Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moze li predlog serije za majku staru, uslov da ima na HBO i Netflix platformama, gledala Faudu, Mindhunter, Undoing, Blacklist i odusevljena...moze triler,krimi , drama...komedija neee...hvala
milejovic1971 wrote: ↑19/12/2020 07:47
moze li predlog serije za majku staru, uslov da ima na HBO i Netflix platformama, gledala Faudu, Mindhunter, Undoing, Blacklist i odusevljena...moze triler,krimi , drama...komedija neee...hvala
HBO - The Night Of, Černobil, Novi Papa, Durellovi, Preostali (The Leftovers)...
Ima li sta slicno, po zanru i kvaliteti? Gledao sam GOT, The Last Kingdom, Vikings...
Knightfall
Marko Polo
Ide na watchlist.
Ovaj Marco Polo sam jos poodavno planirao gledati i stalno se premisljao, ne znam zasto, sve mi vuklo na skroz sporu radnju ali vidicemo na kraju kakva je.
I Romulus hvale, ali nju cu ostaviti za kasnije.
NORSEMEN ako je komedija da ne pocinjem gledati, nisam neki fan tog zanra serija.
Mala opaska za Marco Polo. Serija stvarno jeste super i kvalitetna je ali je Netflix otkazao seriju nakon 2 sezone zbog velikog production costa. Tako da ako planirate utrosit vrijeme da je pregledajte znajte da je serija naglo prekinuta i da nema zavrsetka radnje
bili su si umislili da su hbo razina i da ih mogu direktno napasti (got, preciznije) pa su se zanijeli sa produkcijom i hajpom. steta, jer ta serija postane okej u drugoj sezoni kada se fokus sa tanke marco polo price prebaci na khanove. no, dihotomija izmedju marketinski skuhanih netflix ambcija i realnih mogucnosti ih je sve skupa sahranila na kraju. vrijeme u kojem je izasla isto nije pomoglo.
omar little wrote: ↑19/12/2020 14:50
bili su si umislili da su hbo razina i da ih mogu direktno napasti (got, preciznije) pa su se zanijeli sa produkcijom i hajpom. steta, jer ta serija postane okej u drugoj sezoni kada se fokus sa tanke marco polo price prebaci na khanove. no, dihotomija izmedju marketinski skuhanih netflix ambcija i realnih mogucnosti ih je sve skupa sahranila na kraju. vrijeme u kojem je izasla isto nije pomoglo.
Netflixov pristup postaje sve više ličiti kao kod one četiri velike broadcasting tv mreže. Izbace seriju i jel' malo brojevi ne idu u prilog otkazuj.
Džaba dobre recenzije, džaba da li je u pitanju ambiciozan projekat koji zahtjeva malo više vremena da privuče masovniju publiku.
Marco Polo je bio jako velik poduhvat iz aspekta finansija. Snimalo se na pravim lokacijama i produkcija je jednostavno koštala više nego što su dobivali gledalaca/para. Ista stvar se ako se dobro sjecam desila sa Sense8. To je bila serija koja se snimala u Americi, Africi, Evropi, Aziji, Islandu i jednostavno je postalo preskupo a nisu dobili ocekivan broj novih subscribera.
Pandakonda wrote: ↑19/12/2020 17:52
Marco Polo je bio jako velik poduhvat iz aspekta finansija. Snimalo se na pravim lokacijama i produkcija je jednostavno koštala više nego što su dobivali gledalaca/para. Ista stvar se ako se dobro sjecam desila sa Sense8. To je bila serija koja se snimala u Americi, Africi, Evropi, Aziji, Islandu i jednostavno je postalo preskupo a nisu dobili ocekivan broj novih subscribera.
Nikad necu prezaliti Sense8
Al' eto haj makar su nekako "zavrsili" sa onim filmom na kraju...
Usraste mi se u cejf sa Marcom Polom.
Salim se, ako je vec tako naglo prekinuta onda necu ni picinjati. Saltam se na gubljenje vremena na nekoj drugoj seriji.
Pozelio sam i par dobrih filmica pogledati, ali tankosava sa ponudom.
Tyke wrote: ↑19/12/2020 20:36
Usraste mi se u cejf sa Marcom Polom.
Salim se, ako je vec tako naglo prekinuta onda necu ni picinjati. Saltam se na gubljenje vremena na nekoj drugoj seriji.
Pozelio sam i par dobrih filmica pogledati, ali tankosava sa ponudom.
Samo ti nju pogledaj jer ces u te dvije sezone vidjeti vise nego u nekoj seriji od deset sezona...
Nije iskljuceno da se serija i nastavi obzirom na astronomsku dobit Netflix-a u ovoj godini.
bingov buraz wrote: ↑19/12/2020 23:37
Dovršio prvu sezonu,nisam odavno pogledao bolji početak i lošiji kraj neke serije.
Sve od Plaže kreće nizbrdo.
Preglumljivanje i kreveljenje je mislim i za japanske standarde pretjerano.
Šteta jer prve tri-četiri epizode su fantastične.
da nije toliko kreveljenja i kraj bi ti bio bolji... i bezveze su rastegli drugi dio (Plaza) dvije epizode su mogli komotno izbaciti i odrzati dinamiku
elem, moze u dobre serije.
la revolution nisam mogao dalje od 4 epizode
strucnjakdemagog wrote: ↑20/01/2020 23:22
Vrijedi li gledati ovu Državni službenik? Bilo na YouTube, sad je više vidim nema, pa da je ne tražim, ako nije čemu.
Ja sam pregledao 1. Sezonu. Dopada mi se serija, tematika, gluma, scene, itd. Sad sam na 2. Sezoni. Jedina zamjerka je dužina trajanja uvodne špice, ali generalno serija je gledljiva.