Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mjesto proizvodnje se moze skontati po onim slovima na poklopcu.
W znaci da je iz Varsave, Poljska.
A znaci da je iz Albe, Italija.
S znaci da je iz Stadtallendorf-a, Njemacke.
Ima jos francuska i ruska sto se tice evrope.
ona koja je proizvedena u Njemačkoj, a ide za naše tržište je na ovim našim jezicima, logika...
ona koja je prizvedena u Njemačkoj i prodaje se u Njemačkoj, pa normalno da sve na njoj piše upravo na njemačkom jeziku, neće valjda na hr/bos/srb
i ima razlike između ove dvije, makar meni
i agree wrote: ↑15/10/2020 22:23
Ne izmisljas bio ja u novom bingu ali sam se bas morao zarovit da nadjem,pomjesali ih izgleda pa dok sam provalio koja je...
Zajedno slozene na polici sa 350 g, a Talijanke imaju 50 g gratis, zuta naljepnica, vec sam ranije napisao da nekome olaksam, ako bi trazio....
Ja sam malo presao na domace prirodne namaze, bestilj bez cukra,....ovi ljesnjak/kakao namazi mi malo dosadili, a valja i kilograme gubiti laganini...
Jos da se navucem na pekmez, bice dobro...
nlt wrote: ↑15/10/2020 20:35
ona koja je proizvedena u Njemačkoj, a ide za naše tržište je na ovim našim jezicima, logika...
ona koja je prizvedena u Njemačkoj i prodaje se u Njemačkoj, pa normalno da sve na njoj piše upravo na njemačkom jeziku, neće valjda na hr/bos/srb
I sta sada, po tvojoj logici moram platiti prevodioca da bi mogao spucati Nutellu
nlt wrote: ↑15/10/2020 20:35
I sta sada, po tvojoj logici moram platiti prevodioca da bi mogao spucati Nutellu
konektovan wrote: ↑15/10/2020 22:43
Ja sam malo presao na domace prirodne namaze, bestilj bez cukra,....ovi ljesnjak/kakao namazi mi malo dosadili, a valja i kilograme gubiti laganini...
konektovan wrote: ↑15/10/2020 22:43