Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Transfermarkt has updated the market values of the Bosnian Premijer Liga. Once again, the county's top talent Andrej Djokanović stands out. The 19-year-old forward doubled his market value and is one of 36 players from Bosnia & Herzegovina to be worth more than €1 million. Within Bosnia, he is the only player with such a market value.
Devetnaestogodišnji napadač. Baš je relevantno, nema šta.
Sve ko fol nasi navijaci a ljubomorni na sve dobro u klubu. Eto sad ne valja ni Djokanovic.
Pocrkace ljudi sto smo ovako sredili klub i otjerali taldzije i njihove klosare nalogodavce.
Analiticarr wrote: ↑17/12/2020 19:36
Sve ko fol nasi navijaci a ljubomorni na sve dobro u klubu. Eto sad ne valja ni Djokanovic.
Pocrkace ljudi sto smo ovako sredili klub i otjerali taldzije i njihove klosare nalogodavce.
Analiticarr wrote: ↑06/12/2020 18:45
Teska srca moram napisati da zelim poraz u BL i akobogda poraz i od Slobode,
Evo upravo lezim i citam izvjestaj za ovu i plan za sledecu godinu. Bogami rastemo i bice jos mnogo likepih vijesti za nase navijace.
A vi, kako ste? Kako pekara i to?
Analiticarr wrote: ↑17/12/2020 19:36
Analiticarr wrote: ↑06/12/2020 18:45
Teska srca moram napisati da zelim poraz u BL i akobogda poraz i od Slobode,
Lezi cuko, nijedne vise
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Raigor Stonehoof
Transfermarkt has updated the market values of the Bosnian Premijer Liga. Once again, the county's top talent Andrej Djokanović stands out. The 19-year-old forward doubled his market value and is one of 36 players from Bosnia & Herzegovina to be worth more than €1 million. Within Bosnia, he is the only player with such a market value.
Devetnaestogodišnji napadač. Baš je relevantno, nema šta.
izvini
nece se ponoviti
Djokanovicu karno jedna forumasi ti porucuju da nisi dostigao cijenu od miliona
Cim mu krene mandat potvrditi da fakat misli ostaviti atletsku stazu i praviti koncerte Dine Merlina tu. Ako je tako, odmah se zahvaliti na ponudi i okrenuti se alternativama.
Znao sam da ce rogaticka prevara biti najblizi korak da dodjemo do stadiona i da ce crveni kmeri biti samo korak nazad.E cuj raja pozelila malo Dine Merlina na Kosevu i Marije Serifovic neka se gone u 100 PM.
Ne kontam zašto se nervirate radi medijskih natpisa od strane medija željnih klikova i senzualizma...
Ja koliko znam a informacija je od danas, stadion je gotova priča (i nije mi izvor fksinfo) i prenosim ono što znam a pošto sam kupio, za toliko i vama prodajem.
Naši su generalno zadovoljni kako ide komunikacija sa novom vlasti, kao i što je nova vlast generalno zadovoljna našom ponudom.
Ima tih nekih pikanterija (tipa atletska, održavanje koncerata, očuvanje stadiona kao simbola olimpijade) da se ugovori i dogovori i možda već sa proljećem da se krene sa radovima.