Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#31051 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Matijevic_Vlado wrote: 13/12/2020 15:32 Znaći mirsoK cijelu nedjelju provede braneci nekakvog papka.
Znaći mirsoK mozda i ne voli doticnog al on znaći sigurno brani bosnjake iz toplog doma iz dijaspore. Znaći mirsoK radi ispravnu stvar.
mozda brani sebe ili amiđiča :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#31052 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Ne znam koji quratz idu na srpske planine, evo im Bosnjackih, blizih, još većih i ljepših.....
bitanga_sa_otesa

#31053 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

naĆi djelte
naći ćućese zaovo
:lol: :lol:
mirsek

#31054 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirsek »

Matijevic_Vlado wrote: 13/12/2020 15:32 Znaći mirsoK cijelu nedjelju provede braneci nekakvog papka.
Znaći mirsoK mozda i ne voli doticnog al on znaći sigurno brani bosnjake iz toplog doma iz dijaspore. Znaći mirsoK radi ispravnu stvar.
Iz dijaspore, sta ima veze.
Nego vidim zale se, policija ovakva nakva, jede burek, igra kladaru, prolazi kroz crveno kad hoce. Al vidi lika sto snima ponasanje policije, debil sto snima sta mu rade, kurci se sa rogatim,bolje da je sutio, izvinio se sto mu drot mora uzeti cvaju za dzeparac, sagni glavu i pitaj drota koliko jako treba potegnuti...
Nema sta, drzava je bas takva kakvu je vecina trazi i zasluzuje. :thumbup:
Evolution_IV
Vozim: 3 Leša

#31055 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Evolution_IV »

konektovan wrote: 13/12/2020 15:57 Ne znam koji quratz idu na srpske planine, evo im Bosnjackih, blizih, još većih i ljepših.....
:lol: :lol: :lol:

idem ja redovno,niko me nikad krivo nije pogledao,a kamoli drugo nesto..gledam svoja posla i ne serem nikom..

PS.Ne mogu papanluka naseg na renomiranim planinama :run:

PSS.Bjelasnica je goli q za skijanje u poredjenju sa Jahorinom,pogtovo za pocetnike...

Za kraj,sve su BiH planine,ko misli drugacije nek crkne :bih:
bitanga_sa_otesa

#31056 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

ja na snimku ne vidim nista lose u ponasanju policije ,ljudi su bili previse korektni prema ovom liku ,treba im se zahvaliti sto ga nisu nalupali...
Evolution_IV

#31057 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Evolution_IV »

:thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#31058 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

bitanga_sa_otesa wrote: 13/12/2020 16:10 ja na snimku ne vidim nista lose u ponasanju policije ,ljudi su bili previse korektni prema ovom liku ,treba im se zahvaliti sto ga nisu nalupali...
Bas tako, ne znam je li sta bilo prije samog snimanja, ali videom se samo ukopao...
Evolution_IV

#31059 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Evolution_IV »

konektovan wrote: 13/12/2020 16:15
bitanga_sa_otesa wrote: 13/12/2020 16:10 ja na snimku ne vidim nista lose u ponasanju policije ,ljudi su bili previse korektni prema ovom liku ,treba im se zahvaliti sto ga nisu nalupali...
Bas tako, ne znam je li sta bilo prije samog snimanja, ali videom se samo ukopao...
ma budaletina,sta god da je zapocnes dijalogom,dobar dan,kako ste/ima li umora,odma je drugacije..ovim seronjama nadrkanim i treba pisat kazne,fol on opasan u bmw-u :lol: :lol:

sreca nisu ga udarali palicom,da jesu bilo bi po fb napad na bOsnjOke nevine,oglasiJo bi se vrh istih :o
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#31060 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Entropio »

Drot: Dobar dan.
Lik: naci djelte, evo napadaju me
Drot: Vozacku i saobracajnu, molim.
Lik: naci evo stao na sred ceste da telefoniram, evo udaraju me, djelte, necu da prestanem da snimam

:-)
basicm

#31061 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Niti ga napadam niti branim, ali je iritantan sa 7 miliona ‘naći u prostoj recenici.

A policiju nemojte braniti, svasta njima u obraz stane samo da se do cvaje dodje.
mirsek

#31062 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirsek »

Entropio wrote: 13/12/2020 16:22 Drot: Dobar dan.
Lik: naci djelte, evo napadaju me
Drot: Vozacku i saobracajnu, molim.
Lik: naci evo stao na sred ceste da telefoniram, evo udaraju me, djelte, necu da prestanem da snimam

:-)
Sto ga karikiras, i to totalno netacno.
Snimak pocinje kad su vec poceli da mu pisu kaznu za mobitel.
citroen xm

#31063 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

Mene sada ovaj klip navodi na razmišljanje da se ovaj debil namjerno poturio samo da bi snimio klip i pobudio strasti paćenika koji smatraju da se sve što im se dešava, dešava na nacionalnoj osnovi. Jer društvene mreže gore zbog očiglednog papka i maloumnika kome realno neće aplaudirati ni roditelji jer je ispao debil.

Jahorina, Trebević, Igman, Bjelašnica... su puni svaki dan svih nacionalnosti i nigdje problema. Ali debili ne kontaju da prvenstveno dok ti ne uzme vozačku policajac ne zna ni ko si ni šta si. BMW sa BiH tablama na Jahorini navodi na sumnju prvo da je u pitanju Paljanin. Ali eto drot ima skener pa je skontao da je u pitanju Bošnjak iz sela pored Visokog i daj ga oderi. :-)

Vozim auto koje je mamac za policiju. Zaustavljala me policija i u RS i u FBiH i u regionu i samo imam pozitivna iskustva. Čak sam imao i oproštenih prekršaja. Ali mene kada zaustave ja se ne opirem i ne malim lajv, ja kažem "Dobar dan, poštovanje...".
mirsek

#31064 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirsek »

citroen xm wrote: 13/12/2020 16:39 Mene sada ovaj klip navodi na razmišljanje da se ovaj debil namjerno poturio samo da bi snimio klip i pobudio strasti paćenika koji smatraju da se sve što im se dešava, dešava na nacionalnoj osnovi. Jer društvene mreže gore zbog očiglednog papka i maloumnika kome realno neće aplaudirati ni roditelji jer je ispao debil.

Jahorina, Trebević, Igman, Bjelašnica... su puni svaki dan svih nacionalnosti i nigdje problema. Ali debili ne kontaju da prvenstveno dok ti ne uzme vozačku policajac ne zna ni ko si ni šta si. BMW sa BiH tablama na Jahorini navodi na sumnju prvo da je u pitanju Paljanin. Ali eto drot ima skener pa je skontao da je u pitanju Bošnjak iz sela pored Visokog i daj ga oderi. :-)

Vozim auto koje je mamac za policiju. Zaustavljala me policija i u RS i u FBiH i u regionu i samo imam pozitivna iskustva. Čak sam imao i oproštenih prekršaja. Ali mene kada zaustave ja se ne opirem i ne malim lajv, ja kažem "Dobar dan, poštovanje...".
A da krenes na izlet i zaustavi te drot i kaze/slaze izvinite niste vezani, morate platiti kaznu. Bi li platio kaznu i sa osmijehom rekao hvala lijepo, ugodan dan vam zelim ?
Nije bitan entitet, koje si narodnosti, nacije, da li bi to sa osmijehom na licu prihvatio i platio ?
Druga stvar, na snimku je drot pitao jel to snimas i kad je rekao snimam, imam pravo, drot je rekao nemas pravo i odmah krenuo na njega, tek nakon toga je rekao naredjujem ti da prestanes snimati. Ovi drotovi su siledzije, samo takve, sreca da je snimao , da nije bilo kamere, prebili bi ga.
citroen xm

#31065 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

Ne može mi reći da nisam bio vezan kada se to vidi. Ja sam vezan i kada mu dajem dokumente. Nisu policajci baš toliki debili, a itekako poštuju kulturno i lijepo ophođenje. Imao sam X situacija sa krivicom 100% gdje mi je oprošteno. Ovaj potvrđuje da je radio sve za šta mu policajac piše kaznu samo debil ne može skontati da je to kažnjivo. Pa gledaj mu auta, gledaj gdje je stao. Policajci ovde ispali gospoda, samo on ispao papak i još javno pokazao da je papak jer samo vjerski zagriženi seljaci mogu stati u njegovu odbranu ili oni koji pojma o saobraćaju nemaju.

Da bi dobio dvije ovakve kazne moraš se baš potruditi.

Et, znaći, et, znaći mene prislonUli uz auto, et znaći dijelite, dijelite, dijelite, znaći mene prislonUli uz auto, et znaći dijelite...
Juka Jebach

#31066 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Juka Jebach »

Nije ti BiH Amerika pa da mozes sa policajcima kako hoces, bio je video onog dijasporca sto je odbijao da da vozacku i licnu pa nije dobro zavrsio.
citroen xm

#31067 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

U americi te skine ko zeca samo ako on posumnja da si napravio pogrešan potez i nikom ništa. Ovde bi svi da kenjaju po policiji, a kada se nešto desi ide odmah priča: gdje je policija što ne radi posao. Kod Tita bili svi mirni ko bubice. Da se Miliciji ovako ponašao, sada bi išao redovno na dijalizu.
bitanga_sa_otesa

#31068 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

u ex-yu brudovanje nije bas bilo popularno :lol:
mirsek

#31069 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirsek »

citroen xm wrote: 13/12/2020 17:13 Ne može mi reći da nisam bio vezan kada se to vidi. Ja sam vezan i kada mu dajem dokumente. Nisu policajci baš toliki debili, a itekako poštuju kulturno i lijepo ophođenje. Imao sam X situacija sa krivicom 100% gdje mi je oprošteno. Ovaj potvrđuje da je radio sve za šta mu policajac piše kaznu samo debil ne može skontati da je to kažnjivo. Pa gledaj mu auta, gledaj gdje je stao. Policajci ovde ispali gospoda, samo on ispao papak i još javno pokazao da je papak jer samo vjerski zagriženi seljaci mogu stati u njegovu odbranu ili oni koji pojma o saobraćaju nemaju.

Da bi dobio dvije ovakve kazne moraš se baš potruditi.

Et, znaći, et, znaći mene prislonUli uz auto, et znaći dijelite, dijelite, dijelite, znaći mene prislonUli uz auto, et znaći dijelite...
Pa ni ne njemu ne moze reci da je koristio mobitel u voznji ako nije i onda se iznervirao sto mu pisu kaznu. Sta mu je sa autom, gdje je stao ?
Sto mu ne pisu kaznu i za pogresno parkiranje pored kazne za ometanja zbog snimanja ako se vec ruzno ponasa prema policiji i hoce da ga kazne za sve prekrsaje ?
Mozda zato sto nije pogresno stao ?
I vidi se na snimku kako je drot agresivno skocio kad je vidio da ga snima, kasnije se malo smirio kad je skontao da ide uzivo, da zna da je u pravu ne bi stao, nego bi ga odmah lisio slobode. Pa uporedi kako se ponasa na pocetku kad ga gura na auto i na kraju kad mu se fino obraca, haman mu tepa.
madner

#31070 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by madner »

Platio sam dosta kazni, nikad kada nisam i napravio prekrsaj. Prosao puno puta sa manje nego sto su mogli. \

Ovi na Jahorini su medju nagodnijim, bar bili.

Tako da je do brude. :D
kabal1337

#31071 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

Neces kaznu za telefon i nepropisno parkiranje " zaustavio sam se na sred ulice"
Zato ces 500 KM za ne nosenje maske.
noviclan

#31072 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by noviclan »

kabal1337 wrote: 13/12/2020 17:31 Neces kaznu za telefon i nepropisno parkiranje " zaustavio sam se na sred ulice"
Kod brace je maskica stoja fixno, a kod zutog bega 500-1500
citroen xm

#31073 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by citroen xm »

mirsek wrote: 13/12/2020 17:26
Pa ni ne njemu ne moze reci da je koristio mobitel u voznji ako nije i onda se iznervirao sto mu pisu kaznu. Sta mu je sa autom, gdje je stao ?
Sto mu ne pisu kaznu i za pogresno parkiranje pored kazne za ometanja zbog snimanja ako se vec ruzno ponasa prema policiji i hoce da ga kazne za sve prekrsaje ?
Mozda zato sto nije pogresno stao ?
I vidi se na snimku kako je drot agresivno skocio kad je vidio da ga snima, kasnije se malo smirio kad je skontao da ide uzivo, da zna da je u pravu ne bi stao, nego bi ga odmah lisio slobode. Pa uporedi kako se ponasa na pocetku kad ga gura na auto i na kraju kad mu se fino obraca, haman mu tepa.
To što mu nije pisao ne znači da nije trebao. Parkiranjem je omeo skretanje na parking i put prema vikend naselju. To što ga je uhvatio za ruku i okrenuo prema autu ne znači da ga je udario. A imao je pravo i da ga privede jer nije postupio po naređenju. I trebao je istrajati do kraja i oduzeti debilnom brudi telefon jer po zakonu nema pravo da snima.
Evolution_IV

#31074 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Evolution_IV »

noviclan wrote: 13/12/2020 17:34
kabal1337 wrote: 13/12/2020 17:31 Neces kaznu za telefon i nepropisno parkiranje " zaustavio sam se na sred ulice"
Kod brace je maskica stoja fixno, a kod zutog bega 500-1500
:lol: :lol:

nabijem ga
mirsek

#31075 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirsek »

Pa to razumijem, mogu mu sloziti kaznu za to. On je glup sto je dok se snima pocinio 2 prekrsaja maska i snimanje. Ali ovi drotovi definitivno nisu na visini zadatka na snimku a sta je bilo prije paljenja kamere, nadam se da cemo saznati sto prije jer su neki portali pratili ovu pricu.
Post Reply