Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
ktbffh
#52551 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pozz, je li ko gledao i našao negdje film Sympathie pour le diable o Marchandu u Sarajevu, može li se pogledati online?
-
nekome
#52552 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv 23-godišnjaka zbog kršenja autorskih prava
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /201223023
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /201223023
- Snake Eyes
#52553 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Izgleda da je dovoljno pogledati Honest trailer Tenet-a
"Of course he loves Tokyo drift, it's the one that completely messed up the timeline"
"Of course he loves Tokyo drift, it's the one that completely messed up the timeline"
- bingov buraz
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#52555 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Margot je toliko jebozovna da je ono...uhhh... ima glumica prije nje Jaime Pressly i koja nije toliko poznata ko Margot al toliko lice malo je reci blizanke neg ko jaje jajetu, nevjerovatno...bingov buraz wrote: ↑23/12/2020 22:33Dobar film.....a Margot je najseksipilnija žena na svijetu,bez konkurencije

zaista zapanjujuca slicnost
- Logovan
#52556 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Dobar, preporučujem.

- Nisrin
#52557 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Table 19

Rebecca i Rose Island isto gledljivi i zanimljivi
Rebecca i Rose Island isto gledljivi i zanimljivi
- johnnykola
#52558 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

CineStar TV Premiere 1 18.10 i HRT2 23.40.
Odlična komedija.
U božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje, isprepleću se sudbine usamljene slastičarke Verice (Ksenija Marinković) koja je davno odustala od traženja "onog pravog", svjetski uspješne operne pjevačice Brankice (Renata Pokupić) razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona Martina (Ozren Grabarić) koji se oporavlja od bračnog brodoloma. Da bude još manje jednostavno, u priču se upleću i slatkorječivi soboslikar (Goran Navojec) po zavodničkim vještinama dorastao Don Giovanniju, dvije medicinske sestre (Ksenija Pajić i Dora Fišter Toš) koje pokušavaju razumjeti kako funkcionira muški mozak te jedan poljoprivrednik (Bogdan Diklić) vrlo neobičnih talenata. Malo je vjerojatno da u ovom prepletanju veliku ulogu mogu imati i grupica žohara, medenjaci i jedna operna arija, ali je u ovoj pripovijesti baš tako...

HRT3 21.30.
Don Lockward (G. Kelly) i Lina Lamant (J. Hagen) najpoznatiji su glumački ljubavni par nijemih filmova. Publika ih obožava, a i Lina je uvjerena da su doista sretno zaljubljeni. U stvarnosti se Don zaljubi u skromnu plesačicu Kathy Selden (D. Reynolds) koja mu već prve večeri opasno poljulja samopouzdanje svojim komentarima o njegovoj glumi. Kada se pojave zvučni filmovi, glumački par je prisiljen mijenjati način glume i pohađati satove govora. Don se snalazi puno bolje od Line koja se sa svojim izrazito piskutavim glasom, lošim naglaskom i razmaženim ponašanjem jednostavno više ne uklapa u nove zahtjeve. Donov prijatelj Cosmo Brown (D. O'Connor) dolazi na ideju da umjesto običnog filma naprave mjuzikl u kojemu će svoj glas Lini posuditi Kathy. Film postiže velik uspjeh, ali na vidjelo izlazi da je njegova prava zvijezda Kathy.
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu H3:

RTL 20.00.
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu G1:

- mayab
- Tito_i_Partija
#52560 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
"From the Academy Award Nominated Producer of Dallas Buyers Club" 
- johnnykola
#52561 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Clooneyev novi The Midnight Sky je vanka.
- BarbaDue
- Tito_i_Partija
#52563 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Clooney mi je top glumac kojeg rado gledam u svemu i svacemu, al' filmovi su mu nekad top, a nekad flop. Kakav je Midnight Sky? (mislim da ga je cak i rezir'o, ako se ne varam)
- johnnykola
#52564 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Tek trebam baciti oko. Kolega mi ga preporučio.
- karanana
#52565 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
losi komentari na netflixovoj facebook stranici. kao boring film.
a i imdb ocjena takva.
ne znam, mozda probam, ali kad je netflix film valjo?
a i imdb ocjena takva.
ne znam, mozda probam, ali kad je netflix film valjo?
-
nekome
#52566 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Dead Men Don't Wear Plaid (1982) -- Steve Martin 
- chakany
#52567 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pozdrav,
samo da kažem kako sam konačno našao onaj film što sam pitao za plakat. Zapravo, moja je greška bila što nisam ništa znao o njemu, samo da sam negdje vidio plakat
.
Riječ je o dokumentarnom filmu Foster (Udomiteljstvo), a plakat sam vidio na HBO OD usluzi preko EON-a.
Zapravo sam sve vrijeme mislio da je igrani film, kad ono dokumentarni. Hvala još jednom svima na pomoći
https://www.imdb.com/title/tt8403246/?ref_=nv_sr_srsg_1
samo da kažem kako sam konačno našao onaj film što sam pitao za plakat. Zapravo, moja je greška bila što nisam ništa znao o njemu, samo da sam negdje vidio plakat
Riječ je o dokumentarnom filmu Foster (Udomiteljstvo), a plakat sam vidio na HBO OD usluzi preko EON-a.
Zapravo sam sve vrijeme mislio da je igrani film, kad ono dokumentarni. Hvala još jednom svima na pomoći
https://www.imdb.com/title/tt8403246/?ref_=nv_sr_srsg_1
- johnnykola
#52568 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

HRT1 16.50.
Drama s elementima humora. Dok na Badnju večer pada snijeg, očajni George Bailey (J. Stewart) pritisnut dugovima i pod utjecajem alkohola odluči počiniti samoubojstvo. A sveti Josip u pomoć Georgeu odluči poslati anđela Clarencea (H. Travers)…
Nominirana za pet Oscara te ovjenčana Zlatnim globusom u kategoriji najboljeg redatelja, drama s elementima humora velikog Franka Capre (Upoznajte Johna Doea, Bitka za Britaniju, Dolazi mladoženja, Džep pun čuda) općenito se drži jednim od najboljih i najvažnijih filmova u povijesti sedme umjetnosti. Izuzetno emotivna, dirljiva i duhovita priča, adaptacija kratke priče Philipa Van Dorena Sterna, impresivna je oda životu “malog” i “običnog” čovjeka, tradicionalnim obiteljskim vrijednostima, prijateljstvu, poštenju, plemenitosti, ljubavi i dobroti.
Američki filmski institut uvrstio je film među 100 najboljih filmova ikad snimljenih.
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu C7:

HRT1 13.10.
Ovaj porodični klasik snimljen davne 1939. osvojio je srca ljudi diljem svijeta i danas se smatra jednim od najpoznatijih filmova svih vremena. Knjiga L. Franka Bauma, po kojoj je film snimljen, jedna je od najpopularnijih dječjih knjiga stoga nas i ne čude brojne filmske i kazališne adaptacije.
Djevojčica Dorothy Gale (J. Garland) odrasta bez roditelja na farmi svog strica Henryja (C. Grapewin) i strine Em (C. Blandick) u Kanzasu. Iako provodi sretno djetinjstvo uz ljude koji je vole najviše na svijetu, Dorothy muče i problemi. Naime, njezin se vjerni psić Toto nađe na meti gospođice Gulch (M . Hamilton) koja posjeduje pola okruga. Kad odluči uzeti Tota, jer ju je ugrizao, Dorothy pobjegne sa svojim ljubimcem, ali se nađe usred tornada i izgubi svijest...
Probudi se u nepoznatoj zemlji i shvati da se bez čarolije neće moći vratiti kući. Dorothina je kuća, podignuta u tornadu, ubila Zlu vješticu Istoka koja je zlostavljala narod Žvakače te joj se njezina sestra Zla vještica Zapada (M. Hamilton) odluči osvetiti. Kako bi joj pomogla, Dobra vještica Sjevera Glinda (B. Burke) uputi je prema najmoćnijem stanovniku zemlje Oz, zagonetnom čarobnjaku (F. Morgan) koji živi u Smaragdnom gradu. Na putu prema čarobnjaku Dorothy upozna Strašilo (R. Bolger) koji od maga poželi dobiti pamet, Limenka (J. Haley) koji žarko želi srce te Strašljivog Lava (B. Lahr) koji se nada hrabrosti. Međutim, raspoloženo društvo budno prati Zla vještica Zapada sa svojom vojskom letećih majmuna. Dorothina su jedina zaštita čudesne crvene cipelice Zle vještice Istoka koje joj je dala Glinda.
"Negdje visoko iznad duge postoji zemlja o kojoj čula sam jednom u uspavanci. Negdje iznad duge nebo je plavo, a snovi koje usuđuješ se sanjati, ondje se ostvaruju...". Stihovi su to iz jedne od najpopularnijih filmskih pjesmama svih vremena. Riječ je o pjesmi Over the Rainbow iz također jednog od najpopularnijih filmova u povijesti kinematografije. Pjesmu su napisali Harold Arlen i E. Y. Harburg i dobili Oscara, dok je Čarobnjak iz Oza do dan-danas ostao primjer trijumfa filmske umjetnosti i kreativnosti. Režirao ga je Victor Fleming koji se iste godine proslavio još jednim svevremenim naslovom Zameo ih vjetar (1939. snimljeni su još i Ninočka, Poštanska kočija, Orkanski visovi, Zbogom, gospodine Chips i Gospodin Smith ide u grad).
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu C6:

HRT3 20.05.
New York tijekom adventa dok grad obilježava Dan zahvalnosti i priprema se za skoru proslavu Božića. Kad vidi da unajmljeni Djed Božićnjak posrće od alkohola, ambicioznoj se Doris Walker (M. O´Hara) učini da je sve propalo. Ona je organizatorica proslave Dana zahvalnosti i božićnih događanja u njujorškoj robnoj kući Macy's, energična mlada žena koja pijanom djedici mora hitno pronaći zamjenu. Slučajno odabere Krisa Kringlea (E. Gwenn), simpatičnog starca duge bijele brade koji se odmah svidi njezinoj kćeri Susan (N. Wood). Kris ubrzo počne tjerati kupce pričom o previsokim cijenama i tvrdnjom da je on pravi Djed Mraz na nezadovoljstvo Dorisina šefa Juliana Shellhammera (P. Tonge). Međutim, on ubrzo shvati da Kringle na taj način dodatno privlači kupce. Ipak, da bi svi propisi bili zadovoljeni, Doris i Shellhammer odluče djedicu poslati na pregled psihijatru Granvilleu Sawyeru (P. Hall). Grenvillea razljute Kringleova podbadanja i optimizam, zbog čega starca odluči tužiti zbog prevare. A od tužbe ga je spreman braniti šarmantni odvjetnik Fred Gailey (J. Payne), koji se već sprijateljio sa Susan.
-
kakavdanakneiskustvu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- johnnykola
#52571 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Iduće sedmice na TV-u.

- sinuhe
#52572 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nema @BlackSwan da preporuci neki film James Stewarta za ovo doba godine.
- johnnykola
#52573 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Osim što je gore Divan život. Izvolite pride link.
- johnnykola
#52574 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

CineStar TV Premiere 20.10.
Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: »Imaš obaveze prema domovini«. Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima.

Jedna od listi najboljih ove godine na sljedećem linku.
-
kakavdanakneiskustvu
#52575 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
johnnykola wrote: ↑26/12/2020 00:49
CineStar TV Premiere 20.10.
Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: »Imaš obaveze prema domovini«. Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima.