SDA-All about
- ultima_palabra
#53551 Re: SDA-All about
Zvizdic je bezbojni birokrata koji nit smrdi nit mirise. Ne iritira pojavom kao Dzaferovic ili Genjac, ali su im rezultati isti.
Ali EU birokrati vole takve jer su i sami takvi, vidjeti pod Plenkovic.
#53552 Re: SDA-All about
Pa logično, s takvim osobama možeš normalno komunicirati, s druge strane spektra imaš narcisoidne diktatore i diktatorske pokušaje s kojima nema rasprave jer oni uvijek moraju biti upravu.ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 16:10Zvizdic je bezbojni birokrata koji nit smrdi nit mirise. Ne iritira pojavom kao Dzaferovic ili Genjac, ali su im rezultati isti.
#53553 Re: SDA-All about
El Bake na O-kanalu upravo odgovorio na Zvizdićev ultimatum.
Parafraziram, "nećemo dozvoliti da dezerteri vrijeđaju one koji su branili ovu zemlju"
kokice u ruke
Parafraziram, "nećemo dozvoliti da dezerteri vrijeđaju one koji su branili ovu zemlju"

#53554 Re: SDA-All about
Hahahahahaha, joj Bake ce SDA odvest u propast svojim begovskim vodjenjem iste. Ko god bilo sta kaze protiv njegovih ideja eventualno izadje il bude izbacen.
Mada opet ne mogu da povjerujem da su spremni da zrtvuju i Zvizdica.
-
#53555 Re: SDA-All about
Kaze nece oni koji su pobjegli u ratu vani naredjivati ovima sto au oatali i borili se
sta mislite na koga je mislio

Izetbegović zaprijetio Zvizdiću: Tek sad ćeš me upoznati, nećeš meni postavljati ultimatume!
Četvrtak, 26.11.2020. | BiH | Najnovije | Vijesti
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović večeras je otvoreno zaprijetio potpredsjedniku SDA Denisu Zvizdiću koji je jučer kazao kako je njegov ultimatum za ostanak u SDA to da se SDA riješi učesnika afera i svih onih koji su nanosili štetu SDA.
Izetbegović je u emisiji na O kanalu rekao da nije očekivao izjavu Denisa Zvizdića i da on redovno iz medija sazna stavove Zvizdića o važnim temama.
“Zvizdić i ja se dugo znamo. Mi smo kućni prijatelji i on je imao moju snažnu podršku naročito u vezi kandidatura. Čudi me njegov odnos u krizi gdje su neki ljudi poljuljani. On je napravio lošu procjenu. Imat će sada priliku da upozna mene. Ja nisam čovjek kojem će moći davati ultimatume”, rekao je Izetbegović.
Otvoreno je poručio Zvizdiću i da on neće biti taj koji će davati bilo kakve ultimatume predsjedniku Kantonalnog odbora SDA Sarajevu Fikretu Prevljaku.
Za poraz na izborima okrivio je kampanju Četvorke na društvenim mrežama, a iskoristio je priliku i da stane u zaštitu Fadila Novalića, Asima Sarajlića, Osmana Mehmedagića i naravno svoje supruge Sebije Izetbegović. Sve afere nazvao je “prenapuhanim”.
(PRESS)
- HomeSweetHome
#53556 Re: SDA-All about
Tako je, Bake!
'Ta ce on, cuj tebi ultamatume? Pa to samo Ona ima pravo
Ti i SebiJa = stranka, nek idu svi, siroko im polje, jel tako? Ha ja 

#53557 Re: SDA-All about
E ne vjerujem..koja arogancijani bahatost
- Billy The Pljuc
#53558 Re: SDA-All about
A moram prekopirati sa sličice dana:

Generalno boli me ona stvar za Zvizdića al' ovo žuto-riđe govno je definitivno otrgnuto od stvarnosti oliti izgubljeno u vremenu i prostoru.

Generalno boli me ona stvar za Zvizdića al' ovo žuto-riđe govno je definitivno otrgnuto od stvarnosti oliti izgubljeno u vremenu i prostoru.
#53559 Re: SDA-All about
Jedan od rijetkih pismenih u SDA je Zvizda. Ovo postaje totalno ludilo.
#53560 Re: SDA-All about
Ima li neko video te komedije na O kanalu?
#53561 Re: SDA-All about
Jači mi je komentar s twittera: "Predviđeno bilo 2 sata."Billy The Pljuc wrote: ↑26/11/2020 19:12A moram prekopirati sa sličice dana:
#53562 Re: SDA-All about
Pa koji retardRoccohljup wrote: ↑26/11/2020 18:52Kaze nece oni koji su pobjegli u ratu vani naredjivati ovima sto au oatali i borili sesta mislite na koga je mislio
![]()
Izetbegović zaprijetio Zvizdiću: Tek sad ćeš me upoznati, nećeš meni postavljati ultimatume!
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović večeras je otvoreno zaprijetio potpredsjedniku SDA Denisu Zvizdiću koji je jučer kazao kako je njegov ultimatum za ostanak u SDA to da se SDA riješi učesnika afera i svih onih koji su nanosili štetu SDA.
Izetbegović je u emisiji na O kanalu rekao da nije očekivao izjavu Denisa Zvizdića i da on redovno iz medija sazna stavove Zvizdića o važnim temama.
“Zvizdić i ja se dugo znamo. Mi smo kućni prijatelji i on je imao moju snažnu podršku naročito u vezi kandidatura. Čudi me njegov odnos u krizi gdje su neki ljudi poljuljani. On je napravio lošu procjenu. Imat će sada priliku da upozna mene. Ja nisam čovjek kojem će moći davati ultimatume”, rekao je Izetbegović.
Otvoreno je poručio Zvizdiću i da on neće biti taj koji će davati bilo kakve ultimatume predsjedniku Kantonalnog odbora SDA Sarajevu Fikretu Prevljaku.
Za poraz na izborima okrivio je kampanju Četvorke na društvenim mrežama, a iskoristio je priliku i da stane u zaštitu Fadila Novalića, Asima Sarajlića, Osmana Mehmedagića i naravno svoje supruge Sebije Izetbegović. Sve afere nazvao je “prenapuhanim”.
(PRESS)

#53563 Re: SDA-All about
Znaaaaaaci strasno, je*e narod u zdrav mozak hladno, bez da trepne. I opet sa ranjanavim Asimom 2x, dobrovoljcemRoccohljup wrote: ↑26/11/2020 18:52Kaze nece oni koji su pobjegli u ratu vani naredjivati ovima sto au oatali i borili sesta mislite na koga je mislio
![]()
(PRESS)

- JoseMujica
#53565 Re: SDA-All about
Nije ovako drzak kad je Čović/HNS u pitanju.Izetbegović zaprijetio Zvizdiću: Tek sad ćeš me upoznati, nećeš meni postavljati ultimatume!
- JoseMujica
#53566 Re: SDA-All about
Adil, Tunjo, Fikret, Haris...nastavi niz
Fikret Abdić svojevremeno najviše glasova dobio 1990te i trebao biti predsjednik Predsjedništva, a godinu prije ga molili da uđe u SDA
Zvizda je samo za ove to sam nabrojao kapacitiran maksimalno za predsjednika kućnog savjeta
#53569 Re: SDA-All about
Bake

Samo stegnuti redove, nikakve promjene

Samo stegnuti redove, nikakve promjene

#53570 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /201126132
Naravno, lakse se nagovoriti Zvizdicu nego onoj cobri.
Naravno, lakse se nagovoriti Zvizdicu nego onoj cobri.

- HomeSweetHome
#53572 Re: SDA-All about
Najdraži citat ikad.Istjerati ga ne možemo iz Doma naroda, pogotovo jer je to čovjek koji je ranjavan.
#53573 Re: SDA-All about
Ali su prije mogli racunati na glasove zbog ratna stranka, Alija, ratna sjecanja svjeza bila. Pa je u tim slucajevima ipak stranka bila iznad kapacitiranih pojedinaca. Valjda im je jasno da zbog tih stvari ne mogu vise racunati na sigurne glasove pa mi je cudnije da kad svi pricaju o bitnosti kadrova oni tako olako pustaju trenutno najjaci kadar.JoseMujica wrote: ↑26/11/2020 19:49Adil, Tunjo, Fikret, Haris...nastavi niz
Fikret Abdić svojevremeno najviše glasova dobio 1990te i trebao biti predsjednik Predsjedništva, a godinu prije ga molili da uđe u SDA
Zvizda je samo za ove to sam nabrojao kapacitiran maksimalno za predsjednika kućnog savjeta
#53574 Re: SDA-All about

- drug_profi
#53575 Re: SDA-All about
Danas sam cuo jednu interesantnu tezu, a poslije sam se malo zamislio i skontao da je vrlo blizu istini.
Bio je komentar o tome kako kao mjere kriznog staba djeluju (koje ba mjere?) jer imamo namjanje zarazenih po danu u odnosu na regiju.
Teza glasi: naravno da se kod nas ljudi duplo paze i postuju mjere zastite jer znaju da im ovdje nema ko pomoci kad se zaraze...nema bolnice, nema ljekara, nema zdravstvenog sistema.
Bio je komentar o tome kako kao mjere kriznog staba djeluju (koje ba mjere?) jer imamo namjanje zarazenih po danu u odnosu na regiju.
Teza glasi: naravno da se kod nas ljudi duplo paze i postuju mjere zastite jer znaju da im ovdje nema ko pomoci kad se zaraze...nema bolnice, nema ljekara, nema zdravstvenog sistema.