E o tome govorim, 100 000 je velika para, a za alfu tesko da se to daje, svi idu na sigurno
Pitajte Madnera...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Meni su C klasa i GLC zadnji Mercedesi sa prihvatljivim enterijerom.Seawolf wrote: ↑30/12/2020 18:52Od ovoga što tebe zanima, novitet je benzinski motor M 254, najveće snage 200 kW (272 PS) sa ISG alternatorom/elektromotorom (dodatnih električnih 15 kW i 180 Nm).Rockefeller wrote: ↑30/12/2020 18:38 Amin. Sto se C klase tice, Interijer mi je kicast, ne kazem da je losh. Dolazi C klasa sa novim motorima i mjenjacima?
Mjenjač ostaje 9G-TRONIC.
koliko sam upratio na domacem trzistu, Sparkasse ima redovno ponude i akcije na Mercedes i BMW
Zadnji put kad sam gledao made in slovenia masine,a ova govna da ih nabrojim made in poljska:bosch(poseban naglasak na smetljare,po skupoj cijeni poluproizvod fol mejd in Đermany,moguce i da su cajna djelovi),samsung i lg...
Ako mene licno pitas,ono sto mi je prioritet u zivotu i primarna potreba,kupujem samo provjereno.
Nekada si imao golfa iz TASa a istovremeno i iz Dojcland.Evolution_IV wrote: ↑31/12/2020 09:49Zadnji put kad sam gledao made in slovenia masine,a ova govna da ih nabrojim made in poljska:bosch(poseban naglasak na smetljare,po skupoj cijeni poluproizvod fol mejd in Đermany,moguce i da su cajna djelovi),samsung i lg...
Poredjenje nije najbolje. Svaka danasnja novogradnja je smece. Pocevsi od Malčine zgrade na Obali do Tibre, npr.mk ultra wrote: ↑31/12/2020 09:15
da li bi ti kupio nov stan (cijena je tu negdje 120 000) od gradilišne firme kojoj se jedna zgrada skoro srušila, u drugoj curi kanalizacija, i sad ova treća je OK, kunu se Bogom da je sve uredu. a stan boli glava u centru.
A imaš za iste pare preko puta stan od firme kod koje ne curi ništa.![]()
RagibUzoriti wrote: ↑31/12/2020 10:08Nekada si imao golfa iz TASa a istovremeno i iz Dojcland.Evolution_IV wrote: ↑31/12/2020 09:49Zadnji put kad sam gledao made in slovenia masine,a ova govna da ih nabrojim made in poljska:bosch(poseban naglasak na smetljare,po skupoj cijeni poluproizvod fol mejd in Đermany,moguce i da su cajna djelovi),samsung i lg...
Kvalitet nije bio isti
Postuje svoj trud, svoj novac, sebe, sad da to da za nesto sumnjivo i diskutablino treba dobro razmisliti.Nisu oni nimalo radili na popravljanju rejtinga. Oni zapucali visoko sa QV i misle to je to. Sto ne uce od korejaca?
Ono je conti ts850p suvElRe wrote: ↑31/12/2020 12:16 https://www.youtube.com/watch?v=YRN1glVGzbc
Kakve li su mu gume?
Od 2 min 30 sec videa
Cekamo novu sesticu sa rednim sestakom i zadnjim pogonom da pomrsi racuneRockefeller wrote: ↑31/12/2020 14:41 U klasi gdje je Giulija, Audi A4 mi je nigdje veze, C klasa kic. BMW 3 mi je kako unutra tako i sa vana top kao i gospodicna Giulija. Pezo 508 mi je isto top.
Fejslift Giulije unutra izgleda savrseno. Jest nekih 35-40k€ ali to uopste nije puno za nju. Govorim o autima koji su na stanju![]()
A to. Ako bude, bice seks za onog Tonija sto svrsava na BMWEvolution_IV wrote: ↑31/12/2020 15:02Cekamo novu sesticu sa rednim sestakom i zadnjim pogonom da pomrsi racuneRockefeller wrote: ↑31/12/2020 14:41 U klasi gdje je Giulija, Audi A4 mi je nigdje veze, C klasa kic. BMW 3 mi je kako unutra tako i sa vana top kao i gospodicna Giulija. Pezo 508 mi je isto top.
Fejslift Giulije unutra izgleda savrseno. Jest nekih 35-40k€ ali to uopste nije puno za nju. Govorim o autima koji su na stanju![]()
...samo da.ih ne zajebu ove zabrane SuS motora
![]()
najmanji ce bit 2.2 dizel mescineRockefeller wrote: ↑31/12/2020 15:17A to. Ako bude, bice seks za onog Tonija sto svrsava na BMWEvolution_IV wrote: ↑31/12/2020 15:02Cekamo novu sesticu sa rednim sestakom i zadnjim pogonom da pomrsi racuneRockefeller wrote: ↑31/12/2020 14:41 U klasi gdje je Giulija, Audi A4 mi je nigdje veze, C klasa kic. BMW 3 mi je kako unutra tako i sa vana top kao i gospodicna Giulija. Pezo 508 mi je isto top.
...samo da.ih ne zajebu ove zabrane SuS motora
![]()
![]()
Meni je 2.0 motor dovoljan![]()

A benzinac? Ovaj iz 2019 je benzinac.
navodno 2.5 turbo
Svi daunsajzing a oni