Zahiragić opet jaše

Post Reply
wewa

#5001 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

un1ted wrote: 18/12/2020 11:21 Bas me interesuje faca osobe koja ima do nekih 30tak godina, a podržava ovu kocicu. Pa joj...raspadamo se sve više kao društvo.
ali zasto te to cudi? odgojili su nekoliko turbo-folk generacija.
ono sto je TV Pink uradila u Srbiji, to je SDA postigla u BiH, bas kao i pandani joj, HDZ i SNSD - devalvirali su obrazovanje, unistili javne servise, kao idole omladini promovirali polusvijet, poltrone koji se takmice u lizanju cipela sefovima u stranci.
omladina voli zestoke momke koji voze brza babina auta, s utokom pri ruci, lajavce koji osim primitivnih nagona drugih poriva nemaju.

koja im je alternativa i otkud da znaju za alternativu kad su nam sve obezvrijedili, zatvorili, ugusili?
Guadalajara

#5002 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

un1ted wrote: 18/12/2020 11:23
Guadalajara wrote: 18/12/2020 11:22 Pa bi dobio par vaspitnih samara, za nauk i ubuduce da znas kako se drugi postuju.
Od koga bi dobio par samara? Harisa kockaste glave zahiragica? Dan te jebo...bas smo propali kao drustvo.

:D
Jasno ti pise od koga. :D
Nike af1 white

#5003 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nike af1 white »

bunk wrote: 18/12/2020 11:18 Koga ti opisujes?
al ti si definicija botine zivis u tuzli i zanimas se za sda lokalnu politiku u sarajevu da pola forumasa iz sarajeva pitas tko jr premijer tk ne bi znao reci hahahahaha 😂
nastavi pjeniti :izet: ljepota te citati kako zuc iz tebe i ostalih sda botova izlazi
uglavnomja

#5004 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

vidi hareta sto se klonir'o, 4-5 nickova ... citavo stado goveda
bunk

#5005 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bunk »

Nike af1 white wrote: 18/12/2020 11:43
al ti si definicija botine zivis u tuzli i zanimas se za sda lokalnu politiku u sarajevu da pola forumasa iz sarajeva pitas tko jr premijer tk ne bi znao reci hahahahaha 😂
nastavi pjeniti :izet: ljepota te citati kako zuc iz tebe i ostalih sda botova izlazi
Ja sam obecao drugu njofri da necu pisati o Sarajevskom kantonu.
Ali ovdje se napada na lika samo zato sto se nanjusilo da svasta zna i hoce to rec..
Uzivaj.
Chloe
Photo mod

#5006 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

wewa wrote: 18/12/2020 11:26
un1ted wrote: 18/12/2020 11:21 Bas me interesuje faca osobe koja ima do nekih 30tak godina, a podržava ovu kocicu. Pa joj...raspadamo se sve više kao društvo.
ono sto je TV Pink uradila u Srbiji, to je SDA postigla u BiH, bas kao i pandani joj, HDZ i SNSD - devalvirali su obrazovanje, unistili javne servise, kao idole omladini promovirali polusvijet, poltrone koji se takmice u lizanju cipela sefovima u stranci.
omladina voli zestoke momke koji voze brza babina auta, s utokom pri ruci, lajavce koji osim primitivnih nagona drugih poriva nemaju.

koja im je alternativa i otkud da znaju za alternativu kad su nam sve obezvrijedili, zatvorili, ugusili?
To je naš mentalitet i nikakve veze nema sa bilo kojom strankom. :)
U općini sam gdje SDA nikad nije bila na vlasti... A sve nabrojano je prisutno.

Osobno mislim da se odgoj, kultura, vrednovanje nosi iz kuće, primjer su mnogobrojna omladina koja nije pala pod utjecaj "trenutnih vrednovanja" , uostalom, takva tri primjerka i sama imam. ;)

Kakav narod, takva država.
Chloe
Photo mod

#5007 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

uglavnomja wrote: 18/12/2020 11:44 vidi hareta sto se klonir'o, 4-5 nickova ... citavo stado goveda
Jes' ti to vidio. 😂😂
Nike af1 white

#5008 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nike af1 white »

bunk wrote: 18/12/2020 11:45
Nike af1 white wrote: 18/12/2020 11:43
Ali ovdje se napada na lika samo zato sto se nanjusilo da svasta zna i hoce to rec..
Uzivaj.
jah svasta zna ako onda svasta zna onda je Mustafa drnislic aka hrvat :oops: i njegov stav na nivou ny times hahahhaha 🤣🤣
jesi li ti realan Allahu ti jesi li ga ikada poslusao il vama sda botovima iq je na nivou vase tjelesne temperature pa svaka zahina rijec dodje kao citab iz Kur'an-a
bunk

#5009 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bunk »

Jesi li ti poslusao trenerku,masu ili zukana ponekad :lol: :lol: da ne nabrajam iz drugih opcija otamo znam samo za Kojovica i Dinu.Njih dvojica su elokventni Kojovic polahko a Dino onaj bucni u osnovi je Zahiragic presikani Dino i po znanju i stavu naravno dosta mladji pa ce nadoc i Dino je dvometras a Zahiraga tip Tysona :D
wewa

#5010 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

Chloe wrote: 18/12/2020 11:46

Osobno mislim da se odgoj, kultura, vrednovanje nosi iz kuće, primjer su mnogobrojna omladina koja nije pala pod utjecaj "trenutnih vrednovanja" , uostalom, takva tri primjerka i sama imam. ;)

malo si kontradiktorna. je li nam takav mentalitet ili ima nade jer ti imas tri 'primjerka' dobro odgojene djece? kakav je onda narod?

to sto SDA nije na vlasti u tvojoj opcini ne znaci da SDA ne odredjuje stanje naroda tu, jer je ista stranka decenijama u vlasti na federalnom i drzavnom nivou. tu se donose budzeti, tu se definisu prioriteti, a obrazovanje sigurno nije jedan od njih, kako nam pokazuju i medjunarodna testiranja.

odgajam i ja troje djece, no nije mi dovoljan mir u mikrokosmosu. hocu da vidim promjenu nabolje i u okruzenju, gradu, kantonu, drzavi. hocu da dozivim da zahiragici postanu ruzna uspomena, da nam djeca steknu uzore u obrazovanim, sposobnim, postenim, kulturnim zenama i muskarcima.
Chloe
Photo mod

#5011 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

wewa wrote: 18/12/2020 11:55
Chloe wrote: 18/12/2020 11:46

malo si kontradiktorna. je li nam takav mentalitet ili ima nade jer ti imas tri 'primjerka' dobro odgojene djece? kakav je onda narod?

to sto SDA nije na vlasti u tvojoj opcini ne znaci da SDA ne odredjuje stanje naroda tu, jer je ista stranka decenijama u vlasti na federalnom i drzavnom nivou. tu se donose budzeti, tu se definisu prioriteti, a obrazovanje sigurno nije jedan od njih, kako nam pokazuju i medjunarodna testiranja.

odgajam i ja troje djece, no nije mi dovoljan mir u mikrokosmosu. hocu da vidim promjenu nabolje i u okruzenju, gradu, kantonu, drzavi. hocu da dozivim da zahiragici postanu ruzna uspomena, da nam djeca steknu uzore u obrazovanim, sposobnim, postenim, kulturnim zenama i muskarcima.
Nisam kontradiktorna. :)

Ne znam gdje živiš, kojim se poslom baviš, koliko si medju narodom od onih na socijali do onih koji "leže" na milionima, možda griješim, ali moje dosadašnje iskustvo kaže da je do nas!
Guadalajara

#5012 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Kakav narod takva i vlast i država. Nije niko sa kruske i grane sisao, osim mozda par forumasa i forumasica i botova na temi :mrgreen: :lol:
Blizanac

#5013 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Blizanac »

Hare je budući Ćlan PBiH iz reda bošnjačkog naroda.
Slika i prilika ovog naroda.
A ako ga uživo samo mrko pogledate ima da vam zastupnik rebra prebere k'o harmoniku
Pa vi i dalje pjenite.
:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5014 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

ne znam sto se uopste raspravljate sa sdO botinama, njihov plafon je ovo uhljebljeno govedo i to im je cilj i dostignuce, dalje ne mogu dobaciti jer su odgajani i napravljeni tako, to je taj mentalitet i nema im pomoci... fino je majka djecaka koji je zboden napisala u krivicnoj prijavi i ko su mu roditelji i on kakav je odgojen... treba to procitati i bice sve jasno...

Image

Image
Chloe
Photo mod

#5015 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

pici wrote: 18/12/2020 12:22 ne znam sto se uopste raspravljate sa sdO botinama, njihov plafon je ovo uhljebljeno govedo i to im je cilj i dostignuce, dalje ne mogu dobaciti jer su odgajani i napravljeni tako, to je taj mentalitet i nema im pomoci... fino je majka djecaka koji je zboden napisala u krivicnoj prijavi i ko su mu roditelji i on kakav je odgojen... treba to procitati i bice sve jasno...

Image

Image
Duša draga ... :srce: :kiss: :mrgreen:

Bože daj da nam svima bude bolje nakon ovog što slijedi u narednom periodu, a pregovori su u punom jeku. :oops:
Samo moramo imati na umu, svi su oni bili SDA ... :mrgreen: :lol:
kluz franjo

#5016 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 18/12/2020 11:45 ...
Uzivaj.
Da ti drug njofra štone žeka.
Ne moraš se druže bunče ti držati svojih obećanja. Samo opleti.
Ali evo jedan kolegijalni savjet.
I ti i SDA grdno griješite, ako mislite povećanjem decibela nadoknaditi nedostatak argumenata i/ili obraza.
Da ne bude zabune. Ja mislim da je u ovom trenutku veoma pozitivno za društvo to što su devići i zahiragići glavne vedete SDA u KS.
A tebi? Tebi se malo čudim u zadnje vrijeme.
Kneelin'
Lookin' through the paper though he doesn't know to read
Oh, prayin'
Now to something that has never showed him anything
Guadalajara

#5017 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Chloe wrote: 18/12/2020 12:26
pici wrote: 18/12/2020 12:22 ne znam sto se uopste raspravljate sa sdO botinama, njihov plafon je ovo uhljebljeno govedo i to im je cilj i dostignuce, dalje ne mogu dobaciti jer su odgajani i napravljeni tako, to je taj mentalitet i nema im pomoci... fino je majka djecaka koji je zboden napisala u krivicnoj prijavi i ko su mu roditelji i on kakav je odgojen... treba to procitati i bice sve jasno...

Bože daj da nam svima bude bolje nakon ovog što slijedi u narednom periodu, a pregovori su u punom jeku. :oops:
ahhahaha :lol: :lol:
Guadalajara

#5018 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Ti da si bio neki borac, izborio bi se za sebe i svoju porodicu. Ali ocito iz upisa je da nisi nikakav borac, vec nehljeb i besposlicar klasicni koji je samo ljubomoran i zavidan na one koji su sposobniji od tebe, koji imaju vise hrabrosti i samopouzdanja. Nisi sposoban do mjesne zajednice doci, a ne kantona. :mrgreen:

Ko neka mu majka, ona sto je napadala pripadnike MUP-a KS na protestima. Fizicki nasrnula na policiju da ih palijom tuce. :-) Rauber zena.

Nece kruska ispod kruske...kakva mater takav i sin. :-)

A sto se tice prijave, pa moze svako svakoga prijavljvati za sta god hoce...To nisu nikakvi dokazi...i tu nema nikakve presude protiv Hareta :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5019 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

Chloe wrote: 18/12/2020 12:26

Image

Image

tako je ljubavi :kiselavoda: udri brigu na veselje svi su isti i cekat plaTČu su budjeta... :mrgreen: :P
Control panel

#5020 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Guadalajara wrote: 18/12/2020 11:22
Control panel wrote: 18/12/2020 11:14 Eto zvaljavo je utovljeno govedo. I sta sad. Ako ti ga je zao vodi ga kuci.
Ono ima hrabrosti. Sto me nasmija. Pa on je toliko glup da on i ne konta da je sebijin i bakirov potrosni lajavac.
On hrabar. Pa sto nikad nije napo bakira i sebiju. Samo opstu pricu prica i napada opoziciji, uskoro vlast, na najlrizniji nacin. I vama se to svidja. Jbt pa kakvi ste tek vi kad vam je on mjera.
Reci mu to u facu, a ne ovako se kurciti hinjski ko p*zda preko foruma. Pa bi dobio par vaspitnih samara, za nauk i ubuduce da znas kako se drugi postuju.

Nego sta, ti ovdje piskarash po forumu, a uzivo si manji od makovog zrna, ponizan i nikakav. :D

Zasto da napada Bakira i Sebiju? Bakir je sin Alije Izetbegovica, prvog predsjednika nezavisne RBiH. Ko si ba ti? :? :D
take him home. we do not need such a primitive peasant.
Guadalajara

#5021 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Control panel wrote: 18/12/2020 14:56
Guadalajara wrote: 18/12/2020 11:22
Control panel wrote: 18/12/2020 11:14 Eto zvaljavo je utovljeno govedo. I sta sad. Ako ti ga je zao vodi ga kuci.
Ono ima hrabrosti. Sto me nasmija. Pa on je toliko glup da on i ne konta da je sebijin i bakirov potrosni lajavac.
On hrabar. Pa sto nikad nije napo bakira i sebiju. Samo opstu pricu prica i napada opoziciji, uskoro vlast, na najlrizniji nacin. I vama se to svidja. Jbt pa kakvi ste tek vi kad vam je on mjera.
Reci mu to u facu, a ne ovako se kurciti hinjski ko p*zda preko foruma. Pa bi dobio par vaspitnih samara, za nauk i ubuduce da znas kako se drugi postuju.

Nego sta, ti ovdje piskarash po forumu, a uzivo si manji od makovog zrna, ponizan i nikakav. :D

Zasto da napada Bakira i Sebiju? Bakir je sin Alije Izetbegovica, prvog predsjednika nezavisne RBiH. Ko si ba ti? :? :D
take him home. we do not need such a primitive peasant.
Tu je on u šeheru na Kovačima, eto ga u papuchama na Bascarsiju. Fina gradska raja 8-)
Control panel

#5022 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Guadalajara wrote: 18/12/2020 15:01 Tu je on u šeheru na Kovačima, eto ga u papuchama na Bascarsiju. Fina gradska raja 8-)
To se ti sa njim “suceljio” pa znas da je fgr.
Mozda je on
Foca
Gorazde
Rogatica
FGR.
Guadalajara

#5023 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Guadalajara »

Control panel wrote: 18/12/2020 15:07
Guadalajara wrote: 18/12/2020 15:01 Tu je on u šeheru na Kovačima, eto ga u papuchama na Bascarsiju. Fina gradska raja 8-)
Mozda je on
Foca
Gorazde
Rogatica
FGR.
Campare su iz Hercegovine :D
TheGodfather001

#5024 Re: Zahiragić opet jaše

Post by TheGodfather001 »

ovi što zahiragića predstavljaju šamaraĆa, bolje prestanite, belaj mu na vrat navlačite.
Control panel

#5025 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Control panel »

Guadalajara wrote: 18/12/2020 15:17
Control panel wrote: 18/12/2020 15:07
Mozda je on
Foca
Gorazde
Rogatica
FGR.
Campare su iz Hercegovine :D
Ovo fgr bolan je personifilacija opancara koji su se domogli asfalta. Ajnadzic, zukic, kozadra, efendic... ima hin jostena.
A campara je akademik za nabrojane. Posebno za zvalju.
Post Reply