S300 ti je golf 2 u ovom trenutku.
Izmisljen S500.
Prijatelju, kao kopija Tvrtka nisi prošao, ismijan si i sada glumiš Čelija. To ti još teže ide. Ne zamjeri, ali trolaš temu sa francuzima, grcima i teorijama zavjere.
I ti vidiš neku teoriju zavjere , halo ba ljudi oslobađaju svoju zemljuTotem5 wrote: ↑18/10/2020 14:44 A najjezivije je sto su ona dvoje idiota od predsjednika Armenije i Azerbeidjana znali sve od starta. I gurnule onoliko ljudi u smrt. Sjetite se samo kako je poceo ovaj zadnji konflikt na startu...Nitko ne zna ni tko ni kako ni zasto. Sve se zataskalo. I svi spremni za rat.
Gdje vidis trolanje u vidu price zasto bss sada i na ovakvom nacinu poceo konflikt. I zasto prije posjete Moskvi bili svi na pocetnim pozicijama. Pricajmo realno, a ne navijacki.
Povjerovacu u to kada sva teritorija bude u sastavu Azera. Ako ostane teritorij u rukama Armena...pada ti sva teorija.Sedrenik91 wrote: ↑18/10/2020 15:45I ti vidiš neku teoriju zavjere , halo ba ljudi oslobađaju svoju zemljuTotem5 wrote: ↑18/10/2020 14:44 A najjezivije je sto su ona dvoje idiota od predsjednika Armenije i Azerbeidjana znali sve od starta. I gurnule onoliko ljudi u smrt. Sjetite se samo kako je poceo ovaj zadnji konflikt na startu...Nitko ne zna ni tko ni kako ni zasto. Sve se zataskalo. I svi spremni za rat.![]()
Ma to je onako,kompenzacija za oboreni avion i poginule ruske pilote...MorningStar wrote: ↑18/10/2020 15:49 Ne razumijem zasto onda Turska napravi frku pa kupi S400 kad ne valja![]()
Ja ne znam uopce jako poistovjecuju Tursku i Rusiju u vojnom smislu....realnoMorningStar wrote: ↑18/10/2020 15:49 Ne razumijem zasto onda Turska napravi frku pa kupi S400 kad ne valja![]()
Mozda , ali samo mozda S300 S400 nisu namjenjeni primarno za obaranje manjih dronova... ono samo mozda ?![]()
Mogu ti samo reći da nisu nešto impresionirani sa S-400. Erdoğan je napravio veliku grešku kada je iz inata Amerima uzeo S-400 umjesto F-35...Nadzornik wrote: ↑18/10/2020 15:51Ma to je onako,kompenzacija za oboreni avion i poginule ruske pilote...MorningStar wrote: ↑18/10/2020 15:49 Ne razumijem zasto onda Turska napravi frku pa kupi S400 kad ne valja![]()
![]()
Lupaju pokusavaju da budu TurciTotem5 wrote: ↑18/10/2020 15:53Ja ne znam uopce jako poistovjecuju Tursku i Rusiju u vojnom smislu....realnoMorningStar wrote: ↑18/10/2020 15:49 Ne razumijem zasto onda Turska napravi frku pa kupi S400 kad ne valja![]()
Mozda , ali samo mozda S300 S400 nisu namjenjeni primarno za obaranje manjih dronova... ono samo mozda ?![]()
Azerbaijan's arms import increased by 15 percent in 2014-2018 compared to 2009-2013, ONA reports citing annual report of the Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI).
Note that SIPRI has published an annual report on the largest importers and exporters of arms.
According to the report, Azerbaijan ranks 23rd among the countries importing weapons. Azerbaijan purchases 51% of weapons from Russia, 43% from Israel and 2.8% from Turkey.
Azerbaijan is also the 2nd country purchasing arms from Israel. Azerbaijan purchases 17 percent of the weapons of this country.
The largest exporters of weapons in the world are the USA, Russia, China, France and Germany. 75 percent of total exports belong to these countries. 57 percent of these refers to Russia and the United States.
Armenia is not represented in the report among 25 arms exporting countries and 40 importing countries.
Azerbaijan and Armenia are not ranked among the first three countries to which Russia sells the most arms.
Russia country sells 27 percent of its weapons to India, 14 to China and 14 to Algeria.
Da. Naravno. U Siriji se dalo uociti. Kada ce ljudi shvatiti da postoje samo USA i Rusija kao dve supersile u vojnom smislu? Kakva Kina, Indija.....ili Francuska ili GB? A Turska.....to je vic.
The system is designed to intercept and destroy short-range rockets and artillery shells fired from distances of 4 kilometres (2.5 mi) to 70 kilometres (43 mi) away
The Iron Dome has been pitched to the IDF as a more cost-effective anti-aircraft system to intercept unmanned aerial vehicles. Some estimates of the cost of a Tamir interceptor are around $100,000, but it is still 95 percent cheaper than using a MIM-104 Patriot, the primary Israeli interceptor, costing $2–3 million. Although the Patriot has broader coverage, the low cost of UAVs and operational scenarios they would be encountered in would make Iron Dome equally effective against them. No material upgrades would be needed to optimize the system for drone-killing missions, as this role and capability has been publicized from its inception.
In July 2015, Rafael released video footage of Iron Dome interceptors destroying several low and high-flying UAVs in a test. Although some targets were destroyed by proximity-operated warheads, in others the interceptor achieved a kinetic hit. The company says the system is capable of destroying armed UAVs before they can get close enough to release their munitions, and most medium-altitude reconnaissance UAVs before they are close enough to survey an area
Do Moskve su Karabašani izgubili bruku opreme i artiljerije, bunkera i vojnika. U Moskvi se Armeni nisu htjeli utjerat u pamet i povući te im reko Sergej ma boli me uvo za sve, radite šta znate.Totem5 wrote: ↑18/10/2020 15:47Gdje vidis trolanje u vidu price zasto bss sada i na ovakvom nacinu poceo konflikt. I zasto prije posjete Moskvi bili svi na pocetnim pozicijama. Pricajmo realno, a ne navijacki.
ti imas pravo da vjerujes sta hoces kao i ja, vrijeme ce pokazati istinu, samo mislim da od pripajanja dijea NK armeniji nema nista, bar ovo dok mi svi budemo u stanju pisatiTotem5 wrote: ↑18/10/2020 15:32Da...bas sada. 15 dana nisu mogli autobusku postaju da uzmu ,a nakon posjete Moskvi ide braleeeee. Smijesno .saimidin wrote: ↑18/10/2020 15:23to vrijeme za komadanje azerbejdzana je davno proslo, ali eto sacekat cemo, nikuda nam se ne zuriTotem5 wrote: ↑18/10/2020 15:14 Stepanakert ostaje pod Armenima. I jos koloko toga ne znamo. Kao doci ce zima ovo ono....neki mjesec prekida vatre. Pa pripojenje sa Armenijom. Osratak ide Azerima. Nikad Ameri i Rusi ne daju nekome sve , a nekome nista.Bitno da Erdogan preko Azerbaidjana izadje heroj. Ne zbog Azera. Vec zbog glasaca u Turskoj. Danas ili juce granatirali i u Siriji neko bezvezno mijesto...malo previse konlincidencije...
ps
smanji dozivljaj sa teorijama zavjere, armeni se pripremali 30 god za ovo, ali azeri se bolje pripremili i melju ih![]()