Moderators: _BataZiv_0809, anex

Nije bas prvi put....shandrprcSA wrote: ↑05/11/2020 17:54 jeste, prvi put da vidim da je postavljen na toj dionici a ni kod nas ne sjede skrstenih ruku
![]()
prvi put se odnosilo na onaj kod neskovica
I mislio sam na neskovica...
Dan ranije, 03.11. oko 14 i nesto, stajao na totemu na ovoj pumpi, nekako ga naslonili...
Ma ide to ,znaju oni sta rade,vjeruj
MoRe ponekad.
Bivsi sef mi je pricao da je imao slicnu situaciju, kad je bio sa zenom u Meksiku na odmoru. Uzeo rent- a i krenuo u obilazak, i naleti na gringosa....isto, odokativna metoda, ali morao je platiti neku siću za prekoračenje brzine na licu mjesta..
Nema, ali zna t-roc vrebati sa strane..JavierBosnia wrote: ↑06/11/2020 11:50 Jel ima radar u Safeta Hadzica iza dvorane Ramiz Salcin?
Ondje je 40 mislim, nesto je nekad neko spominjao il da treba il da su stavili?
Jucer je T-roc spartao tom dzadom, moli Boga da nje đe bio sa strane..
konektovan wrote: ↑06/11/2020 13:26Jucer je T-roc spartao tom dzadom, moli Boga da nje đe bio sa strane..![]()
Midlim da je 40JavierBosnia wrote: ↑06/11/2020 14:32konektovan wrote: ↑06/11/2020 13:26Jucer je T-roc spartao tom dzadom, moli Boga da nje đe bio sa strane..![]()
Jel 50 il 40 tu![]()
Mozda nekim ne bazdarenim iz prajvat kolekŠnnkonektovan wrote: ↑05/11/2020 21:50MoRe ponekad.Pisao sam nekad davno, malo prije neskovic pumpe patrola, vozim 56 km/h kad lizalo i drot,...
![]()
Dobar dan, vase dokumente....ja mu dam dokumente, kad on hladno, prekoracio si brzinu?!
Kako majstore, kako??? Daj taj hepek kojim ste mi izmjerili brzinu, pokazite,.....a ne odokativnom metodom mjeriti, daj mi dokumente odmah nazad, ili cu vas prijaviti ( iskreno ne znam kome)ovo je sramota
![]()
U jednom momentu sam pomislio da nije kakva skrivena kamera, za novogodisnji program..za nepovjerovati..
Znaci, hladno frajer izmjerio brzinu svojim ocima...![]()