Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ANamelessGhoul
#14201 Re: Teretana
Ja počeo u kući. Kupio bučice i trake što se mogu za vrata zakačiti i eto ga.
- ps5
#14202 Re: Teretana
Kako se natjerate na trening kući? Imate li poseban sprat, garažu, bilo šta ili trenirate u sobi gdje inače provodite vrijeme? 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
- ANamelessGhoul
#14204 Re: Teretana
Imam ko neki bench isto improvizovani. Ulozis malo i imas opreme zauvijek a vako teretana skupa brate.
- ps5
#14205 Re: Teretana
Mislim da je ovo ključno
Ja ne mogu nikako trenirati i znojiti se u istoj sobi gdje svakodnevno provodim vrijeme a živim u stanu tako da nemam nekih opcija dok je korona pošto ne želim rizikovati s teretanom. Kontao sam bar kardio malo pojačati ali gdje ću po sarajevkom smogu trčati da umrem
Imam i ja nešto tegova ali nikako da se natjeram u stanu da treniram, to mi je najveći problem.ANamelessGhoul wrote: ↑29/10/2020 19:58 Imam ko neki bench isto improvizovani. Ulozis malo i imas opreme zauvijek a vako teretana skupa brate.
- likce
#14206 Re: Teretana
Ja se uspijem natjerati da treniram u kuci, nisu to treninzi kao u teretani ali bolje ista nego nista. Definitivno se moze odrzavati a sa malo bolje opremom moze se i napredovati.
Imam dvije bucice sa ukupno 35-40 kila tegova. Radim sklekove raznih varijanti najmanje po 5 serija po minimalno 20 ponavljanja, imam sipku izmedu stokova za vratilo, radim plank itd. Uglavnom se moze napraviti dobar trening sa vlastitom tezinom, dvije bucice i onim free programima za vjezbanje na mobitelu, samo je potrebna volja. Planiram uskoro kupiti sipku sa jos tegova.
Imam dvije bucice sa ukupno 35-40 kila tegova. Radim sklekove raznih varijanti najmanje po 5 serija po minimalno 20 ponavljanja, imam sipku izmedu stokova za vratilo, radim plank itd. Uglavnom se moze napraviti dobar trening sa vlastitom tezinom, dvije bucice i onim free programima za vjezbanje na mobitelu, samo je potrebna volja. Planiram uskoro kupiti sipku sa jos tegova.
-
Grbovski
#14207 Re: Teretana
NO Xplode ne smijes jako muckati. To i pise na uputstvu nego se blago u shakeru par puta promase. Tako ti nece eksplodiratiLeon16v wrote: ↑06/10/2020 16:09Da vidiš No-xplode koliko pjeni, ko da je šampon, ne smiješ ni sekundu promiješatineko_sa_strane wrote: ↑06/10/2020 10:45 Kupio sam pre workout bez stimulansa Alpha Pump ali je lošeg ukusa odnosno prezaslađen je.![]()
-
Grbovski
#14208 Re: Teretana
Ja sam prevaren za novac. Paket mi stigao na carinu u postu na zeljeznicku stanicu i nisu mi htjeli ocariniti trazili mi neku suludu sumu novca za analizu. Predlozili su mi kao.rjesenje da vratim paket posiljaocu sto sam.i prihvatio jer mi se cinilo kao najisplativija opcija.theredhana wrote: ↑23/10/2020 00:47Ja sam napravila grešku i naručila bruku stvari 31. septembra. Trebalo je dosad doći, ali ima problema sa narudžbom. Navodno, neke pogrešne informacije su unijeli i sada se paket vraća njima. Kada se vrati od carriera, dobit ću novac nazad ili će opet poslati - ne znam zasad ništaNodey2 wrote: ↑22/10/2020 22:33 Pozdrav raja,naletio sam na neke proteine 5kg 102KM sa trenutnim popustom od 30% na MyProtein BiH stranici,s obzirom da se proteini salju iz Velike Britanije,moze li mi neko objasniti cijeli proces kako se naruci,kako se isporucuje,moram licno otici po paket na carinu ili mi ga dostave na adresu i da li se cijena moze promijeniti nakon carinjenja u smislu da mi naplate vise od predvidjenog?![]()
Mjesecima sam pokusavao dobiti svoj novac nazad i nisam uspio. Ovi u myproteinu kazu da nisu dobili nazad paket ali im ne vjerujem. Nebitno, i u gradu sada ima super izbora i cijene su ok. Svi cesto izbacuju neke promocije popuste tako da se moze.bas dobar deal napraviti. Maloprije mi iskoci oglas minus 20% muscle freak daje za halloween. 5kg izolata izadje 126km. To je vise nego dobar deal
- Snake Eyes
#14209 Re: Teretana
Tu te je prevarila ova nasa sramota od nepismene drzave.
My protein tu nista nije kriv. Ocekujem da ce u dogledno vrijeme skontati da im se ne isplati trgovati sa BiH.
Kada se nepismenom seljaku cefne da testira originalno zapakirane i deklarisane proizvode
My protein tu nista nije kriv. Ocekujem da ce u dogledno vrijeme skontati da im se ne isplati trgovati sa BiH.
Kada se nepismenom seljaku cefne da testira originalno zapakirane i deklarisane proizvode
- ZyzzSar
#14210 Re: Teretana
nemaju pametnija poslaSnake Eyes wrote: ↑01/11/2020 10:43 Tu te je prevarila ova nasa sramota od nepismene drzave.
Kada se nepismenom seljaku cefne da testira originalno zapakirane i deklarisane proizvode![]()
kod nas je sve naopako
-
theredhana
#14211 Re: Teretana
Kada ti se to desilo?Grbovski wrote: ↑31/10/2020 22:13Ja sam prevaren za novac. Paket mi stigao na carinu u postu na zeljeznicku stanicu i nisu mi htjeli ocariniti trazili mi neku suludu sumu novca za analizu. Predlozili su mi kao.rjesenje da vratim paket posiljaocu sto sam.i prihvatio jer mi se cinilo kao najisplativija opcija.theredhana wrote: ↑23/10/2020 00:47Ja sam napravila grešku i naručila bruku stvari 31. septembra. Trebalo je dosad doći, ali ima problema sa narudžbom. Navodno, neke pogrešne informacije su unijeli i sada se paket vraća njima. Kada se vrati od carriera, dobit ću novac nazad ili će opet poslati - ne znam zasad ništaNodey2 wrote: ↑22/10/2020 22:33 Pozdrav raja,naletio sam na neke proteine 5kg 102KM sa trenutnim popustom od 30% na MyProtein BiH stranici,s obzirom da se proteini salju iz Velike Britanije,moze li mi neko objasniti cijeli proces kako se naruci,kako se isporucuje,moram licno otici po paket na carinu ili mi ga dostave na adresu i da li se cijena moze promijeniti nakon carinjenja u smislu da mi naplate vise od predvidjenog?![]()
Mjesecima sam pokusavao dobiti svoj novac nazad i nisam uspio. Ovi u myproteinu kazu da nisu dobili nazad paket ali im ne vjerujem. Nebitno, i u gradu sada ima super izbora i cijene su ok. Svi cesto izbacuju neke promocije popuste tako da se moze.bas dobar deal napraviti. Maloprije mi iskoci oglas minus 20% muscle freak daje za halloween. 5kg izolata izadje 126km. To je vise nego dobar deal
-
al-em
#14212 Re: Teretana
Meni je blizu pa sam se kontao uclaniti. Prohodao sam malo, golemo, fina distanca, nove sprave, vidim ispred i parking, nabacili su i teren za fudbal, kafic je ispred, meni vise i ne treba.
- DanteX
#14213 Re: Teretana
-
Grbovski
#14214 Re: Teretana
Prije 4-5 mjeseci. Pisali smo ovdje vec o tome. Bilo nas je nekoliko slicnih slucajeva. Jos je neko iza mene pisao da je prevaren na slican nacin. Ovi sa carine zaprijete nekim ciframa za analizu pa ti kao predloze da se roba vrati nazad posiljaocu. Posiljaoc je nikada ne zaprimi. Sad jel laze posiljaoc ili nasi ne urade taj povrat, ko ce to znatitheredhana wrote: ↑02/11/2020 00:57Kada ti se to desilo?Grbovski wrote: ↑31/10/2020 22:13Ja sam prevaren za novac. Paket mi stigao na carinu u postu na zeljeznicku stanicu i nisu mi htjeli ocariniti trazili mi neku suludu sumu novca za analizu. Predlozili su mi kao.rjesenje da vratim paket posiljaocu sto sam.i prihvatio jer mi se cinilo kao najisplativija opcija.theredhana wrote: ↑23/10/2020 00:47
Ja sam napravila grešku i naručila bruku stvari 31. septembra. Trebalo je dosad doći, ali ima problema sa narudžbom. Navodno, neke pogrešne informacije su unijeli i sada se paket vraća njima. Kada se vrati od carriera, dobit ću novac nazad ili će opet poslati - ne znam zasad ništa![]()
- Snake Eyes
#14215 Re: Teretana
Pošiljaocu se ni krivom ni dužnom nanosi šteta vraćanjem tog paketa. Ispravno bi bilo da nakon što dobiju paket nazad izvrše povrat sredstava umanjen za troškove transporta. Neko će sada reći, ni ja kao kupac nisam ništa kriv, naručio, platio i sada treba da plaćam transport za robu koju nisam dobio?!
E prijatelju, to mi kao bosanci treba da riješimo sa ovom seljoberskom državom
.
Vole bosanci živjeti u Njemačkoj ali kad mu je neko drugi napravi
E prijatelju, to mi kao bosanci treba da riješimo sa ovom seljoberskom državom
Vole bosanci živjeti u Njemačkoj ali kad mu je neko drugi napravi
-
Leon16v
#14216 Re: Teretana
Popio sam 15 doza, 15 dao drugu, ne sviđa mi se okus, prvo su usrali sa dodavanjem black pepper, grize za grlo i usta kad se pijeGrbovski wrote: ↑31/10/2020 22:01NO Xplode ne smijes jako muckati. To i pise na uputstvu nego se blago u shakeru par puta promase. Tako ti nece eksplodiratiLeon16v wrote: ↑06/10/2020 16:09Da vidiš No-xplode koliko pjeni, ko da je šampon, ne smiješ ni sekundu promiješatineko_sa_strane wrote: ↑06/10/2020 10:45 Kupio sam pre workout bez stimulansa Alpha Pump ali je lošeg ukusa odnosno prezaslađen je.![]()
-
channel10
#14217 Re: Teretana
Ja bih otisao u policiju pa da oni to istraze... Da udju u carinu i pokrenu istrazne radnje u vezi tog/tih povrata i da se vidi do koga je. Vrlo je moguce da papci sa carine nisu to poslali nazad, nego su sebi uzeli..Grbovski wrote: ↑02/11/2020 11:16Prije 4-5 mjeseci. Pisali smo ovdje vec o tome. Bilo nas je nekoliko slicnih slucajeva. Jos je neko iza mene pisao da je prevaren na slican nacin. Ovi sa carine zaprijete nekim ciframa za analizu pa ti kao predloze da se roba vrati nazad posiljaocu. Posiljaoc je nikada ne zaprimi. Sad jel laze posiljaoc ili nasi ne urade taj povrat, ko ce to znatitheredhana wrote: ↑02/11/2020 00:57Kada ti se to desilo?Grbovski wrote: ↑31/10/2020 22:13
Ja sam prevaren za novac. Paket mi stigao na carinu u postu na zeljeznicku stanicu i nisu mi htjeli ocariniti trazili mi neku suludu sumu novca za analizu. Predlozili su mi kao.rjesenje da vratim paket posiljaocu sto sam.i prihvatio jer mi se cinilo kao najisplativija opcija.
-
Grbovski
#14218 Re: Teretana
Meni nije dao da spavam. Nije mi nijedan drugi preworkout tako djelovao cudno. Po cijelu noc se patim sve ko u nekom polusnu nikako da sastavim da zaspim
-
Grbovski
#14219 Re: Teretana
Nasa carina i nasa posta, pa nema vecih lopova na svijetu. Porucio sam prosle godine sa Aliexpresa neku opremu za alpinizam, nista skupo ali eto ucinio mi se dobar deal. Vidim ne dolazi neko vrijeme i odem potrazim trucking broj. Nazovem par brojeva i dobijem nekog u posti na zeljeznickoj stanici koja je glavna ustvari za sve pakete koji nam stizu. Upitam ga za paket, procitam mu br, kaze lik “preuzeli ste paket, stoji mi da ste potpisali”.channel10 wrote: ↑02/11/2020 15:50Ja bih otisao u policiju pa da oni to istraze... Da udju u carinu i pokrenu istrazne radnje u vezi tog/tih povrata i da se vidi do koga je. Vrlo je moguce da papci sa carine nisu to poslali nazad, nego su sebi uzeli..Grbovski wrote: ↑02/11/2020 11:16Prije 4-5 mjeseci. Pisali smo ovdje vec o tome. Bilo nas je nekoliko slicnih slucajeva. Jos je neko iza mene pisao da je prevaren na slican nacin. Ovi sa carine zaprijete nekim ciframa za analizu pa ti kao predloze da se roba vrati nazad posiljaocu. Posiljaoc je nikada ne zaprimi. Sad jel laze posiljaoc ili nasi ne urade taj povrat, ko ce to znati
Sokiran zatrazim da dodjem da pogledam potpis, kazem da nisam ni dobio niti potpisao i ne htjedne me primiti. Pokusavao sam danima istjerati istinu ali bezuspjesno. Na kraju krajeva, sve nam u zemlji funkcionise na tom principu, laz, kradja, prevara...
-
neko_sa_strane
#14221 Re: Teretana
Da nova teretana XXL sports nema veze sa teretanom Disko gym. Isti su im izgleda sponzori odnosno www.suplementi.ba. Vlasnik suplement.ba shopa je mislim jedan od suvlasnika teretane Disko gym.
-
Leon16v
#14222 Re: Teretana
Ja sam uzeo jučer na akciji za 47 KM onaj Musclefreak preworkout, nije loše, radi posaoGrbovski wrote: ↑03/11/2020 00:59Meni nije dao da spavam. Nije mi nijedan drugi preworkout tako djelovao cudno. Po cijelu noc se patim sve ko u nekom polusnu nikako da sastavim da zaspim
-
TRANCE
#14223 Re: Teretana
To se može lako vidjeti preko tracking broja, jer se s istim tracking brojem pošiljka vraća nazad, tako da treba pisati npr. SJJ ubacivanje pošiljke u vreću IZVOZ, pa otprema pošiljke u inostranstvo, pa kad stigne u drugu državu pojavit će se i ta informacija na trackingu, isto i kad je preuzme počiljaoc na kraju.Grbovski wrote: ↑02/11/2020 11:16Prije 4-5 mjeseci. Pisali smo ovdje vec o tome. Bilo nas je nekoliko slicnih slucajeva. Jos je neko iza mene pisao da je prevaren na slican nacin. Ovi sa carine zaprijete nekim ciframa za analizu pa ti kao predloze da se roba vrati nazad posiljaocu. Posiljaoc je nikada ne zaprimi. Sad jel laze posiljaoc ili nasi ne urade taj povrat, ko ce to znatitheredhana wrote: ↑02/11/2020 00:57Kada ti se to desilo?Grbovski wrote: ↑31/10/2020 22:13
Ja sam prevaren za novac. Paket mi stigao na carinu u postu na zeljeznicku stanicu i nisu mi htjeli ocariniti trazili mi neku suludu sumu novca za analizu. Predlozili su mi kao.rjesenje da vratim paket posiljaocu sto sam.i prihvatio jer mi se cinilo kao najisplativija opcija.
Ali ako je zadnja promjena na našoj carini, to znači da ili je neko iz carine ili pošte mahnuo pošiljku, ili naša pošta nema kapacitet zbog korone da vrati pošiljku u državu slanja, u slučaju Myproteina Holandiju, pa se paket kiseli u nekom skladištu čekajući da prorade avionske linije s našeg aerodroma.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#14224 Re: Teretana
Koja ljepota u teretani. Nigdje nikog 
- Raigor Stonehoof