Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote: ↑06/12/2020 16:58
sacemo i mi izgubit
Ma OK ja nisam zamjeri Zelji sekundu sto je izgubio od Borca u gostima jer Borac je zaista dobra ekipa...dobro imali smo bod u dzepu do 90-te minute i Zaaric ga zabi.....ne bi bilo meni ni vatra da smo od vas zijanili ali ovako kuci prosipat boddove to jednostavno nije normalno
Ma zapravo niste bili toliko losi, jednostavno ste profulali nekoliko zicera, a bolje ekipe to kazne.
Nekad treba i malo srece, veceras je niste imali.
Meni je ovo veceras bila najgora utakmica u sezoni....
Ma ovo danas je zasluzen poraz, prvi put, sto sam ja gledao, da ste odigrali bas lose cijelu utakmicu! Siroki u extra formi i srecom, igramo sa njima tek na proljece.
S druge strane, u BL ste bili blizi pobjedi.
Moze l neko reci ovom komentatoru da se covjek preziva Fanimo a ne Famino
Ricken wrote: ↑06/12/2020 17:05
njegovom pojavom se svelo na seljačku priču
treca uvreda na istoj stranici
hajde nastavi, pokazi nam ko si i od cega si napravljen
Fulaš čak i u brojanju.
brojim pare u FKS pa se zabunio
na ovoj temi si mi uputio jako puno uvreda
nazivao si me svakakvim imenima
nista od toga nece promijeniti cinjenicu da ti je klub upravo izgubio, da od titule nema nista i da ste frontalni kokuzi
hrasno38 wrote: ↑06/12/2020 17:20
Ovaj Jovo Lukic je igracina!
Bas tako. Ovo mu je treca identicna asistencija, jedna u U21 i dvije u PL.
Ma Borac ima dobru ekipu....pogotovo u napadu...ima dva odlica krila, ima Vranjesa koji i te kako zna jos uvijek igrati..i Jovu Lukica koji je em dobar em snazan igrac (jak na nogama). Sto se tice Sarajeva ja bih Pidru zvao na sljedece okupljanje A reprezentacije jer stvarno je dobar ofanzivni bek sa odlicnim rjesenjima u napadu. Tatar kao i Mujezinovic je pao kurcu za usi
treca uvreda na istoj stranici
hajde nastavi, pokazi nam ko si i od cega si napravljen
Fulaš čak i u brojanju.
brojim pare u FKS pa se zabunio
na ovoj temi si mi uputio jako puno uvreda
nazivao si me svakakvim imenima
nista od toga nece promijeniti cinjenicu da ti je klub upravo izgubio, da od titule nema nista i da ste frontalni kokuzi