Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- CikCikCikPogodi
- aditon
#34852 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
čudi me u jednu ruku CDPR kao poljska kompanija da uopšte ide u tom pravcu bez obzira što se to danas zove političkom korektnošću. Vrlo dobro razumijem kapitalizam i moć novca ali ovdje sam siguran da LGBTQ lobi nije finansirao ovu igru na bilo koji način, a žele da im je igra queer od-do. A zašto se čudim CDPR? Pa jednostavno zbog činjenice da su poljaci vjerovatno najveći katolici u evropi s jedne strane i najveći fašisti s druge strane. U oba slučaja, isti imaju prezir prema ovoj populaciji.Chmoljo wrote: ↑09/12/2020 01:02 glede tih LGBT i ostalih popeglavača društvene zbilje, i njih isto nabijem na kurac.
kao da će virtuelni crnci u igrama u drugom svjetskom ratu ispraviti godine ropstva i diskriminacije. de fino napravi onako kako je i bilo. pa kad mali Keeshawn iz nekadašnjeg geta, a sad finog mjesta u predgrađu pita tatu kako ovo, đe su naši?, onda mu tata fino i objasni.
- Veigar
- Qler
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34855 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A cuj, ono, ne bi bilo strasno i da ima pokoji takav lik, kao sto jeste tako u stvarnosti. Ali diskreditirati cijelu igru samo zbog toga govori da se radi o profesionalno uvredljivim osobama.aditon wrote: ↑09/12/2020 09:09čudi me u jednu ruku CDPR kao poljska kompanija da uopšte ide u tom pravcu bez obzira što se to danas zove političkom korektnošću. Vrlo dobro razumijem kapitalizam i moć novca ali ovdje sam siguran da LGBTQ lobi nije finansirao ovu igru na bilo koji način, a žele da im je igra queer od-do. A zašto se čudim CDPR? Pa jednostavno zbog činjenice da su poljaci vjerovatno najveći katolici u evropi s jedne strane i najveći fašisti s druge strane. U oba slučaja, isti imaju prezir prema ovoj populaciji.Chmoljo wrote: ↑09/12/2020 01:02 glede tih LGBT i ostalih popeglavača društvene zbilje, i njih isto nabijem na kurac.
kao da će virtuelni crnci u igrama u drugom svjetskom ratu ispraviti godine ropstva i diskriminacije. de fino napravi onako kako je i bilo. pa kad mali Keeshawn iz nekadašnjeg geta, a sad finog mjesta u predgrađu pita tatu kako ovo, đe su naši?, onda mu tata fino i objasni.
Kako god, dobro je da se za promjenu nisu bavili tim sranjima, a poljski fasizam je itekako poznat. Od ovog nedavnog sranja sa abortusima, gdje je drzavni aparat pokazao svoju zatucanost, do toga da Jevrejima u poljskoj nije laknulo ni '46 u odnosu na prethodne godine.
-
Concord
#34856 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skrivena poruka na kraju trailera:
The wait for Cyberpunk 2077 is almost over. It's been quite the journey, and first of all, we want to thank all of you for being with us along the way. We know there's a fair amount of anticipation for the game, and very soon you will all be able to decide whether or not we've lived up to the hype.
Launch day is always a mix of excitement and constant nerve-wracking, and with this being the first game we've developed that isn't titled "The Witcher," we’d be lying if we said we weren't anxious to see what you think once you've sunk your teeth into it. With this launch trailer, we're just about ready to flick the switch and see Cyberpunk 2077 go for ours and become yours. We set out to create our most immersive world yet, and we believe that the stories waiting for you to uncover, and the relationships you'll forge during your time in Night City, will stick with you for quite some time.
We've mentioned before that expansions will be coming, and while we're not ready to talk specifics just yet, we will say that we've learned a lot from out work on both Hearts of Stone and Blood and Wine. Our planned expansions will take you even deeper into the world of Cyberpunk 2077, offering substantial story-driven content that'll give you tough choices to make through impactful narratives you won't soon forget. But before we get there, we'll be kicking off our free DLC program in early 2021. Just like with The Witcher 3, expect an assortment of free DLC packs to begin hitting Night City, dropping a bunch of cool stuff that’ll inject even more life into the world of the dark future. We hope you're looking forward to them!
We want to end this message with a request. Once you play/finish the game, we would love it if you got back to us and told us who your V was. Our forums and social media are always there for you. We want to know how you found Night City and what choices you made. We created a huge world for you to jump into, tell us your story.
- SanskiBiser
#34857 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Concord wrote: ↑09/12/2020 10:29 Skrivena poruka na kraju trailera:
The wait for Cyberpunk 2077 is almost over. It's been quite the journey, and first of all, we want to thank all of you for being with us along the way. We know there's a fair amount of anticipation for the game, and very soon you will all be able to decide whether or not we've lived up to the hype.
Launch day is always a mix of excitement and constant nerve-wracking, and with this being the first game we've developed that isn't titled "The Witcher," we’d be lying if we said we weren't anxious to see what you think once you've sunk your teeth into it. With this launch trailer, we're just about ready to flick the switch and see Cyberpunk 2077 go for ours and become yours. We set out to create our most immersive world yet, and we believe that the stories waiting for you to uncover, and the relationships you'll forge during your time in Night City, will stick with you for quite some time.
We've mentioned before that expansions will be coming, and while we're not ready to talk specifics just yet, we will say that we've learned a lot from out work on both Hearts of Stone and Blood and Wine. Our planned expansions will take you even deeper into the world of Cyberpunk 2077, offering substantial story-driven content that'll give you tough choices to make through impactful narratives you won't soon forget. But before we get there, we'll be kicking off our free DLC program in early 2021. Just like with The Witcher 3, expect an assortment of free DLC packs to begin hitting Night City, dropping a bunch of cool stuff that’ll inject even more life into the world of the dark future. We hope you're looking forward to them!
We want to end this message with a request. Once you play/finish the game, we would love it if you got back to us and told us who your V was. Our forums and social media are always there for you. We want to know how you found Night City and what choices you made. We created a huge world for you to jump into, tell us your story.

- ferratilis
#34858 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova igra je izasla skoro, a mnogi nisu ni culi za nju niti je marketing bio prilicno jak. Indie naslov malog studija koji se nosi rame uz rame sa Ace Combat 7 koja je imala AAA budzet. Cak stari fanovi ovakvih igara tvrde da se nakon ove ne mogu vratiti na Ace Combat jer je Wingman superioran. Ide na wishlistu. Ionako nakon Cyberpunka nece biti nista solidno do sljedece godine.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34859 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A meni sinoc fitgirl prodala tu igru
Mrsko mi bilo traziti joystick, ali ne da podsjeca na Ace combat, nego sam mislio da je Ace combat ali neki spin off ili nesto takvo.
Od prezentacije misije, do izbora aviona u hangaru, isto je kao u AC.
Jedva cekam vcrs
- Averus
#34860 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prodan veliki broj igara, zgrabite ovo što je ostalo dok još ima vremenaAverus wrote: ↑08/12/2020 21:26 Ako je ko za kupovinu, imam ove igre na ponudu
https://www.ligaraketa.com/Games_For_Sale.pdf
legla petoba
- Averus
#34861 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Chmoljo
Yennefer vibes

Triss vibes

Yennefer vibes

Triss vibes

- typeOnegative
#34862 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala za ovo, baš sam se poželio neke sa avionima. Ništa slično nisam igrao od HAWXa dviceferratilis wrote: ↑09/12/2020 10:41 Ova igra je izasla skoro, a mnogi nisu ni culi za nju niti je marketing bio prilicno jak. Indie naslov malog studija koji se nosi rame uz rame sa Ace Combat 7 koja je imala AAA budzet. Cak stari fanovi ovakvih igara tvrde da se nakon ove ne mogu vratiti na Ace Combat jer je Wingman superioran. Ide na wishlistu. Ionako nakon Cyberpunka nece biti nista solidno do sljedece godine.
- SanskiBiser
- aditon
#34864 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
live stream CP2077
-
l33t
#34865 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kome je pun qrac privilegovanih strimera koji su milioneri dobijaju sve za dzaba i jos igraju igre ranije? Am I alone? 
- arnes_king
#34866 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Iznenadilo me da je i drug aditon simp
Treba joj prijaviti video, release date je 10.12 i rekli su skidati sve koji ranije objave zbog spoilera.
- ferratilis
#34867 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisi jedini. Vidim da je shroud trenutno prvi, smijem se kladit da preskace sve RPG elemente i samo headshotuje protivnike. Necu vala nista da gledam, samo sam zadnjih par dana citao Cyberpunk 2020 lore da znam o kakvom se svijetu radi. Idem u igru potpuno blind, na very hard tezini. Nema boljeg osjecaja nego kad krenes igrat veliki RPG i sve otkrivas postepeno.
I pronalazis bugove usput.

I pronalazis bugove usput.
-
Concord
#34868 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U USA igra izlazi 9-og, zavisi u kojoj je vremenskoj zoni ova treba pa mozda i ima dozvolu da streama.
Btw odgledao sam 10tak min i svidja mi se pravo kako je uradjeno, tutoriale su rijesili tako sto ubacis cip u sebe i odigras, healing ide na pumpicu kao za astmu
Btw odgledao sam 10tak min i svidja mi se pravo kako je uradjeno, tutoriale su rijesili tako sto ubacis cip u sebe i odigras, healing ide na pumpicu kao za astmu
Last edited by Concord on 09/12/2020 13:58, edited 1 time in total.
- aditon
#34869 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hahaha šta ima simparnes_king wrote: ↑09/12/2020 13:53 Iznenadilo me da je i drug aditon simp![]()
Treba joj prijaviti video, release date je 10.12 i rekli su skidati sve koji ranije objave zbog spoilera.
nemaš šta prijaviti, od danas je stream legalan, to ti je zvanična informacija a ovaj video direktno sponzorira nVidia...RT is ON
- aditon
#34870 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pratim stream od početka, ne cijelo vrijeme s 100% pažnje ali niti jedan bug nisam primjetio
-
l33t
#34871 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tako je, garant samo trci i roka, necu da gledam nista. Mogli su im dati 2-3h fore a ne 12h+... Razumijem da je marketing ali cmonbruh
@Concord PC izlazi za sve u isto vrijeme, samo streameri koji su nekim cudom izabrani vidim ima i totalno nepoznatih "manjih" streamera imaju PC prerelease. Xbox je izasao vec u zemljama gdje je 10.12. (moze se promijeniti lokacija na xboxu i tako igrati ranije).
@Concord PC izlazi za sve u isto vrijeme, samo streameri koji su nekim cudom izabrani vidim ima i totalno nepoznatih "manjih" streamera imaju PC prerelease. Xbox je izasao vec u zemljama gdje je 10.12. (moze se promijeniti lokacija na xboxu i tako igrati ranije).
- aditon
#34872 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo krešala joj je igra..
-
l33t
#34873 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eno i Sasha Grey igra
))) ovo mi je paralela sa PC Hardwerom - koliko samo grafickih i procesora je otislo na reviewere, hajd onih top 5. Ali i neki random sa manjim viewerbaseom. Glup marketing do jaja, nadam se da ce im se odbit nekad o glavu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34874 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
donirajte shroudu raja, da ima za novog aston martina
streaming kultura, ilitiga moderna Zadruga
streaming kultura, ilitiga moderna Zadruga
- Veigar