Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animus wrote: ↑02/12/2020 23:12
Nadam se da ce se Amar oporaviti do vikenda. Sta je sa Adukorom. Sad bi nam dobro dosao.
Jukic nije za odbaciti. Treba mu malo vremena da vrati formu ali ne treba zaboraviti kad je tek dosao kakav je bio. Ne treba nikog odmah tjerati. Handzic fakat treba ici. Nema vise niko živaca za njega. Hajde sto ne zna dati gol. Hajde sto ne zna primiti loptu. Ali brate mene on izludi kad treba dodati koliko tu grijesi.
Mislim da ce igraci koji ce prvi nogu dobiti Handzic,Jukic,Zinedin,Serbecic i Hodzic.Zinedin i Serbecic su svakako posudjeni i oni se vracaju nazad.Jukic je fakat visak pored Tatara,Velkoskog pa cak tu je bolje i Hebiba staviti.Handzica ne moze vise niko spasiti i one 4 sanse protiv Veleza koje je fulio su prelile casu.
Zna li se kada ce se Oremus vratiti? I on bas fali. Kad skontas da smo bez Tatara, Rahmanovica, Oremusa i Ahmetovica igrali. Prakticno 4 kljucna igraca, tako da je ovo super. Izgurati samo ove dvije utakmice. Na proljece se nadam da cemo biti opet puno bolji.
gold'n'brown wrote: ↑03/12/2020 09:37
Zna li se kada ce se Oremus vratiti? I on bas fali. Kad skontas da smo bez Tatara, Rahmanovica, Oremusa i Ahmetovica igrali. Prakticno 4 kljucna igraca, tako da je ovo super. Izgurati samo ove dvije utakmice. Na proljece se nadam da cemo biti opet puno bolji.
Oremuš se vraća na proljeće vjerovatno.
Da hože više završiti ova polusezona, oduži se majku mu. Em se patimo u zadnje vrijeme, em svako malo neko novi nam nedostaje.
Da hože više završiti ova polusezona, oduži se majku mu. Em se patimo u zadnje vrijeme, em svako malo neko novi nam nedostaje.
Jel povreda u pitanju ili covid? Nesta mi to dug period za jednog sportaša, ako je covid u pitanju.
Jel povreda u pitanju ili covid? Nesta mi to dug period za jednog sportaša, ako je covid u pitanju.
Koliko znam fasovao je upalu pluca, a sad je li korona ne znam. Steta, odlicno je igrao. Strah me u kakvom ce stanju biti kada se vrati.
sencobih wrote: ↑04/12/2020 21:59
Nema šanse za poraz, jedino nekom sumnjivom rabotom, drugačije nema šanse
Pa bidis da su stsvili Mujica. Vidis ove lakrdije sa Lucicem. U Krupi im se sviraju 2 penala nidje veze. Ti mislis da cemo imati posteno sudjenje ko prosle godine?
sencobih wrote: ↑04/12/2020 21:59
Nema šanse za poraz, jedino nekom sumnjivom rabotom, drugačije nema šanse
Pa bidis da su stsvili Mujica. Vidis ove lakrdije sa Lucicem. U Krupi im se sviraju 2 penala nidje veze. Ti mislis da cemo imati posteno sudjenje ko prosle godine?
Ultraviolent wrote: ↑05/12/2020 15:32
To je i problem sto mi ne mozemo dati go vise u posljednje vrijeme. No hajd, nadam se povoljnom rezultatu.
Mada sumnjam da mozemo izgubiti.
Borac je uvijek bio nas kolačić, uz to ne igraju ko pi...ke, sto nama odgovara. Ako se fudbal bude pitao nema problema. Bojim se lošeg terena i lošeg suđenja.Vakat je i da ovaj Handzic da koji go, nadao sam mu se protiv radnika da ce pročepiti ali može i sutra ,nije problem.
sencobih wrote: ↑05/12/2020 18:34
Borac je uvijek bio nas kolačić, uz to ne igraju ko pi...ke, sto nama odgovara. Ako se fudbal bude pitao nema problema. Bojim se lošeg terena i lošeg suđenja.Vakat je i da ovaj Handzic da koji go, nadao sam mu se protiv radnika da ce pročepiti ali može i sutra ,nije problem.
Ma vala kad nije bilo loše suđenje kad je bila publika prisutna nece sigurno biti ovaj put mislim ono da baš protiv nas sudi, pogreške se svakako mogu desiti.
Mali zal sto Susic ne igra blize golu, da ga vidimo jos jednom u toj ulozi poslije one jedine sa Celtikom kad je igrao umjesto Rahmanovica ali izbor Fanimo - Velkoski - Tatar je razumljiv sa obzirom na stanje i formu igraca.
Žali Boze silnih propuštenih šansi na ovom Handzicu. Tuga me uhvati kad pomislim. Sad tesko vjerujem da je i sa 2 metra zna utjerati. Hajde bolan, porekni nas više.