aa kako sad nije bosna nego menadzer, sve mi se cini da su ovo prljave menadzerske rabote.
ovaj lapinas od menadzera garant...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A ti si ?sumirprimus wrote: ↑30/11/2020 12:06 menadzeri su ovde najvece zlo.
a sa njim i ovi neuki, nepametni sportasi, sve to ide ruku pod ruku..
patrijote na baterije jah
kako je kreno moze zaradit i milijardu i dalje ce biti nezreo, neobrazovan, seljak, patriJota na baterije, i sta vec sve ne...![]()
"Protiv Jusufa nije bio napad logike, nije bio napad službenih institucija, to je bio napad strasti zbog ljubavne priče!", kaže menadžer Jusufa Nurkića.
objektivni forumas na klix forumu..Beno wrote: ↑30/11/2020 12:11A ti si ?sumirprimus wrote: ↑30/11/2020 12:06 menadzeri su ovde najvece zlo.
kako je kreno moze zaradit i milijardu i dalje ce biti nezreo, neobrazovan, seljak, patriJota na baterije, i sta vec sve ne...![]()
E zato klix trci da objavi nurkic cestitao dan drzavnosti, nezavisnosti, bajram, sjetio se srebrenice... mi sve brzo zaboravljamo. Sto te mene tice pun mi je k ovih fejsbuk/twiter/instagram patriota.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/11/2020 12:03Romanista 101% wrote: ↑30/11/2020 12:00 Mnogi ovdje krivo shvacaju kritike na racun Nurkica. Niko nije ljubomiran na njegov uspjeh. Nije on nista duzan nikome, pa ni Bosni. Evo meni je uvijek puno srce kad vidim da je ubacio 20, 30..koseva za Portland. I uvijek zelim da bude jos bolji da ga jednog dana vidimo na All Star game.
Ali ono sto zamjeram je laz. Ko ga vuce za jezik da se hvali i najavljuje da ce da igra 100% za reprezentaciju u kvalifikacijama. Zasto se zajebava sa navijacima i reprezentacijom svoje drzave. Budi musko i kazi necu, ili ne mogu igrati i zdravo. Nece ga niko krivo pogledati.
Evo sad ga je i Konakovic javno pozvao da dodje i da igra za svoju zemlju. To je u cemu je najbolji. Ostavi se seljackij prepucavanja, glumljenje nekog patriote, cvijet Srebrenice, ljiljani, Dino Merlin...a vamo majstore imas samo 9 (devet) odigranih utakmica za BiH! Mene bi bilo sramota! 27 godina, a ponasa se kao 14-godisnjak. Otkaci se jednom tog menadzera, uozbilji se i javno kazi ili hoces biti dio reprezentacije ili ne.![]()
Pomenuti menadžer je svojevremeno iz Sloboda Dite odveo Mirzu Begića, koji je potom postao reprezentativac Slovenije, a istu stvar uradio je i sa Alenom Omićem.
Jusuf Nurkić ima pravo da bira menadžera, ali bi trebao imati na umu da je reprezentacija Bosne i Hercegovine iznad svega bez obzira ko sjedi i ko će sjediti u KS BiH. Mešetarima poput Trovčevića zauvijek treba zalupiti vrata u domaćim medijima jer je on, kako smo već rekli, nanio nemjerljivu štetu košarci u BiH
Znaci, nisi nasao ono sto tvrdis jer ne postoji.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/11/2020 12:18 izjavio je da želi igrati i da mu klub neće praviti probleme,nekad u oktobru,ne znajuci da sezona mozda počne u decembru,šta ima nesto tako govoriti kad nema pojma kad će nba sezona početi,ja nisam nigdje procitao da je neki drugi evropljanin nesto tako javno najavljivap ,a prilično pratim košarku
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nurki ... /201023084
Da li je neko objektivan ili ne, valjda drugi procjenjuju a ne svako za sebe jer nema logike.sumirprimus wrote: ↑30/11/2020 12:14objektivni forumas na klix forumu..Beno wrote: ↑30/11/2020 12:11A ti si ?sumirprimus wrote: ↑30/11/2020 12:06 menadzeri su ovde najvece zlo.
inace nema veceg zla od ovih nazov menadzera lihvara
za forum dovoljne.
ja ne zaboravljam,mozda neki daControl panel wrote: ↑30/11/2020 12:21E zato klix trci da objavi nurkic cestitao dan drzavnosti, nezavisnosti, bajram, sjetio se srebrenice... mi sve brzo zaboravljamo. Sto te mene tice pun mi je k ovih fejsbuk/twiter/instagram patriota.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/11/2020 12:03Romanista 101% wrote: ↑30/11/2020 12:00 Mnogi ovdje krivo shvacaju kritike na racun Nurkica. Niko nije ljubomiran na njegov uspjeh. Nije on nista duzan nikome, pa ni Bosni. Evo meni je uvijek puno srce kad vidim da je ubacio 20, 30..koseva za Portland. I uvijek zelim da bude jos bolji da ga jednog dana vidimo na All Star game.
Ali ono sto zamjeram je laz. Ko ga vuce za jezik da se hvali i najavljuje da ce da igra 100% za reprezentaciju u kvalifikacijama. Zasto se zajebava sa navijacima i reprezentacijom svoje drzave. Budi musko i kazi necu, ili ne mogu igrati i zdravo. Nece ga niko krivo pogledati.
Evo sad ga je i Konakovic javno pozvao da dodje i da igra za svoju zemlju. To je u cemu je najbolji. Ostavi se seljackij prepucavanja, glumljenje nekog patriote, cvijet Srebrenice, ljiljani, Dino Merlin...a vamo majstore imas samo 9 (devet) odigranih utakmica za BiH! Mene bi bilo sramota! 27 godina, a ponasa se kao 14-godisnjak. Otkaci se jednom tog menadzera, uozbilji se i javno kazi ili hoces biti dio reprezentacije ili ne.![]()
Mrs.
zar sam ja negdje napisao da je nurkić izjavio da će sto posto igrati ?Beno wrote: ↑30/11/2020 12:26Znaci, nisi nasao ono sto tvrdis jer ne postoji.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/11/2020 12:18 izjavio je da želi igrati i da mu klub neće praviti probleme,nekad u oktobru,ne znajuci da sezona mozda počne u decembru,šta ima nesto tako govoriti kad nema pojma kad će nba sezona početi,ja nisam nigdje procitao da je neki drugi evropljanin nesto tako javno najavljivap ,a prilično pratim košarku
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nurki ... /201023084