Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑25/12/2020 12:10
I izborni zakon im potaman. Nece video nadzor, nece elektronsko ocitavanje glasackih listica, nece obavezne vanredne izbore kod nemogucnosti formiranja vlasti...
A što li im to sve smeta?
Sve sto si nabrojao sda podrzava.
De nagovori ostale komponente.
Eissss ti baš navian pa misliš da su i ovdje ovce i ispravni mozgovi sa SDA skupova?!?
Kad bi ostale 2 strane podržale onda bi SDA u svemu tome našla ugroženi nacionalni interes i udarila u patriotsku tanku žicu svog stada kako oni to neće da prihvate zbog interesa i opstanka svog naroda!
I dok jedni kao hoće, a drugi kao neće zeleni i tako stvaraju vještačke krize vlasti dotle zeleni i kockasti termiti nesmetanu kradu i raznose!
Last edited by tempuser on 25/12/2020 12:42, edited 1 time in total.
Predsednik Srbije je istakao da su iz Emirata poslali "sve što postoji".
"Zadaćemo snažan udarac koroni", poručio je i zahvalio se prijateljima iz aviona na, kako je naveo, prepunom avionu robe.
"Oprema i pomoć koja nam mnogo znači. Samo jedna magnetna rezonaca je teška 14,5 tona, zamislite šta je sve stalo u ovaj avion", dodao je Vučić.
Vučić je kazao da je to pomoć koja Srbiju ne košta ni dinara, čak je i prevoz organizovao veliki prijatelj Srbije iz Ujedinjenih arapskih Emirata, šeik Mohamed.
Neki dan slušam Seju Brajlovića kako se na TV hvali da je najlalše pare zaradio od nekog Arapa. Tri hiljade eura. Veli, doš'o mu u blatnjavim cipelama u restoran. On odmah peškir, deder izuj majstore, zovi konobaricu da ih opere, ovaj mu baci nekog bakšiša na sto u to ime. Kad tamo - tri milje eura.
Škobo Habu wrote: ↑25/12/2020 15:30
Meanwhile in Srbija:
Predsednik Srbije je istakao da su iz Emirata poslali "sve što postoji".
"Zadaćemo snažan udarac koroni", poručio je i zahvalio se prijateljima iz aviona na, kako je naveo, prepunom avionu robe.
"Oprema i pomoć koja nam mnogo znači. Samo jedna magnetna rezonaca je teška 14,5 tona, zamislite šta je sve stalo u ovaj avion", dodao je Vučić.
Vučić je kazao da je to pomoć koja Srbiju ne košta ni dinara, čak je i prevoz organizovao veliki prijatelj Srbije iz Ujedinjenih arapskih Emirata, šeik Mohamed.
Neki dan slušam Seju Brajlovića kako se na TV hvali da je najlalše pare zaradio od nekog Arapa. Tri hiljade eura. Veli, doš'o mu u blatnjavim cipelama u restoran. On odmah peškir, deder izuj majstore, zovi konobaricu da ih opere, ovaj mu baci nekog bakšiša na sto u to ime. Kad tamo - tri milje eura.
Ja sam cuo da od te tri hiljade bakiru je otisla hiljada
I za toje sda kriva sto sejo braklovic lovi u mutnom
Bilo_Nekad wrote: ↑25/12/2020 23:23
Nisi ti mene razumio, što i nije neko čudo.
Bolje odnose Vučić ima sa Emiratima, nego Alijin Bakir i ostali begovi i age iz SDA.
Džabe što je dvadeset i kusur godina SDA provodila akciju "Gdje god nađeš zgodno mijesto ti džamiju izgradi" potpomognuta petro-dolarima.
Džabe što ovdašnji baliluk čisti cipele šeicima ne bi li šta kanulo u džep.
Bolje odnose Vučić ima sa Emiratima, nego Alijin Bakir i ostali begovi i age iz SDA.
Džabe što je dvadeset i kusur godina SDA provodila akciju "Gdje god nađeš zgodno mijesto ti džamiju izgradi" potpomognuta petro-dolarima.
Ooooo da... Bakir i SDA su nam "završili" da imamo moćne i jake saveznike, praktično braću kojima se 25 godina saginjemo i guzve ljubimo, a
ta "braća" Arapi i Turci pare kod Vučića ostavljaju!
Kad mi zelena nteligencija krene njatke o braći ja ih samo pitam što Turci pobjegli iz BH Airlinesa i kako to da Emirates kupiše JAT, a ne BH Airlines?! Khm.. aummmm, bacanj pogleda u dalj...
Bilo_Nekad wrote: ↑26/12/2020 16:59
Jel vi trazite sadaku ili investiciju?
Sadaka je haman prestala..
A kad se investira onda se vrsi procijena ..
Haman da je koncenzus ne bacaj pare dzaba. Ti su jedino jaki na forumu, tamo dje se naprdjuje.
Od starije braće i zaštitnika koju nam je završila SDA ni sadake ni investicije, samo udaranje po ušima i ovce koje se saginju!
Ja predlazem da se prestanete saginjati, osim na sedzdu.
Izdurajte . Dosao je hadzi Dino pravedni. Sad ce rahatluk i blagostanje.
A i trava ce uskoro...pa se moze rahat setati u prirodi
Ooooo da... Bakir i SDA su nam "završili" da imamo moćne i jake saveznike, praktično braću kojima se 25 godina saginjemo i guzve ljubimo, a
Kad mi zelena nteligencija krene njatke o braći ja ih samo pitam što Turci pobjegli iz BH Airlinesa i kako to da Emirates kupiše JAT, a ne BH Airlines?! Khm.. aummmm, bacanj pogleda u dalj...
Ocito arapi slabo padaju na muslimansko bratstvo,pogledaj sta se radi po Libiji,Iraku,Jemenu,Jordanu Siriji itd ,boli seike kurac za njima oni vise vole splavove na vodi i kurave
Ocito arapi slabo padaju na muslimansko bratstvo,pogledaj sta se radi po Libiji,Iraku,Jemenu,Jordanu Siriji itd ,boli seike kurac za njima oni vise vole splavove na vodi i kurave
To je bar poznato, ali ima dovoljno ovaca i ispranih "mozaka" da vjeruju Bookirovim i SDA sranjima!
To je bar poznato, ali ima dovoljno ovaca i ispranih "mozaka" da vjeruju Bookirovim i SDA sranjima!
Bilo_Nekad wrote: ↑26/12/2020 16:59
Jel vi trazite sadaku ili investiciju?
Sadaka je haman prestala..
A kad se investira onda se vrsi procijena ..
Haman da je koncenzus ne bacaj pare dzaba. Ti su jedino jaki na forumu, tamo dje se naprdjuje.
Od starije braće i zaštitnika koju nam je završila SDA ni sadake ni investicije, samo udaranje po ušima i ovce koje se saginju!
"Omladinci iz tog vremena su postali čuveni borci, komadanti, političari... To su bili momci i djevojke od jednog posebnog materijala i ja se nadam da je generacija kojoj ću se danas obratiti od sličnog materijala", kazao je Izetbegović
Jel ovo na dimijaša Zukića i lopova Sarajlića misli?
Evo čim ispustimo zlatne kašuke iz ruku!
Haram je lagati.
Nikad niko nije obecao zlatne kasike.
Ako si musliman i jos si u nip a povrh toga lazes dzehenem ti je zagarantovan . Pamet u vugla.
"Omladinci iz tog vremena su postali čuveni borci, komadanti, političari... To su bili momci i djevojke od jednog posebnog materijala i ja se nadam da je generacija kojoj ću se danas obratiti od sličnog materijala", kazao je Izetbegović
Jel ovo na dimijaša Zukića i lopova Sarajlića misli?
On ni sam nezna sta misli ali se nada da ce generacije kojima ce se obratiti i njemu klicati kao sto su Aliji, on se je stvarno umislio da je veoma vazan...on jos uvijek vjeruje da je SDA odbranila Bosnu
Haram je lagati.
Ako si musliman i jos si u nip a povrh toga lazes dzehenem ti je zagarantovan . Pamet u vugla.
Kad smo kod toga da je haram lagat', ko ono u martu 1992. reče ispred nekadašnjeg Express restorana Hercegovina: Šetaj narode slobodno neće biti rata?!
Kad mi M92 krenu vazit' o vjeri, dženehemu i haramu ja sam odma' za Gastala zreo!
Haram je lagati.
Kad smo kod toga da je haram lagat', ko ono u martu 1992. reče ispred nekadašnjeg Express restorana Hercegovina: Šetaj narode slobodno neće biti rata?!
Kad mi M92 krenu vazit' o vjeri, dženehemu i haramu ja sam odma' za Gastala zreo!
A inace ste vi cekali ko zapete puske pa da krenete u rat.
Niste ni sekunde mahali trobojkama kad je zapucalo na vas?
Da je rekao bit ce rata ..sad bi bio kriv za isti. Vama ugoditi..
I kakve to veze ima sa zlatnim kasikama
Lagati je haram . Put u dzehenem.
Bilo_Nekad wrote: ↑26/12/2020 21:28
Haram je lagati.
A inace ste vi cekali ko zapete puske pa da krenete u rat.
Niste ni sekunde mahali trobojkama kad je zapucalo na vas?
Da je rekao bit ce rata ..sad bi bio kriv za isti. Vama ugoditi..
I kakve to veze ima sa zlatnim kasikama
Lagati je haram . Put u dzehenem.
Kmeee, kmeee...
Ne odgovori ti, ko je ono lagao da rata neće biti?
Pa onih 100 hiljada što ih je Bakir zaposlio (u Njemačkoj) jedu zlatnim kašikama!
Last edited by tempuser on 26/12/2020 22:19, edited 1 time in total.
Haram je lagati.
Nikad niko nije obecao zlatne kasike. Ako si musliman i jos si u nip a povrh toga lazes dzehenem ti je zagarantovan . Pamet u vugla.