Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
topcam wrote: ↑07/12/2020 19:43
Ti bi trebao biti zadovoljan potrosnjom 1.4T 140 KS?
Motor i ne cujem, vise cujem "na kakvoj podlozi vozim".
Sta da ti kazem. Ja ga gazim. Ne gledam potrosnju. Volim pritisnuti pedalu.
Plin sam ugradio, prosjek za ovih 40.000 na plinu je 1,535 benzina i 9,646 plina na 100 km (Fuelio app)
Bord kaze da bi to bilo dapace 8,3 litra benzina.
Evo me u kršu na 4 nova modela Tigar gume već 2. sezonu i nisam se našao u problemu zbog guma niti vozim ko puž. Dakle, sunce, kiša, snijeg... Ne znam samo kako kopaju u snijegu pošto se nisam nigdje zavlačio po dubokom snijegu.
I da, tih 85 KM mi je puno za tu gumu. Prošle godine sam platio 4 gume 195 65 15 sa montažom i balansiranjem i sa azotom 300 KM okruglo.
topcam wrote: ↑07/12/2020 19:43
Ti bi trebao biti zadovoljan potrosnjom 1.4T 140 KS?
Motor i ne cujem, vise cujem "na kakvoj podlozi vozim".
Sta da ti kazem. Ja ga gazim. Ne gledam potrosnju. Volim pritisnuti pedalu.
Plin sam ugradio, prosjek za ovih 40.000 na plinu je 1,535 benzina i 9,646 plina na 100 km (Fuelio app)
Bord kaze da bi to bilo dapace 8,3 litra benzina.
Mlad i Nevin wrote: ↑08/12/2020 05:36
Sta cu nemam vremena da obilazim radnje, a trebale mi gume hitno jer sam kupio auto sa ošišanim gumama, udjem kod prvog vulkanizera i kazem stavljaj.
Bolje da si te osisane ostavio nego Tigar. Ne znam kako ces forumskim strucnjacima sad na oči
Evo me u kršu na 4 nova modela Tigar gume već 2. sezonu i nisam se našao u problemu zbog guma niti vozim ko puž. Dakle, sunce, kiša, snijeg... Ne znam samo kako kopaju u snijegu pošto se nisam nigdje zavlačio po dubokom snijegu.
I da, tih 85 KM mi je puno za tu gumu. Prošle godine sam platio 4 gume 195 65 15 sa montažom i balansiranjem i sa azotom 300 KM okruglo.
A jbt ispade nokian u rangu michelina, sta si navalio na nju...ja auto mnogo ne vozim i ne vozim po autoputevima, dakle kamionska voznja po ogranicenjima, i nije mi potreban michelin. Eto sad tigar je kurton a nokian premium guma.