Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
bh.tornjak

#83376 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Bidenova izjava izgleda nije "novinarska patka":
Eve je i u "originalu":
Image
Last edited by bh.tornjak on 14/12/2020 22:08, edited 2 times in total.
fordinjo

#83377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fordinjo »

fosna2014 wrote: 14/12/2020 21:48 Nek’ se čuje nek’ se zna .. :D

Dokle ja svijest gradzana dosla :shock: ,niko ne reaguje na ovu dvojicu domacih izdajnika i to rade otvoreno , znaju da tuzilastvo BIH-a ne postoji i da im je pod njihovom kontrolom,ja licno se samo pitam kako Hrvatski korpus nije stid i sramota od ovakog Covica ? Bijeda i jad i sramota cijele BIH-a i Hrvata da ih ovaj komunjara zasupa,pljuc.....
argyle

#83378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by argyle »

bh.tornjak wrote: 14/12/2020 22:02 Bidenova izjava izgleda nije "novinarska patka":
Eve je i u "originalu":
Image
Ne vidi se slika.
Evo link: https://buildbackbetter.gov/press-relea ... n-accords/
a prosperous, just, and democratic Bosnia and Herzegovina in the heart of a Europe whole, free, and at peace.
Image
Hemel

#83379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

frngla wrote: 14/12/2020 19:14
vatrogasac wrote: 14/12/2020 19:11
mO k3 wrote: 14/12/2020 18:56

Sta govori ?
Prenosi PTCP. Sada Lavrov priča šta su dogovorili.
Govori da se ukine ured visokog predstavnika, da se Dayton me može mijenjati bez sva tri predstavnika, da je Lavrov u posjeti RS-u, a tek sutra BiH (u suštini da je RS država) itd. ništa novo što nije srao ranije.
Lud covjek a jos mu mikrofon u rukama.
bronhy

#83380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bronhy »

Ako im je vjerovati
"AVAZ" OTKRIVA
Na stolu kombinacija Reformske agende i “butmirskog paketa”?
Indirektan izbor predsjednika i dva potpredsjednika
L u c i f e r

#83381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by L u c i f e r »

Hemel wrote: 14/12/2020 22:19
frngla wrote: 14/12/2020 19:14
vatrogasac wrote: 14/12/2020 19:11

Prenosi PTCP. Sada Lavrov priča šta su dogovorili.
Govori da se ukine ured visokog predstavnika, da se Dayton me može mijenjati bez sva tri predstavnika, da je Lavrov u posjeti RS-u, a tek sutra BiH (u suštini da je RS država) itd. ništa novo što nije srao ranije.
Lud covjek a jos mu mikrofon u rukama.
Daj budali dovoljno konopca
I sam ce se objesiti
:meza1:
Blek Stena

#83382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Blek Stena »

ljevoruki wrote: 14/12/2020 21:55

Jebem li mu uciteljicu engleskog jezika. Ovo kao da je Sabit iz Tarcina pisao. :oops:
Ovo je bez greske. Pitaj Sabita da ti prevede ako ne znas.
Hemel

#83383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

spreca wrote: 14/12/2020 20:03 :lol: :lol: govedo koje sa podsmjehom govori o Bajdenu ,e pa stvarno je puko ko lubenica :lol: :lol:
Napad na Dodika napad na genocidni brlog, Srbiju i Vucica...pa ti budi pametan.
Sve ih dizi da zastite tebe i tvoj kriminal.
Hemel

#83384 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

escobar__ wrote: 14/12/2020 20:16 PobEšnjeli ker kad se dobro nahuja skoro nikako ne koristi termin 'Bošnjak' za najmnogobrojniji bosanski narod, već isključivo 'musliman'.
sta ocekivati od ortodoksnog djikana.
Guadalajara

#83385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Guadalajara »

80 gostiju na temi :lol:
insaneinthebrain

#83386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by insaneinthebrain »

Gvardijan je uvijek privlacio narodne mase :skoljka:
moa

#83387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Ima li gdje one 113%?
Zlocin&Kazna

#83388 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Zlocin&Kazna »

Hoće da ga ukinu :run:
kokakolas

#83389 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kokakolas »

Vala ga ovakvog dugo nisam vidio... Izdrži preCedniče!
Hemel

#83390 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Sa_u_srcu wrote: 14/12/2020 21:33
archi_a wrote: 14/12/2020 21:30 Istini za volju, u ovoj jazbini i nije trebala biti istaknuta zastava države Bosne i Hercegovine. Da je istaknuta, dala bi legitimitet. Bolje ovako. Nek se zna o čemu se radi. Ovo nije lokacija državne institucije, niti državu predstavlja, niti će ikada predstavljati. :wink:
:thumbup: slazem se u potpunosti
:thumbup: :thumbup:

apsolutno, sve drugo bi bilo legitimitet sa drzavnog nivoa a ovako ''slika iz jazbine''.
Hemel

#83391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

:thumbup:

aaauuu koji obostrani faul. :izet:
karanana

#83392 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by karanana »

ja se ne bih sastajao sutra sa ovim pakashem. jes rusija i pichka materina, ali ko ga jebe. zovno bi sekretaricu u predsjednistvo i reko da sam bolestan, temperatura, otezano disanje i tako to. ko ga jebe. od sastanka s njim nikakave koristi pa i da je u dzamiju odmah iz aviona dosao.

a engleski na covicevom twiteru, gdje je problem? napisano potpuno pravilno ko da nije on pisao, jedino mislim da mu ne treba ono s u peoples, mislim da je people. trebo je probat na ruskom, sigurno zna.
EME91

#83393 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by EME91 »

Sta ucini Dodik , pa i dijelom covic. Ujedinise kompletnu bosnjacku komponentu na twiteru, od krajnje desnice do likova ala nasa stranka i to gej dio.

E tu su se zajebali. Zna se sta se desi kad tvrdoglavog bosanca naljutis.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#83394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Puna podrška Guardianu u borbi protiv povampirenih i pomahnitalih imperijalista,računajući i monstruma Inzka! :izet:

Izdrži legendo! :kiss:
mishic

#83395 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mishic »

RONHILL boss se nešto opasno unervozio

Nije ga umirila ni blizina bačuške... Imadosmo pa s*ebadosmo, i to sve do kraja
Hemel

#83396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Sutra clanovi predsjednistva trebaju da odjebu bacusku jer ne postuje tu instituciju. Ako hoce neka ga primi kolegica Turkovic a ako ne, nazad u svoj ruski ili beogradski brlog.
svi u napad

#83397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by svi u napad »

Mile je gotov i to je gotova stvar. Puno stvari je zasro i cinjenica je da se nesto sprema. No ja nisam prevelik optimista jer mi nemamo nikoga da sada izvodi penale (Dzeko da ima muda za penale bio bi vec sad iza Totija po broju golova). Probosanski politicari na polju spoljne politike su bukvalno nule. To je nas najveci problem. Bake izuzev Erdogana nikog ne poznaje a ovdje se sultan nece ni zasta pitati. Vjerujte da ovdje ima dva tri forumasa koji bi 10 puta vise uradili nego nasi probosanski politicari. Pored sto ga Covic drzi za muda (ne znam sta ima o njemu) Bake je svjestan da oni zajedno u paketu odlaze sa scene (u razlicitim intervalima) jer su puno godina u koaliciji. Bake je takodjer usrao tuzbu protiv Srbije te prosle godine spasio Mileta dodjeljujuci mu kredit. Bojim se da i on kao sto mu je babo rahmetli uradio sa spasavanjem jarana Krajsnika ciju su partiju Ameri htjeli zabraniti kako bi bar malo umanjili bol stvaranjem RS ne spasi RS. U sadasnjoj situaciji da bismo postigli vise golova i iskorostili zicere koje su nam sami nasi dusmani dali moralo bi se zamoliti lijepog Hareta da preuzme ulogu pregovaraca jer on jedini ima kontakte sa Bajdenom i dolazecom administracijom. Pored njega u ekipu treba staviti Rasima Kadica za analitiku. Mi jos imamo slucajnog Prolaznika kao strucnu kvalitetu ali on zbog losih ljudskih kvaliteta bi trebao biti izostavljen. Znam da Baketova sujeta na zalost nasu i nase drzave nece dozvoliti da moli Hareta za usluge jer on mora svugdje biti glavni (zbog toga su mu u stranci glavni konobari, elektricari i druge sitno lopovske zanatlije) i zbog toga ja nisam veliki optimista. Mogucnosti koje su se sada stvorile za rjesavanje nasih problema vise se nikad nece ponoviti (izuzev pobjede u nekom sukobu) i sad bi zaista trebalo staviti drzavu i narod ispred stranke. Ovo sto je Mile govorio veceras treba stampati u milion primjeraka i podjeliti svim parlamentarcima svih evropskih zemalja njihovim ambasadama i naravno bratskoj Americi.
Na kraju imam jos jedan prijedlog ili molbu jer znam da nasa politicka nedonoscad ili bolje receno stoka nece prstom mrdnuti da oni nesto urade da neko od forumasa ovdje koji imaju kontakte sa IZ pokusaju preko reisa uticati na Ridjobradog da se påokrene i stavi drzavu BiH na prvo mjesto. On jedino i slusa reisa (ne iz ljubavi i postovanja vec iz interesa jer zna da IZ odlucuje o kandidatu ispred Bosnjaka) pa mozda se i pokrene bar malo.
Nadam se takodjer i da ce gosp. Silajdzic bez obzira na sve preduzeti neke korake sam bez cekanja na neke molbe za to. Boze pomozi nam i daj bar malo pameti ovim nasim politickim hajvanima kako bi ova drzava i ovaj napceni narod najzad prodisali i krenuli ka boljitku. Zivjeli.
ibizza

#83398 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ibizza »

svi u napad wrote: 15/12/2020 00:14 Mile je gotov i to je gotova stvar. Puno stvari je zasro i cinjenica je da se nesto sprema. No ja nisam prevelik optimista jer mi nemamo nikoga da sada izvodi penale (Dzeko da ima muda za penale bio bi vec sad iza Totija po broju golova). Probosanski politicari na polju spoljne politike su bukvalno nule. To je nas najveci problem. Bake izuzev Erdogana nikog ne poznaje a ovdje se sultan nece ni zasta pitati. Vjerujte da ovdje ima dva tri forumasa koji bi 10 puta vise uradili nego nasi probosanski politicari. Pored sto ga Covic drzi za muda (ne znam sta ima o njemu) Bake je svjestan da oni zajedno u paketu odlaze sa scene (u razlicitim intervalima) jer su puno godina u koaliciji. Bake je takodjer usrao tuzbu protiv Srbije te prosle godine spasio Mileta dodjeljujuci mu kredit. Bojim se da i on kao sto mu je babo rahmetli uradio sa spasavanjem jarana Krajsnika ciju su partiju Ameri htjeli zabraniti kako bi bar malo umanjili bol stvaranjem RS ne spasi RS. U sadasnjoj situaciji da bismo postigli vise golova i iskorostili zicere koje su nam sami nasi dusmani dali moralo bi se zamoliti lijepog Hareta da preuzme ulogu pregovaraca jer on jedini ima kontakte sa Bajdenom i dolazecom administracijom. Pored njega u ekipu treba staviti Rasima Kadica za analitiku. Mi jos imamo slucajnog Prolaznika kao strucnu kvalitetu ali on zbog losih ljudskih kvaliteta bi trebao biti izostavljen. Znam da Baketova sujeta na zalost nasu i nase drzave nece dozvoliti da moli Hareta za usluge jer on mora svugdje biti glavni (zbog toga su mu u stranci glavni konobari, elektricari i druge sitno lopovske zanatlije) i zbog toga ja nisam veliki optimista. Mogucnosti koje su se sada stvorile za rjesavanje nasih problema vise se nikad nece ponoviti (izuzev pobjede u nekom sukobu) i sad bi zaista trebalo staviti drzavu i narod ispred stranke. Ovo sto je Mile govorio veceras treba stampati u milion primjeraka i podjeliti svim parlamentarcima svih evropskih zemalja njihovim ambasadama i naravno bratskoj Americi.
Na kraju imam jos jedan prijedlog ili molbu jer znam da nasa politicka nedonoscad ili bolje receno stoka nece prstom mrdnuti da oni nesto urade da neko od forumasa ovdje koji imaju kontakte sa IZ pokusaju preko reisa uticati na Ridjobradog da se påokrene i stavi drzavu BiH na prvo mjesto. On jedino i slusa reisa (ne iz ljubavi i postovanja vec iz interesa jer zna da IZ odlucuje o kandidatu ispred Bosnjaka) pa mozda se i pokrene bar malo.
Nadam se takodjer i da ce gosp. Silajdzic bez obzira na sve preduzeti neke korake sam bez cekanja na neke molbe za to. Boze pomozi nam i daj bar malo pameti ovim nasim politickim hajvanima kako bi ova drzava i ovaj napceni narod najzad prodisali i krenuli ka boljitku. Zivjeli.
Hare SMS om čestita Bidenu pobjedu, toliko o tome da li je Hare uključen u sve ovo što se desava. :)
vatrogasac

#83399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

argyle wrote: 14/12/2020 22:19
bh.tornjak wrote: 14/12/2020 22:02 Bidenova izjava izgleda nije "novinarska patka":
Eve je i u "originalu":
Image
Ne vidi se slika.
Evo link: https://buildbackbetter.gov/press-relea ... n-accords/
a prosperous, just, and democratic Bosnia and Herzegovina in the heart of a Europe whole, free, and at peace.
Jasna je poruka jer profil ovakvih državnika vaga svaku riječ prije nego je izbaci.
The Dayton Accords brought peace to Bosnia and Herzegovina and reaffirmed its sovereignty, territorial integrity, and independence. Yet, a quarter century later, it is clear that the work to promote justice, reconciliation, and a functional, multi-ethnic Bosnia and Herzegovina remains incomplete. Too often, we have seen nationalism win out over national interest and the enrichment of a few coming before reforms to benefit the many. This anniversary is an occasion for all the parties to reflect on the possibility of a brighter future and to recommit to the difficult but necessary steps to build a fully-functioning Bosnia and Herzegovina for all its citizens.

Definiše problem i dole niže nagovještava način rješenja problema. Na ovo dodati Serwera, Albrightovu, Bugajskog, Shilinga, Inzka, Palmera, Nelsona..... pa ne može biti ništa u toliko nabijenoj priči u tako kratkom roku. Sigurno je i bivša ambasadorica Cormack pričala ko je koliko štetan za ovu državu i njena priča se uklapa u ove gornjih. Mogli bi naći još zvučnih imena iz tog miljea bez da dodajemo naše lobiste po svijetu, a konkretno sada u Americi. Nije tajna da su Biden i Silajdžić dobri jarani čime se Biden hvalio u jednom intervjuu za neku našu televiziju.
Hemel

#83400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/180 ... tavku.html

Pa reci da nisu svi isti.
Dok se BiH blokira, nipodanistava, rusi...cute ka ckepi ali kada se udari opravdano na entitet onda se digne i kuka i motika da brani genocidni brlog.
Locked