L u c i f e r wrote: ↑02/12/2020 15:13Takoe
Jedno 5 do 6 godina tako drzat pod kljucem za svaki slucaj.
Moderator: O'zone
L u c i f e r wrote: ↑02/12/2020 15:13Takoe
IFR 0,5-1% (kod nas zbog starosti stanovništva prije bliže 1%)
MinMUNAFIK wrote: ↑02/12/2020 15:20
Jedno 5 do 6 godina tako drzat pod kljucem za svaki slucaj.
Nivelacija wrote: ↑02/12/2020 16:45 Nekada prije mjesec i po Slovenija je prva u Evropi uvela najstrozije mjere i sve zatvorila na 2800 zarazenih i 29 % pozitivnih i 10 tak umrlih.
Danas nakon vise od mjesec dana lockdowna 2500 zarazenih 33 % pozitivnih i 55 mrtvih. Duplo manje stanovnika od BiH.
Cinjenica da je lockdown ubleha i logicno da ce antikoronasi sumnjati i imati cinjenice na svojoj strani da je ovo neki projekat.
Kod nas skupovi black friday, izbori, skupovi u Zenici po 5000 ljudi i brojke drastično padaju nakon svega. Jos ovaj clan kriznog staba kaze nema naroda uopste i sto bi mi testirali niko se ne javlja kao prije 25 dana. Clan kriznog ZDK.
Slovenija 55 mrtvih Bosna 44 danas iako ih ima duplo manje.
Lockdown how yes no.
Nivelacija wrote: ↑02/12/2020 16:45 Nekada prije mjesec i po Slovenija je prva u Evropi uvela najstrozije mjere i sve zatvorila na 2800 zarazenih i 29 % pozitivnih i 10 tak umrlih.
Danas nakon vise od mjesec dana lockdowna 2500 zarazenih 33 % pozitivnih i 55 mrtvih. Duplo manje stanovnika od BiH.
Cinjenica da je lockdown ubleha i logicno da ce antikoronasi sumnjati i imati cinjenice na svojoj strani da je ovo neki projekat.
Kod nas skupovi black friday, izbori, skupovi u Zenici po 5000 ljudi i brojke drastično padaju nakon svega. Jos ovaj clan kriznog staba kaze nema naroda uopste i sto bi mi testirali niko se ne javlja kao prije 25 dana. Clan kriznog ZDK.
Lockdown how yes no.
Danas ispred glavnom ulaza nema onog "tunela za dezinfekciju" i nema nijedne jedine osobe.To mi nesto nemoguce,mozda se sada ulazi iza doma jer kako objasniti da u 11 sati nema zive dusevjeshalica wrote: ↑02/12/2020 13:50 Ja sam viđala ljude da stoje ispred glavnog ulaza ali ne u kolonama kao sto su bile.
Omer Maslic ima kontejnere ispred zgrade,gdje se javis da se testiras i posalju te tamo iza zgrade
Iako nisam ljubitelj klizanja, ali zar ce na klizaljke stajati osobe od 70+ godina?L u c i f e r wrote: ↑02/12/2020 19:52 "Manifestacija "Zimska korona na Skenderiji 2020" otvorena je danas u Sarajevu. Sve je spremno za još jedan zimski klaster koji će trajati naredna dva mjeseca."
Mogi li ovo mladi zaraziti starije ili je to nemoguće?spinel_ wrote: ↑02/12/2020 21:47Iako nisam ljubitelj klizanja, ali zar ce na klizaljke stajati osobe od 70+ godina?L u c i f e r wrote: ↑02/12/2020 19:52 "Manifestacija "Zimska korona na Skenderiji 2020" otvorena je danas u Sarajevu. Sve je spremno za još jedan zimski klaster koji će trajati naredna dva mjeseca."
Iako nisam ljubitelj korone, ali zar korona hoce samo na osobe od 70+ godina?spinel_ wrote: ↑02/12/2020 21:47Iako nisam ljubitelj klizanja, ali zar ce na klizaljke stajati osobe od 70+ godina?L u c i f e r wrote: ↑02/12/2020 19:52 "Manifestacija "Zimska korona na Skenderiji 2020" otvorena je danas u Sarajevu. Sve je spremno za još jedan zimski klaster koji će trajati naredna dva mjeseca."
Kako onda objasnjavas Melburn koji je sa 700+ slucajeva dnevno sada na nula slucajeva skoro mjesec dana nakon 2.5 mjeseca lockdowna? Ukucaj u google i vidi grafikon i onda reci da je lockdown ubleha.Nivelacija wrote: ↑02/12/2020 16:45 Nekada prije mjesec i po Slovenija je prva u Evropi uvela najstrozije mjere i sve zatvorila na 2800 zarazenih i 29 % pozitivnih i 10 tak umrlih.
Lockdown how yes no.
zato sto im je ljeto i rekordne nikad vidjene vrucine.Hendrix wrote: ↑02/12/2020 23:36Kako onda objasnjavas Melburn koji je sa 700+ slucajeva dnevno sada na nula slucajeva skoro mjesec dana nakon 2.5 mjeseca lockdowna? Ukucaj u google i vidi grafikon i onda reci da je lockdown ubleha.Nivelacija wrote: ↑02/12/2020 16:45 Nekada prije mjesec i po Slovenija je prva u Evropi uvela najstrozije mjere i sve zatvorila na 2800 zarazenih i 29 % pozitivnih i 10 tak umrlih.
Lockdown how yes no.

Code: Select all
https://www.reddit.com/r/Wellthatsucks/comments/k31ttg/its_so_hot_in_australia_our_outdoor_lights_melted/