Nisam neki strucnjak za UN i medjunarodnu diplomatiju, ali u ovom tonu i kontekstu ne mislim da je i Izrael ikada spomenuo Aushwitzbhnapoleon1 wrote: ↑24/11/2020 23:57Ali level razumijevanja Njemačke politike, odnosa prema holokaustu, Simo ispred zadruge
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
TomANDJerry
#82426 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- horkesh
#82427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jah, evo se ukida RS od ponedjeljka zbog Miletova govora
Njegov govor, kao i sve što radi, je namijenjeno njegovoj publici. On zna da će ga zbog ovog "skresavanja u brk" u zvijezde veličati svi seljaci od Trebinja do Bosanskog Novog, a njemu ništa drugo i ne treba.
Sve dok on ubjedljivo dobija izbore, Zapad mu ne smije ništa. Zato im se i može ovako smijati u brk, davno je on njima uzeo mjeru.
Mislim, lik preskočio ambasadoricu SAD-a za rukovanje i svako bi pomislio da će biti neke posljedice , vrijeđa Inzka i sve druge ambasadore kako mu je ćeif - i? Nema posljedica
Nije ih bilo, kao što neće biti ni poslije ovog. Samo nek' se ne puca.
Njegov govor, kao i sve što radi, je namijenjeno njegovoj publici. On zna da će ga zbog ovog "skresavanja u brk" u zvijezde veličati svi seljaci od Trebinja do Bosanskog Novog, a njemu ništa drugo i ne treba.
Sve dok on ubjedljivo dobija izbore, Zapad mu ne smije ništa. Zato im se i može ovako smijati u brk, davno je on njima uzeo mjeru.
Mislim, lik preskočio ambasadoricu SAD-a za rukovanje i svako bi pomislio da će biti neke posljedice , vrijeđa Inzka i sve druge ambasadore kako mu je ćeif - i? Nema posljedica
- Osim_13
#82428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nemoguće da je ovo izjavio. Promaklo mi.
-
TomANDJerry
#82429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ne vjerujem u neke bajke o ukidanju RS, sklanjanju Dodika puskama i slicno ... ali da samo jednu transu MMF preskoci, za moju dusu dovoljnohorkesh wrote: ↑25/11/2020 00:09 Jah, evo se ukida RS od ponedjeljka zbog Miletova govora![]()
Mislim, lik preskočio ambasadoricu SAD-a za rukovanje i svako bi pomislio da će biti neke posljedice , vrijeđa Inzka i sve druge ambasadore kako mu je ćeif - i? Nema posljedicaNije ih bilo, kao što neće biti ni poslije ovog. Samo nek' se ne puca.
- refffko
#82430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zanimljivo da niti jedan portal u Srbiji nije prenjeo nista vezano za ovo veceras. Izgleda da su se piceli i tamo prati od njega.
- horkesh
#82431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa to preskakanje tranši je u Baketovim rukama, a kad ga je Bake iznevjerio po tom pitanju. A lihvare iz MMF-a baš dotiče šta Mile priča, sve dok uredno vraća kreditTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:10Ja ne vjerujem u neke bajke o ukidanju RS, sklanjanju Dodika puskama i slicno ... ali da samo jednu transu MMF preskoci, za moju dusu dovoljnohorkesh wrote: ↑25/11/2020 00:09 Jah, evo se ukida RS od ponedjeljka zbog Miletova govora![]()
Mislim, lik preskočio ambasadoricu SAD-a za rukovanje i svako bi pomislio da će biti neke posljedice , vrijeđa Inzka i sve druge ambasadore kako mu je ćeif - i? Nema posljedicaNije ih bilo, kao što neće biti ni poslije ovog. Samo nek' se ne puca.
![]()
- refffko
#82432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Za nasih zivota, niti ce se ukinuti RS, niti ce se podijeliti BiH, a u nekoj daljoj buducnosti ko zna sta ce biti.TomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:10Ja ne vjerujem u neke bajke o ukidanju RS, sklanjanju Dodika puskama i slicno ... ali da samo jednu transu MMF preskoci, za moju dusu dovoljnohorkesh wrote: ↑25/11/2020 00:09 Jah, evo se ukida RS od ponedjeljka zbog Miletova govora![]()
![]()
A za njegovo skidanje, dovoljno je da mu ukinu kredite i izvor finansiranja, sto vjerujem da ce se desiti. A i Vucic ce se distancirati od njega, ako mu to Angela naredi.
-
TomANDJerry
#82433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Toga se i bojim, ali eto neka nada --- ne zato sto zapadnjaci vide o kakvom se liku radi pa se smiluju nama, nego zato sto je njima u oko dirnuo ... ali istina je da i oni nemaju casti i postenja po pitanju vanjske politike, mozda britanci --- ali oni se nekako ne pitaju po BiH.horkesh wrote: ↑25/11/2020 00:13Pa to preskakanje tranši je u Baketovim rukama, a kad ga je Bake iznevjerio po tom pitanju. A lihvare iz MMF-a baš dotiče šta Mile priča, sve dok uredno vraća kreditTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:10Ja ne vjerujem u neke bajke o ukidanju RS, sklanjanju Dodika puskama i slicno ... ali da samo jednu transu MMF preskoci, za moju dusu dovoljnohorkesh wrote: ↑25/11/2020 00:09 Jah, evo se ukida RS od ponedjeljka zbog Miletova govora![]()
![]()
![]()
-
splinter
#82434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisam pratio cijelo izlaganje. Jel pomenuo površinu voćnjaka te omjer šljiva, jabuka i krušaka?
- Kikibombona
#82435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile cetnicki antifašista šukno ŠvabamaTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:06Nisam neki strucnjak za UN i medjunarodnu diplomatiju, ali u ovom tonu i kontekstu ne mislim da je i Izrael ikada spomenuo Aushwitzbhnapoleon1 wrote: ↑24/11/2020 23:57Ali level razumijevanja Njemačke politike, odnosa prema holokaustu, Simo ispred zadruge![]()
- Osim_13
-
L u c i f e r
-
Nikola Testa
#82438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slomit Čovića, vidjećete kako Dodik odjednom postaje kooperativan, sve ovo je obično zajebavanje, čekanje da ti se nasilnik smiluje. Apsolutno je nebitno hoće li promjenit naziv studentskog doma, ko da je to nekakva prekretnica, Inzko se bavi nebitnim stvarima. Uzet hrvatsku kvotu na nivou Bosne i Hecrcegovine i vladu federacije BiH, što se može postici uz određenu sinhronizaciju probosanskih političkih snaga. Ako predsjednik i premijer Hrvatske mogu imati jasan stav o Izbornom zakonu susjedne države zašto probosanske stranke ne mogu imati jasan stav o krucijalnim pitanjima koja se tiču njihove pozicije u budućim političkim odnosima. Oni nemaju dilemu, mi očito imamo.
- horkesh
#82439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dirnuo im u oko? Da se ponovim, on je njima mjeru uzeo još prije 15 godina i savršeno mu je jasno dokle može da ide i šta može da radi. To što će se on sad popišati po njima i steći nekakvu omraženost u međunarodnoj zajednici njemu ne znači ništa, kao što i ne treba da znači. Potpuno je pročitao taj konglomerat impotentnih birokrata.TomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:15Toga se i bojim, ali eto neka nada --- ne zato sto zapadnjaci vide o kakvom se liku radi pa se smiluju nama, nego zato sto je njima u oko dirnuo ... ali istina je da i oni nemaju casti i postenja po pitanju vanjske politike, mozda britanci --- ali oni se nekako ne pitaju po BiH.horkesh wrote: ↑25/11/2020 00:13Pa to preskakanje tranši je u Baketovim rukama, a kad ga je Bake iznevjerio po tom pitanju. A lihvare iz MMF-a baš dotiče šta Mile priča, sve dok uredno vraća kreditTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:10
Ja ne vjerujem u neke bajke o ukidanju RS, sklanjanju Dodika puskama i slicno ... ali da samo jednu transu MMF preskoci, za moju dusu dovoljno![]()
![]()
On će zbog toga dobiti glasove i legitimitet, jedino što je, objektivno, važno. Mislim, helou, ta međunarodna zajednica pozvala Čovića da priča pred Vijećem sigurnosti UN-a
Ove birokrate mogu samo nemirno da se okreću u krevetu nakon što ih je izribao i da viču "skandal, skandal!", to je sve što mogu Miletu da urade. Znaju to i oni, a, na njihovu žalost, i on.
Jednoga dana, nadati se, to će shvatiti i Bošnjaci i prestati da se zaustavljaju pred Banjom Lukom.
-
zrakomlat
#82440 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nikola Testa wrote: ↑25/11/2020 00:22 Slomit Čovića, vidjećete kako Dodik odjednom postaje kooperativan, sve ovo je obično zajebavanje, čekanje da ti se nasilnik smiluje. Apsolutno je nebitno hoće li promjenit naziv studentskog doma, ko da je to nekakva prekretnica, Inzko se bavi nebitnim stvarima. Uzet hrvatsku kvotu na nivou Bosne i Hecrcegovine i vladu federacije BiH, što se može postici uz određenu sinhronizaciju probosanskih političkih snaga. Ako predsjednik i premijer Hrvatske mogu imati jasan stav o Izbornom zakonu susjedne države zašto probosanske stranke ne mogu imati jasan stav o krucijalnim pitanjima koja se tiču njihove pozicije u budućim političkim odnosima. Oni nemaju dilemu, mi očito imamo.
-
meridiyan
- eltroxin
#82443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo jedan od nebrojenih antifasista iz rs!Kikibombona wrote: ↑25/11/2020 00:16Mile cetnicki antifašista šukno ŠvabamaTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:06Nisam neki strucnjak za UN i medjunarodnu diplomatiju, ali u ovom tonu i kontekstu ne mislim da je i Izrael ikada spomenuo Aushwitzbhnapoleon1 wrote: ↑24/11/2020 23:57
Ali level razumijevanja Njemačke politike, odnosa prema holokaustu, Simo ispred zadruge![]()
![]()
![]()
"Mi smo starčevačka bratija, ekipa koja sabija
mocni kao armija, jaci od svih partija
pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza
mi sanjamo o takvima da oslobode nas kaveza
I za brata Asada, jaceg od svih napada
zivot radja se na istoku, smrt dolazi sa zapada
i Rusi iz Donjecka i Huti iz Jemena
nasa borba je iskrena, mi smo deo istog plemena"
-
united bosnae
#82444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodiku je sve sto je veceras rekao neko napisao...
Pa on citajuci svoju izjavu govori malo ekavski malo ijekavski.
Odmah na pocetku obracanja cita "Saveta bezbednosti".... pa malo kasnije se zahvaljuje sto su "obezbedili"....
Covjek marioneta Beograda i Rusije.
Ne znam samo da li je i Covic veceras barem malo pricao na ekavskom
https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2020/11/24/tvclip045110.mp4
Odmah na poceku ovo mozete pogledati na 8 sekundi i 14 sekundi njegovog govora. Nije mi se dalo slusati dalje...
Pa on citajuci svoju izjavu govori malo ekavski malo ijekavski.
Odmah na pocetku obracanja cita "Saveta bezbednosti".... pa malo kasnije se zahvaljuje sto su "obezbedili"....
Covjek marioneta Beograda i Rusije.
Ne znam samo da li je i Covic veceras barem malo pricao na ekavskom
https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2020/11/24/tvclip045110.mp4
Odmah na poceku ovo mozete pogledati na 8 sekundi i 14 sekundi njegovog govora. Nije mi se dalo slusati dalje...
-
Zeleni most
#82445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Last edited by Zeleni most on 29/11/2020 12:42, edited 1 time in total.
- Logovan
#82446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Super, neka je to rekao.emmir1 wrote: ↑24/11/2020 21:54bhnapoleon1 wrote: ↑24/11/2020 21:52 Je li fkt rekao prwd svima da će radit na Ujedinjenju sa Srbijom.
Hvala Dodiče
Da, to je rekao bukvalno
Međed retardirani.
-
mishic
#82447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne zaboravite, DoDickovo basnoslovno bogatstvo (veće od sve tri one opštine što je dobio u Federaciji) raspoređeno je tako da pored onoga u Beogradu i onoga u voćkama (i to i šljive i kruške i jabuke), te onoga što su firme na svakome njegovom do devetak koljena, ipak je u Moskvi.
Njegova sigurnost među ruskim tajkunima za sada je neupitna a hoće li ga kasnije ko otrovati ko zna. U "srpskom svetu" će dubioza napravljena u RS-u rezultirati sudskim epilogom i razbaštinjenjem. A Moskva je daleka i golema. Pored ličnog feuda tamo mu treba i azil. A azil se daje progonjenima.
Ovo njegovo "prstom u oko" ima to za cilj. Jedino tamo može "opstati i ostati" nakon ovolike pljačke.
Njegova sigurnost među ruskim tajkunima za sada je neupitna a hoće li ga kasnije ko otrovati ko zna. U "srpskom svetu" će dubioza napravljena u RS-u rezultirati sudskim epilogom i razbaštinjenjem. A Moskva je daleka i golema. Pored ličnog feuda tamo mu treba i azil. A azil se daje progonjenima.
Ovo njegovo "prstom u oko" ima to za cilj. Jedino tamo može "opstati i ostati" nakon ovolike pljačke.
- House
#82448 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
JoseMujica wrote: ↑24/11/2020 22:34jao scenografije i estetike isto ko da se KIm obraća iz Pjongjanga![]()
![]()
Šumski stiliti u eri Hruščova
- Kikibombona
#82449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Je li ovo @Challenger napisao?eltroxin wrote: ↑25/11/2020 00:37Samo jedan od nebrojenih antifasista iz rs!Kikibombona wrote: ↑25/11/2020 00:16Mile cetnicki antifašista šukno ŠvabamaTomANDJerry wrote: ↑25/11/2020 00:06
Nisam neki strucnjak za UN i medjunarodnu diplomatiju, ali u ovom tonu i kontekstu ne mislim da je i Izrael ikada spomenuo Aushwitz![]()
![]()
![]()
"Mi smo starčevačka bratija, ekipa koja sabija
mocni kao armija, jaci od svih partija
pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza
mi sanjamo o takvima da oslobode nas kaveza
I za brata Asada, jaceg od svih napada
zivot radja se na istoku, smrt dolazi sa zapada
i Rusi iz Donjecka i Huti iz Jemena
nasa borba je iskrena, mi smo deo istog plemena"
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#82450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je irelevantan. Ono što jeste relevantno je to da njegovo razmišljanje i stavove dijeli veliki broj naših sugrađana.
Sve i da Dodik bude odstranjen još večeras na njegovo mjesto će doći isti lik.
Sve i da Dodik bude odstranjen još večeras na njegovo mjesto će doći isti lik.