Dešavanja u Srbiji
- Zlocin&Kazna
#49726 Re: Dešavanja u Srbiji
Jbga, ali tamo je popularna alternativna historija, alternativna medicina, alternativna matematika i fizika,...
- prasoje
#49727 Re: Dešavanja u Srbiji
Reci nam ti , seljačko dete, šta onda znači taj
Ali je zato ovde popularna alternativna stvarnost.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 13:31 Jbga, ali tamo je popularna alternativna historija, alternativna medicina, alternativna matematika i fizika,...
- Zlocin&Kazna
#49728 Re: Dešavanja u Srbiji
Jeste, jeste. Kod nas epidemiolozi ubjedjuju ljude kako je corona smijesan grip, ekonomisti i politicari kako smo najuspješnija ekonomija ove godine, vjerske zajednice organizuju corona sahrane sve sa otvorenim kovcegom. Mi imamo parlament bez opozicije, tj s opozicijom koja to nije...
Mi jesmo u qrcu, ali preko Drine je poseban nivo ludila.
- prasoje
#49729 Re: Dešavanja u Srbiji
Vi imate 15, 20 parlamenata, puna glava. Nama je jedan dovoljan.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 14:40 Jeste, jeste. Kod nas epidemiolozi ubjedjuju ljude kako je corona smijesan grip, ekonomisti i politicari kako smo najuspješnija ekonomija ove godine, vjerske zajednice organizuju corona sahrane sve sa otvorenim kovcegom. Mi imamo parlament bez opozicije, tj s opozicijom koja to nije...
-
zilog
#49731 Re: Dešavanja u Srbiji
Razlog vise da imate ozbiljniju drzavu od nas, a ne ovakav cirkus...prasoje wrote: ↑28/11/2020 14:44Vi imate 15, 20 parlamenata, puna glava. Nama je jedan dovoljan.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 14:40 Jeste, jeste. Kod nas epidemiolozi ubjedjuju ljude kako je corona smijesan grip, ekonomisti i politicari kako smo najuspješnija ekonomija ove godine, vjerske zajednice organizuju corona sahrane sve sa otvorenim kovcegom. Mi imamo parlament bez opozicije, tj s opozicijom koja to nije...
Mi jesmo u qrcu, ali preko Drine je poseban nivo ludila.![]()
Zamisli, kada smo mi, ovakvi, za vas - zapad
- Zlocin&Kazna
#49732 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma mi smo u postavci shebani, a Srb ima uslove da se razvija ko napredna demokratija, ima sve ali opet dzaba... Ludilo...
https://youtu.be/3OystbrW890
https://youtu.be/3OystbrW890
- prasoje
#49733 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo geografski.zilog wrote: ↑28/11/2020 14:51Razlog vise da imate ozbiljniju drzavu od nas, a ne ovakav cirkus...prasoje wrote: ↑28/11/2020 14:44Vi imate 15, 20 parlamenata, puna glava. Nama je jedan dovoljan.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 14:40 Jeste, jeste. Kod nas epidemiolozi ubjedjuju ljude kako je corona smijesan grip, ekonomisti i politicari kako smo najuspješnija ekonomija ove godine, vjerske zajednice organizuju corona sahrane sve sa otvorenim kovcegom. Mi imamo parlament bez opozicije, tj s opozicijom koja to nije...
Mi jesmo u qrcu, ali preko Drine je poseban nivo ludila.![]()
Zamisli, kada smo mi, ovakvi, za vas - zapad![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#49734 Re: Dešavanja u Srbiji
Idealno
- Zlocin&Kazna
#49735 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo se npr kod nas jos nije desilo
U Srbiji uhićena novinarka zbog pisanja o pandemiji
https://direktno.hr/eu-i-svijet/sramotn ... ru-189008/
Usudis se kritikovati izmisljenu idilu velikog brata
- muha_sa
#49736 Re: Dešavanja u Srbiji
Prije skoro 8 mjeseci. Stara vijest.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 15:02 Ovo se npr kod nas jos nije desilo
- prasoje
#49737 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako već izvlačiš po više meseci stare vesti iz naftalina, mogao si onda i da ispratiš tu priču do kraja, onu gde je puštena kući - i nastavila da kritikuje vlast.Zlocin&Kazna wrote: ↑28/11/2020 15:02 Ovo se npr kod nas jos nije desilo
Zar nisu kod vas nekog epidemiologa najurili sa posla jer je rekao da ima mnogo više zaraženih samo nisu otkriveni, pa su se njegove kolege ogradile od njega i rekle "to je njegovo lično mišljenje"?
- spreca
-
Juliuscezar
#49739 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaže ženska rat u Bosni počeo ubistvom srpskog svata. Vala ova Milica na glasu ko britska sablja srpska ali plitka, liječe sa teme na temu, gluposti nepovezane priča
-
meridiyan
#49740 Re: Dešavanja u Srbiji
A sad adio!
Persona non grata: Ambasador Srbije proteran iz Crne Gore
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović proglašen je za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore.
Kako su kazali, u skladu sa članom 9. i 41. Bečke konvencije o diplomatskim privilegijama i imunitetima, Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore proglasilo je danas ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori, Vladimira Božovića za persona non grata i zatražilo da napusti Crnu Goru.
“Nakon dužeg i kontinuiranog mešanja u unutrašnje stvari Crne Gore, ponašanja i izjava nespojivih sa uobičajenim i prihvatljivim standardima obavljanja diplomatske funkcije, nakon više usmenih i pisanih upozorenja na neprihvatljivost ovakvog ponašanja, juče je ambasador Božović nelegalnu i nelegitimnu Podgoričku skupštinu 1918. nazvao “oslobođenjem” i “slobodnom voljom” crnogorskog naroda, čime je još jednom, na najdirektniji način, omalovažio državu koja mu je dala diplomatsko gostoprimstvo”, navodi se u saopštenju.
- prasoje
#49741 Re: Dešavanja u Srbiji
Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
Mala plaćenica je permutovala dva glasa ali je njena kritika Olenika koji koristi taj nepismen i neobrazovan izraz na mestu (a samim tim i posredno kritika i ostalih koji su nepravilno/zlonamerno upotrebljavali izraz "džamahirija").
-
zilog
#49742 Re: Dešavanja u Srbiji
Je li ti uopste znas ko je prvi, na Balkanu, izraz "dzamahirija", poceo koristiti na taj nacin i u takvom kontekstu?prasoje wrote: ↑28/11/2020 17:39Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
Mala plaćenica je permutovala dva glasa ali je njena kritika Olenika koji koristi taj nepismen i neobrazovan izraz na mestu (a samim tim i posredno kritika i ostalih koji su nepravilno/zlonamerno upotrebljavali izraz "džamahirija").
Upravo je profil pacenika poput Milice bio taj koji je gurao tu retoriku. I sada se Milica nasla pametna da objasnjava sta je dzamahirija...
BTW, Olenik je fino rekao "pravoslavna dzamahirija".
Najvise boli one koji su odgojeni tako da ih to asocira na nesto lose...
- spreca
#49743 Re: Dešavanja u Srbiji
Mala placenica je obicna brbljivica koja nije naucila kako se kulturno vodi dijalog , a drugo govori nekome da nema pojma sta je to dzamahirija ali vidimo da on nema pojma o necemu o cemu govori...sto se tice gramatike da i ja tebe poducim da na forumu nije obaveza pisati gramaticki i necu pisati gramaticki na forumu ...jedina greska Olenika sto je nazvao Dzamahirija,ispravnije bi bilo da je nazvao talibanijaprasoje wrote: ↑28/11/2020 17:39Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
- prasoje
#49744 Re: Dešavanja u Srbiji
Olenik je bitanga koji je pogrešno i netačno upotrebio izraz, kako nema obraza za druge stvari tako mu fali obraza i za jednu prostu rečenicu - "Pogrešio sam".zilog wrote: ↑28/11/2020 17:53Je li ti uopste znas ko je prvi, na Balkanu, izraz "dzamahirija", poceo koristiti na taj nacin i u takvom kontekstu?prasoje wrote: ↑28/11/2020 17:39Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
Upravo je profil pacenika poput Milice bio taj koji je gurao tu retoriku. I sada se Milica nasla pametna da objasnjava sta je dzamahirija...
Najvise boli one koji su odgojeni tako da ih to asocira na nesto lose...
Ono malo što sam video vodi ga kulturnije od njega, ali to nije nikakva pohvala.spreca wrote: ↑28/11/2020 18:03Mala placenica je obicna brbljivica koja nije naucila kako se kulturno vodi dijalog , a drugo govori nekome da nema pojma sta je to dzamahirija ali vidimo da on nema pojma o necemu o cemu govori...sto se tice gramatike da i ja tebe poducim da na forumu nije obaveza pisati gramaticki i necu pisati gramaticki na forumu ...jedina greska Olenika sto je nazvao Dzamahirija,ispravnije bi bilo da je nazvao talibanijaprasoje wrote: ↑28/11/2020 17:39Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
Pogrešno je i "džamahirija" i "talibanija", ne budi Olenik.
-
zilog
#49745 Re: Dešavanja u Srbiji
To je samo tvoje misljenje. Opsti utisak je da je Olenik rasturio Milicu i navukao ovu kvocku Jovanu, da mu jos povladjuje.prasoje wrote: ↑28/11/2020 18:14Olenik je bitanga koji je pogrešno i netačno upotrebio izraz, kako nema obraza za druge stvari tako mu fali obraza i za jednu prostu rečenicu - "Pogrešio sam".zilog wrote: ↑28/11/2020 17:53Je li ti uopste znas ko je prvi, na Balkanu, izraz "dzamahirija", poceo koristiti na taj nacin i u takvom kontekstu?prasoje wrote: ↑28/11/2020 17:39
Hvala, hvala, a pošto si ponosan na svoje selo samo da te podučim "ne znači" se piše odvojeno.
Najvise boli one koji su odgojeni tako da ih to asocira na nesto lose...![]()
Rijetko vidjen primjer retorickog bluda i razvrata nad wanabe nacionalistima...
- spreca
#49746 Re: Dešavanja u Srbiji
Neznam sta si ti onda gledao,ja sam odgledao do kraja,obicna brbljivica koja nije dala covjeku da iznese svoje misljenje ni na zahtjev voditeljice,rekla je nedam mu govoriti
-
Juliuscezar
#49747 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma voditeljica se zaljubila u Olenika, ali cijenim što joj je jasna njena uloga da ima veike sifone i pokuša biti seksipilna bez truda da glumi neku intelektualnu veličinuzilog wrote: ↑28/11/2020 18:23To je samo tvoje misljenje. Opsti utisak je da je Olenik rasturio Milicu i navukao ovu kvocku Jovanu, da mu jos povladjuje.prasoje wrote: ↑28/11/2020 18:14Olenik je bitanga koji je pogrešno i netačno upotrebio izraz, kako nema obraza za druge stvari tako mu fali obraza i za jednu prostu rečenicu - "Pogrešio sam".zilog wrote: ↑28/11/2020 17:53
Je li ti uopste znas ko je prvi, na Balkanu, izraz "dzamahirija", poceo koristiti na taj nacin i u takvom kontekstu?
Najvise boli one koji su odgojeni tako da ih to asocira na nesto lose...![]()
Rijetko vidjen primjer retorickog bluda i razvrata nad wanabe nacionalistima...![]()
-
nenadivan
#49748 Re: Dešavanja u Srbiji
Najjace kad se bosanac i srbijanac pocnu takmiciti cija je drzava bolja
Sto rece Izet Fazlinovic: "Nije gouno vec se pas poßro"
- prasoje
#49749 Re: Dešavanja u Srbiji
-
costacurta
#49750 Re: Dešavanja u Srbiji
Prasoje,ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević
Jel moguće da se lik zove Tarzan a preziva Milošević?
Da Fak