Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovdje sam uzeo win 10k i ms office vise puta. Paypal i gotovo. Kao sto rekose iznad kinguin, gamers outlet, g2a itd.
regulara?
Normalno, allkeyshop uporedi cijene, kasnije radirect na neku od prethodno spomenutih stranica za kupovinu. Uzeo sma vise win 10 pro kljuceva i nekoliko office 2016 kljuceva po extra cijenama. Zadnji put sam uzeo sad za cyber monday.
pepeljara wrote: ↑10/12/2020 19:11
mislim jesul regulara, da ne bude sutra stane radit, il su kupljeni ukradenim karticama
a brate pa i da prestane raditi za 4-5 dolara, jbt ga kupiš drugi
ja kupio preko ebaya sigurno jedno 30 win 10 pro ključeva i prodao najmanje 20
lično ovaj koji na svom računaru koristim evo četvrtu konfiguraciju služi bez mane...
Pitanje za MS Titan Pro II vlasnike. Spojio sam ovaj PWM kabal i ovaj drugi sto pored njega ide. Ali ima jos neki treci tu VDG pise, jel moram i njega ili je bespotreban jer sam spojio ovaj kao 3 pinski?
Znaci spojio sam dva kabla ukupno, treci nemam gdje..?
tusk wrote: ↑10/12/2020 22:56
Pitanje za MS Titan Pro II vlasnike. Spojio sam ovaj PWM kabal i ovaj drugi sto pored njega ide. Ali ima jos neki treci tu VDG pise, jel moram i njega ili je bespotreban jer sam spojio ovaj kao 3 pinski?
Znaci spojio sam dva kabla ukupno, treci nemam gdje..?
nVidia je oduvijek bila šupačka kompanija...međutim, u ovoj situaciji niko ne dobiva jer HU prati ogroman broj ljudi. Meni su najdraži recenzenti jer smatram da su najobjektivniji u svojim recenzijama
Pozdrav,
trenutno sklapam konfiguraciju pa me zanima da li je ok staviti radeon hd4350 (kojeg već imam) u b450 tomahawk max u kombinaciji sa ryzen 5 3600 s obzirom da je u pitanju veoma stara graf. karta?
Razlog je manjak budžeta, a kartica bi bila unutra oko 2 mjeseca dok ne nađem sredstva za noviju. Hoću li imati ikakvih problema?
ljudi koliko se para moze dobiti za sapphire rx570 8gb (nikad rudarila) i sta je vasa preporuka za novu graficku da uparim sa ryzen2600... dao bih do nekih 800km za graficku
Oko 250 km mozda, zavisi sve.
A vrijeme i nije bas za kupovinu grafike, ja bih recimo uz taj procesor isao najverovatnije na 1660s ili bih cekao neke nove mode neke srednje klase...