Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
Trappist

#36601 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 09:10
TESLA_EDISON wrote: 07/12/2020 08:33 Ovo su posljednji forumski trzaji panikbotova.

Valja sad iz udobne kuće na šalter, ipak 40sati sedmično biti na poslu nije lahko. Ovako rad od kuće, plata i topli u punom iznosu a na budžetu.

Nije lahko panikbotovima, mora se priznati.
a ti bi logično, s druge strane, trebao biti neki konobarčić
kojeg je eto pandemija zeznula pa ne mogu da gostuju cajke i raznorazni Đaniji, pa promet opao, bakšiši otanjali, pa se kmeči. jerbo važniji je sebični, malograđanski interes pojedinca, nego opšti interes za očuvanje zdravlja većine u društvu
Nije nikakav problem. Zbog ocuvanja zdravlja se znaci zatvara sve, pisu se kazne ako hodas sam i ne nosis masku i jos mnogo glupih i nelogicnih stvari? Dobro, fino drzava pokrije troskove svakoga koja je zatvorila i ko je ostao bez posla. Zar nije i to ocuvanje zdravlja vecine u drustvu, jer koliko znam ako nemas sta da jedes zdravstveno stanje nece biti bas najbolje
Trappist

#36602 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 10:21
Trappist wrote: 07/12/2020 10:16
kojeg je eto pandemija zeznula pa ne mogu da gostuju cajke i raznorazni Đaniji, pa promet opao, bakšiši otanjali, pa se kmeči. jerbo važniji je sebični, malograđanski interes pojedinca, nego opšti interes za očuvanje zdravlja većine u društvu
Nije nikakav problem. Zbog ocuvanja zdravlja se znaci zatvara sve, pisu se kazne ako hodas sam i ne nosis masku i jos mnogo glupih i nelogicnih stvari? Dobro, fino drzava pokrije troskove svakoga koja je zatvorila i ko je ostao bez posla. Zar nije i to ocuvanje zdravlja vecine u drustvu, jer koliko znam ako nemas sta da jedes zdravstveno stanje nece biti bas najbolje
pa zajebi državu i nosi masku
glupost jest maska na otvorenom, kod Švabe je samo u pješačkim zonama centra gradova
ali je zato Švabo zatvorio barove, restorane, kafiće...
što ovde debili nisu sposobni, pa nargila barovi i dalje ferceraju, a ovi konobarčići ipak nešto zarađuju, mada ne kao u vrijeme gostovanja cajki, što ih najviše i boli
Gubis se. Zatvori sve i nista im ne daj? Dok ti fino primas platu svaki mjesec od drzave ? Malo procitaj koliko taj Švabo koji ti je idol daje svakom ko je pogodjen mjerama.
Fossil

#36603 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Fossil »

:thumbup:
DinoL wrote: 07/12/2020 10:02
Fossil wrote: 07/12/2020 09:16 Ocuvanje zdravlja je u ovom slucaju relativno, mnogi su izazvano stresom od raznih mjera i panikom izgubili dosta toga na finansijskom i poslovnom planu i oboljeli od toga (psihicki i fizicki). Naravno to niko ne uzima u obzir.
mlaćenje prazne slame
4 godine ljudi ratovali, ostali živjeli u opkoljenom gradu non stop pod granatama, gladi, izloženi svakodnevnom ubijanju, ubijanju, ranjavanju, i naravno psičkom maltretiranju, pa preživili
sad teško mjesec dva sjedit u toplom i drkat uz TV, internet, fejsbuk...
i par mjeseci nosit masku, držat distancu...
pusti šupljaru
Nije suplja nego je dosta ljudi ostalo bez posla mene licno ne pogađa ali poznajem neke koje je stvarno pogodilo.
Distanca i maska nisu problem ostati bez posla i izdrzavati porodicu je malo zahtjevnije
Trappist

#36604 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 10:25
Trappist wrote: 07/12/2020 10:23
DinoL wrote: 07/12/2020 10:21
pa zajebi državu i nosi masku
glupost jest maska na otvorenom, kod Švabe je samo u pješačkim zonama centra gradova
ali je zato Švabo zatvorio barove, restorane, kafiće...
što ovde debili nisu sposobni, pa nargila barovi i dalje ferceraju, a ovi konobarčići ipak nešto zarađuju, mada ne kao u vrijeme gostovanja cajki, što ih najviše i boli
Gubis se. Zatvori sve i nista im ne daj? Dok ti fino primas platu svaki mjesec od drzave ? Malo procitaj koliko taj Švabo koji ti je idol daje svakom ko je pogodjen mjerama.
sreća tvoja pa živiš u divljoj balkanskoj državi

ajd "pametuj" Švabi

još jednom
U Bavarskoj vanredna situacija zbog širenja koronavirusa

U pokrajini Bavarska u Njemačkoj od 9. decembra bit će proglašena vanredna situacija zbog širenja novog koronavirusa, javlja Anadolija.

Bavrski premijer Markus Soder izjavio je u obraćanju novinarima u Minhenu da restriktivne mjere koje su do sada bile na snazi ​​u borbi protiv pandemije nisu dovoljne i da je broj novih slučajeva zaraze na visokom nivou.

Poručio je kako je hitno potrebno donijeti nove mjere i ograničenja kako bi se spriječilo daljnje širenje zaraznog oboljenja COVID-19.

Podsjetio je da u Njemačkoj svake četiri minute jedna osoba umre od COVID-19 te da je zdravstveni sistem već sada dosta opterećen.

- Stoga, u Bavarskoj ponovo proglašavamo vanredno stanje - naglasio je Soder, dodajući da će na ovaj način mnogo bolje i efikasnije upravljati situacijom u bolnicama i brže donositi odluke u cijeloj pokrajini.

Istakavši da će policijski čas biti uveden širom Bavarske u okviru novih odluka, premijer je kazao da će ljudi moći izlaziti samo radi važnih razloga kao što su zdravstvena zaštita, posjeta rodbini, posao, kupovina i odlazak u školu.

Dodao je da će uvesti i oštrije mjere u staračkim domovima, apelujući također na poslodavce da uposlenicima ponude mogućnost rada od kuće.
Kakav si ti trol.
"Njemačke vladajuće stranke usuglasile su se oko paketa podsticajnih mjera vrijednog 130 milijardi eura za oporavak njemačke ekonomije od pandemije korona virusa, saopćila je u srijedu navečer kancelarka Angela Merkel nakon dva dana maratonskih razgovora."
Trappist

#36605 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

Logicno, kad treba uvoditi mjere sto nismo ko njemacka, a kad treba pomoci osobama koje su ostale bez posla eeee pa nismo mi Njemacka. :run:
PS:
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/otkriv ... o/1940349/

Kaze nemamo para :lol:
Last edited by Trappist on 07/12/2020 10:41, edited 1 time in total.
Fossil

#36606 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Fossil »

Najglasniji su oni koji ne osjecaju posljedice tih mjera.
Trappist

#36607 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 10:49
Trappist wrote: 07/12/2020 10:38 Logicno, kad treba uvoditi mjere sto nismo ko njemacka, a kad treba pomoci osobama koje su ostale bez posla eeee pa nismo mi Njemacka. :run:
PS:

dobro, po vama znači, nismo Njemačka, nemamo para i ne treba nikakve mjere uvodit
jel tako?
Nismo ni blizu Njemacke, para ima ali te pare odu na plate uhljeba i "troskove" u gore navedenom linku. Mjere treba uvesti, ali ne represivne i diktatorske mjere, nego da se ulozi u oronuli zdravstveni sistem.
apsidejzi

#36608 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by apsidejzi »

Zato se trebaju uvoditi mjere po potrebi. Neko treba citati istrazivanja, pratiti sta nauka prica u svijetu i onda skontati sta funkcionise a sta ne funkcionise. Neko mora donijeti teske odluke jer svaka mjera je mac sa dvije ostrice. Ako je poduzmes spasavas jedne ali zrtvujes druge. Kada je davno Svedska odlucila da ne uvodi karanten bilo je "zrtvuju ljude zarad ekonomije". Danas je Bosna mnogo gora od Svedske kada je broj zrtvovanih ljudi u pitanju.

No nebitno, taj neko ko treba da prati svjetske tokove i sta nauka kaze da funkcionise a sta ne funcionise i taj neko ko treba da donese teske odluke su dosli na te pozicije na bazi mita i korupcije te na osnovu familijarne linije. Dakle, podobni a ne sposobni. I sad citavo drustvo placa cijenu. Placaju cijenu oni koji su glasali sa stranke na vlasti, placaju cijenu oni koji nisu nikako glasali. Svaki dan umire 50tak osoba sto je mnogo. Nevjerovatno da se niko ne buni zbog toga. Skoro 3000 ljudi je umrlo od korone u BiH!!! Ti ljudi imaju porodice i te porodice se ne organizuju da naprave neke proteste. Nevjerovatno. Nama fali te kulture. Vi ste ti koji ste direktno pogodjeni. Vasi najmiliji su umrli zbog nemara drzave. Zar nema niko medju njima nekog sa dovoljno energije da pocne zvati druge slicne slucajeve? Da napravi facebook grupu: "Svi mi kojima je neko umro od korone"? Pa da traze odgovornost!!!

Alo ba, osmi smo u svijetu po broju umrlih na milion stanovnika. BIli smo 50ti prije dva mjeseca. Najgori smo u regionu. Nesto ocito ne stima. Gdje je opozicija da pritisne??? Gdje su porodice mrtvih da se organizuju??? Ja ovo ne mogu razumjeti. Ja pokusavam razumjeti stanje svijesti ljudi koji samo sve bace niz rijeku. Samo puste. Promjena nece doci dok neko ne zapne i ne pokusa zaustaviti tu rijeku.

Ovi lokalni izbori su pokazali koliko je lagano uspjeti u tom bezidejnom drustvu. Svako ko je imao bilo kakvu konkretnu ideju pobijedio je bezidejne protivnike. Nekako mi se cini da su svi redom bezidejni. Da ne planiraju unaprijed i onda se samo mutavo vrte ukrug i ne znaju gdje idu... Ma jebo ovo. Koji klinac me briga za nekog ko se ne brine o sebi...
Trappist

#36609 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 11:03 pola tih što su umrli, vjerovatno im porodice ne vjeruju da su umrli od virusa korone, drastičan primjer one mlade žene u SA, ne mogu se sad sjetiti ime, čija je mati, hej!!, vlastita mati počela "pametovat"po FB da nije umrla od korone

vjerovatno i njih pola što su umrli ili su obolili isto tako nije vjerovalo
šta će onda protesvovat kad su do juče protestvovali protiv mjera i lupetali o teorijama zavjera
Pa ako vlastita kcerka kaze da joj majka nije umrla od korone, vjerovatno je i tacno. Vise vjerujem njoj nego nasim zdravstvenim institucijama.
daddy-kool

#36610 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54 Zato se trebaju uvoditi mjere po potrebi. Neko treba citati istrazivanja, pratiti sta nauka prica u svijetu i onda skontati sta funkcionise a sta ne funkcionise. Neko mora donijeti teske odluke jer svaka mjera je mac sa dvije ostrice. Ako je poduzmes spasavas jedne ali zrtvujes druge. Kada je davno Svedska odlucila da ne uvodi karanten bilo je "zrtvuju ljude zarad ekonomije". Danas je Bosna mnogo gora od Svedske kada je broj zrtvovanih ljudi u pitanju.
Kod nas je odlučeno da je to dobar kurs, i mi žrtvujemo ljude zarad ekonomije.

apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54No nebitno, taj neko ko treba da prati svjetske tokove i sta nauka kaze da funkcionise a sta ne funcionise i taj neko ko treba da donese teske odluke su dosli na te pozicije na bazi mita i korupcije te na osnovu familijarne linije. Dakle, podobni a ne sposobni. I sad citavo drustvo placa cijenu. Placaju cijenu oni koji su glasali sa stranke na vlasti, placaju cijenu oni koji nisu nikako glasali. Svaki dan umire 50tak osoba sto je mnogo. Nevjerovatno da se niko ne buni zbog toga. Skoro 3000 ljudi je umrlo od korone u BiH!!! Ti ljudi imaju porodice i te porodice se ne organizuju da naprave neke proteste. Nevjerovatno. Nama fali te kulture. Vi ste ti koji ste direktno pogodjeni. Vasi najmiliji su umrli zbog nemara drzave. Zar nema niko medju njima nekog sa dovoljno energije da pocne zvati druge slicne slucajeve? Da napravi facebook grupu: "Svi mi kojima je neko umro od korone"? Pa da traze odgovornost!!!
Očito je bitnija ekonomija.
apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54Alo ba, osmi smo u svijetu po broju umrlih na milion stanovnika. BIli smo 50ti prije dva mjeseca. Najgori smo u regionu. Nesto ocito ne stima. Gdje je opozicija da pritisne??? Gdje su porodice mrtvih da se organizuju??? Ja ovo ne mogu razumjeti. Ja pokusavam razumjeti stanje svijesti ljudi koji samo sve bace niz rijeku. Samo puste. Promjena nece doci dok neko ne zapne i ne pokusa zaustaviti tu rijeku.

Ovi lokalni izbori su pokazali koliko je lagano uspjeti u tom bezidejnom drustvu. Svako ko je imao bilo kakvu konkretnu ideju pobijedio je bezidejne protivnike. Nekako mi se cini da su svi redom bezidejni. Da ne planiraju unaprijed i onda se samo mutavo vrte ukrug i ne znaju gdje idu... Ma jebo ovo. Koji klinac me briga za nekog ko se ne brine o sebi...
Mislim da nema nigdje u Evropi kao kod nas što se tiče odgovora na ovaj val epidemije. Potpuni raspad sistema i društva, ovdje je bilo jasno od ljetos da je svako za sebe, pa kako koga zatrefi. Tužno i jadno.
Trappist

#36611 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

daddy-kool wrote: 07/12/2020 11:30
apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54 Zato se trebaju uvoditi mjere po potrebi. Neko treba citati istrazivanja, pratiti sta nauka prica u svijetu i onda skontati sta funkcionise a sta ne funkcionise. Neko mora donijeti teske odluke jer svaka mjera je mac sa dvije ostrice. Ako je poduzmes spasavas jedne ali zrtvujes druge. Kada je davno Svedska odlucila da ne uvodi karanten bilo je "zrtvuju ljude zarad ekonomije". Danas je Bosna mnogo gora od Svedske kada je broj zrtvovanih ljudi u pitanju.
Kod nas je odlučeno da je to dobar kurs, i mi žrtvujemo ljude zarad ekonomije.

apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54No nebitno, taj neko ko treba da prati svjetske tokove i sta nauka kaze da funkcionise a sta ne funcionise i taj neko ko treba da donese teske odluke su dosli na te pozicije na bazi mita i korupcije te na osnovu familijarne linije. Dakle, podobni a ne sposobni. I sad citavo drustvo placa cijenu. Placaju cijenu oni koji su glasali sa stranke na vlasti, placaju cijenu oni koji nisu nikako glasali. Svaki dan umire 50tak osoba sto je mnogo. Nevjerovatno da se niko ne buni zbog toga. Skoro 3000 ljudi je umrlo od korone u BiH!!! Ti ljudi imaju porodice i te porodice se ne organizuju da naprave neke proteste. Nevjerovatno. Nama fali te kulture. Vi ste ti koji ste direktno pogodjeni. Vasi najmiliji su umrli zbog nemara drzave. Zar nema niko medju njima nekog sa dovoljno energije da pocne zvati druge slicne slucajeve? Da napravi facebook grupu: "Svi mi kojima je neko umro od korone"? Pa da traze odgovornost!!!
Očito je bitnija ekonomija.
apsidejzi wrote: 07/12/2020 10:54Alo ba, osmi smo u svijetu po broju umrlih na milion stanovnika. BIli smo 50ti prije dva mjeseca. Najgori smo u regionu. Nesto ocito ne stima. Gdje je opozicija da pritisne??? Gdje su porodice mrtvih da se organizuju??? Ja ovo ne mogu razumjeti. Ja pokusavam razumjeti stanje svijesti ljudi koji samo sve bace niz rijeku. Samo puste. Promjena nece doci dok neko ne zapne i ne pokusa zaustaviti tu rijeku.

Mislim da nema nigdje u Evropi kao kod nas što se tiče odgovora na ovaj val epidemije. Potpuni raspad sistema i društva, ovdje je bilo jasno od ljetos da je svako za sebe, pa kako koga zatrefi. Tužno i jadno.
I opet brojevi bolji od hrvatske i slovenije gdje muce svoj narod :bih:
laik1981

#36612 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

U Sarajevu u zadnjih 7 dana ukupno 1421 slucaj pozitivno testiranih sto je pad od nekih 25% u odnosu na predproslu sedmicu kada je bilo 1957 potvrdjenih slucajeva zaraze.. U istom periodu u zadnje dvije sedmice prema sluzbenim objavama oporavljeno je 4957 prethodno pozitivnih, sto je pad od 1579 aktivnih slucajeva, ne racunajuci smrtne slucajeve.. Trenutni broj aktivnih u KS je 3137.. Na bolnickom lijecenju oko 10% aktivnih slucajeva..
daddy-kool

#36613 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Trappist wrote: 07/12/2020 11:31
I opet brojevi bolji od hrvatske i slovenije gdje muce svoj narod :bih:
Brojevi zaraženih govore koliko testiramo, brojevi umrlih govore koliko je stvarno bilo zaraženih i kakav je bio odgovor zdravstvenog sistema. Ali stoji da su zemlje regiona usrale u poređenju sa ostatkom Evrope.
Trappist

#36614 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 10:49
Trappist wrote: 07/12/2020 10:38 Logicno, kad treba uvoditi mjere sto nismo ko njemacka, a kad treba pomoci osobama koje su ostale bez posla eeee pa nismo mi Njemacka. :run:
PS:

dobro, po vama znači, nismo Njemačka, nemamo para i ne treba nikakve mjere uvodit
jel tako?
niko ne podržava te debilčine što se rasipaju, ali to je kap u moru
ti priča o 260 milijardi KM u Njemačkoj
ako ćemo po broju stanovnika, to bi bilo ekvivalentno za BH oko 10 milijardi !!!!!

Btw evo ti malo Njemacke drage
Trappist

#36615 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Trappist »

DinoL wrote: 07/12/2020 11:46 pa to je prava država
pedrek po glavi, u maricu, pa u prdekani pametuj i razvijaj teorije zavjera do mile volje
:lol:

Pa onda se ugledaj na Kinu, tamo bi tebi bilo ljepse zivjeti ocigledno :lol:
Fossil

#36616 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Fossil »

Da ali si i u njemackoj zasticen, nisi prijavljen na minimalac dobijas pomoc od drzave ako ostanes bez posla. U mojoj firmi smo iako nismo pogodjeni koronom dobili solidnu sumu kao podrska zbog korone. Porediti te dvije zemlje je nemoguce.
laik1981

#36617 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

Jorgan bi bio znatno duzi da ga ne krate beskorisni uhljebi..
daddy-kool

#36618 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

Danas je u BiH registrovano 437 novozaraženih osoba nakon što je obrađeno 1.707 testova. U protekla 24 sata preminulo je 60 osoba, a oporavila su se 863 pacijenta.

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /201207054
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#36619 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by arman1 »

arman1 wrote: 29/11/2020 19:53
arman1 wrote: 10/11/2020 13:05
arman1 wrote: 09/11/2020 12:14

Još jedno mjesto naprijed. Sad smo 25.
Idemo naprijed, danas smo 23. Dobar dio ulice mi je pozitivan, a ima i žrtava. "Elidža" je u pitanju.
Evo nas na poziciji broj 13.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Polako napredujem ka vrhu. Pozicija br 8
neki

#36620 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by neki »

arman1 wrote: 07/12/2020 13:02
arman1 wrote: 10/11/2020 13:05
Idemo naprijed, danas smo 23. Dobar dio ulice mi je pozitivan, a ima i žrtava. "Elidža" je u pitanju.
Hoćeš li biti tako redovan s update-ima i kad nam pozicija počne padati?
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#36621 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by arman1 »

neki wrote: 07/12/2020 14:02
arman1 wrote: 07/12/2020 13:02

Hoćeš li biti tako redovan s update-ima i kad nam pozicija počne padati?
Rado. Par ljudi koje sam znao su preselili i ne radujem se ovoj statistici jer mislim da je ovdje presudan ljudski faktor od našeg načina života i razmišljanja pa do ponašanja odgovornih.
Sociolog

#36622 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Sociolog »

Ako moderatori misle da nije prikladno, nek izbrisu.

Umro je momak 23/24 godine prije 2/3 dana iz Buca potoka, od ove napasti.
Niko nije objavio jer porodica nije dala saglasnost, a kod nas nargilane i kafane prepune.

Ako zele nek izbrisu ovaj post pisem dobronamjerno.
aldinjo

#36623 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by aldinjo »

:bih:
DinoL wrote: 07/12/2020 11:46 pa to je prava država
pedrek po glavi, u maricu, pa u prdekani pametuj i razvijaj teorije zavjera do mile volje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run: Je li moguće da neko ovakve gluposti piše? :lol: :lol: :lol:
aldinjo

#36624 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by aldinjo »

Nivelacija wrote: 07/12/2020 00:15 Najjaci je ovaj sto svaki dan navija da nekog prestignemo i javlja ovdje evoooo ga rastemo po broju umrlih.

A isti smo kao i mnogo naprednija cisca i bogata lockdown Slovenija.
Ja mislim da bi njima ovakva situacija odgovarala da traje još minimalno godinu dana.
aldinjo

#36625 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by aldinjo »

Trappist wrote: 07/12/2020 10:16
TESLA_EDISON wrote: 07/12/2020 08:33 Ovo su posljednji forumski trzaji panikbotova.

Valja sad iz udobne kuće na šalter, ipak 40sati sedmično biti na poslu nije lahko. Ovako rad od kuće, plata i topli u punom iznosu a na budžetu.

Nije lahko panikbotovima, mora se priznati.
Pa onaj jedan je napisao da se mogu isprositi dvije li tri KM. :lol: :run:
Locked