Lao Ce wrote: ↑20/11/2020 12:30
adsubzero wrote: ↑20/11/2020 12:22
Lao Ce wrote: ↑20/11/2020 12:11
Reci to ovom adsubzero za kojeg su zdravstveni radnici na izmoku snaga
Eh bas vam hvala. Ja bih inace pomislio da mi je zena umorna umorna od tolikih pacijenata i da je stresirana od teske situacije i zato sto joj pacijenti toliko umiru. Ipak samo glumi da ima posla i pretjeruje da je stresno. Hvala vam sto ste mi otvorili oci.
Mnogi ljudi na svojim poslovima se umore i dolaze kući umorni i sa stresom. Ne znam šta to treba da znači. Nisi naravno uračunao u svoju emotivnu priču ovih 500 dezertera, nego su ti krivi oni koji ne nose maske.
Ma ja vazi... Cuj mnogi ljudi se umore i imaju stresan posao. Ne zelim da potcjenjujem nikoga niti necije zanimanje, ali stvarno to je OGROMNA glupost... Tebi je isto npr pekar, radnik u kaficu, kasirka, kao i doktor koji je odgovoran direktno za zivote i gleda kako ljudi umiru, a sta god da se desi on je kriv i konstantno dozivljava pljuvanje? Ne znam sto pokusavam biti razuman sa nekim kome su komicne teorije zavjera interesantne.
Jesi li kad pokusao da razgovaras sa doktorom ako znas nekoga licno? Ako nisi zasto se onda stavljas u poziciju da glumis da poznajes situaciju cisto na osnovu brojke koja govori koliko je ljekara na bolovanju a ne znas ni od cega su na bolovanju? Ok ima i dezertera, ne kazem nista na to, ali znaci svih 500 na bolovanju samo glume da su bolesni? Sta je sa ostalima koji preuzimaju svu odgovornost i posao?
I kako tacno cinjenica da je 500 medicinskih radnika na bolovanju ide u prilog argumentu da doktori imaju manje posla, eto to me zanima?