Evo ima na amazonu
Moderator: Benq

sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.
Ti si sad kupovinu PS5 hladno uporedio sa pitanjem zivota i smrtiTMovac wrote: ↑12/11/2020 16:12sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.
Postavljas to pitanje na PS5 temi... ko da odes na dzumu i pitas ljude sto vam toliko gori klanjati, sto ne sacekate da malo korona prodje.
nije kupovina konzole pitanje zivota i smrti. Ali ljudi sve odgadjaju misleci da imaju jos vremena. A niko od nas ne zna hoce li docekati naredni dan. Zato ako imam mogucnost danas uzivati, necu cekati sutra ili neko buduce vrijeme, koje cu mozda docekati, a mozda ne.klixoris wrote: ↑12/11/2020 16:19Ti si sad kupovinu PS5 hladno uporedio sa pitanjem zivota i smrtiTMovac wrote: ↑12/11/2020 16:12sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.![]()
Da Sony procita ovaj tvoj post, u najmanju ruku bi ti trebao pokloniti konzoluDa me ne shvatis sta pogresno, salim se i razumijem te apsolutno. Samo sam licno misljenja da je bolje strpiti se koji mjesec, pa ko covjek otici u prodavnicu i kupiti konzolu. Bez da se srkletim i kvarim sebi cejf razmisljajuci hoce li mi ispostovati preorder, hoce li konzola crknuti zbog nekog bug-a prve serije itd
Uglavnom, vidimo se ovdje na proljece da razmijenimo iskustva i preporuke oko igrica za PS5
![]()
Pa i ta ima mjesta, klastere prave zbog dzuma.
Ti ko u mene zena, ma treba trositi sta znas sta te sutra cekaTMovac wrote: ↑12/11/2020 16:12sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.
Ma nemam ti sta zamjeriti drug. Al uspio sam prodati svoj ps4 pro za 750KM. Ostalo dio regresa. Tako da sam haman pa dzaba uzeo novu konzolu.nepass1 wrote: ↑12/11/2020 17:35Ti ko u mene zena, ma treba trositi sta znas sta te sutra cekaTMovac wrote: ↑12/11/2020 16:12sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.![]()
Nemoj negativno shvatiti komentar![]()

Slazem se ja stobom, stara je u mene tako daj ovo daj ono da se zavrsi. Na kraju e da mi je u tursku na odmor jednom u zivotu, tup karcinom, borba, dzenaza. Ne vidje zena ni t od turske.TMovac wrote: ↑12/11/2020 20:18Ma nemam ti sta zamjeriti drug. Al uspio sam prodati svoj ps4 pro za 750KM. Ostalo dio regresa. Tako da sam haman pa dzaba uzeo novu konzolu.nepass1 wrote: ↑12/11/2020 17:35Ti ko u mene zena, ma treba trositi sta znas sta te sutra cekaTMovac wrote: ↑12/11/2020 16:12
sto se mene konkretno tice, ja nastojim uzivati u svakoj sekundi svog zivota. Niko od nas ne zna koliko nam je ostalo na ovoj planeti. izgubio sam jednog prijatelja prije par godina. Zdrav citav, momak umro u 29-toj godini. Nikakvih poroka nije imao, nikakvih zdravstvenih problema, nista. A od jednog drugog prijatelja rodjak se samo srusio na ulici, dobio epilepticni napad, i pretvorio se u biljku. Isto prije toga nikakvih problema nije imao, bavio se sportom, zdravo se hranio. Tako da sam iz ta 2 primjera naucio zivotne lekcije i cijeniti svaku sekundu koju imam. Naravno imam i dugorocne planove, ali nastojim uzivati i u svakoj sekundi, i ukoliko sam u mogucnosti ispuniti sebi neki cejf, necu cekati.![]()
Nemoj negativno shvatiti komentar![]()
Ono što sam vidio izgleda vizualno impresivno ali (kao fan originala kojeg sam preorder naručio iz Japana
Zao mi je drugnepass1 wrote: ↑12/11/2020 20:58Slazem se ja stobom, stara je u mene tako daj ovo daj ono da se zavrsi. Na kraju e da mi je u tursku na odmor jednom u zivotu, tup karcinom, borba, dzenaza. Ne vidje zena ni t od turske.
Prave zbog Džuma!? ( ne branim nikoga ali IZ jedna od rijetkih koja strogo poštuje sve mjere ), a ne prave kafane i diskoteke do 4H derneci? Btw zbog čega je sada i policijski sat uveden. Pravo ste bistri!diablobih wrote: ↑12/11/2020 16:36Pa i ta ima mjesta, klastere prave zbog dzuma.
Nego, drago mi je sto i kod nas stizu konzole kao i u drugim normalnim drzavama, barem nesto.