I šta je sad smisao ovog posta? Da nas lažu da su prebolovali, da nas lažu da su imali covid ili da ne postoji covid? Objasni nam, please.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 21:05 Dragi forumaši, bojim se da vaši zvaničnici i oni u koje se uzdajete napuštaju brod koji tone i da vas ostavljaju na cjedilu. Npr. doktorica Sebija koja veli da je prebolovala koronu na čudesan način i da ima super antitijela. Ovo je sve naravno istina jer to javljaju vaši mediji.
Sebija Izetbegović: Prebolovala sam koronavirus!
https://avaz.ba/vijesti/bih/612050/sebi ... oronavirus
Ali to nije sve, Vaš dragi premijer je takođe postao superman, pa i on ne mora primiti vakcinu.Kontrolni nalazi pokazuju da sam prebolovala koronavirus... Imuni potencijal nevjerovatno visok... Nazvali su me i prije napisanog nalaza rekli: „Profesorice, možete biti donator plazme.“ Naime, Šef Infektivne klinike KCUS-a mi je rekao, kada je vidio moje rezultate, da bez maske mogu hodati na njegovoj klinici, toliko antitijela imam u organizmu. Izrazito visok IgG i RBD CoV-2. Izuzetno dobra vijest - kazala je Izetbegović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... ZyIbnqW3p8Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je kazao da to neće prvi uraditi, a kao razlog je naveo to što je prebolovao koronavirus i ima antitjela.
"Mi premijeri smo preležali koronu tako da imamo imunitet i ne moramo se prvi vakcinisati, a ni poslije toga. To trebaju uraditi prvo zdravstveni radnici koji nas štite od pandemije", izjavio je Novalić.
Spade spas svijeta na vas dragi forumaši. Hajirli vakcinacija!
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- Point.
#2201 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- Lao Ce
#2202 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa ne znam dragi forumaš, zar je došlo dotle da vam ja neznalica i sve ostalo moram najprostije matematičke obrasce da objašnjavam? Egzaktne nuake, kako kaže drugi forumaš. Egzaktna nauka kaže da pametni ljudi poput Sebije, Marjanovića, premijera Novalića, Mirsade Hukić i brojnih brojnih drugih pametnih ljudu šalju poruku da se oni neće vakcinisati, što u ekzaktnoj nauci gdje 2+2 daje 4, da je nešto truhlo u državi Danskoj, odnosno da su ti pametni ljudi skontali ili bolje rečeno znaju nešto više od nas o vakcinama pošto su bliže vjerodostojnjim infmacijama i da na osnovu njih će pustiti puk da se vakciniše a oni sami će izmaknuti svoje guzice. Nije atomska fizika. Znači morate razmišljati, čitati između redova, znati principe egzaktne nauke itd.Point. wrote: ↑27/11/2020 21:55I šta je sad smisao ovog posta? Da nas lažu da su prebolovali, da nas lažu da su imali covid ili da ne postoji covid? Objasni nam, please.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 21:05 Dragi forumaši, bojim se da vaši zvaničnici i oni u koje se uzdajete napuštaju brod koji tone i da vas ostavljaju na cjedilu. Npr. doktorica Sebija koja veli da je prebolovala koronu na čudesan način i da ima super antitijela. Ovo je sve naravno istina jer to javljaju vaši mediji.
Ali to nije sve, Vaš dragi premijer je takođe postao superman, pa i on ne mora primiti vakcinu.Kontrolni nalazi pokazuju da sam prebolovala koronavirus... Imuni potencijal nevjerovatno visok... Nazvali su me i prije napisanog nalaza rekli: „Profesorice, možete biti donator plazme.“ Naime, Šef Infektivne klinike KCUS-a mi je rekao, kada je vidio moje rezultate, da bez maske mogu hodati na njegovoj klinici, toliko antitijela imam u organizmu. Izrazito visok IgG i RBD CoV-2. Izuzetno dobra vijest - kazala je Izetbegović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... ZyIbnqW3p8Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je kazao da to neće prvi uraditi, a kao razlog je naveo to što je prebolovao koronavirus i ima antitjela.
"Mi premijeri smo preležali koronu tako da imamo imunitet i ne moramo se prvi vakcinisati, a ni poslije toga. To trebaju uraditi prvo zdravstveni radnici koji nas štite od pandemije", izjavio je Novalić.
- GAU8
#2203 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa onda se nemaš zbog čega brinuti. Očigledno neće biti prisilnog pelcovanja. Ko želi nek'izvoli.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 22:17Pa ne znam dragi forumaš, zar je došlo dotle da vam ja neznalica i sve ostalo moram najprostije matematičke obrasce da objašnjavam? Egzaktne nuake, kako kaže drugi forumaš. Egzaktna nauka kaže da pametni ljudi poput Sebije, Marjanovića, premijera Novalića, Mirsade Hukić i brojnih brojnih drugih pametnih ljudu šalju poruku da se oni neće vakcinisati, što u ekzaktnoj nauci gdje 2+2 daje 4, da je nešto truhlo u državi Danskoj, odnosno da su ti pametni ljudi skontali ili bolje rečeno znaju nešto više od nas o vakcinama pošto su bliže vjerodostojnjim infmacijama i da na osnovu njih će pustiti puk da se vakciniše a oni sami će izmaknuti svoje guzice. Nije atomska fizika. Znači morate razmišljati, čitati između redova, znati principe egzaktne nauke itd.Point. wrote: ↑27/11/2020 21:55I šta je sad smisao ovog posta? Da nas lažu da su prebolovali, da nas lažu da su imali covid ili da ne postoji covid? Objasni nam, please.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 21:05 Dragi forumaši, bojim se da vaši zvaničnici i oni u koje se uzdajete napuštaju brod koji tone i da vas ostavljaju na cjedilu. Npr. doktorica Sebija koja veli da je prebolovala koronu na čudesan način i da ima super antitijela. Ovo je sve naravno istina jer to javljaju vaši mediji.
Ali to nije sve, Vaš dragi premijer je takođe postao superman, pa i on ne mora primiti vakcinu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... ZyIbnqW3p8
- Point.
#2204 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A zašto je tebe toliko strah vakcine?
- Lao Ce
#2205 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kako neće biti prisilnog vakcinisanja kad su rekli da se prvo moraju cijepiti zdravstveni radnici. Može li neka obična medinckska sestra imati izbora da se ne vakciniše. Bit' će knjižica ili vakcina. U stvari neće biti tako. Ubijet će te da ćeš primanjem vkacine zaštiti sebe i druge od virusa i da ćeš na taj način biti heroj. Zašto bi ti ili netko drugi primio vakcinu koju mnogi odbijaju. Da li uopšte čitate šta vam postavljam. 66% zdravstvenih radnika u USA je reklo da će sačekati sa vakcinom. Nije to milka sa lješnjakom. Šta ste navrili da se vakcinišete. Imate li djecu? Hoćete li i njih izvesti kao jagnje pred klanje nekim tamo ljudima i spasiocima čovječanstva?GAU8 wrote: ↑27/11/2020 22:21Pa onda se nemaš zbog čega brinuti. Očigledno neće biti prisilnog pelcovanja. Ko želi nek'izvoli.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 22:17Pa ne znam dragi forumaš, zar je došlo dotle da vam ja neznalica i sve ostalo moram najprostije matematičke obrasce da objašnjavam? Egzaktne nuake, kako kaže drugi forumaš. Egzaktna nauka kaže da pametni ljudi poput Sebije, Marjanovića, premijera Novalića, Mirsade Hukić i brojnih brojnih drugih pametnih ljudu šalju poruku da se oni neće vakcinisati, što u ekzaktnoj nauci gdje 2+2 daje 4, da je nešto truhlo u državi Danskoj, odnosno da su ti pametni ljudi skontali ili bolje rečeno znaju nešto više od nas o vakcinama pošto su bliže vjerodostojnjim infmacijama i da na osnovu njih će pustiti puk da se vakciniše a oni sami će izmaknuti svoje guzice. Nije atomska fizika. Znači morate razmišljati, čitati između redova, znati principe egzaktne nauke itd.
Radite na imunitetu i čitajte svjetliju stranu svega ovoga a ne crnu hroniku.
- cyprus
- amidzazeher
#2207 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa nece niko hapsiti pa odvoditi na vakcinisanje ali npr. mnogi ce biti prinudjeni vakcinisati se zbog putovanja bilo kao turisti ili poslom. Cisto sumnjam da nece biti praksa na granicama uz pasos da pokazes ”dokaz” da si vakcinisan.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2208 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Iskreno podrzavam da odete u najblizi kliniku, izlozite se zarazi, samo da nam pokazete kako je sve laz i glupost.
Svaki manje na ovom dunjaluku plus je za ostatak covjecanstva.
Takodjer molim ravnozemljase da odlete u svemir da nam pokazu kako je zemlja u stvari ravna, i ako moze, da se vise ne vracaju.
Hvala.
Nemojte molim vas.
Iskreno podrzavam da odete u najblizi kliniku, izlozite se zarazi, samo da nam pokazete kako je sve laz i glupost.
Takodjer molim ravnozemljase da odlete u svemir da nam pokazu kako je zemlja u stvari ravna, i ako moze, da se vise ne vracaju.
Hvala.
-
RandomAndCasual
#2209 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 23:32 Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Hvala.
Ma ne skiraj se, ova agonije prolazi kad oni dovoljno vakcina prodaju institucijama koje ih moraju kupit, vakcinisao se ti ili ja njom ili ne
A to ce se obavit.
Eto halal ti moja dvaput se vakcinisi ovom zbrzanom i neprovjerenom vakcinom, ako treba gdje potpisat da ti je poklanjam javi na pp, nije ni to problem.
Last edited by RandomAndCasual on 27/11/2020 23:43, edited 1 time in total.
-
RandomAndCasual
- Lao Ce
#2211 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Tvoj mentalni sklop ne može dalje od uvreda. Mislim da pucaš po šavovima od muke zbog ekzaktne nauke. Još se i rimuje.Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 23:32 Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Hvala.
- spinel_
#2212 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Problem je sto se na ovom forumu zagovara vakcinacija i ok, nemam nista protiv. Medjutim, problem je kad isti ti sto zagovaraju ove druge koji su u najmanju ruku sumnjicavi povodom iste budu proglaseni za antivaksera i ravnozemljasa i krene onda ismijavanje.
Dok s druge strane imamo politicare, doktor i raznorazne strucnjake koji otvoreno kaze da se NECE vakcinisati jer imaju antitijela ili su prebolovali koronu pa im kao ne moze nista. Ma nemoj!?
Onaj mikrobiolog geneticar sta je vec Marjanovic govori neka hvala imam puno antitijela, radije bih drugom da spasim zivot!? Ma nemoj!? Sebija se javlja i hvali se kako je super zena i njoj korona nista ne moze!? Ma nemoj mi reci!?
Zasto ove ljude ne prozivate zbog neodgovornosti prema drustvenoj zajednici. Jesu li i oni mozda ravnozemljasi?
Ili ipak oni zele da mozda vide kako ce ova vakcina na bijedu da djeluje. Jedan experiment zasto da ne. Ima dobrovoljaca vidim.
Dok s druge strane imamo politicare, doktor i raznorazne strucnjake koji otvoreno kaze da se NECE vakcinisati jer imaju antitijela ili su prebolovali koronu pa im kao ne moze nista. Ma nemoj!?
Onaj mikrobiolog geneticar sta je vec Marjanovic govori neka hvala imam puno antitijela, radije bih drugom da spasim zivot!? Ma nemoj!? Sebija se javlja i hvali se kako je super zena i njoj korona nista ne moze!? Ma nemoj mi reci!?
Zasto ove ljude ne prozivate zbog neodgovornosti prema drustvenoj zajednici. Jesu li i oni mozda ravnozemljasi?
Ili ipak oni zele da mozda vide kako ce ova vakcina na bijedu da djeluje. Jedan experiment zasto da ne. Ima dobrovoljaca vidim.
- ultima_palabra
#2213 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Vakcine ce kostati nesto sitno, tipa 10 eura. Nek se citav svijet vakcinise, 70 milijardi eura. Na korporativnom nivou to je sica, da ne govorim o steti za svjetsku ekonomiju koja je bar stotinu puta veca.
-
Mogy87
#2214 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Osvrnucu se samo na ovo sto pisete za dr. Marjanovica jer je on od svih nabrojanih naucnik.
Dr. Marjanovic, kao covjek od nauke, zaista misli da ce "svojom" vakcinom spasiti zivot nekome kome je potrebnija. U ovoj katastrofi koje je sigurno bolje svjestan od svih nas.
Ko vidi zavjeru apsolutno u svemu zaista treba krenuti prvo od sebe i izboriti se sa svojim strahovima. Grozan je to zivot, grozan.
Dr. Marjanovic, kao covjek od nauke, zaista misli da ce "svojom" vakcinom spasiti zivot nekome kome je potrebnija. U ovoj katastrofi koje je sigurno bolje svjestan od svih nas.
Ko vidi zavjeru apsolutno u svemu zaista treba krenuti prvo od sebe i izboriti se sa svojim strahovima. Grozan je to zivot, grozan.
- muhafuca
#2215 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Njegova reakcija ce vise ljudi, od mnogo onih koji su 50/50 trenutno, nagnati da se NE vakcinisu, i samim tim, po tvojoj logici, indirektno je ugrozio vise zivota nego da je "potrosio" tu jednu dozu.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:01 Osvrnucu se samo na ovo sta pisete za dr. Marjanovica jer je on od svih nabrojanih naucnik.
Dr. Marjanovic, kao covjek od nauke, zaista misli da ce "svojom" vakcinom spasiti zivot nekome kome je potrebnija. U ovoj katastrofi koje je sigurno bolje svjestan od svih nas
znaci ako je razmisljao, kako ti nagadjash da je razmisljao, jedino logicno objasnjenje je da je pravo glup.
A u to pravo sumnjam,
-
Mogy87
#2216 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Covjek ni na koji nacin ne predstavlja ugrozenu kategoriju i dvije doze vakcine namjenjene za 20% stanovnistva ni po kom osnovu ne bi trebale biti koristene kao marketing da bi se narod ubijedio da slusa strucnjake.muhafuca wrote: ↑28/11/2020 00:13Njegova reakcija ce vise ljudi, od mnogo onih koji su 50/50 trenutno, nagnati da se NE vakcinisu, i samim tim, po tvojoj logici, indirektno je ugrozio vise zivota nego da je "potrosio tu jednu dozu.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:01 Osvrnucu se samo na ovo sta pisete za dr. Marjanovica jer je on od svih nabrojanih naucnik.
Dr. Marjanovic, kao covjek od nauke, zaista misli da ce "svojom" vakcinom spasiti zivot nekome kome je potrebnija. U ovoj katastrofi koje je sigurno bolje svjestan od svih nas
znaci ako je razmisljao, kako ti nagadjash da je razmisljao, jedino logicno objasnjenje je da je pravo glup.
A u to pravo sumnjam,
U bilo kojoj drugoj drzavi, s obzirom na funkciju koju obnasa, to bi se smatralo zloupotrebom polozaja i bio bi razapet u javnosti jer uzima od medicinskih radnika, starih i bolesnih da zastiti "svoju guzicu".
-
hali gali halid
#2217 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo i ja cu se zrtvovati kao Marjanovic.
-
Edvin21
- muhafuca
#2219 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ti kao da o Svedskoj pricash.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:16Covjek ni na koji nacin ne predstavlja ugrozenu kategoriju i dvije doze vakcine namjenjene za 20% stanovnistva ni po kom osnovu ne bi trebale biti koristene kao marketing da bi se narod ubijedio da slusa strucnjake.muhafuca wrote: ↑28/11/2020 00:13Njegova reakcija ce vise ljudi, od mnogo onih koji su 50/50 trenutno, nagnati da se NE vakcinisu, i samim tim, po tvojoj logici, indirektno je ugrozio vise zivota nego da je "potrosio tu jednu dozu.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:01 Osvrnucu se samo na ovo sta pisete za dr. Marjanovica jer je on od svih nabrojanih naucnik.
A u to pravo sumnjam,
kod nas je prosto razmisljanje, kod vecine ljudi "ako nece doktor, on zna najbolje, necu onda ni ja"
Druga stvar, ako vec spekulisemo o njegovim namjerama, mozda je Dr. Marjanovic, znajuci nase ljude i na kojem pijadestalu drze doktore, htjeo upravo taj efekat kod ljudi izazvati, tj da se ni oni ne vakcinisu.
on kao doktor ne smije javno reci da ne vjeruje u ovu vakcinu, jer bi ga mediji oblatili i pokopali, ali je kao inteligentan covjek nasao nacin da izazove zeljeni efekat kod ljudi.
Spekulacija o njegovoj istinskoj namjeri naravno, kao uostalom i tvoja, jer obojica o tome mozemo samo nagadjati.
-
Mogy87
#2220 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Marjanovic nije ljekar.muhafuca wrote: ↑28/11/2020 00:29ti kao da o Svedskoj pricash.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:16Covjek ni na koji nacin ne predstavlja ugrozenu kategoriju i dvije doze vakcine namjenjene za 20% stanovnistva ni po kom osnovu ne bi trebale biti koristene kao marketing da bi se narod ubijedio da slusa strucnjake.muhafuca wrote: ↑28/11/2020 00:13
Njegova reakcija ce vise ljudi, od mnogo onih koji su 50/50 trenutno, nagnati da se NE vakcinisu, i samim tim, po tvojoj logici, indirektno je ugrozio vise zivota nego da je "potrosio tu jednu dozu.
A u to pravo sumnjam,
kod nas je prosto razmisljanje, kod vecine ljudi "ako nece doktor, on zna najbolje, necu onda ni ja"
Druga stvar, ako vec spekulisemo o njegovim namjerama, mozda je Dr. Marjanovic, znajuci nase ljude i na kojem pijadestalu drze doktore, htjeo upravo taj efekat kod ljudi izazvati, tj da se ni oni ne vakcinisu.
on kao doktor ne smije javno reci da ne vjeruje u ovu vakcinu, jer bi ga mediji oblatili i pokopali, ali je kao inteligentan covjek nasao nacin da izazove zeljeni efekat kod ljudi.
Spekulacija o njegovoj istinskoj namjeri naravno, kao uostalom i tvoja, jer obojica o tome mozemo samo nagadjati.
A znaci javno bi ga razapeli da kaze da ne vjeruje u vakcinu, a ne bi za ocigledno krsenje zakona i bezobzirnost prema ugrozenim kategorijama? Zanimljivo
Stvar je jasna: neko ko obnasa javnu funkciju ne smije koristiti svoj utjecaj kako bi za sebe pribavio neku korist.
Veoma bi bilo lose da u najvecoj krizi od Drugog svjetskog rata vakcinu prije medicinskih radnika i starih i bolesnih primi zdrav, mlad muskarac koji je PREBOLOVAO koronu.
To je takav apsurd da nemam rijeci.
Ta vakcina ce stvarno nekome spasiti zivot. To sto ti u to ne vjerujes, a povjerovaces u teoriju zavjere je problem tebe samog, a ne "skrivenih namjera" svijeta koji se urotio.
Ja da mislim da se protiv mene urotilo 90% ljekara i zvanicnika sa statisticarima i analiticarima imala bi vecih problema od vakcine, vjeruj mi.
Last edited by Mogy87 on 28/11/2020 00:47, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#2221 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Naravno da moze, ali se biseri ne bacaju pred svinje.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 23:45Tvoj mentalni sklop ne može dalje od uvreda. Mislim da pucaš po šavovima od muke zbog ekzaktne nauke. Još se i rimuje.Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 23:32 Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Hvala.![]()
- muhafuca
#2222 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ti opet kao o Svedskoj pricas.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:39Marjanovic nije ljekar.muhafuca wrote: ↑28/11/2020 00:29ti kao da o Svedskoj pricash.
A znaci javno bi ga razapeli da kaze da ne vjeruje u vakcinu, a ne bi za ocigledno krsenje zakona? Zanimljivo![]()
Stvar je jasna: neko ko obnasa javnu funkciju ne smije koristiti svoj utjecaj kako bi za sebe pribavio neku korist.
Veoma bi bilo lose da u najvecoj krizi od Drugog svjetskog rata vakcinu prije medicinskih radnika i starih i bolesnih primi zdrav, mlad muskarac koji je PREBOLOVAO koronu.
Ta vakcina ce stvarno nekome spasiti zivot. To sto ti u to ne vjerujes, a povjerovaces u teoriju zavjere je problem tebe samog, a ne "skrivenih namjera" svijeta koji se urotio.
Ja da mislim da se protiv mene urotilo 90% ljekara i zvanicnika sa statisticarima i analiticarima imala bi vecih problema od vakcine, vjeruj mi.
U ocima ljudi on je ljekar i to super-ljekar (on kao pametan covjek toga je svjestan)
Stvar je jasna: ti tretirash moju spekulaciju, u odgovoru na tvoju spekulaciju, kao moju tvrdnju.
drugo: da bi neko bio osudjen za ocigledno krsenje zakona, to krsenje zakona se mora dokazati.
bez ikakve sumnje.
a ukoliko je moja spekulacija tacna, nemoguce je dokazati, bez sumnje, bilo kakvo krsenje zakona.
jer jedno je spekulisati o namjerama, kao ti i ja, a drugo dokazati namjeru pred sudom.
a ljekari se nisu urotili protiv mene i tebe, vec ne smiju govoriti otvoreno i iskreno u strahu od medija.
Last edited by muhafuca on 28/11/2020 01:00, edited 1 time in total.
-
aldinjo
#2223 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Otkud tebi pravo da nekoga nazivaš glupanom?Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 23:32 Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Hvala.
- Chmoljo
#2224 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Tako su mudroseri raspravljali o olovu u MMR vakcini nadugo i nasiroko, pa kad je umrla bebica iz doma Bjelava od morbila, nisi mogao prici od zabrinutih roditelja koji su dosli da vakcinisu, odjednom dobivsi amneziju na autizam kojeg izaziva MMR.Mogy87 wrote: ↑28/11/2020 00:39
Marjanovic nije ljekar.
A znaci javno bi ga razapeli da kaze da ne vjeruje u vakcinu, a ne bi za ocigledno krsenje zakona? Zanimljivo![]()
Al ionako nije steta. Za tom bozjom pticicom svakako niko nece zaplakati. Dotad ce dokoni glupani znati sve o svemu i vrlo realno ugrozavati zivot ostale nezasticene djece ukljucujuci moju.
Tako da, antivakseri glupi ste ko kite. Boli me kurac je l ivas vrijedja istina, jer zbog vase gluposti stradaju oni koji su najmanje krivi.
Najgore je to sto ce ovi licemjeri biti prvi u redu za vakcinu, a opet ce prosipati istu demagogiju.
- Chmoljo
#2225 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sta, to se ne smije istina govoriti, je li vehabijice?aldinjo wrote: ↑28/11/2020 00:57Otkud tebi pravo da nekoga nazivaš glupanom?Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 23:32 Ja iskreno molim sve zadrte glupane koji se vabe antivakserima da se NE vakcinisu po cijenu produzvanja ove agonije.
Nemojte molim vas.
Hvala.