Daddy cool i Mogy.splinter wrote: ↑17/10/2020 11:45Ne razumijem. Ko oni?Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
Meni smeta automatsko pljuvanje.
Popljuvavanje i pišanje po studiji, automatski.
Moderator: O'zone
Daddy cool i Mogy.splinter wrote: ↑17/10/2020 11:45Ne razumijem. Ko oni?Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
Ma ne vjerujem da je to pljuvanje po studiji.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:57Daddy cool i Mogy.splinter wrote: ↑17/10/2020 11:45Ne razumijem. Ko oni?Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
Popljuvavanje i pišanje po studiji, automatski.
Nije automatski. Kad te odredjena tema zanima izvjesno vrijeme pohvatas neka kljucna imena. Tebe ova tema zanima kroz skolu i normalizaciju zivota sto potpuno razumijem. Meni je nauka opcenito hobi. A s koronom se dosta ljudi zainteresovalo za te teme.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
Ma reviduju je stalno, nadoći će.Mogy87 wrote: ↑17/10/2020 12:15Nije automatski. Kad te odredjena tema zanima izvjesno vrijeme pohvatas neka kljucna imena. Tebe ova tema zanima kroz skolu i normalizaciju zivota sto potpuno razumijem. Meni je nauka opcenito hobi. A s koronom se dosta ljudi zainteresovalo za te teme.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
EDIT: ova Santa Monica studija se analizirala u aprilu. Pominje se zato sto je sastavni dio ove meta analize koju si postavio.
Mislim da je vrlo naivno misliti da naucnik tog kalibra "slucajno" pogrijesi. Plus 10tak ih je radilo na studiji.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 12:19Ma reviduju je stalno, nadoći će.Mogy87 wrote: ↑17/10/2020 12:15Nije automatski. Kad te odredjena tema zanima izvjesno vrijeme pohvatas neka kljucna imena. Tebe ova tema zanima kroz skolu i normalizaciju zivota sto potpuno razumijem. Meni je nauka opcenito hobi. A s koronom se dosta ljudi zainteresovalo za te teme.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 11:42 Na dobrom su tragu, možda iz petog puta ubodu.![]()
![]()
EDIT: ova Santa Monica studija se analizirala u aprilu. Pominje se zato sto je sastavni dio ove meta analize koju si postavio.
Pitanje je šta podrazumijevaš pod "manje opasan"?Mogy87 wrote: ↑17/10/2020 12:31 Splinter je strucnjak u toj oblasti, ja nisam. Ja samo iznosim cinjenice. A jedna od njih je da je neko iz akademske zajednice osjetio potrebu da Stanfordu prijavi konflikt interesa koji je neupitan. I dijete bi razumjelo zasto neko ko je vlasnik avio kompanije ima interes da finansira studiju koja tvrdi da je virus manje opasan nego sto je misljenje naucne zajednice.
100%. Slicnih smo skroz stavova i razmisljanja.
Bundesliga dokazuje koliko su testovi korone nepouzdani Sretna pobjeda mog HSV-a na SpVgg Greuther Fürthu. Takođe i zato što je utakmica trebala biti otkazana juče popodne.
Utakmica HSV-a otkazana je prije dvije sedmice jer je protivnik Erzgebirge Aue imao dva slučaja korone u području koje su igrači morali staviti u karantenu. Jučer popodne bilo je skoro sljedeće otkazivanje. Igrač iz udruženja igara na sreću bio je pozitivan na Coronu. Srećom, urađen je drugi i treći test. Oboje, oprez, veliko iznenađenje: negativno! Ne treba puno mašte da zamislimo koliko se ljudi koji su pozitivno testirani pojave u statistici korona koji nisu zaraženi.
Za Greuther Fürth, pogrešan rezultat testa pretvorio se u konkurentski nedostatak jer je drugoligaški tim bio prisiljen odustati od završnog treninga. Trener Stefan Leitle nikako nije odahnuo što se utakmica mogla održati na kraju. Izgledao je prilično bijesno u intervjuu za sportski kanal Sky, rekavši: Postavlja se pitanje koliko su ovi testovi validni *.
U pravu je. Evo još jedne anegdote za ljubitelje fudbala među vama Naježi se na stadionu Eintrachta u Braunschweigu: Sudija Christof Günsch pokazuje golmanu Braunschweiga Felixu Dornebuschu crveni karton zbog rukometa izvan kaznenog prostora. Prilično jasna pogrešna odluka. Formiranje čopora, urlanje, guranje. Video dokazi. Činjenica ostaje: Golman Dornebusch mora napustiti teren. To je jedan prema jedan. Slobodan udarac za VFL Bochum iz obećavajuće pozicije. Oko 20 metara od kapije. A šta radi Robert Žulj? Umjesto da kuca loptu na golu, on je ispljune prema BTSV golu. Jedna od najpravednijih gesta koje sam ikada vidio u ovom sportu. Činjenica da je Bochum zauzvrat dobio dva za jednog, još jednom dokazuje da nogometni bog može biti lijepi seronja. * Ko je upravo dokazao riječ „Valide“ modernom, kojom se svaka druga osoba danas koristi da bi izgledala obrazovano? Šta nije u redu sa dobrom starom riječju "pouzdan?"
Kao što rekoh, čim prođu izbori u USA krenuće i korona prema dole.
Neću da ulazim u te teorije, ali me nerviraju ovakve netacne izjave. Nosenje maske, drzanje distance i pranje ruku su mjere koje su djelotvorne opcenito protiv svih virusa. Nema tu nikakve strasne pameti.Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 19:30Kao što rekoh, čim prođu izbori u USA krenuće i korona prema dole.
Koliko li je samo slučajeva gripe detektovano kao covid-19...
TakoeBlackRiver wrote: ↑17/10/2020 19:29 Gledam Ibrahimovica veceras. Da je gripao, 7 dana bi bio zakovan za krevet. Ovako, trenirao kod kuce i fino onda na utakmicu. Jeben virus
Evo upravo sa ženom pričam kome je ovo "zatvaranje" u interesu?Naslovnica wrote: ↑17/10/2020 20:26Neće te niko ostaviti na miru taman da te skinu s aparata gluho bilo.
Svi smo u istim govnima, osim ako nisi u vladajućim strankama.