TESLA_EDISON wrote: ↑26/12/2020 12:17
adsubzero wrote: ↑26/12/2020 11:52
TESLA_EDISON wrote: ↑26/12/2020 11:35
Haj pusti šuplju. I ptice na grani znaju ko su najveći panikbotovi, kome kraj pandemije teško pada i kome će biti jako teško odvojiti se iz udobnih fotelja kod kuće, sa sigurnom budžetskom platom i toplim obrokom i ponovo krenuti na posao i kao nešto "raditi".
Trenutno, u ovom trenutku, znam da minimalno 280 000 glasača SDA (prema posljednjim izborima), budžetskih parazita, priželjkuje pogoršanje epidemije i kad vide brojke u opadanju, tada počnu ordinirati po društevim mrežava u misiji "prosvjetljenja" i "edukacije" te zagovarati represivne mjere, karantine i sl. nebuloze.
Naravno, tu se povlači i priča o preopterećenom zdravstvenom sistemu. Sistemu kojeg su upravo budžetski paraziti uništili. Upravo ti su najgasniji kada je lockdown u pitanju.
Hajde bgt pusti se ti suplje price i panikbotova i slicnih gluposti. Ne znas me i ne znas kako razmisljam. Niti sam u SDA, niti sam parazit na drzavnom budzetu, niti zagovaram potpuni lockdown. Ali da, smatram da su neke mjere potrebne za razliku od vas rahatbotova.
represivne mjere, karantine i sl. nebuloze.
Ne mijesaj kruske i jabuke, lockdown nije isto sto i karanten. Ako te nije stid kao odrasla osoba tako da razmisljas, to mnogo govori o tebi. Da ne govorim cisto netacnih izjava poput one da maske cine vise stete. Dosta vise bahatosti s tvoje strane i tvog prosipanja, lazi i spinovanja.
Nisam nikoga direktno prozvao u postu ali zaista te žalim ako si se prepoznao u istom

.
24-satni karantin ili lockdown je jedno te isto. Staviti gradove i države u karantenu ili u lockdown, isto je.
Srećom, bez obzira na tvoje napore (sam si se prozvao) i napore tvojih isromišljenika, predsjednice stranke, ćele i ostalih uhljupa, lockdown-a nema i ne može ga ni biti.
Sad iskaljujte bijes po tastaturama, monitorima i ostalom IT opremom. Svakako je niste kupili od svog novca.
Kako nisi prozvao, kad raspravljas sa mnom i konstantno me bacas u te neke grupe. Ne znam ni ja sto odgovaram nekome tako indolentnom.
Ti znas sta sam ja kupio svojim novcem? Druze bas ti je prica glupa, al ono do bola

Kad si vidio da argumenata nemas i to ti ne pije vode, daj onda ad hominema i to nesto sto nema veze sa mnom hahaha.
Koji bolan bijes, zbog cega? Pa nije li tvoja teza da bi neko kao "budzetski parazit" trebao biti sretan zbog lockdown-a...
Ti u jednom postu totalno pobijes sebe.
Jos i ovo, karanten nije isto sto i lockdown, karanten je za osobe koje su zarazene. Ko maksim po diviziji...
Daj nam jos malo nebuloza.