Evo, da znamo kako se moze...
Moderators: _BataZiv_0809, anex

danas oko 17:30 isto u akciji 2 kobiluštine na istom kruznombitanga_sa_otesa wrote: ↑17/11/2020 20:41 usao je s grbavice,puni krug napravio![]()
samo da cujem jel to pravdate ovu kobilu za oduzimanje prvenstva?
raznih budala ima po cesti i nazalost svakim danom ih je sve vise i vise...
a inace ima jos jedna stvar bitna da je osim ovih oduzimanja prvenstva i ulijetanja i negledanja, obicaj kod kretena da kad uđu u kružni zauzimaju i drugu tj,unutrašnju traku jednim dijelom vozila pa i tokom kruženja mora insan biti veoma oprezan da te ne izbrusi preko boka kompletnog....nezz sta je kretenima ne mogu da drze putanju u traci....bitanga_sa_otesa wrote: ↑17/11/2020 22:30raznih budala ima po cesti i nazalost svakim danom ih je sve vise i vise...
to i mene zivo interesuje,kako su takvi uopste polozili vozacki?
lejn asistbitanga_sa_otesa wrote: ↑17/11/2020 22:42to i mene zivo interesuje,kako su takvi uopste polozili vozacki?
Čuj, položili! Kupili.bitanga_sa_otesa wrote: ↑17/11/2020 22:42to i mene zivo interesuje,kako su takvi uopste polozili vozacki?

Ovo je photoshop
Pogotovo po Sarajevu. Ja sada sto prije do autoputa i magistrale, vise ne vozim po gradu, jer svaki kruzni tok dobijem slom zivaca. Ako jednom vidite na vijestima da je Honda prosla kroz deset auta na kruznom, znaci ja puko.bitanga_sa_otesa wrote: ↑17/11/2020 22:30raznih budala ima po cesti i nazalost svakim danom ih je sve vise i vise...