Apsolutno moguce
Ili ce stvoriti paralelne sport klubove kanale i tamo prebaciti sve, a ovamo reprize i snimke
Moderator: Benq
Apsolutno moguce
Ne mora bas znaciti, evo telemach izgubio arene iako je ugovor potpisan u 3. ili 4. mjesecutv_geek wrote: ↑01/01/2021 01:02Mislim da je potpisan na 2 godine, dakle do 1.9.2021.Admir_1984 wrote: ↑01/01/2021 00:59 Zna li neko pouzdano do kada telekom ima ugovor o emitovanju sk kanala?
Navuće se magla odmah deset minuta poslije ponoći, lijepo je krenulo
To bi bilo super. Da smanje cijene paketa za onih 5 KM.
Imaš moja tv go uslugu preko 4G.Bordomen wrote: ↑01/01/2021 11:31 Koji je najbrzi nacin da saznam da li mogu prikljuciti moju tv.
Prosle godine u ovo vrijeme sam poslao upit zvao itd.
Da bi mi oni nakon desetak dana poslali postom da nisu u mogucnosti isporuciti uslugu.
A u mojoj blizini i prije toga pola ljudi ima tu uslugu a ostali druge operatere.
Ja sam na podrucju od mostarskog prema Rakovici.
gdje se ima skinuti ili pogledati online u dobroj rezoluciji...ako moze link,moze i na PM ako je zabranjeno ovdje
1KM je cijena priključka, čak i ako je potrebno dodatno se spajati na mrežu ( npr. nisi nikad bio spojen na bht mrežu ) idalje je 1KM
NA ovom linku
Ne, MojaTV je čitava Digitalna IPTV platforma koja radi preko optike i xDSL priključaka
Maksimalno je moguće imati 3 STB uređaja spojena na jedan Modem, moguće je dodatno zakupiti MojaWebTV za 1KM odnosno MojaTV Multiscreen na 3 istovremeno uređaja
MojaTV Full 5 je TV + FIKSNI + NET
Ništa
Najbolji način je da podneseš zahtjev za uslugu, barem onu od 41.5km, i preko toga će ti reći da li zaista nemože ili može. Ti nemoraš prihvatiti priključak kada ustanove da li može ili ne već samo odbiješ do daljnjeg priključak odnosno ne potpišeš ugovor. Najbitnije je da u kontakt stupiš sa radnikom koji održava tvoj teren i sa njim sve dogovoritiBordomen wrote: ↑01/01/2021 11:31 Koji je najbrzi nacin da saznam da li mogu prikljuciti moju tv.
Prosle godine u ovo vrijeme sam poslao upit zvao itd.
Da bi mi oni nakon desetak dana poslali postom da nisu u mogucnosti isporuciti uslugu.
A u mojoj blizini i prije toga pola ljudi ima tu uslugu a ostali druge operatere.
Ja sam na podrucju od mostarskog prema Rakovici.
Opsti uslovi bht