lige 1, Lige prvaka, Evropa lige, NBA košarkaške lige, ABA košarkaške lige, Superlige Srbije i hrvatske HNL lige te najzanimljivije prenose rukometnih, vaterpolo i odbojkaških utakmica, uz auto-moto takmičenja i ostale sportske događaje, a od naredne sezone i utakmice španske lige i novog takmičenja konferencijske lige te brojna druga takmičenja, omogućili smo da sve Arena Sport kanale u SD rezoluciji gledate u Osnovnom paketu.
Pored navedenog svim našim novim i postojećim korisnicima do kraja februara 2021. godine smo obezbijedili promotivni period besplatnog gledanja svih Arena Sport kanala u HD rezoluciji. Nakon isteka promotivnog perioda možete zakupiti Arena HD paket po cijeni od 4,10 KM sa PDV-om mjesečno uz dodatnu primjenu svih akcijskih pogodnosti. Arena Sport kanale distribuiramo u Full HD rezoluciji (1920x1080) sa visokim BitRate-om, što garantira visok kvalitet, jasnoću slike i kontrast. Pored toga, imate mogućnost da odaberete neki od TV uređaja u našoj ponudi za savršenu kombinaciju sa našim uslugama i potpuni ugođaj gledanja vrhunskog sporta.
Više informacija na 033 931 900 ili 033 931 999.
Vaš Logosoft
https://www.logosoft.ba/news/26f7976323 ... nom-paketu