Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#23076 Re: Gledate seriju - preporučite je
Zanima me ima li ljudi koji gledaju SuperNatural ? Vidim da ima dobru ocjenu, puno ljudi je ocjenilo na IMDBU, ali brate dragi 328 epizoda, a i dalje se snima ? Ima li neko da prati od pocetka ili ste bingeovali, mogu misliti kakav je pad kvaliteta ?
Nisam nikad gledao, ali me odvlaci veliki broj epizoda, gledo bi je citav zivot
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23077 Re: Gledate seriju - preporučite je
mini serije su Tito...što se tiče kvaliteta i nema puno smaranjaGerro wrote: ↑03/12/2020 17:44 Zanima me ima li ljudi koji gledaju SuperNatural ? Vidim da ima dobru ocjenu, puno ljudi je ocjenilo na IMDBU, ali brate dragi 328 epizoda, a i dalje se snima ? Ima li neko da prati od pocetka ili ste bingeovali, mogu misliti kakav je pad kvaliteta ?
ovo ostalo je meni skoro sve već u drugoj sezoni safunjara...jedina koja mi je ostala jednako dobra u S2 je Mindhunter, ali su je sa dvicom i završili
- Raigor Stonehoof
#23078 Re: Gledate seriju - preporučite je
Probao sam ja prije nekoliko godina, na pocetku mi i nije lose, al su kasnije se bas bas poceli preseravat, onaj stariji pogibe, ode u pakao, pa se nekako vrati, pa ima traume.... povraćGerro wrote: ↑03/12/2020 17:44 Zanima me ima li ljudi koji gledaju SuperNatural ? Vidim da ima dobru ocjenu, puno ljudi je ocjenilo na IMDBU, ali brate dragi 328 epizoda, a i dalje se snima ? Ima li neko da prati od pocetka ili ste bingeovali, mogu misliti kakav je pad kvaliteta ?
Dok su bile epizode tipa "monster of the week" bilo je gledljivo, kasnije kad su poceli neku siru pricu provlacit, bas je otislo u kurac.
To je na osnovu prvih 4 do 5 sezona ako se dobro sjecam, tu sam negdje i stao
-
kakavdanakneiskustvu
-
Tyke
#23080 Re: Gledate seriju - preporučite je
Nisam tad nasao, odgledao sam jucer.milejovic1971 wrote: ↑03/12/2020 12:41 prevod ima , sta ti cekas nije mi jasno, pa na HBO BiH je prikazana, titlovi.com ima 2 dana prevod![]()
Onako serija, nista specijalno, uz ocajnu glumu Kidmanke.
-
Tyke
#23081 Re: Gledate seriju - preporučite je
I ja sam gledao nekih 8 sezona, ako se dobro sjecam. Prvih par su mi bile super, prava razbibriga, kasnije je padao kvalitet ali sam se navikao na glavne likove pa se moglo gledati. Medjutim, sto je puno, puno je brate.Raigor Stonehoof wrote: ↑04/12/2020 12:32Probao sam ja prije nekoliko godina, na pocetku mi i nije lose, al su kasnije se bas bas poceli preseravat, onaj stariji pogibe, ode u pakao, pa se nekako vrati, pa ima traume.... povraćGerro wrote: ↑03/12/2020 17:44 Zanima me ima li ljudi koji gledaju SuperNatural ? Vidim da ima dobru ocjenu, puno ljudi je ocjenilo na IMDBU, ali brate dragi 328 epizoda, a i dalje se snima ? Ima li neko da prati od pocetka ili ste bingeovali, mogu misliti kakav je pad kvaliteta ?
Dok su bile epizode tipa "monster of the week" bilo je gledljivo, kasnije kad su poceli neku siru pricu provlacit, bas je otislo u kurac.
To je na osnovu prvih 4 do 5 sezona ako se dobro sjecam, tu sam negdje i stao
Dodje mi nekad odgledati zadnju sezonu-dvije tek toliko da vidim na sta sad lice i kakva je radnja. Ne znam kad planiraju zavrsiti seriju, ovom zadnjom sezonom??
- SanskiBiser
#23082 Re: Gledate seriju - preporučite je
Izasla je prolog epizoda, da je tako nazovem, za drugu sezonu Euphoria, Trouble Don't Last Always. Neka vrsta bozicnog specijala. Nisam stigao pogledati ima na torentima.

- SanskiBiser
#23083 Re: Gledate seriju - preporučite je
Ovo nisam imao pojma da su uradili drugu sezonu danas mi prijatelj rekao. Das Boot 2 sezona, ako je ko propustio nakon prve sezone kao ja sto sam da zna da ima.
-
milejovic1971
- JoseMujica
#23085 Re: Gledate seriju - preporučite je
nisam al imaš S01 na galaxymilejovic1971 wrote: ↑04/12/2020 20:00 https://www.imdb.com/title/tt13453828/
gledao neko??? utisak ???
-
milejovic1971
#23086 Re: Gledate seriju - preporučite je
ma imam ja to negdje skinuti, nije problem, nego ako je shit necu da skidam
- JoseMujica
#23087 Re: Gledate seriju - preporučite je
meni je malo šuhveli bilo po komentarima pa nisam ni pokušavao
-
milejovic1971
#23088 Re: Gledate seriju - preporučite je
necu ni ja onda, hvala
- Jack Be Nimble
#23089 Re: Gledate seriju - preporučite je
Industrija 
- SaraFina
- Edin H.
#23091 Re: Gledate seriju - preporučite je
Briljantna serijaSanskiBiser wrote: ↑04/12/2020 18:31 Ovo nisam imao pojma da su uradili drugu sezonu danas mi prijatelj rekao. Das Boot 2 sezona, ako je ko propustio nakon prve sezone kao ja sto sam da zna da ima.
-
milejovic1971
#23092 Re: Gledate seriju - preporučite je
vidim epidemija nekih srpskih serija u zadnje vrijeme, zadnje pola god npr, koje preporucujete, spominju se Kosti, Blago nama, 12 reci.,...ima li ista bas vrijedno vremena? hvala

-
omar little
#23093 Re: Gledate seriju - preporučite je
industry je dinastija za milenijalse. umjesto bolnica i advokatskih kuca, standardne pozornice prajm tajm sapunica, radnja je smjestena u svijet financija, na investment bank trading floor. no, ima veze sa financijama koliko i dinastija sa naftnom industrijom. njh pisanje; niz stereotipa, ispraznih likova i svijeta bez ikakvog smisla. ni najmanji kapacitet za micanje dalje od romanticnih zapleta i raspleta.
za pacenike kojima je jebacina mjerilo necega, serija, vjerojatno, ima vecu vrijednost. za woke partijski komitet, takodjer, drkica materijal.
izgleda okej, produkcija okej. ken leung mi je jedini iskakao, em glumacki, em likom.
p.s.
meni je serija dosla u istoj recenici sa succession (s dve ruke da se krstim, evo, s dve noge), ne znam da li je ustaljena usporedba, nisam jos citala kritike, imam jos epizodu i pol za odgledati, ali succession je jebeni shakespeare naspram ovog ljubavnog romana jeftinog i masnog papira sa trafike.
---
kad sam vec kod hbo, bong i adam mckay navodno prave seriju baziranu na parasite. takodjer, radi se na nekoj verziji bergmanove "scenes from a marriage",hagai levi. nadam se da ce ove dvije biti na razini na koju smo od hbo navikli. koliko vidim warner bros. ide u frontalni napad na ostale streaming servise filmom (ima veze s covidom, no svejedno), hbo library,ocito, nije dostatna. valjda nece serije ispastati u tom novom hbo svijetu.
za pacenike kojima je jebacina mjerilo necega, serija, vjerojatno, ima vecu vrijednost. za woke partijski komitet, takodjer, drkica materijal.
izgleda okej, produkcija okej. ken leung mi je jedini iskakao, em glumacki, em likom.
p.s.
meni je serija dosla u istoj recenici sa succession (s dve ruke da se krstim, evo, s dve noge), ne znam da li je ustaljena usporedba, nisam jos citala kritike, imam jos epizodu i pol za odgledati, ali succession je jebeni shakespeare naspram ovog ljubavnog romana jeftinog i masnog papira sa trafike.
---
kad sam vec kod hbo, bong i adam mckay navodno prave seriju baziranu na parasite. takodjer, radi se na nekoj verziji bergmanove "scenes from a marriage",hagai levi. nadam se da ce ove dvije biti na razini na koju smo od hbo navikli. koliko vidim warner bros. ide u frontalni napad na ostale streaming servise filmom (ima veze s covidom, no svejedno), hbo library,ocito, nije dostatna. valjda nece serije ispastati u tom novom hbo svijetu.
- zomri
#23094 Re: Gledate seriju - preporučite je
Industry su Skinsi za studentariju. Kakve dionice picke materine, ovo je seks, droga i kapitalizam, narcisoidni milenijalci kao likovi. Za povraćanja.
I vidi se da nije HBO produkcija, previše je straight forward. Realno zadnjih sezonu dvije nema ništa dramsko za pogledati da baš baš valja, ono da te izuje iz cipela. Mlako sve.
I vidi se da nije HBO produkcija, previše je straight forward. Realno zadnjih sezonu dvije nema ništa dramsko za pogledati da baš baš valja, ono da te izuje iz cipela. Mlako sve.
- karanana
#23095 Re: Gledate seriju - preporučite je
Vidim losa ocjena na imdbu, vidim da je o nekim finance milenijalsima medju kojim ima i nekih gejeva. Na prvu me ama bas ne privlaci ali vidjeh i insert gdje neka koka snima sebe kako je frajer oralno zadovoljava pa me to malo tjera da joj mozda i podanem sansu i da barem drkicu bacim ako se mogne.
Nadjoh se u omarkinon drugom paragrafu.
Nadjoh se u omarkinon drugom paragrafu.
- Jack Be Nimble
#23096 Re: Gledate seriju - preporučite je
Ma odlicna industrija uz whiskey i dobru travu. Mogli su malo vise gejeva ubaciti sto se mene tice. Jos 4. sezona velikih usta izasla 
-
90minut
#23097 Re: Gledate seriju - preporučite je
Undoing odlicna sve je ono što sam mislio da ce biti valjda mi je zato i odlicna dok drugim i nije nešto legla.
Karanana ono sedmicama dok si gledao jednu po jednu i pljuvao nikad nisi spomenuo Elenu šta je reci?
Bolje sise i guzove dugo nisam vidio na malim tv ekranima da tako kazem kad su u pitanju serije.
Karanana ono sedmicama dok si gledao jednu po jednu i pljuvao nikad nisi spomenuo Elenu šta je reci?
Bolje sise i guzove dugo nisam vidio na malim tv ekranima da tako kazem kad su u pitanju serije.
- karanana
#23098 Re: Gledate seriju - preporučite je
da, u pravu si tek je spomenuh nekad prosle sedmice ja mislim. ono malo sto smo vidjeli je zaista fenomenalno i savrseno. bolje sise ne vidih od prve sezone true detektiva kod vudijeve djevojcice. mislim da su mi one jos uvijek najbolje.90minut wrote: ↑07/12/2020 01:28 Undoing odlicna sve je ono što sam mislio da ce biti valjda mi je zato i odlicna dok drugim i nije nešto legla.
Bolje sise i guzove dugo nisam vidio na malim tv ekranima da tako kazem kad su u pitanju serije.![]()
veceras pocinje neka nova serija na showtimeu sa bryan cranstonom i frajerom koji je napravio the night of. your honor, tako nesto se zove, vrijedi joj dati sansu.
-
90minut
#23099 Re: Gledate seriju - preporučite je
karanana wrote: ↑07/12/2020 02:04da, u pravu si tek je spomenuh nekad prosle sedmice ja mislim. ono malo sto smo vidjeli je zaista fenomenalno i savrseno. bolje sise ne vidih od prve sezone true detektiva kod vudijeve djevojcice. mislim da su mi one jos uvijek najbolje.90minut wrote: ↑07/12/2020 01:28 Undoing odlicna sve je ono što sam mislio da ce biti valjda mi je zato i odlicna dok drugim i nije nešto legla.
Bolje sise i guzove dugo nisam vidio na malim tv ekranima da tako kazem kad su u pitanju serije.![]()
veceras pocinje neka nova serija na showtimeu sa bryan cranstonom i frajerom koji je napravio the night of. your honor, tako nesto se zove, vrijedi joj dati sansu.
Evo ovih momenata dok cekam Kansas za neke simbolicne pare gledam malo šta ima po torrentu i naletim na nju, al' i nju cu kad sve izađe obecavajuce nema šta.
Mada da ti budem iskren serija izgleda kao da smo je gledali 10 puta do sad moraš priznati.
-
snijeg_led
#23100 Re: Gledate seriju - preporučite je
Ta je pravo bez veze serija