Sad gledam moj pocetak sa fifa 20, 7 dana nakon pocetka imao tim od 200k, ne znam koliko sam coina imao pored toga, ali se cinilo da sam bare bare sa vecinom protiv kojih igram... ovdje za 5 dana imam 330k tim i 500k pored toga, a djeluje mi kao da bas kasnim... moguce jer sam tamo pocinjao iz divizije 3 a ovdje 2
Cudna fifa, ovi iz EA bas iz krajnosti u krajnost
Prosle godine svaki sut u blizi ugao ulazio, sad svaki sut u dalji ugao je gol
Proslu fifu sudijsko vrijeme znalo trajati po 10 minuta, sad mi u tri tekme prekine utakmicu kad sam 1v1 sa golmanom

Fifa 20 kupovale se samo kartice sa 5* WF, niko nije ni gledao one sa 3* WF, sad igraci sutaju s obje noge manje-vise isto
Ranije ti napadace stizali odbrambeni bez obzira na brzinu i ocjene, sad te Mbappe na centru uhvati na kontru, ne mozes ga stici u 40m
Primio bukvalno 4-5 golova u fifa 20 glavom za preko 1000 meceva, sad mi vec ljudi 3-4 gola iz kornera dali i to nabace na 16m, VVD ima jaci sut glavom nego moj Hazard nogom

a prebacivanje igraca hvala bogu ne radi kako treba, pa iako izaberem pravog i markiram, samo mi prebaci na drugog
Tackling je komican, moras imati Varanea, Ramosa, VVDa da bi zadrzao loptu, ako imas ove smijesne CBove lopte se stalno vracaju napadacima...
Ali i dalje je bolje nego fifa 20, bar za sada, mada to ne znaci previse