Kazu sveti vracevi da mu nema spasa
Milorad Dodik ALL ABOUT
- spreca
- bingov buraz
#84177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ikonorona!!!Palmalma wrote: ↑19/12/2020 14:16 Kako naši izvori bliski vrhu SNSD-a saznaju aktuelni predsjedavajući BiH Milorad Dodik zaražen je virusom korona.
To nije zvanično potvrđeno iz Dodikovog kabineta, ali izvor iz vrha SNSD-a tvrdi da se radi o zarazi virusom korona.
Milorad Dodik se proteklih dana nije pojavljivao u javnosti.
https://banjaluka-24.com/milorad-dodik- ... -WCcWsrsu4
- mO k3
#84179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sljedeće šta slijedi ili kod senada u emisiju mada je ti manji mogući scenario ili kod Mate pravdanje i da se vidi javno mjenja
- Styling
#84180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Korona je vadiona. Ne smije od stida da nosa pomoli da ga ne bi Ruski ambasador u BiH sta pitao.
- visuljak
#84181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa dokle vise crni Milorade da podvaljujes braci Rusima?
Ubice te.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#84182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jel Dodi na Haparatima, gluHo bilo, daj saljite malinarove ventilatore, mogu dvojca na jedan...
-
zrakomlat
#84183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dan poslije objave vijesti, pije gvardijan jutarnju kafu i rakijicu, kad odjednom telefonski poziv.
Ko zove zorom nabijem ga na q, reče gvardijan, kad ono međutim

-
zrakomlat
#84184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma većina njih prati klix, avaz, crnu hroniku, sabita iztacina, raju sa biroa. Dođe već to do naroda. Bn je objavio, Moja Hercegovina portal takođe.spreca wrote: ↑19/12/2020 15:34Ako ima Coronu neka dodje da se izljubi sa bratom BakiromPorodice Foht wrote: ↑19/12/2020 15:28Kako ce biti konstruktivniji kad je u izolaciji, novi koronas medju nama! Cim se on osovi na noge ponovo, eto njega s pricom kao da se nista nije desilo. Po Crnatku, mediji u RS i ne prenose nista tako da se fakat nista nije ni desilo! Kakva ikona, kakvi bakraci!![]()
....to da RTRS o tome "nezna" nista nije ni cudo,cak i srpski portali o tome ili malo ili nikako ne pisu,bar ja nisam vidio, ali zato planeta bruji o tome ,doci ce nekad i do njih,vidio si one pisulje iz njegova kabineta,ona zuji o Komsicu i Dzaferovicu da je to skandal ali glupa koza nezna da je ovo mozda prvi skandal ove vrste u svijetu
-
mishic
#84185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
O jbt, pored ikone bice da su i kruške sa imanja Ikonoklepca. Ovo se Kosmos urotio na glavnog bosanskog Srbina, nisu to više samo "muslimani"...
-
zrakomlat
-
Nikola Testa
#84187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
...
Last edited by Nikola Testa on 19/12/2020 16:29, edited 1 time in total.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
-
emmir1
#84189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jeba ih za ikonu pa ih jeba za kruške.
Još nas Rusi nuklearkama poravnat zbog budale
Još nas Rusi nuklearkama poravnat zbog budale
-
Amirovski
#84190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da je "nas" Milokrad zavrsio karijeru.Rusija ne moze preci tek tako preko ovakvog skandala i ponizavanja njihovog visokog sluzbenika.
Tu ne pomaze izvinjenje.Procitali ste ono jadno objasnjenje one njegove Trisicke.Tako moze bla bla srati za nas u Bosni, ali uvaliti Rusiji, e jarane "nemere". Voz seljacino. A dosta si vala i srao i vukao nas za nos sviju.
Tu ne pomaze izvinjenje.Procitali ste ono jadno objasnjenje one njegove Trisicke.Tako moze bla bla srati za nas u Bosni, ali uvaliti Rusiji, e jarane "nemere". Voz seljacino. A dosta si vala i srao i vukao nas za nos sviju.
- p206
#84191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šunj wrote: ↑19/12/2020 14:02
TOMO KOVAČ SRUŠIO SRPSKI MIT: “Niko Srbe nije tjerao da napuste Sarajevo. Sami su tako odlučili”
Ratni ministar policije Republike Sprske Tomo Kovač gostovao je u jutarnjem programu beogradske Happy televizije, gdje je, između ostalog, govorio i o iseljavanju Srba iz Sarajeva nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Suprotno već standardnim optužbama koje dolaze iz Republike Sprske, da su sarajevske vlasti etnički očistile glavni grad BiH i protjerali 150.000 Srba, Kovač je posvjedočio da su sarajevski Srbi svojevoljno napustili Sarajevo i da ih niko nije tjerao.
Kovač je kazao da je sudjelovao u delegaciji Republike Srpske s delegacijom Srbije na jednom sastanku u Dobanovcima, gdje je tadašnji predsjednik Srbije Slobodan Milošević pokazao kartu razgraničenja u Sarajevu i rekao da sarajevski Srbi trebaju napustiti glavni grad BiH. Kovač kaže da je nakon toga održan veliki skup u Vogošći, na kojem su pozvani čelni ljudi svih sarajevskih opština, tada pod kontrolom Srba (Ilidža, Hadžići, Ilijaš, Vogošća…), na kojem je donesena odluka o kolektivnom iseljavanju Srba.
Kovač kaže da su ga na tom skupu pitali hoće li povući srpsku policiju iz dijelova Sarajeva koje je u tom trenutku kontrolirala Vojska Republike Srpske, na što im je on odgovorio da hoće. Za razliku od Kovača, Momčilo Krajišnik je na tom skupu govorio da bi se stvari mogle malo drugačije odvijati, ali je ostao u manjini. Golema većina tadašnjih funkcionera SDS-a odlučila je pozvati srpski narod da napusti Sarajevo.
Kovač izričito naglašava da je to njihova dobrovoljna odluka i da ih niko na takvu odluku nije prisiljavao.
-
DonieBrasco
#84192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Ratni ministar policije Republike Sprske Tomo Kovač"
Sto ovaj nije u Hagu ?
Sto ovaj nije u Hagu ?
-
mishic
#84193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nađu oni uvijek još gore od prethodnih. Pogledajte ovog Ćosića, novog načelnika I. Sarajeva. Bruceloza jeste zarazna, znam, ali da ovako ili ovoliko
pokosi neko stado, fascinantno je. Kakve nebuloze valja ovaj brucelozni tip, kakav je to mentalni sklop, ne postoji ludnica koja meže sanirati
ovako akutna stanja.
pokosi neko stado, fascinantno je. Kakve nebuloze valja ovaj brucelozni tip, kakav je to mentalni sklop, ne postoji ludnica koja meže sanirati
ovako akutna stanja.
- spreca
#84194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ivanic o sramoti srpskom narodu koju je priredio Dodig
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mladen- ... /201219076
Glavni krivci za sramotu nanesenu srpskom narodu su SANU i SPC i Velikosrpsko rukovodstvo iz BG(koje vas i danas drzi u saci za saku sadake)preko svojih izvodjaca u BiH a to su Kradzic,Mladic ,Kraisnik,PLavsic i jos masa drugih i interesantno sve Haski optuzenici a zlocine i genocid.Dodig uz veliku narodnu podrsku cuvanja "svetinje republike srpske"to samo produzava i jos vise uvaljuje u sramotu koja se lako ne pere ...Nije samo Dodig osramotio srpski narod niti to sam radi,ali ima jedna druga stvar koju obicni srbi ne shvataju da na ovakav nacin samo jos vise uvlaci narod u sramotu pod laznim ocuvanjem srpske dok pokradose sve i vise se nema sta ni ukrasti ni prodati ali se jos uvijek ruka zvalci u narodni dzep putem raznih kredita od MMFa i drugih...valjda nekada obicni covjek uzme vile ,kuku i motiku i pokusa da spasi ako je sta ostalo
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mladen- ... /201219076
Glavni krivci za sramotu nanesenu srpskom narodu su SANU i SPC i Velikosrpsko rukovodstvo iz BG(koje vas i danas drzi u saci za saku sadake)preko svojih izvodjaca u BiH a to su Kradzic,Mladic ,Kraisnik,PLavsic i jos masa drugih i interesantno sve Haski optuzenici a zlocine i genocid.Dodig uz veliku narodnu podrsku cuvanja "svetinje republike srpske"to samo produzava i jos vise uvaljuje u sramotu koja se lako ne pere ...Nije samo Dodig osramotio srpski narod niti to sam radi,ali ima jedna druga stvar koju obicni srbi ne shvataju da na ovakav nacin samo jos vise uvlaci narod u sramotu pod laznim ocuvanjem srpske dok pokradose sve i vise se nema sta ni ukrasti ni prodati ali se jos uvijek ruka zvalci u narodni dzep putem raznih kredita od MMFa i drugih...valjda nekada obicni covjek uzme vile ,kuku i motiku i pokusa da spasi ako je sta ostalo
- mO k3
#84195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik ba ne Dodig
- dobojlija81
#84196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasto bas ti, moja ikono sa zida
sahrani me, tako izdade bez stida
zasto bas ti, pored koje sam se kleo
zivot mi pretvori u pepeooo..
M.Kitić

sahrani me, tako izdade bez stida
zasto bas ti, pored koje sam se kleo
zivot mi pretvori u pepeooo..
M.Kitić
-
Tipicoti
#84197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Dodik baca papire na Kovacevica poslije sastanka sa Lavrovim
https://www.youtube.com/watch?fbclid=Iw ... e=youtu.be
-
L u c i f e r
#84198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije smrtska imala ovakvu seriju uspjeha jos od 95
-
Q_Line
#84199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da li Dodik zaista misli da se može skrivati danima dok se Rusija ili Ukrajina neumore od pitanja gdje, kako i zašto je ikona došla u posjed Milorada Dodika!?
Dodikova ikona učinila nemoguće i "pomirila" Bošnjake, Srbe i Hrvate
Dodikova ikona učinila nemoguće i "pomirila" Bošnjake, Srbe i Hrvate
-
L u c i f e r
#84200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, nalazi se u kućnoj izolaciji zbog kontakta za osobom pozitivnom na koronavirus, javlja Srna."