Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidal89 wrote: ↑03/01/2021 01:28
Koliko je nekima krivo sto su ukinuli arene na telemahu prizeljkuju svim srcem da se momentalno bh telecomu ukine SK
To su te bosanske patriote finansira tudje i zivi u zelji da.propadne ono od cega mu babo penziju prima.
Joj patetike. Želim da propadne i telemach i Telekom ako to zaslužuju, a ne jer je jedan bosanski drugi 'vlaski". Prvo moj novčanik pa onda ljubav prema ovoj državi!
Normalno novčanik je prvi i zdravlje, ali i ljubav prema državi treba da bude u samom vrhu prioriteta, ali pošto slabo ko ima ljubav prema domovini zato nam je sve ovako u državi.
Nisam za propadanje ni telecoma ni telemacha jer i jedni i drugi u državi uplaćeni veliki novac preko prva. Jest da telecom uplati mnogo više, ali i kod jednih i kod drugih ima mnogo radnika koji žive od te plate i tu platu troše u državi
Koliko je nekima krivo sto su ukinuli arene na telemahu prizeljkuju svim srcem da se momentalno bh telecomu ukine SK
To su te bosanske patriote finansira tudje i zivi u zelji da.propadne ono od cega mu babo penziju prima.
Joj patetike. Želim da propadne i telemach i Telekom ako to zaslužuju, a ne jer je jedan bosanski drugi 'vlaski". Prvo moj novčanik pa onda ljubav prema ovoj državi!
Ma nije to bas tako, ovo je vise "crkla meni krava, dabogda i komsiji crkla"
Pa među prvim reakcijama iza ponoći kad su nestale Arene odmah je bilo komentara kako će oni ugasiti bhTelecomu SK
player_ wrote: ↑02/01/2021 22:36
Ima li dje informacija gdje ima sve optika po Sarajevu naprimjer kakvi su velesici sa optikom?
I mene zanima isto, i da li optika ide direktno do stana ili samo do ulaza u zgradu, jer iskreno bezveze mi je placati paket "do 300/40Mbps" a imati samo pola od toga ili manje zbog losih instalacija u haustoru zgrade.
Zahtjevas od upravitelja zgrade da promjeni instalacije u zgradi jer mu je to duznost.
Meni je telecom proveo skroz optički kabal do stana i unutar istog i postavio modem. Iako imam upravitelja zgrade
Last edited by kakaljin on 03/01/2021 09:16, edited 1 time in total.
Što se mene tiče mogu ukinuti sve sportske kanale.
Više volim gledati modnu reviju - žene u kupaćim kostimima.
A i cijena paketa bi sigurno bila manja.
Pozdrav ,pošto najvjerovatnije napuštam Telemach može li neko da mi napiše iskustva sa BH Telekom uslugama ,brzinama interneta ,koji paket bi najbolji bio sa tim da mi treba i televizija na spratu.Ne bih koristio telefon .Molio bih za iskren odgovor.Hvala.
sredzovic wrote: ↑03/01/2021 10:09
Pozdrav ,pošto najvjerovatnije napuštam Telemach može li neko da mi napiše iskustva sa BH Telekom uslugama ,brzinama interneta ,koji paket bi najbolji bio sa tim da mi treba i televizija na spratu.Ne bih koristio telefon .Molio bih za iskren odgovor.Hvala.
Napisi odakle si, moze ti se neko javiti sa tog podrucja jer usluga zavisi od mjesta do mjesta. Napisi i koliko si spreman placati, sta zapravo zelis, koje brzine, kanale, usluge, broj prikljucaka itd.
Reče čovjek koji je do skora Dodika držao kao profilnu sliku na forumu...
Kupi nam jedan dnevni avaz pa nam postavi ovdje tekst
uzmi pa čitaj, ovo je u neku ruku i dobro
ide se odmah na 5G mrežu
5G mreža nije zamjena za 4G+ mrežu vec rade jedna pored druge. 5G ima dosta manji domet, sve mu smeta i treba mnogo vise antena da bi imao neku dobru pokrivenost.
Reče čovjek koji je do skora Dodika držao kao profilnu sliku na forumu...
sredzovic wrote: ↑03/01/2021 10:09
Minimalna je brzina 50/5. Iako isporucuju mnogo više ako to tehnicke mogucnosti dozvoljavaju.
Imaš sve kanale pogotov sportske npr Sport Klub je u SD kvaliteti al je slika ko mlijeko ljepota
Usluga je vrhunska, u roku sat vremena dolaze iz podrške spajaju te i možeš krenuti sa uživanjem
Kupi nam jedan dnevni avaz pa nam postavi ovdje tekst
uzmi pa čitaj, ovo je u neku ruku i dobro
ide se odmah na 5G mrežu
5G mreža nije zamjena za 4G+ mrežu vec rade jedna pored druge. 5G ima dosta manji domet, sve mu smeta i treba mnogo vise antena da bi imao neku dobru pokrivenost.
starii wrote: ↑03/01/2021 07:35
Koristi li neko L.net od Bhtelecoma, iskustva?
Da naravno 128 GB za 30 KM vise nego povoljno, gdje je dobar signal radi ko svicarac prednost je i prenosivost, pod ruku i gdje treba 'tu zasadish drvo'.
Ima li dje informacija gdje ima sve optika po Sarajevu naprimjer kakvi su velesici sa optikom?
I mene zanima isto, i da li optika ide direktno do stana ili samo do ulaza u zgradu, jer iskreno bezveze mi je placati paket "do 300/40Mbps" a imati samo pola od toga ili manje zbog losih instalacija u haustoru zgrade.
300/40 i ne moze s optikom u ulazu u zgradu (+ kuc. instal), samo optika do uticnice, FTTH. 100/10 je max za sada na FTTB.
300/40 i ne moze s optikom u ulazu u zgradu (+ kuc. instal), samo optika do uticnice, FTTH. 100/10 je max za sada na FTTB.
to sam i mislio ako si me skontao ali nisam bio siguran da li odmah razvode optiku do stanova ili samo do ulaza, onda bi trebali ili operater ili upravitelj da dovedu optiku do stana (FTTH) da imam punu brzinu. Hvala na info za max brzinu na FTTB onda mi se jos ne isplati prelaziti na optiku dok se ne razvede optika do stana.
Zahtjevas od upravitelja zgrade da promjeni instalacije u zgradi jer mu je to duznost.
Meni je telecom proveo skroz optički kabal do stana i unutar istog i postavio modem. Iako imam upravitelja zgrade
Hvala ti!!! vidjecu ovih dana i sa BHT i sa upraviteljem koje su mi opcije za optiku.