Pa fino piše na ulazu u M. Spahe:
"Vi koji ulazite - ostavite svaki stid!"
A Željkica kada bi stvarno "guranjem štapića" i uzimao bris kod Lagumdžije, našao bi u nalazu i tragove sopstvenog lizanja.
Pa fino piše na ulazu u M. Spahe:
https://avaz.ba/vijesti/bih/605475/lagu ... -populistiAko se tviteraš Lagumdžija toliko prepao korone, ja sam spreman da mu uzmem bris i gurnem štapić“ je bila brza Komšićeva reakcija koja je , na žalost, pokazala kako smo se doveli u situaciju da nas, uz časne izuzetke, vode i predstavljaju mali šaneri i jeftini populisti umjesto državnika i stručnih ljudi.
Ova kratka izjava zaslužuje mnogo veći komentar jer, u ova teška vremena, sadrži ogroman jad i bijedu u koje su nas mali lideri i veliki populisti uveli.
Ovim je Komšić ponovo pokazao koliko je ljudski mali, te zbog čega se već navikao da se vrti samo po svojim intelektualnim plićacima. Ne pada mi na pamet da se spuštam na taj nivo, pa da javnost obavještavam od koga je toliko toga naučio poslednjih godina pa tako i uzimanje brisa i guranje štapića koje su mu radili toliko puta.
Kao „stručnjaka“ za koronu i propratne pojave od njega se očekivalo da konačno progovoriti o nabavci respiratora i uređivanju zdravstva u Sarajevu koje je toliko želio da ima u svojojoj političkoj „zoni odgovornosti“.
Žalosne činjenice su neumoljive i ne mogu se promijeniti njegovim omiljenim sportom – kafanskim mahalanjem.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rusmir- ... /201030045Rusmir Mesihović nikada nije razriješen dužnosti, zvaničnici tvrde da sve vrijeme prima plaću
Ti si podjednako smiješan kao i svi okupljeni oko Df.bunk wrote: ↑31/10/2020 09:35
Koji crnjak Bog te vidio.Mene sto je smetalo trenutno je zavrsilo u kanalizaciji ali ne mora znaciti da ako trenerko na tk dovede svoje sponzore na vlast da se taj iz kanalizacije nece opet postaviti na neko mjesto ...ne bi iznenadilo da ga ustolice na ministra obrazovanja yebo ga onaj ko ga slaga da je ucen![]()
![]()
Za cije kandidate za nacelnike ce glasati DF-ovci? Pitanje za DF ekipu.Škobo Habu wrote: ↑31/10/2020 09:40Ti si podjednako smiješan kao i svi okupljeni oko Df.bunk wrote: ↑31/10/2020 09:35
Koji crnjak Bog te vidio.Mene sto je smetalo trenutno je zavrsilo u kanalizaciji ali ne mora znaciti da ako trenerko na tk dovede svoje sponzore na vlast da se taj iz kanalizacije nece opet postaviti na neko mjesto ...ne bi iznenadilo da ga ustolice na ministra obrazovanja yebo ga onaj ko ga slaga da je ucen![]()
![]()
Na lokalnom nivou se slomiše sa anti-SDA pričom, a šef im svako malo sa neki SDA-ovcem za stolom u kafani.
Ma zayebi tu suplju trenerkovu pricu.Škobo Habu wrote: ↑31/10/2020 09:43Šta nije problem?
Prosipati šulju narodu kako SDA sve pokrade, a biti sa njima u vlasti?
Nikada nisam glasao za Komsica, imaju moji postovi pa provjeri ako ti se da.
samo da dam palac gore i dodam da je sve zavrsio sa onim da ga nije briga sta narod misli. hebeni Obrazlija...elk wrote: ↑31/10/2020 09:30 Meni nije nista od toga, ne mogu tvrditi. Nikad ga nisam vidio u kafani(doduse, vjerovatno ne izlazimo na ista mjesta...)
Meni je zeljko komsic jednostavno supak. Nista dobrog nije donio. Zajedno sa zlatkom sjebo sdp za sva vremena. Glaso licno za njega 2006 glupan kratkovidi. Beskorisna i cesto kretenska demagogija, jadni populizam i retorika iz 1993 i recenice na koje slaboumni dijasporasi bace drkicu. Hdzu uduplao glasove, unistio bilo kakvu opoziciju jos jednom supku covicu. Uz bijedno i hinjsko bakirovanje i okupljanje stojnica, pirija i ostalog olosa na izbornim listama, to su mu jedini "dometi" u zadnjih 20 godina. Dakle, nesposobni supak, koji je mogao biti ono nesto da sve pokrene u postratnim godinama. Pola miliona glasova jeboteOvako, sada svakako sviramo kurcu, jer je kasno. Zemlja podjeljena vise nego 1995. Sa nepostojecim optimizmom i vjerom u bolje sutra. Zasluzeno.