Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#31576 Re: Utakmice.
Evo golova uživajte haha
- East_side
#31577 Re: Utakmice.
Jedno pitanje, sta je s Rahmanovicem? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- don vito
#31579 Re: Utakmice.
Vratilo me 22 godine unazad
0:1 - Hozić 78'
1:1 - Nouken 88'
2:1 - Alić 90+2'
Nuki - Fanimo
0:1 - Hozić 78'
1:1 - Nouken 88'
2:1 - Alić 90+2'
Nuki - Fanimo
-
svi u napad
#31580 Re: Utakmice.
Za srcanog tekma. Gledao samo drugo poluvrijeme i poludio. Kazem zeni sad ce nam levati dati gol (ona me cudno gleda u stilu sta to pricas) i ljudi dadose. No sve se dobro zavrsilo. Kapiten ubjedljivo najbolji. Svaka cast Tini ali Krste je bio svuda i dirigovao igrom. Tino je pokazao da zna znanje i da treba samo proci pripreme. Licno sam bio popizdio na njega kad je prije gola bio u sansi i ne zna opuceti desnom no iskupio se i on i Fanimo. Najvece razocarenje je Zidane i ne znam sta da kazem jer decko je igrao dobro za mladu repku. Dobar je bio i Salcin i mislim da ga treba cesce ubacivati. Pidro je bolji u odbrani ali Salcin zna napraviti paniku po lijevoj strani (on nije kriv za gol Radnika kao sto neko napisa). Slazem se sa prijedlogom (to sam vec ranije pisao) da bi trebali staviti nekog juniora mjesto Handzica jer decko ne bi bio losiji od njega a sticao bi iskustvo.
No da ne duzim bilo je tesko ali sve se dobro zavrsilo. Igracima i strucnom stabu najsrdacnije cestitke na pobjedi. Zivjeli
No da ne duzim bilo je tesko ali sve se dobro zavrsilo. Igracima i strucnom stabu najsrdacnije cestitke na pobjedi. Zivjeli
- tovarish
#31581 Re: Utakmice.
Znači ima i opciju u akademiji. E jebi ga. Ovo sa napadačem mu je veliki minus. Na stranu šabloni i forsiranje istog tima + Jukića. Al da ne pehiramo, možda dođe tobe. Na kraju, ako ne napravi napredak sa Sarajevom, sam će biti kriv. Sve mu je omogućeno.Logovan wrote: ↑02/12/2020 19:28Bez obzira na ovo što je TSS uradio ja fakat vjerujem da od njega može biti nešto. Momak je dva puta bio povrijeđen (ili je jednom povrijeđen, a drugi put zbog korone?), prvi put preskočio haman komplet pripreme, drugi put nešto manje, ali utjecalo je na njega. Samo da ga zaobiđu povrede i biće on dobar.tovarish wrote: ↑02/12/2020 19:20Začepio usta kritičarima. A baš su se nešto uskomešali ovih dana.
A definitivno Handžić, bez obzira na sve okolnosti, više ne smije početi utakmicu. I dalje mislim da je dobar za 10ak zadnjih minuta, ali nema više opravdanja da se stavi od početka. Nek stavi Krstu ili nek nešto izmisli. Možda Sušića ili Salčina. I ne mogu da vjerujem da nemamo u akademiji nekog malog da barem nešto pokušaju. Protiv Radnika je bila savršena prilika.
Ne znam jeste li primjetili onu scenu jad Hebibović nešto objašnjava Miličeviću (čini mi se njemu) i pokazuje ljutito rukom prema naprijed. A prije toga je on imao onaj dobar prodor kad je gurnuo Handžiću loptu u 16 i ovaj zajebo.
Vinko očito nema ideje koga da stavi umjesto Handžića. Ne znam što ne gurne Velkoskog umjesto njega.Rado bih da znam zašto ovo ne uradi. Velkoski špic, krila ima dovoljno da nešto iskombinuje, kao i za vezni red. Eto ne mora Velkoski, neka gurne Rahmanovića recimo.
Šteta što se prilika ne daje Dženitu Hajdareviću. Od ovakvog Handžića ne bi bio ništa lošiji.
- van Basten
#31582 Re: Utakmice.
Vrlo jeftinu samarcinu smo danas dobili. Valjda nas rashaviza kako bi trebalo.
Ne bi bilo lose malo zagalamiti na sudije, vakat je. Svako kolo skoro bar za jedan gol nas zakinu.
Ne bi bilo lose malo zagalamiti na sudije, vakat je. Svako kolo skoro bar za jedan gol nas zakinu.
- East_side
#31583 Re: Utakmice.
E jbg
Ja bih na Rahmanovu poziciju u BL stavio Susica pa kud puklo da puklo. A pored Djokanovica umjesto suspendovanog Pejovica... pojma nemam
-
last mohicans
#31584 Re: Utakmice.
Pa očito treba, svi vidimo, on ne. Ali pogodio je sa Sušićem i nafakaški i spretno smo dobili. U BL će biti veoma teško, forma nam je u silaznoj putanji, plus povrede i kartoni.Logovan wrote: ↑02/12/2020 19:40Vala ako mu treba vizija da umjesto napadača koji više ni lopte ne može primiti stavi igrača koji može igrati napad, onda ne znam šta bih ti rekao...last mohicans wrote: ↑02/12/2020 19:32 Jednostavno on nema tu viziju kao Osim, da iznenadi sa nekim igračem, da napravi iznenađenje. Od Handžića bi svak bio bolji, zašto ne uzmu juniora kad nema nikoga,ne shavatam, jbg više napadač. Nije vrijedno stresa.![]()
Velkoski je odigrao fino. Najbolje, iako to nije bilo teško.
- tovarish
#31585 Re: Utakmice.
Može i Salčin na poziciju Rahmana, ali nam u BL ipak trebaju dva čvršća defanzivna vezna. Tako da bi Miličević trebao na DM, a na štopera staviti Šerbečića. Ako Adukor bude u opciji, onda ima još opcija, jer i on može i na CB i DM. U svakom slučaju, Sušić ako bude zdrav, umjesto Rahmana.
- Logovan
#31586 Re: Utakmice.
Ma u akademiji uvijek ima opcija. Po meni ne mora akademac biti super talenat da bi dobio priliku da igra. Ne znam kakav je ovaj Hajdarević, ali da sam ja trener rado bih mu davao šansu.
Nije mi jasno kako ne vidi nešto što je očigledno. Pa makar da pokuša koju utakmicu drugačije, eto samo daj pokušaj.last mohicans wrote: ↑02/12/2020 20:24 Pa očito treba, svi vidimo, on ne. Ali pogodio je sa Sušićem i nafakaški i spretno smo dobili. U BL će biti veoma teško, forma nam je u silaznoj putanji, plus povrede i kartoni.

-
last mohicans
#31587 Re: Utakmice.
Ma zihera i Vinko, vjerovatno mu je i ovaj niz nad glavom. Jebo ga i niz, jeste lijepo, ali kad tad ce se prekinuti. Meni niz nista specijalno ne znači ako zaredas dva,tri nerijesena sa realno slabijim ekipama. Da su nas ovi metuzalemi zasluzeno dobili, ne bih mi smetalo toliko, koliko večerašnja nemoc, sablonska igra, izmjene i nikakva novina u postavci, nekom igraču. Tu Vinku fali malo petlje i muda, ali dok ima rezultat, ne treba traziti savršenstvo. Mada, kao mlad trener,treba da se konstantno koriguje i unapređuje. Takav mu je posao.
-
svi u napad
#31588 Re: Utakmice.
Bit ce jako tesko u BL no i pored malog pada u formi zadnjih tekmi mislim da necemo izgubit. Licno bih postavio kapitena umjesto Pejanovica na zadnjeg veznog sa Djokanovicem. Susic naprijed kao ofanzivni vezni a na lijevo krilo Salcin. Mali bi ih zavio u crno jer je brz i dobar dribler a puno bi pomogao Pidri u odbrani jer njihovi napadi idu vise po desnoj strani jer je Zakaric bolji od Ziljkica. Borac ima dobar napad ali losiju odbranu. Ako sudija ne bude siljio kao obicno za njih mislim da bi se bod trebao uzeti. Fanimo i Salcin bi ih ubili jer obojica su brza i dobri dribleri. No onda dodjemo do problema ko ce dati gol kad ljudi centriraju ili odigraju pas. ne znam sta da napisem jer se samo nasikiram kad se sjetim panja na mjestu centarfora. No bez obzira na sve bit ce vruce u Bl i bit ce jako dobra tekma. Dobro je sto nece biti publike. idemo dalje prema tituli. Naprijed Sampioni. Zivjeli.
- vicious
#31589 Re: Utakmice.
Đokanović je ono bio.
-
last mohicans
#31590 Re: Utakmice.
Vraćao sam,ne vidi se dobro, jedan je fulio ispucacanje glavom, a drugi je ostao ko ukopan gdje ovaj Radnikov igrač dao gol. Vjerovatno je očekivao da će ispucati glavom. Jebaji ga sad, dobro se završilo. Nek nas i sreća pomazi nekad, zaslužili smo.
-
gold'n'brown
#31591 Re: Utakmice.
Jukic na prvu i mene nervira, al onda vidis da je u akciji kod izjednacujuceg gola jedan od najzasluznijih. Pa se sjetim one asistencije protiv Velsana. Tako da mislim da ima potencijala ali se muci sa formom nakon one povrede.
- Raigor Stonehoof
#31592 Re: Utakmice.
vladan i refleksi mrtvog konja 
- wickerman
#31593 Re: Utakmice.
Idem kod jarana na žalost , ulazim u lift, kaže žena nemoj gledat mobitel u gostima. Vidim 0-1 89min primamo go. Ispizdim se totalno,dodjem kuci i tek sad otvaram Klix. Kaže ne otpisujte ovu ekipu,ma reko jebo ti ovo. Odoh sad spavati sretniji
- Dinostula
#31594 Re: Utakmice.
Druze ne prizivaj djavola.Pa Krste je najlosije partije igrao kao zadnji vezni to je jedino mjesto gdje ne moze igrati.Igrace ti Tatar na Rahmanovom mjestu a Krste krilo.Mada bi ja Krstu stavio na Rahmanovo mjesto nije bio los.Neka odigramo nerjeseno ja cu biti prezadovoljan.svi u napad wrote: ↑02/12/2020 20:56 Bit ce jako tesko u BL no i pored malog pada u formi zadnjih tekmi mislim da necemo izgubit. Licno bih postavio kapitena umjesto Pejanovica na zadnjeg veznog sa Djokanovicem. Susic naprijed kao ofanzivni vezni a na lijevo krilo Salcin. Mali bi ih zavio u crno jer je brz i dobar dribler a puno bi pomogao Pidri u odbrani jer njihovi napadi idu vise po desnoj strani jer je Zakaric bolji od Ziljkica. Borac ima dobar napad ali losiju odbranu. Ako sudija ne bude siljio kao obicno za njih mislim da bi se bod trebao uzeti. Fanimo i Salcin bi ih ubili jer obojica su brza i dobri dribleri. No onda dodjemo do problema ko ce dati gol kad ljudi centriraju ili odigraju pas. ne znam sta da napisem jer se samo nasikiram kad se sjetim panja na mjestu centarfora. No bez obzira na sve bit ce vruce u Bl i bit ce jako dobra tekma. Dobro je sto nece biti publike. idemo dalje prema tituli. Naprijed Sampioni. Zivjeli.
- animus
#31595 Re: Utakmice.
Nadam se da ce se Amar oporaviti do vikenda. Sta je sa Adukorom. Sad bi nam dobro dosao.
Jukic nije za odbaciti. Treba mu malo vremena da vrati formu ali ne treba zaboraviti kad je tek dosao kakav je bio. Ne treba nikog odmah tjerati. Handzic fakat treba ici. Nema vise niko živaca za njega. Hajde sto ne zna dati gol. Hajde sto ne zna primiti loptu. Ali brate mene on izludi kad treba dodati koliko tu grijesi.
Jukic nije za odbaciti. Treba mu malo vremena da vrati formu ali ne treba zaboraviti kad je tek dosao kakav je bio. Ne treba nikog odmah tjerati. Handzic fakat treba ici. Nema vise niko živaca za njega. Hajde sto ne zna dati gol. Hajde sto ne zna primiti loptu. Ali brate mene on izludi kad treba dodati koliko tu grijesi.
- Dinostula
#31596 Re: Utakmice.
Mislim da ce igraci koji ce prvi nogu dobiti Handzic,Jukic,Zinedin,Serbecic i Hodzic.Zinedin i Serbecic su svakako posudjeni i oni se vracaju nazad.Jukic je fakat visak pored Tatara,Velkoskog pa cak tu je bolje i Hebiba staviti.Handzica ne moze vise niko spasiti i one 4 sanse protiv Veleza koje je fulio su prelile casu.animus wrote: ↑02/12/2020 23:12 Nadam se da ce se Amar oporaviti do vikenda. Sta je sa Adukorom. Sad bi nam dobro dosao.
-
jay_air
#31597 Re: Utakmice.
Sta onaj mali Djani ne igra? Ja kontao povreda neka bila? Zar nije redovno igrao na pocetku sezone
On kad je usao sve je islo preko njegove strane gore, zilav igrac baca na onog Suljica
On kad je usao sve je islo preko njegove strane gore, zilav igrac baca na onog Suljica
-
hali gali halid
#31598 Re: Utakmice.
Zar nismo Mustedenagica otkupili?Dinostula wrote: ↑03/12/2020 01:01Mislim da ce igraci koji ce prvi nogu dobiti Handzic,Jukic,Zinedin,Serbecic i Hodzic.Zinedin i Serbecic su svakako posudjeni i oni se vracaju nazad.Jukic je fakat visak pored Tatara,Velkoskog pa cak tu je bolje i Hebiba staviti.Handzica ne moze vise niko spasiti i one 4 sanse protiv Veleza koje je fulio su prelile casu.animus wrote: ↑02/12/2020 23:12 Nadam se da ce se Amar oporaviti do vikenda. Sta je sa Adukorom. Sad bi nam dobro dosao.
- Logovan
#31599 Re: Utakmice.
Nije ti Zinedin posudjen, samo Serbecic. Ima ugovor sa nama 3 godine. I ne treba ga trpati u isti kos sa Hodzicem i Handzicem. Nema potrebe da se momak tjera.Dinostula wrote: ↑03/12/2020 01:01Mislim da ce igraci koji ce prvi nogu dobiti Handzic,Jukic,Zinedin,Serbecic i Hodzic.Zinedin i Serbecic su svakako posudjeni i oni se vracaju nazad.Jukic je fakat visak pored Tatara,Velkoskog pa cak tu je bolje i Hebiba staviti.Handzica ne moze vise niko spasiti i one 4 sanse protiv Veleza koje je fulio su prelile casu.animus wrote: ↑02/12/2020 23:12 Nadam se da ce se Amar oporaviti do vikenda. Sta je sa Adukorom. Sad bi nam dobro dosao.
A i sumnjam da ce na zimu doci do tako velikih promjena. Mislim da ce otici samo Serbecic. Za Hodzica i Handzica ce se cekati da im istekne ugovor na ljeto 2021. godine. Mozda jedino jos prodamo jednog igraca i to je to.
-
sencobih
#31600 Re: Utakmice.
Vjerojatno na pauzi planiraju dovesti napadaca, koliko ce uspjeti u tome vidjecemo. Lahko je dovesti igrača, ali sta ako taj novi bude kao Handzic? Pretpostavljam da zato i ne žure. Treba ovo s hairom privesti kraju jer tereni postaju užasni, a to nama posebno ne odgovara